Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

lievästi ylipainoinen

enjaksa

Olen kuukauden käynyt salilla, juoksenu, polkenu pyörää nostellu painoja ymsymsyms... PAINO EI VAIN TIPU. En tiiå mitä enään tekisin, ahistaa tuo "pelastusrengas maha".... Olen 19vuotias, 163cm ja 76kg...... Syön ja juon todella hyvin ja alkoholia kerran pari kuussa... Joka viikko kerran pieni herkuttelupäivä (mikä nyt on sallittua....)

Alkaa toivo hiipua siitä, että voisin joskus olla yhtä hoikka kun ennen.. Nyyf, ahistaaapua :-(

10

150

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1+5

      Eli olet biologinen ihme? Höpö höpö. Kun kerta liikut paljon, kyse on siitä mitä valuu kurkustasi alat.

      Alkoholi pois, kokonaan. Ota vaikka tavoite että saat oluen kun painat 70kg. ja seuraava sidukka sitten 65 -kiloisena.

      Älä syö valmista prosessoitua ruokaa, vaan osta ne raaka-aineet ja tee itse se ruokaa. Näin tiedät mitä siinä ruuassa on ja voit itse kontrolloida esimerkiksi öljyn määrää.

      Tee simppeli laskutehtävä. Rasvakilon pudottamiseen sinun tarvitsee luoda noin 7500kcal vajaus. Eli esimerkiksi jos haluat eroon vaikka neljästä kilosta, tulee sinun vähentää 28 000kcal. Joten, jos vähennät esimerkiksi 600kcal päivässä, menee sinulta tuon neljän kilon sulattamiseen noin kuusi viikkoa ja neljä päivää. Ymmärrät siis, että painon pudottaminen ja varsinkin läskin sulattaminen on hiiiidasta puuhaa. Kannattaa vähän laskeskella energiamääriä mitä syöt, pidä vaikka päiväkirjaa.

      Jokainen "herkkupäivä" on pois tavoitteestasi, joten mieti nyt oikeasti kumpi on tärkeämpää, se hetkellinen sokeri/suolapommi vaiko oma terveys. Tee valinta.

      Juo vettä kolme litraa päivässä. Osta semmoinen litran vesipullo, ja tyhjennä se kolme kertaa päivässä. Aluksi se on tylsää mutta siihen tottuu ja se oikeasti toimii. Tähän vesimäärään ei sisälly treenien aikana juotu vesi.

      Hard work, dedication.

    • ...

      Jos olet äkillisesti lisännyt liikuntaa, ei ole mikään ihme että painosi ei putoa. Se voi jopa nousta, koska liikunta aiheuttaa nesteen sitoutumista lihaskudokseen. Lihomisesta ei kuitenkaan ole kyse. Liikunta myös lisää ruokahalua, joten voi olla että olet syönytkin enemmän.

    • 20+2

      Minulla on paljon ylipainoa, aloitin dieetin ja liikunnan, eikä minunkaan painoni pudonnut ensimmäisenä kuukautena oikeastaan ollenkaan. Sitten se pudota hupsahtikin 4kg pienellä aikaa. Jatka vaan dieettiä ja tarkkaile annoskokoja, kyllä se siitä lähtee putoamaan.

      • väärin neuvottu

        Päivässä ei todellakaan tarvitse juoda, eikä oikein saisikaan juoda yli kolme litraa vettä.


      • 1-1
        väärin neuvottu kirjoitti:

        Päivässä ei todellakaan tarvitse juoda, eikä oikein saisikaan juoda yli kolme litraa vettä.

        Mihinköhän tämä väläytys perustuu?


      • järki päähän
        1-1 kirjoitti:

        Mihinköhän tämä väläytys perustuu?

        Tietoa löytyy, jos osaa sitä etsiä. Miksi pitäisi juoda 3 litraa treenijuomat päälle?

        Kaksi litraa päivässä on sopiva nestemäärä ja puolet siitä tulee ravinnosta.


      • ei vanhin voitehista
        järki päähän kirjoitti:

        Tietoa löytyy, jos osaa sitä etsiä. Miksi pitäisi juoda 3 litraa treenijuomat päälle?

        Kaksi litraa päivässä on sopiva nestemäärä ja puolet siitä tulee ravinnosta.

        Tuo älytön veden juominen on täysin turhaa ja todellakin jopa vaarallista. Googlettamalla esim. vesimyrkytys asia selviää. Juoda kannattaa riittävästi mutta pelkkä vesi ei litratolkulla ole hyväksi.


    • liina17

      Kannattaa tsekata kilpirauhaset jollain labratesteillä! Meinaan että jos sun kilpirauhasissa on jotain mennyt mönkään, niin vaikka kuinka liikut ja syöt hyvin, et laihdu :(

    • Samassa veneessä

      Olen samassa jamassa kuin avaaja. Pituutta 170 cm, painoa 83 kg, ikää 53 vuotta ja harrastan rankkaa liikuntaa 7 kertaa viikossa 1½ tuntia kerrallaan. Alussa lähti pari kiloa, mutta siinä jamassa ollaan oltu nyt yli 4 viikkoa. Tuo 2 kg lähti alussa ihan ilman liikuntaa vain korvaamalla lounaan salaattiaterialla.

      En tosin halua laihtua nopeasti, koska näillä ikälukemilla se tietäisi veltustunutta ihoa. Tämän vuoksi yritän laihtua pääasiassa liikkumalla ja jättämällä sokerin näin alkuun pois. Myöhemmin ajattelin poistaa ruokavaliostani viljat.

      Tänään oli viimeinen ateriani, joka sisälsi juustoa ja nyt mietin, miten korvaan tästä syntyvän kalsiumvajeen? Sanovat, että purkkikalsium vain tukkii suonet, eikä imeydy niin, että elimistö voisi sen käyttää hyväksi. Pitääkö paikkansa?

      Pyrin käyttämään luonnollisia rasvoja. En käytä kevyttuotteita, koska niiden "keveys" on harhaa ja useimmiten tällaiset tuotteet ovat epäterveellisiksi prosessoituja.

      Liha ja kala kuuluu päivittäiseen ruokavaliooni, koska kuntosalitreenien vuoksi tarvitsen proteiinia. Pitäisikö minun alkaa enemmin katsomaan peiliin kuin vaakaan?

    • wannabe

      Ei tää muuta selittelyä kaipaa, kuin sen että sun pitää tehdä ruokavalion muutos. 80% painonpudotus riippui syömisestä ja sen loput 20% liikunnasta.
      Suosittelisin pitämään ruokapäivist ainakin viikon, jotta näet oikeasti syömises. Ateriavälit on kans tärkeet. Kun oot saanu kirjattuu ton päiviksen nii sen pohjalta laske kalorit ja mieti mitä muutoksia tekisit. Esim jätä se alko kokonaan pois koska se on pahin vatsarasvan aiheuttaja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2172
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1886
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1828
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1558
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      71
      1550
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1462
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      22
      1379
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1342
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1294
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1291
    Aihe