Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mies kaipaa takaisin exää?

Pöökilaastari?

Olen jo kauan miettinyt, olenko vain laastari tai jokin pellenä pidettävä kostoväline..

Avomieheni lähettelee exälleen vihjailevia viestejä ja tuntuu kaipaavan tätä kovasti. Heidän suhteensa ei toiminut ja tiedän miehenikin tietävän, ettei se tule toimimaankaan, vaikka vielä kertaalleen yrittäisivät. Yrityksiä on kuitenkin ollut muutamia. Yhteiset lapset pitävät heidät tiukassa yhteydessä (kuten tottakai kuuluukin), mutta tapaamiset ovat lähes aina (pari kertaa viikossa) exän luona.

Onkohan parempi unohtaa koko mies ja antaa kärvistellä exänsä ikävöinnissä ilman minua ja perhettämme? Vai miten muut ovat ko. tapauksissa tehneet? Onko tuo muka normaalia käytöstä? Heidän viimeisimmästä erostaan (josta siis on tullut avioero ja omaisuuden ositus) on jo useampi vuosi ja me olemme olleet yhdessä yli 1½ vuotta..

Olemme puhuneet vauvan yrittämisestä, kun biologinen kello jo itselläkin tikittää, mutta haluaisin olla se tärkein nainen miehelleni, joten pistin idean jäähän.. Tämän hetkiseen ydinperheeseemme kuitenkin kuuluu oma, alle kouluikäinen lapseni, joka on tottunut isäpuoleensa, eli ero ottaisi hänellekin koville.

Olen mieheni exän kanssa tekemisissä jonkin verran, eikä välimme ole mitenkään tulehtuneet. Lapsetkin pitävät minusta ja meillä on hauskaa yhdessä. Ainoa vaan tämä kamala olo, joka mustasukkaisuudesta ja arvottomuuden tunteesta kumpuaa.. Loppuuko tuo kaipuu koskaan?

4

701

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jjihhuhg

      Miksi, ette voisi olla yksi suuri perhe, eikö ole iloinen asia, että välit ovat exään kunnossa.

    • Ehkä tämmönen tapaus

      Välit ovat kierot, jos exälle vihjaillaan seksuaalisesti. Ootko ihan varma että teidän suhde alkoi vasta kun ero oli henkisestikin totta? Älä tee lasta tollaisen miehen kanssa!

      Näiden häntäheikki-isien kuviot menee usein näin:ensin pettäminen on kertapanoja. Niihin kyllästyttyään isi löytää salarakkaakseen kakkosnaisia, usein rakkaudennälkäisiä yh-naisia baareista. Käry käy viimein jostain kakkosesta, mies joutuu pihalle kodistaan, exvaimo jää lasten yksinhuoltajaksi, koska alivastuullinen isi ei ole hyvä isi. Mies kipittää samantien julkiseen suhteeseen viimeisen kakkosensa kotiin. Tottakai nämä isit tapaavat lapsiaan exänsä kotona, koska heillä ei ole ryhtiä järjestää itselleen sellaista kotia ja asuntoa, jossa voisivat itse pitää omia lapsiaan. Viimeisin kakkonen voi olla myös täysin taloudellisesti hyväksikäytetty, kodin ja turvan tarjoaja, joka otti miehen asumaan luokseen rakastuneena. Todellisuudessa miehellä ei ole vakavia aikeita hänen kanssaan, ja siksi esim omat lapset pidetään mahdollisimman kaukana nyxän elämästä. Todellisuus paljastuu nyxäkakkoselle vasta, kun uudessa suhteessa alkaa arki (juurikin 1,5 vuotta menee, että uusi suhde arkipäiväistyy), viimeistään silloin mies aloittaa uudet naiskuviot,kaikki exätkin kelpaavat säädettäväksi.

      Voi olla että nämä olisivat kuviot teillä, en tiedä, mutta näitä on nähty.

      • 1987

        Lähde ajoissa pois, älä jää odottamaan. Tuo lasten äidin luona lasten tapaaminen ei ole oikein koska lapsi kuitenkin saa teillä käydä. Siinä tavataan äitiä enemmän kuin lasta.

        Jos vaan suinkin voit, muuta pois sieltä. katso miten käy. Alkaako ruikuttaa sinua takaisin ja käy samalla myös x:n luona.

        Tuo , ehkä tällainen tapaus, on täysin oikeassa.


      • khhvufuf
        1987 kirjoitti:

        Lähde ajoissa pois, älä jää odottamaan. Tuo lasten äidin luona lasten tapaaminen ei ole oikein koska lapsi kuitenkin saa teillä käydä. Siinä tavataan äitiä enemmän kuin lasta.

        Jos vaan suinkin voit, muuta pois sieltä. katso miten käy. Alkaako ruikuttaa sinua takaisin ja käy samalla myös x:n luona.

        Tuo , ehkä tällainen tapaus, on täysin oikeassa.

        Kai se vähän riippuu miten pieni lapsi on.Pieni lapsi kaipaa vanhemman turvaa ja syliä joka päivä joten ihan hyvä lasta on käydä tapaamassa ja halaamassa,kysymässa mitä tämä on puuhastellut tarhassa ym.Kaikki tämä on hyvin tärkeää pienelle lapselle IHAN JOKA PÄIVÄ !Nuo viestit ei ole pk,vaan suhdetta siinä lämmitellään.....


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2067
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1773
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1644
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1460
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1394
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1331
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1318
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe