Miksi 50vee naiset pläsähtää?

hoi2

Harmittaa, kun olen muuten ollut moneen treffikumppanniin tyytyväinen,mutta pläsähtänyt kroppa on liian iso pala nieltäväksi. Ei voi alkaa suhteeseen. Perusteluina: hävettää kulkea yhdessä julkisesti, nainen saattaa sairastua, ja kuollakin viereltäni, kun ei hoida terveyttään kunnolla, en kiihotu kunnolla sängyssä, kun katse osuu pullottavaan vatsaan. Muitakin perusteluja varmaan on. Kannattaisi naiset todella skarpata ja treenata itsensä hoikaksi! Tietysti on myös lihavia miehiä, mutta heistä en ole kiinnostunut. :)

14

309

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hoikax1

      Eihän sinun tarvitse hävetä toisen ihmisen puolesta, varsinkaan ukonäköön liittyen. Jokainen kantakoon oman painonsa ja ryppynsä.
      Tunnen paljon 50vee naisia joilla on paremmat kropat kuin nuorilla mäkkärissä viihtyvillä naisilla.
      Itse olen 48 ja painan 55 kiloo ja 165 pitkä...tuskin parissa vuodessa tästä sen kummemmin lässähdän.
      Ymmärrän kuitenkin että ihmisillä on erilaisia mieltymyksiä ulkonäön suhteen, mutta eikö meidän iässämme jo viimeistään se luonne ole tärkein.
      Tosin liikalihavuus johtuu usein ylensyömisestä ja liikkumattomuudesta ja se tietysti kertoo luonteesta jotain.
      Oletko itse ajatellut miltä näytät, pelkkä painohan ei kerro kaikkea?
      Kaikista ei ole treenaajiksi, se vaatii paljon itsekuria ja vaivaa, joillain paino pysyy läpi elämän samana tekemättä juuri mitään sen eteen.
      Minä liikun päivittäin pari tuntia, jos sen lopetan, veikkaan etä kilot alkavat kertyä.
      En kuitenkaan ole omani enkä muiden painonvartija, mnua ei haittaa vaikka mies olisi hiukan lihavampikin jos muuten luonne ja muut asiat miellyttävät.

    • taas näitä....

      No, sä nyt olet taas näitä mainonnan ja median aivopesemiä nulikoita, jotka näkee ihmisessä vain ulkoisen habituksen. Mutta ole huoleti, eivät tasapainoiset viiskybäset naiset tule sua hätyytteleen, korkeintaan ne puumaksi itseään tituleeraavat ikääntymistä hysteerisesti pelkäävät tyhjäpäät, joiden älyllinen elämä loppui kun ne täyttivät 40 vee.

    • 985764765485

      Jaa joku ei ole tainnut tutustua ihmisen fysiologiaan.

      Naisten estrogeenitoiminta heikkenee juuri tuossa viidenkympin maissa. Sillehän nainen ei voi juuri mitään, sillä estrogeenin syöminen tarpeettomasti katsotaan terveysriskiksi.

      Lössähtäminen kuuluu luonnon kiertokulkuun, niin naisilla kuin miehilläkin. Miehillä on vain luonnostaan paksumpi iho (sekin fysiologinen tosiseikka), joten miehet lössähtävät myöhemmin.

      Paras alkaa totutella jo nyt siihen näkyyn, sillä kyllä se lössähtäminen peilistä näkyy itselläsikin vielä.

    • Juuri näin! Venäläinen nainen osaa pitää itsestään huolta ja on ylpeä olemuksestaan hyväässä tarjoituksessa. Häntä on ilo katsella suomaliasen pömppövatsan rainnalla. Osaa lisäksi pukeutua ja käyttäytyä naisellisesti. nimimerkillä kokemusta on ihan riittämääin.

      • Jepjepjep5

        Oletko nähnyt paljon vanhempia venäläisiä maatuskoita? Ihan yhtä lässähtäneitä. Venäjällä on miljoonia naisia ja joukkoon mahtuu kaikenkokoisia ja -näköisiä. Ja otahan huomioon, että venäläisnainen odottaa sinulta suomimies täyttä ylläpitoa ja jos käy itse töissä palkka menee siihen 'itsensä huolenpitoon'. Toisin kuin suomalaisnainen, joka osallistuu asumis- yms. muihin kustannuksiin....


    • Naisen genetiikka on suunniteltu siten, että nainen alkaa rupsahtaa 16-vuotiaana ja on käyttökelvoton menopaussin aikaan, 30-55 vuotiaana. Tätä ei muuteta ruokavaliolla eikä tiukoilla treeneillä. Soluihin ohjelmoitu apoptoosi ja telomeerit pitävät tästä huolen.

      Venäläiset naiset on opettu lapsesta saakka siihen, että ne laitetaan kiertoon 40 tietämillä. Lähes kaikilla venäläisillä miehillä on vähintään nuori rakastaja silloin kun ovat itse 40 ikäisiä. Sama pätee aika moneen muuhunkin maahan. Tästä syystä venäläiset naiset on pakotettuja pitämään ulkonäöstään huolta, koska heidän on löydettävä toinen elättäjä itselleen 40 tienoilla kun tulevat uusiokäyttöön.

      Muistakaa, että ulkonäkö ei korreloi älyyn millään tavalla. Mitä laitetumpi nainen, sitä suurempi reikä päässä itsetunnon kohdalla. Tässä mielessä suomalainen nainen voi olla jopa mieleltään terveempi kuin venäläinen sisarensa.

      • jepjep...

        Ihan olet oikeassa! Sillä mistä muualta sinulle ja sinunlaisillesi suomimiehille löytyisi nainen, ellei olisi näitä 40 vuotiaita kiertoon laitettuja venäläisnaisia. :D "Pakon edessä" on tyydyttävä taukkeihinkin.


    • kunnioitus

      Ei pidä seurustella, jos pitää hävetä seurustelukumppaniaan. Se on väärin seurustelukumppania kohtaan ihmisenä. Joku arvostaa ihmistä, toinen ulkonäköä.

    • Hoikka nainen

      Minä olen lähellä 49v ja kyllä minä olen hoikka. No joo, käynhän minä lisäksi 3 kertaa/ viikko salilla, mutten kuitenkaan kasvata lihaksia vasn haluan pysyä terveenä. Olenpa huomannut kuinka "isot" naisetkin ovat tulleet salille ja heitä kunnioitan.
      Hoikkana pysyminen on helppoa kun syö sen verran kun kuluttaa eikä sen yli.

      Sain ihailijoita, kun oltiin firman juhlassa ja minulla oli ylläni pikkumusta. Tiesin sen, että se puku näyttää hyvälle minun ylläni - ei makkaroita eikä ylipainoa.

    • Hoikax1

      Tuosta estrogeeni asiasta...Minulla alkoi vaihdevuodet oikein ryminällä ja ne kun saattavat kestää jopa 10 vuottakin, otin riskin ja alon käyttää estrogeenigeeliä.En ole katunut hetkeäkän, sinne jäi kiukupuuskat, masennukset ja yöllinen hikoilu.
      Panostan elämän laatuun enemmän kuin määrään (eliniän pituus).
      Jos saan syövän tämän takia, ei voi mitään. Syöpäkin voi tulla monesta muustakin asiasta ja nykylääkkeet ovat suhteellisen turvallisia oikealla annostuksella.
      Mitä tulee ikäisini miehiin, aika harvassa on ne jotka näyttävät siloposkisilta nuorukaisilta. Ja monet joutuvat käyttämään esim. Viagraa jotta seksielämä sujuisi.
      Vanheneminen on luonnolinen asia molemmille sukupuolille. Miksi edes kysyä mistään lässähtämisestä..tottakai ikä näkyy, ainakin useimmilla.
      Asiaa auttaa tietysti terveelliset elämäntavat ja hyvät geenit, mutta se nyt on vaan vääjäämätön asia tässä elämässä.
      Minä valitsin niin että otin käyttöön estrogeenilisän, en ulkonäköni takia vaan vaikeiden oireiden vuoksi. Ja tunnen oloni hyväksi, se näkyy myös ulospäin.
      Jos jollekille ei kelpaa viisikymppinen nainen, etsiköön nuoremman mikäli saa.
      On kypsymätöntä tuijottaa pelkään nuoruuteen ja ulkonäköön, ihminen on paljon muutakin kuin ulkokuori.

    • Huolehdi omastasi

      Kun hävettää toisen puolesta, tuntee myötähäpeää, on ahdasmielinen mulkhu eli mulkwisti. Mitä sanomista on silloin kenenkään mistään ominaisuuksista.

      • vanhus=arvostus

        Nimenomaan näin. Pinnallinen kypsymätön persoona kuvittelee että nuoruus ja ulkonäkö säilyvät ennallaan. Muut ihmiset kyllä tajuavat nämä elämän realiteetit, ikä näkyy ja so what.
        Tilalle tulee henkistä pääomaa, turhat paineet poistuvat kun ei tarvitse peilin edessä asua ja kilpailla ulkonäöllään jopa työpaikoista.
        Itse otan vanhenemisen vapautena ja nautin siitä ettei minun tarvitse olla siinä ulkonäkö oravanpyörässä jossa monet nuoret naiset joutuvat kitumaan.
        Menen hautaan mielummin lattarintaisena ryppyisenä vanhuksena kuin silikonein ja kiristyksin tekonuoreksi tehtynä muovinukkena.
        Vanha ihminen on omalla tavallaan kaunis, ohuine ihoineen ja valkoisine hiustupsuineen, rypyt kertovat tarinaa elämästä.
        Kunnioittakaa vanhenemista, se on meillä kaikilla edessä.


      • Eikä lähelläkään !
        vanhus=arvostus kirjoitti:

        Nimenomaan näin. Pinnallinen kypsymätön persoona kuvittelee että nuoruus ja ulkonäkö säilyvät ennallaan. Muut ihmiset kyllä tajuavat nämä elämän realiteetit, ikä näkyy ja so what.
        Tilalle tulee henkistä pääomaa, turhat paineet poistuvat kun ei tarvitse peilin edessä asua ja kilpailla ulkonäöllään jopa työpaikoista.
        Itse otan vanhenemisen vapautena ja nautin siitä ettei minun tarvitse olla siinä ulkonäkö oravanpyörässä jossa monet nuoret naiset joutuvat kitumaan.
        Menen hautaan mielummin lattarintaisena ryppyisenä vanhuksena kuin silikonein ja kiristyksin tekonuoreksi tehtynä muovinukkena.
        Vanha ihminen on omalla tavallaan kaunis, ohuine ihoineen ja valkoisine hiustupsuineen, rypyt kertovat tarinaa elämästä.
        Kunnioittakaa vanhenemista, se on meillä kaikilla edessä.

        Joo-o, tämä hyvä muuten, mutta 50 v. ei ole vielä vanhus.


    • elämä avautuu

      Sori. Et o siis koskaan ollut rakastunut. Todennäköisesti et koskaan tuolla narsisistin ajatuksen juoksulla tule olemaankaan. Oon pahoillani puolestasi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      76
      2894
    2. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      2025
    3. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1628
    4. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      152
      1471
    5. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      313
      1436
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      121
      1222
    7. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      5
      1219
    8. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      1139
    9. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      20
      1123
    10. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      45
      1067
    Aihe