Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

VESIPAASTOPÄIVÄKIRJA

dipidiidipidipidii

Hei ihmiset. Olen tällänen nuori naisen alku. Viimeset kuukaudet on tullu syötyä tosi epäsäännöllisesti ja -terveesti. Joku syvällä sisimmissäni haastaa minua vesipaastoon että saisin tämän ällöttävän ja raskaan olon pois sekä vähän kuona-aineita ja painoa pois. Mitat on tällä hetkellä 168cm/82kg eli ylipainoa on.

En osaa vielä sanoa kuinka pitkään aion paastota mutta ensi kuun puolelle mahdollisesti paasto jatkuu. Mahdollisimman pitkään tietenkin. Keskustelupalstoilla kehotetaan juomaan vähitään seitsemän lasia vettä päivässä ja eristäytymään vähän muista ihmisistä. Tällä lailla siis lähtee nyt paasto käyntiin!

2

84

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pysyvä painonpudotus

      Jos haluaa laihtua, niin mitään älyttömämpää kuin vesipaasto ei ole. Tuntuu, että tähänkin asti ruokailutapasi ovat olleet huonot ja nyt olet laittamassa aineenvaihduntasi aivan sekaisin. Paastolla menetät painoa, mutta ensimmäisestä viidestä kilosta vain noin 1kg on rasvakudosta, 3,5kg vettä ja 0,5kg lihasmassaa. Ihanteellisessa pitkäaikaisessa laihduttamisessa tahtiin alle 0,5kg viikossa rasvan osuus on 90-100% menetetystä painosta.

      Paastolla hidastutat aineenvaihdunnan. Sen puhdistava vaikutus on sekin liioiteltu. Paaston jälkeen painon hallinta on aina vaikeampaa, kun kehon koostumus muuttuu, rasvan osuus lisääntyy ja lihaksen vähenee. Ylipainoisen tulisi pitää kiinni lihaksistaan kynsin hampain, sillä lihaskudos on se, joka polttaa rasvaa. Vähäkalorisella dieetillä ja paastolla ajaudut vain painon jototteluun. Ehkä sinulla on siitä jo ennestään kokemusta. Nopeasti laihdutetut kilot tulevat varmasti takaisin ja korkojen kanssa, koska kehob koostumus on muuttunut entistä epäedullisemmaksi.

      Ainoa järkevä ja pysyvä tapa laihduttaa on hitaasti ja terveellisesti. Ensimmäinen asia, joka on saatava järjestykseen, on säännöllinen ateriarytmi. Ruokailuvälit tulisi pitää 3-4h pituisina. Syö aamiainen, lounas, päivällinen ja pari välipalaa päivässä. Näin hallitset verensokeria, insuliinin tuotantoa ja pidät nälän loitolla. Laihdut varmasti, kun vähennät normaalikulutuksestasi 500-1000kcal/vrk. Päivässä pitäisi syödä vähintään 1500kcal. Noudattamalla säännöllistä ateriarytmiä, et sorru mässäilyyn ja voit jatkaa sitä vaikka lopun elämää, koska et tunne nälkää.

      Kun laihdutat, katso että saat riittävästi proteiineja ja rasvoja. Joka aterialla olisi hyvä olla niitä ja hyviä hiilihydraatteja.

      • Kastanja

        Hei. Olen samaa mieltä edellisen kirjoittajan kans. Olen itsekkin paastonnut joskus 10pv ja lähteehän sillä joku kilokin, mutta ei sillä saa pysyvää tulosta. Ruokailutavat pitää muuttaa pysyvästi ja liikuttava säännöllisesti. Jos kiinnostut tällaisesta dietistä kun kahden päivän dietti Tessa ja Glenn Cooperin mukaan katso muista linkeistä viestini. Siinä dietissä ollaan kaksi päivää tiukalla yksi välipäivä ja taas kaksi tiukkaa diettipäivää. Viikonlopun päivät on välipäiviä. Tämä dietti ohjaa käyttämään paljon kasviksia, vähentää hiilihydraatteja, lisää proteiinia ja välttää mielitekojen loukut välipäivillä joina pikku herkut sallitaan. Dietti on tiukka jos sen kirjaimellisesti noudattaa ja tulokset nopeat. Tämä dietti ohjaa terveellisempään jatkuvaan painonhallintaan ruuan ja liikunnan avulla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2207
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1652
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1456
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1367
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1334
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe