Tyttöystävä petti kännissä

Petetty ja pihalla

Moi! Olen 17v poika ja seurustellut lähes vuoden samanikäisen tytön kanssa. Ollaan tunnettu jo useamman vuoden ja tämä suhde lähtikin kaveri-/ystäväpohjalta. Ja aina ollaan oltu onnellisia, mitä nyt pieniä vastoinkäymisiä, mut niitähän on kaikilla.
Nyt muutama päivä sitten kävikin sitte niin, että tyttöystäväni oli yötä kaverinsa luona, ja niikun heillä on tapana, joivat he itsensä umpitunneliin asti.. enkä itse ole koskaan tykännyt kun just HE juovat yhdessä. Sielä oli sitte ollu pari muutaki jätkää, ja kun tyttöystäväni oli laittamasa nukkumaan, oli yks jätkä sitte ollu samasa huoneesa sattumalta ja molemmat ottivat mitään sanomatta loputki vaatteet pois ja nii siinä sitte kävi...
Sain tietää asiasta jo parin päivän sisällä ja tyttöystäväni kertoi kaiken. Tiedän että hän katuu oikiasti, eikä se selvinpäin tekis semmosta (olemmehan tunteneet jo useamman vuoden niin tiedän kyllä millo hän puhuu totta ja millon ei) mutta tietenkää tämmösiä asioita EI PISTETÄ viinan syyksi, mutta ei hän sitä kuitenkaan onneksi tehnytkään, vaan syytti itseänsä.
Olemme jutelleet erittäin rakentavasti asiasta, ja hän sanoi tekevänsä mitä vain, että en jättäis häntä vaan yrittäisin jatkaa suhdetta (hieman kliseistä ehkä, mutta minut sai vakuutettua ainaski vähäsen). Tein sitten muutaman ''säännön'', joiden toimiessa voin ainakin yrittää vielä jatkaa (mm että ei juo ainaskaan ''vähään'' aikaan alkoholia kavereidensa kanssa, paitsi jos olen itse paikalla, eikä täyttäesä 18 ala käymää baareissa ilman minua). Ja koska emme ole tätä aikaisemmin harrastaneet seksiä kenenkään muun kanssa, tää tuntu vielä pahemmalta, koska ajatus siitä, että olisimme harrastaneet seksiä yhtä monta kertaa ja just toistemme kanssa kuulosti mukavalta (siihenkin sovittiin, että jos haittaa vielä pitemmänkin ajan päästä, saan halutessa käydä itse panemasa jonkun tuntemattoman naisen kanssa, mutta saa sitten nähdä tapahtuuko sitäkään koskaan, pidän itseäni kuitenkin semmoisena mukavana, ei kusipäänä).
Mutta tottakai tämä tuntuu pahalta vieläkin, ja uskon että vielä pitemmänkin ajan päästä. Kysymys on vain, että helpottaako tämä ikinä? Kannattaako minun sittenkään yrittää ja antaa vielä toista mahdollisuutta, että hän olisi minun arvoinen? Vai tuhlaanko vain oman nuoruuteni tässä? Minä kuitenkin rakastan häntä, ja tiedän, että hän myös minua..

27

6228

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Petetty ja pihalla

      Ja jos luit edes koko tekstin loppuun niin kiitoksia! :)

    • Ei onnistu

      Kiertoon vaan. Säännöt ja kiellot alkaa ahistamaan turhaan ja aiheuttaa lisää riitoja. Luottamus kun menee niin ei sitä takaisin saa.

      Ennemmin tai myöhemmin se ero kuitenkin tulee, kun heität tytön mäkeen niin ei harmita hukkaan heitetty aika jonka kärvistelet suhteessa jossa et luota toiseen

    • 12+12

      Herää jo pahvi! Eka pettämiskerta on hankalin, sen jälkeen pettäminen hoituu rutiinilla. Heitä muija pihalle

    • mox

      se nyt on niin sinusta itsestäsi ja teistä kiinni... ainakin sun pitää varautua siihen että aina kun tyttösi on jossain ilman sinua niin saatat miettiä että mitä tekee ja kenen kanssa. pystytkö luottamaan ja oletko valmis elämään asian kanssa. Et kuitenkaan voi lopun ellämää kieltää tyttöäsi juhlimaan kavereiden kanssa. ei siitä mitään tule koska tyttösi taas katkeroituisi tästä. Varsinkin täysi-ikäisyyden lähestyessä sitä usein haluaa tutustua siihen baarielämään.

      Olette nuoria vielä ja nuorena sitä tulee tehtyä noita virheitä joista sit (toivottavasti) on ottanut opikseen vanhempana tai tulevissa suhteissa. Voihan olla että tapaus jätti tyttöösi niin hirveät omatunnontuskat että hän tosiaan tajusi mitä oli menettämässä. Ja taas toisaalta jos annat kerran anteeksi, voi hän ajatella tulevaisuudessa että annat uudestaankin anteeksi.

      toisekseen pystytkö oikeasti antamaan anteeksi? ei siitäkään mitään tule jos hamaan hautaan asti olet asiasta katkera ja tuot sen esille joka riidan yhteydessä.

      Ei tässä muuta neuvoa voi antaa kuin että sinun pitää tehdä niin kuin sinusta tuntuu. Mitä sydän sanoo tällee kliseisesti. Voithan vielä katsoa että tuleeko suhteesta vielä jotain ja jos et pääse asiasta yli niin selität sen sitten hänelle ja eroatte. Näin kävi eräälle ystävälleni.

    • Petetty ja pihalla

      Kiitokset vastauksista! Olen itse varma että hän todellakin katuu ja kärsii moraalista tuskaa niin kovasti että otti oppiinsa. Eikä koko akti ollut kuulemma kestänyt kuin vain about minuutin (ei sillä että ajalla olisi väliä, mutta ei tuntikaan ois kovin kivalta kuullostanut), ja hän oli vain ollut kuin ''räsynukke'' eikä ollut edes tajunnut tilannetta kuin vasta aamulla kunnolla. He eivät olleet edes suudelleet, koskeneet käsin toisia ja hän oli itse ollut kuulemma kuiva kuin sahara, eikä ollut edes tuntenut jätkää sisällään. Että eihän sitä tiedä jos he eivät edes saaneet tehtyä yhtään mitään, olivat kuitenkin niin päissään, mutta tämähän on kuitenkin ihan periaatteesta kiinni, että olisi voinut ainaski.
      Ja kun uskon mitä tyttöystäväni sanoo, tiedän että hän ei valehtele, enkä ajattele sinisilmäisesti. Siitä olen varma. Olen nyt kuitenkin päättänyt tosissaan yrittää jatkaa suhdetta vielä, kun hyvä tuntuma on kuitenkin. Mutta jos jotakin samankaltaista taas tapahtuu, nii en väitä etteikö mua oltais varoitettu, iteppä tiiän mitä teen. Vahingon sattuessa ei auta enää itku markkinoilla!

      • kaikkeaa hyvää toivon

        Voi sinua nuori mies! Elämä voi kolhaista joskus kaikkia! Ja voi satuttaa! Kommenttisi kuulostavat järkeviltä ja aikuisilta! Päötös on sinun! Toivottavasti kaikki kääntyy parhain päin!Pettämisasiat ovat vaikeira ja hyvä,että keskustelitte vakavasti tyttöystäväsi kanssa...


      • Pirkkå

        Voi hyvänen aika. Tottahan se tyttö sanoo sinulle tässä tilanteessa juuri mitä haluat kuulla. Minuutin kesto, räsynukke, suutelu... Hän olisi kuitenkin voinut sanoa EI. Ymmärrän toki ettei hänellä ole selityksiä tapahtuneelle, mutta nuo yllämainitut nyt eivät muuta tapahtunutta miksikään.

        Minä, täti, olen jo 41v mutta teiniajan poikaystäväni petti minua nuorena, useasti. Kipuilin hänen kanssaan enemmän tai vähemmä ikävuoteni 13-18v.. Laittelin sääntöjä ja rajoja ja epäilin ja kyttäsin.
        Loppujen lopuksi petin minäkin. Turpaanikin sain, samaten poikaystävä minulta. Ja sai siinä ne toiset tytötkin osansa.

        Jälkeenpäin ajatellen viisainta olisi ollut lähteä nostelemaan kuin kipuilla nuo vuodet. Kuvittelin vain sen olevan sitä suurinta rakkautta mitä maa päällään kantaa.
        Kuinka väärässä olinkaan. Suhde ei ollut oikeaa rakkautta nähnytkään. Lähde nostelemaan kun vielä voit. Tai viimeistään seuraavasta kerrasta. Luottamuksen voi menettää vain kerran.

        Kohta huomaat latelevasi sääntöjä toisen perään... Et voi toista kahlita, hän tekee mitä tekee ja näköjään haluaa maistaa sitä kuuluisaa vihreämpää ruohoa siellä aidan toisella puolella.

        Kovin olet nuori vielä, tsemppiä sinulle! :)


      • Hyväksikäyttö

        Eli jos hän on ollut kuin räsynukke puolitajuttomana, ja ei ole tajunnut tilannetta kuin vasta aamulla mitä hänelle on tehty, niin silloinhan kyseessä on raiskaus.


    • kummitus

      Vähän pahalta kuulostaa tuo "ottivat vaatteet pois ja niin siinä sitten kävi". Ei pettäminen tapahdu itsekseen, vaan se on humalassakin oma valinta. Ikävä sanoa, mutta kuulostaa siltä, että tyttöystäväsi katuu kiinni jäämistä enemmän kuin itse pettämistä. Tai ainakaan hän ei pysty ottamaan vastuuta tapahtuneesta ja siten myöskään tapojensa muuttamisesta jatkossa.

      Usein minusta ajatellaan, että kännissä "vahingossa" pettäminen on jotenkin helpompi antaa anteeksi kuin systemaattinen harkittu pettäminen. Mutta kun kumpikin on valinta, ero on vaan siinä ettei toinen hyväksy omaa vastuutaan asiasta, ja se joka ei hyväksy vastuutaan asiasta ei tule koskaan olemaan luotettava kumppani. Ja vastuulla en nyt tarkoita itkun tuhertamista ja anteeksi pyytämistä, vaan sen myöntämistä, ettei kyseessä todellakaan ole mikään humalainen vahinko. Pettäminen on aina oma päätös, joka tehdään tietoisena siitä, että tämä loukkaa kumppania syvästi. Kumppanin kunnioittaminen ei vaan tapahtumahetkellä tunnu niin tärkeältä kuin oman alapään kutsu.

    • vanha vinkki

      Kyllä mun mielest on paikallaan tuollaisen jälkeen sääntö, ettei alkoholia oteta jätkäporukassa enään, ja baareihin ei lähdetä vosuilemaan.
      Tyttö osoitti ettei hallitse itseään humalassa, koska on tehty asioita joita ei tekisi selvinpäin!
      Jos nainen on niin VIINANPERSO, että ei pysty olemaan erossa ryyppyporukoista ja baareista, niin sitten kannattaa jättää ajoissa.
      Mitä ne baariruusut vanhempana tekee, jakavat pesää,ajavat humalassa, tuhlaavat rahansa..
      Voisiko ajatella, että jos tytöllä ei ole omia viinoja ollut, niin toiset on juottaneet myös.
      Sano että tyttö ei saa juoda enään viinaa, vaan pelkkiä mietoja alkoholijuomia kuten olutta ja siideriä.
      Kirkas viina on naiselle kaikkein pahin juoma, tulee muistikatkoksia ja kännipanoja. Naisen ei tarvitse koskea teräviin alkoholijuomiin ainakaan senjälkeen, mitä on tapahtunut.
      Pahin tilanne on se, kun juomat loppuvat juhliessa kesken ja joku esittelee tilanteeseen esim 0.5 pullon kirkasta. Sellaiset hätävara juomat ovat huono asia, katso että sillä on omat RIITTÄVÄT juomansa mukana jos jonnekin lähtee.

      • yammu

        moi. luin koko tekstin turha tehdä mitään juomis sääntöjä, ei ne pidemmän päälle kuitenkaan toimi. olette vielä niin nuoria, että kaikki on auki, jos todella rakastat häntä ja uskot, niin mitä menetät vaikka jatkaisit vielä ja antaisit mahdollisuuden. Ei sulla vielä vuodet lopu, vaikka antaisit mahdollisuuden. kyllä se pian tulee ilmi, jos ette ole tarkoitettuja toisillenne. Itselläni takana yli 19v suhde, joista 15v naimisissa. sain juuri tietää vaimoni pettäneen parin eri miehen kans. voit vain kuvitella miltä se tuntuu tässä vaiheessa, mutta yritän silti jatkaa hänen kanssa. ei todellakaan ole helppoa, mutta yritän antaa vielä mahdollisuuden. joten etköhän sinäkin pysty jos haluat ja uskot teidän tulevaisuuteen. mutta jos on vähänkin epävarmaa, niin anna olla. naisia on maailmassa paljon enemmän kuin miehiä. Tsemppiä sulle


    • Petetty ja pihalla

      Tämä viestiketju on jo kyl kuollut, mutta ilmotan täälä silti (jos joskus törmää) että tänään tein lopullisen päätökseni ja jätin tyttöystäväni. Taannoinen pettäminen se vaa hiersi vähän väliä välejä, joten ei täsä enää muu auttanu. Oppikaa teki ja jättäkää pettäjät samantien! Säästyy paljolta turhalta paskalta.

      • petetty ikuisesti

        fiksu päätös! Itse olen tullut petetyksi joka suhteessa jajättänyt samantein kaiken taakse ja jatkanut elämää..nykyinen tyttöystäväni petti naisen kanssa vaik oltiin samaan aikaan samassa baarissa..moni sanois varmasti et kui se ois just parasta mutta kyllä se vaan maahan lyö miehen itsetunnon ja sydämen ku repii haavat auki..ja kuka tietää vaik ois miesten kanssa tehnyt samaa..tsemppiä sulle ja muista että maailma on prinsessoja täynnä ja sua on vain yksi :)


      • Ymmärsin joo, et jos olis kimpassa jonku kaa, niin sillo pitäis jättää heti se pettäjä. Vaik vois ehkä ensin ottaa ne materiaaliset hyödyt ja muut saatavissa olevat jutut. Mut miks sit pitäis ottaa bänät jos on sattunu itse hieman olee jonku toisen kaa? Tai jos sattuu olee sellasen miehen kaa joka pettää omaa naistaan. Pitäiskö sillo olla solidaarinen vai jatkaa vaan sellasen miehen kaa olemista. Itsehän mä en petä silloin kun oon sinkku.


    • niinsemenee

      Olenitse pettänyt miestäni, keskustelimme asiasta rakentavati ja jatkoimme. Pettämiset loppuivat, mutta rakkaus säilyi.

    • petetty jarakastettu

      Jos joku näitä vielä lukee etsiessään vastauksia näihin tai helpottaakseen ahdistusta, minullakin olisi kerrottava. Tyttöystäväni petti minua noin 9kk päästä kun aloimme seurustelemaan, vähän humalassa muttei liikaa. Tämä jätkä oli tyttöystäväni eksä, oli yötä siellä kun oli jotkut muistelupippalot. Tyttöystäväni petti siellä minua, kun hän tuli luokseni, hän sanoi heti pettäneensä ja sanoi enhän jätä häntä, raivokohtauksen jälkeen mietin ja punnitsin kunnes tulin tulokseen että annan anteeksi yhdellä ehdolla, sä et enään kaveeraa tän jätkän kanssa ja sanoin vielä että soittaa hänelle koska halusin tietää hänen mielipiteensä no hän pyysi anteeksi muttei tosissaan ja siitähän olin vihainen ja sovimme että jos nämä joskus puhuvat olen siinä mukana. Asia puhuttiinja unohdettiin. Harvoin keskustelemme tästä asiasta, hommat luistavat arkielämässä kuin myös peiton allakin ;) mutta mustasukkaisuus on kovempi tämän kaiken jälkeen ja melkein kokoaika saa olla varpaillaan jos uusi miekkonen ilmestyy kuvioihin. Kyllä hommat toimivat suuresta konfliktista huolimatta. Luoton sai myös takaisin kun sai tilaisuuden pettää muttei pettänyt ja oli umpitunnelissa. Onnellisesti 3 vuotta yhdessä.

    • kyllästynyt93

      smallaisia huoria kaikki. esittää ni vitun avointa mut ei kerro puoliakkaa. etenkää pikku huora narkit.

    • 16vnuori

      Hyvä että saitte sovittua, itelleni kävi juuri samalla tavalla, mutta hän jätti minut kertomatta syytä, nyt viikon jälkeen hän kertoi että petti minua.. Luulin että hän koittaa luottamustani, mutta lopulta tajusin että hän on tehnyt todella niin.. Annoin anteeksi, mutta huono olo jäi, ja se tunne että mitä mä oon hänelle tehnyt

    • Missalwayslonely

      Mä kun vanha akka jo, mutta kerroilla tässä... Eli silloin olin 16 v, poikaystävä oli huumevieroituksessa koska tahtoi jatkaa elämää mun kanssa ( en koskaan käyttänyt mitään) tuli juhannus ja mä olin niin yksin.... Join liikaa ja p?Ädyin sänkyyn itseäni huomattavasti vanhemman miehen kans. Nykyisellä järjellä sanoisin että aikuinen mies juotti pirtulla tytön humalaan ja käytti sammunutta hyväkseen. Ikinä en kuitenkaan tekoa anteeksi itselleni antanut. Sen koommin en ole kuitenkaan ketään pettänyt, vaikka promilleja ois miljoona!!!! Eli oppia voi ja tajuta asioita. Tässä oon elänyt 20 vuotta pettämätöntä elämää, viimeiset 10 vuotta onnettomassa avioliitossa, eli voi olla tottakin oppi :)

    • äläotatakaisin

      Tyttö kiertoon vaan, olet viellä nuori poika ja löydät sen oikeaan

    • tytyue

      Noita sattuu joskus humalassa, olen myös itse pettänyt kerran joten ei siinä auta kuin tunnustaa tapahtunut ja toivoa että toinen antaa anteeski ja haluaa jatkaa.

    • oppeliini1

      Pettäminen, kummankaan puolelta, on huolellisesti ja harkiten tehtyä pahuutta puolisolle.
      Juopotellessaan itsensä räkäkänniin EI ole tarpeeksi hyvä syy laittaa " niin siinä sitten kävi" - piikkiin.
      Huoraajat saattavat kenties katua tekemäänsä, kenties eivät. Sillä ei ole mitään merkitystä , enää.

      On aivan oma valintasi jatkatko olemista lattiamattona panopuun kanssa vai viitsitko nähdä vaivaa etsiä itsellesi erilaisen kumppanin.

    • Anonyymi

      Kiertopalkinto kiertoon.

    • Anonyymi

      Taidat olla pihalla pettäminen jatkuu

    • Anonyymi

      Tyttösi myy itseään vanhemmalle miehelle 200e kerrasta.

    • Anonyymi

      Moi! Tuo kokemasi oli opettava ja tyttöystäväsi oli järkevä. Itse koin paljon huonomman kokemuksen. Tapasin naiseni paikallisessa baarissa ja tuolloin ensimmäisenä iltana olisi pitänyt tajuta, että hänellä on ongelmia tuon alkoholin käytön kanssa. Aina kun hän otti enemmän kuin 6 tölkkiä olutta ei muistanut seuraavana aamuna mitä illan mittaan oli tapahtunut. Jo ensimmäisien kuukausien aikana keskustelin asiasta ja sanoin, että olen huolestunut tuollaisesta juomisesta. Menimme kihloihinkin ja kävimme yhdessä keskustelemassa ongelmasta ammatti- ihmisen luona. Hän sai lääkityksen, mutta ei noudattanut sitä. Sitten v2021 äitienpäivä aattona vanhin poikani tuli meille puutalkoisiin ja illan päätteeksi löysin naiseni yläkerran makuuhuoneesta sängyllä selällään ja poikani nuoli hänen jalkoväliään. Seuraavana aamuna kun sitten menin kysymään häneltä Mites eilen illalla meni ?
      Hän sanoi, että ei muistanut mitä oli tapahtunut. Kerroin hänelle mitä tapahtui ja sen jälkeen hän sanoi, että ei he naineet. Jopa se muistinsa palasi nopeasti. Toivon tapauksen johdosta suhteemme eteen kaikkeni antaneen, häntä sydämestäni rakastaneen ja hänelle uskollisena kumppanina olen todella pettynyt hänelle. Hän ei ole edes katunut eikä pyytänyt anteeksi tekoaan.
      Hän suoraan sanoen PANI suhteemme poikki. Eikä minua suututa se , että suhteeni häneen meni poikki, mutta välini poikaanikin meni poikki samalla kertaa. Tuon jälkeen hänellä on ollut kolme eri suhdetta eri miesten kanssa, mutta ne eivät ole olleet kovinkaan pitkiä. Meidän seksi elämämme oli molemmille riittävää, mutta tuo kuningas alkoholi on ollut suhteemme karikko. Luottamus naisiin on nyt todella huono tuon kokemukseni jälkeen. Parempaa suhdetta odottaen Arto.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      68
      2949
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      415
      2849
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      100
      2256
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      88
      2070
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      73
      1914
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      11
      1854
    7. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1840
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      152
      1818
    9. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      327
      1671
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1632
    Aihe