Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Lähes 50 kg, kuka mukana?

karin.

Kaipaisin tsemppiryhmää, tavoitteena pudottaa n. 2-3 kg normaalipainon sisällä. Sehän on hidasta hommaa, joten kaipailisin muita samaa projektia aloittavia. Raportoitais aamupainot ja annettais vinkkejä terveelliseen laihtumiseen normipainon sisällä.

Lähde mukaan?

Aloitan: aamupaino 55.7 kg

16

151

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • karin.

      55.1 kg

    • Kermaperse

      Lopettakaa laiheliinit täällä laihdutuspalstalla riehuminen. Naurettavaa " mulla on kilo liikaa yhyhyy oon niin kamala läski ". Voi vee että loukkaa 100 kilosia.

      • 100100100

        Ei minua ainakaan loukkaa ja olen reilusti yli satakiloinen.


    • karin.

      Vähätkö minä välitän jos loukkaa. Loukkaako sinua myös jonkun kauniimmat kasvot, paksumpi lompakko, mukavampi puoliso tai kivempi työ? Ei minua vaan, sillä ymmärrän että joku voi olla eri tilanteessa ja jokainen tehkööt sitä omaa projektiaan.

      Sama kuin menisin juoksufoorumille ulisemaan, että älkää te, jotka juoksette nopeampaa, tulko tänne avatumaan :D

      Tänään 55.3 kg. Nesteet lähteneet, mutta pari kiloa rasvaa jäljellä.

    • karin.

      55.1 kg

    • nallekarhu74

      Hei, Karin. Et ole ainoa. Minulla oli 56 kg kun aloitin painonpudotuksen. 162 cm minulla pituutta. Entä Sinulla?
      Sain tippumaan 2 viikossa vähähiilariseen siirtymällä 7 kg.

      Ja tiedoksi, vaikkei olisikaan sata kiloinen, niin kevyempipainoisillakin voi olla terveydellisiä syitä laihduttaa, kuten minulla.

      Karin, laihdutuskokemukseni voi lukea " laihdutuskokemus kirjoittajana nallekarhu74"

      Jotenkin tuntuu että jää aika yksin, mutta saat minun tukeni. Se ei ole helppoa, että saa pudotettua painoa ja pitää se toivotuissa lukemissa.

      Jos pystyy liikkumaan normaalisti, on paremmat edellytykset painonhallintaan kuin invalidisoituneella laihduttajalla.

      Toivotan Sinulle voimia! Ystävällisin terveisin Nallekarhu74.

    • karin.

      Hei nallekarhu74, kiitos vastauksesta. Olet saanut hurjan lyhyessä ajassa painoa pois ja paljon kokonaispainoosi nähden. Itse olen suunnilleen saman pituinen. Tuo 49 kg kuulostaa matalalta painolle, mutta me ollaan erilaisia rakenteeltamme vaikka samanpituisia oltaisiinkin. Minulle tuo olisi liian matala paino, sillä liikun paljon ja lihasmassaa on aika paljon.

      Sinnikyttä tässä tarvittaisiin.

      Mutta pari kiloa veks, niin lähtisi ylimääräinen rasva. Nyt 55.2 kg.

    • Kermaperse

      Normaalipainoiset laihduttajat ovat vaan mielestäni säälittäviä kermaperseitä. Täytyy oikein tekemällä tehdä joku ongelma elämäänsä. Ilmeisesti muuta murehdittavaa ei ole kuin ne pari keksittyä ylimääräistä kiloa ja tähän hirveään paino ongelmaan oikein etsitään netistä sitten tukea ja tsemppaajia. Lihokaapa 100 kiloiseksi sairauden seurauksena ja yrittäkääpä huonosti liikkuvana puoli-invalidina sitten päästä niistä 40 kilosta eroon kun sokeritauti paukahtaa päälle ja olla vielä omaishoitajana siinä sivussa. Naurettavia olette.

      • niinpä niin...

        No, jos laihduttaa heti ne ylimääräiset kilot tai vaikka grammat, ei se paino pääse nousemaan sinne sataan. Minä ainakin aion loppuelämäni pyrkiä siihen normaalipainooni ja jatkossa mahdollisimman aikasessa vaiheessa. Ei se painonhallinta ole sen helpompaa 50-kilosena kuin 150-kilosena. Ja olen painanut 150...


      • nallekarhu74

        Minä olen selkäleikkauksen vuoksi invalidisoitunut ja kun liikunta on rajoittunutta, paino nousee. Minulla on sydänvika ja verenpainetauti ( 205 / 135 pulssi 145 ). Ennen -80 ja -90 luvuilla sanottiin suositukseksi 45 kg. Silloin oli pumppuvika ja astma, mutta pystyi liikkumaan ok. Selkäleikkauksen jälkeen 5 vuotta sitten paino lähti nousuun, hengenahdistus lisääntyi. Tuolin kelaus kävi raskaaksi. Nyt olen 48 kg. Kumpa painon saisi pysymään tässä. Se on meillä liikuntarajoitteisilla hankalaa vaikka lähtöpainoa olisikin vähemmän. Mutta hyvää syksyä, t. Nallekarhu74


    • karin.

      Voi kermaperse, tuo että listaat syitä nykyiselle tilallesi ei tule viemään sinua mihinkään. Itsesääli ei laihduta. Kyllä kaikilla löytyy elämästä hankalia käänteitä ja draamaa. Minusta nallekarhu74 on hyvä esimerkki siitä miten omaa terveyttään voi edistää, kun tekee eikä valita.

      Itse en ole tekemällä tehnyt ongelmaa, sillä ei tämä ole ongelma ollenkaan minulle. Tämä on projekti kohti terveempää kroppaa. Se, että en sinusta saisi etsiä samassa tilanteessa olevia, on sinun ongelmasi.

      • nallekarhu74

        Hei, Karin. Ja kiitos voimia antavasta kommentistasi. Tuttua kommentit jotka ei kannusta... Mutta minä kannustan ja tuen Sinua, Karin. Tsemppiä, ei se helppoa ole mutta ajallaan kannattaa pienikin painonpudotus. Ja liikunta on hyvä apu siinä. Olen painonpudotukseeni ja sen seurauksiin ( rintojen tärkeä pienentyminen ettei tarttee lähtee leikkaukseen, senttien lähteminen vyötäröltä ja lantiosta ) tyytyväinen. Nyt kun kestäis tässä 48 kg hyvä.
        Toivotan hyvää syksyä ja viestitellään! Ystävällisin terveisin, nallekarhu74


    • BWL

      Heippa!

      Kermaperseen kritiikistä huolimatta uskaltaudun kirjoittamaan tähän ketjuun. ;) Oon muutamassa ketjussa tällä samaisella palstalla ollut mukana, mutta ne ei oo enää aktiivisia, tai sitten oon siirtynyt sellaiseen vaiheeseen painonpudotuksessa, ettei ketjuun kirjoittaminen oo enää ollut mulle ajankohtaista.

      Taustoja: 27-v. nainen, takana vuoden kestänyt painonpudotusprojekti ja nyt painonhallintavaiheessa. Ja muutaman kilon haluan vielä karistaa, timmimmän kropan metsästyksen ohessa. Viime vuonna pudotin painoa 78,6 kg -> 55 kg, eikä kilot oo tulleet takaisin. Nykyinen paino (eilen mitattu) on 53,2 kg ja pituutta multa löytyy 157,5 cm. Tavoitteena on urheilullinen ja timmi, pieni keho, jossa erottuu vähän lihasmuotoja.

      En oikein tiedä sovinko tähän ketjuun, kun en varsinaisesti laihduta, vaan kiinteytän. Pyrin syömään terveellisesti ja liikun paljon . Mutta siis tukiryhmää kaipaisin! :)

      • BWL

        Hupsista, näköjään menin tulevaisuuteen, täytän vasta parin viikon päästä 27. :D Ja tuohon erään nimimerkin kritiikkiin haluaisin vielä kommentoida... Ketjun aloittaja vaikuttaa ihan tervejärkiseltä ihmiseltä ilman mitään harhaluuloja tai neurooseja kehoaan kohtaan. Ihmiseltä, joka haluaa pitää itsestään huolta. En havainnut mitään "voi kun olen läski"-kauhisteluja, pelkästään halun kehittää kroppaansa sellaiseksi, jossa tuntee olonsa tyytyväiseksi. Mitä väärää siinä on? Ei se ole sairaalloisen lihavilta tai keneltäkään muulta pois, jos joku haluaa karistaa normipainon sisällä muutaman kilon. Kuinka jonkun toisen tavoitteet tai halut voi tolla tavalla edes ärsyttää, en ymmärrä. Jos on tyytymätön omaan oloonsa/elämäänsä/painoonsa/kehoonsa, on tehtävä jotain asialle. Sitähän tänkin ketjun aloittaja tekee, ja minä myös. :) Valittajat vain valittakoon.


    • karin.

      Kyllä tähän ketjuun sopii ihan kaikki, jopa tuo yksi dissaaja :) Kiva lukea BWL sun ajatuksia. Säkin oot tehny aika mielettömän työn, varsinki sille nostan hattua, että et oo lähteny jojoilemaan. Mitä vinkkejä teillä nallekarhu74 ja BWL on painon pitämiseen samassa? Millainen ruokavalio teillä on?

      Varmaan aika samantyyppiseen kroppaan pyritään. Itse en halua olla laiha vaan sellanen hoikka ja urheilullinen, en kuitenkaan pyri mihinkään fitnessmittoihin. Niin enkä tosiaan koe olevani läski nytkään, olen vaan viime aikoina sortunut turhaan herkutteluun liian usein. Olo on paras painaessani n. 53 ja silloin liikunnalliset harrastuksetkin onnistuu parhaiten ja tunnen olevani terve.

      • nallekarhu74

        Hei taas, Karin! Minulla on se vähähiilarinen eli vähemmälle leipä, pois riisi, pasta, peruna, herkut - jos mahdollista.
        Mutta ei liian rajoitettua askeesia herkkujen suhteen. Tässä kerran ajattelin ottaa desin jätskiä aiemman runsaan 3 desin sijaan mikä oli ennen diettiä. Pari ekaa lusikallista oli namia mutta sitten tökkäsi. Ja ennen olin perso kaikelle makealle. Sorrui herkutteluun ja laitoin hormonivaihteluiden syyksi. Kun liikunta on osittaisen invaliditeetin vuoksi rajoittunutta, tuntui ratkaisu vähähiilariseen oikealta.
        Jos hiilareita söi niinkuin ennen, teki mieli usein välipaloja... Mutta nyt ei. Päänsärky js vilustus oli tuttuja hiilareitten vähentämisen jälkeen.
        En enää pode morkkista jos poikkean joskus linjasta ja otan jotain " kiellettyä ". Seuraavana päivänä taas vähemmän hiilareita.
        Ei ole ehdoton herkkukielto hyväksi sillä kiusaus kasvaa.
        Rajoitteiden mukaan pyrin liikkumaan.

        Mikä on painosi tällä hetkellä? Minulla on 48 kg ja pysyn siinä. En aio enää kohta 40nä olla heikosti liikkuva ja pihisevä luukasa vaan normikroppainen / hoikahko.

        Hyvää syksyä täältä aurinkoisesta ja viileästä iltapäivästä! Toivottavasti vastaukseni auttoi. Kirjoittele! Ystävällisin terveisin, Nallekarhu74


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2217
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1652
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1466
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1367
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe