Aihe

Koivikon Ratsutila Kempele

koivikko

Hei!

Etsiskelin netistä kyseisen ratsutilan sivuja, mutten löytänyt. Kävin siellä hoitamassa hevosia ja ratsastamassa 8-10 vuotta sitten ja tykkäsin todella paikasta. Haluaisin tietää mitä hevosille kuuluu tai ovatko he vielä elossa.. :)

20

1001

  Vastaukset

  • hei. kyseistä ratsutilaa ei enää ole olemassakaan. Paikka toki on mutta kulkee nimellä ponilandia :D
   Osa hevosista ainakin elossa.

  • Voi kiitos tiedosta! Viia, Venta ja Elli näyttäisi ainakin olevan tuolla nykyisellä tallilla :) Olisiko kellään tietoa Farlesta, Brunetesta (Burning Brunette) tai Rofasta (en muista oikeaa nimeä, mutta oli ruunikko eestinhevonen).. ?

  • Farle käväisi ainakin ruotsin puolella, muistaakseni myös aaltokankaalla ja Männikön kopseella.
   Brune myytiin vasta omalle ihmiselle. Poni oli sen kyllä ansainnut, kauan ratsastuskoululla oli :)

   Allis eli Rofa myytiin vuosia sitten yksityiseksi.

   Itse kävin vuosina 2004-2010, ei näitä muita "vanhoja" hevosia taida Viian, Ventan ja Ellin lisäksi olla. Muistissa myös Rocky, Liinan Henri, All Tiger -20 "Kata", Preta, True Tiger "Turo", Carmen GER, Solity, Dark Tuffy, Elbe, Satin, Ressu (tieberes des valles tms?)...

   • Joo! Tutulta kuulostaa :) Satutko muistamaan Peltsiä? Mikähän sen oikea nimi mahtoi olla, en saa päähäni.. :) kiva olisi sukupostista seurailla heposien nykyisiä elämiä.


   • Onpa Nasusta tullut hieno hevonen :) Oli ihan pieni varsa kun viimeksi näin


   • Koivikkolainen kirjoitti:

    Joo! Tutulta kuulostaa :) Satutko muistamaan Peltsiä? Mikähän sen oikea nimi mahtoi olla, en saa päähäni.. :) kiva olisi sukupostista seurailla heposien nykyisiä elämiä.

    Peltsin virallinen nimi on Celtas Kilkenny :)

    Furiaq "Aku" unohtu, oli maailman hienoin hepoinen


  • ns. "vanhoja" hevosia siellä taitaa enää olla ne Viia, Venta ja Elli, taisi myös Rita ja Ville olla koivikon ajalta, sekä Kille?
   Nuo ainakin tällä hetkellä siellä :)
   Eepi ja Brune myytiin vasta :( Tosi harmi sillä Eepi oli minun unelmapolle ja Brune bestikselleni täydellisyys. No, kaikkea ei voi aina saada..

   • Viia, Kille, Riina, Stan, Venta, Ville, Elli, Rita, Manta ja Osku Koivikon ajoilta, myös tosiaan Brune ja Eepi :)


   • aaa2 kirjoitti:

    Viia, Kille, Riina, Stan, Venta, Ville, Elli, Rita, Manta ja Osku Koivikon ajoilta, myös tosiaan Brune ja Eepi :)

    Brune eli Burning Brunette asustaa nykyään Kalajoella, mikäli on kyse new forest-ponista. Kiva poni, mun tytär 10 v, tykkää kovasti siitä.


   • niki2 kirjoitti:

    Brune eli Burning Brunette asustaa nykyään Kalajoella, mikäli on kyse new forest-ponista. Kiva poni, mun tytär 10 v, tykkää kovasti siitä.

    sama Brune :) Poni oli jo pitkän uran tehnyt koululla (2003 lähtien Hippoksen mukaan), ansaitsikin jo oman perheen :)


  • moi. eiks koivikon ratsutillaa enää ole.mut he
   mä tiiän missä koivikon ratsutilan omistaja
   pitää nykyään tallia.se on Rovaniemellä.
   mä käyn nykyään siellä missä oli
   koivikon ratsu tia mut nyt se on
   Ponilandia.MOIKKA.

  • HEI KOIVIKKO. MÄ KÄYN NYKYÄÄN PONILANDIASSA SIELLÄ MISSÄ SE KOIVIKON RATSUTALLI OLI.SIELLÄ ON VIELÄ VIIA ELOSSA JA VIIALLE KUULUU HYVÄÄ.
   ONHAN TANELIKIN JA VILLE MUT BRUNE JA EEPI ON MYYTY. NE ON KYLLÄ HYVISSÄ KODEISSA.KÄY PONILANDIAN NETTI SIVUILLA TAI MEE KUVA HAKUUN.
   KUKA OLI SUN LENPPARI KOIVIKOLTA MUN ON VIIA.

   • Juu! Siis Rita, Kille, Viia (nykyään Muumi) Taneli, Venta ja Ville asuvat laakspohjan ratsastuskoululla, paitsi Kille on lopetettu tänä vuonna (2017) )); ja Muumi viettää eläkettään (en tiedä missä tallilla) ja Taneli asustaa edelleen tuolla laakspohjassa, kylläkin yksityishevosena :-) Rita, Venta ja Ville on edelleenkin oikein luotto heppoja!! :-)


  • Tuli hieman myöhässä mutta Viia(nykyään kutsutaan Muumiksi), Venta, Kille, Ville, ja Rita asustavat vielä Lohjan Laakspohjan kartanossa. Itse kävin siellä viimetalvena ja yllätyin että noinkin moni oli sieltä ostettu !!

  • Jos joku tänne vielä eksyy niin Rofa voi oikein hyvin! :) ollut meillä vuodesta -09. Onhan se jo 20v mutta samanlainen höppänä jolla on pilkettä silmäkulmassa niin kuin aina ennenkin. Asustelee tupoksella.

  • Mä kävin Koivikon Ratsutilalla 90-luvulla. Silloin siellä asusteli mm. Päällikkö (Painted Beauty), Raisa (Rudokopka), Ressu (Tiberes des Valles)...Yksityisistä muistan Eskimon. Ois kiva tietää onko omistajilla uutta toimintaa ja missä nykyään vaikuttavat. Oli itselle hyvin tärkeä paikka aikoinaan.

   • Millon tää Koivikon ratsutila oikee alotti toimintansa ja onko tätäki enne ollu sit joku omistaja? Mielenkiinnosta kyselen jos joku tietäis noilta vanhoilta ajoilta jotain :)


   • Valesco eli vallu oli mun suokkari 😊 tallia piti se pariskunta ja heillä tais olla kaksostytöt. Muistan shettisten nimet bella ja caro


  • Hei, muistaako joku minkä niminen tinker tuolla asusti vuonna 09?

   • Zorro?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   139
   11306
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   287
   5595
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   77
   3888
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   96
   3295
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   176
   1899