UMK

musicus huminos

Mitä wjittua? Nuo samat pipipäät tuomaroimassa, jotka viime vuonna saattelivat ikiaikojen noloimman biisin Euroviisuihin! Itkettää...

32

628

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lkdjhklsdhfk

      No tänä vuonna ei onneksi huumorbiisejä ole päästetty läpi 12 parhaan joukkoon... Ja se mitä kuulin valituista, niin ei paha, ei paha!

    • Kalliit viisut

      Tuntemattomien esittäjien ei nyt niin korkeatasoisia biisejä. Tuomarit valinneet omaa mielimusiikkiaan mukaan. Taso mielestäni huonompi kuin edellisellä kerralla. Mutta kun tietää tosiasian, että YLE ei haluakaan menestyä, on biisien huono taso ymmärrettävää.

      • Anonyymi

        taso oli todella hyvä mutta tietenkin paskin esitys voitti vitun pottatukka rääkyjä


    • dljflödlsda

      Ei kandee mun mielestä ajatella niin kapea-alaisen "euroviisumaisesti" lainkaan nykyisin näitä euroviisuja. Ne ovat UMK-kisan myötä mahdollisesti ponnahduslauta ja PR-mahdollisuus uusille kotimaisille artisteille ja viisuntekijöille lyödä itsensä läpi tai tekeytyä tunnetummaksi suuremman yleisön silmissä Suomessa (esim. viime vuonna Great Wide North tuli ihmisten tietoisuuteen muunakin kuin gospel-bändinä ja mikäli tekevät levyn (?), niin isompi määrä suomalaisia tuntee jo heidät kuin mitä aikaisemmin... Minä ainakin olen kiinnostunut heidän levystään, joten ihmettelenkin hieman minne ovat hävinneet?). Ja mikäli Suomen tulevan vuoden viisuedustaja on minkään moinen, niin ei biisin tarvitse viisuja voittaa, mutta "loreenit" voisi muuten tehdä eli olla yksi soitetuimpia biisejä ympäri Eurooppaa. Kyllä sellainen levymyyntiä edistää... Business on businesstä ja musa on businesstä hyvin pitkälti.

      • LisBetha

        No joo, minäkin alan ajatella myönteisemmin. Unohdetaan Euroviisut, tavoitellaan vaan niiden esikarsintaan osallistumista. Totta kyllä että ilman viime vuoden umk:ta en edes tietäisi loistavaa GWN:ia, maailman ihaninta Mikael Saarta enkä lupaavaa Arionia. Mutta juuri heistä haluaisin tietää lisää, enkä jo ennestään tiedetyn Kristan tekemisistä. Eli eikö tämä kovin toimiva formaatti esille pääsyyn ollutkaan? Joka tapauksessa toivon että esikarsintaesiintyjäksemme valikoituu vaikka sitten ylitaiteellinen tai muuten omituinen biisi, joka tuo raikkaan tuulahduksen viisushowhun. Kunhan vaan ei ole merkityksetön, tyhjänpäiväinen dingelidong viime vuoden tapaan.


    • höh

      Minkä vatun takia yleensäkään tuomarit valitsee jatkoon menijöitä, miksi yleisö ei saa päättää???!!!

    • järkkyä soopaa

      Paljonkohan tuomaristolle on maksettu, että ovat menneet sinne itsensä nolaamaan.
      Hyvänä esimerkkinä Puurtinen, oikea tyylilyyli. LOL

      Lisäksi Puurtinen sanoi jotain kappaletta kuunnellessaan olleensa kädetön, jalaton ja aivotonkin. Just joo, sitähän se kappaleiden tasokin osoittaa.

      • urbaani shamaani

        Ei helvata mikä kummajainen siellä tuomaristossa tänään istui? Unohtui seurata kappaleita kun alaleuka rinnuksilla sitä mummelia katsoi.


      • tatie
        urbaani shamaani kirjoitti:

        Ei helvata mikä kummajainen siellä tuomaristossa tänään istui? Unohtui seurata kappaleita kun alaleuka rinnuksilla sitä mummelia katsoi.

        Ihan vakavasti otettava musiikki-immeinen mielestäni - akateeminen muusikintohtori ja ihan suht mukavan bändin basisti-laulaja ;). Taisi olla ennen sinun aikaasi? Siitä huolimatta, kannattaa selvittää taustoja...

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Aija_Puurtinen


      • tyrkky mikä tyrkky
        tatie kirjoitti:

        Ihan vakavasti otettava musiikki-immeinen mielestäni - akateeminen muusikintohtori ja ihan suht mukavan bändin basisti-laulaja ;). Taisi olla ennen sinun aikaasi? Siitä huolimatta, kannattaa selvittää taustoja...

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Aija_Puurtinen

        Ihan pelle koko ihminen. Taustat on kyllä tiedossa, ei siihen Wikipedioita tarvita.

        Ja joo, ne kledjut osoitti, että tooooosi vakavasti otettava onkin :D.
        Ehkä kuudennellakymmenennellä olevan nais-immeisen kannattaisi vähän katsoa peilistä, mikä päälleen mättää. Vaikka itseään kuinka erikoisena pitäisikin.


    • dfjlsdjf

      http://www.greatwidenorth.com/

      Tietääkö joku muuten mitä GWN:lle tapahtui??? Onko heillä levytyssopimus? Levy tulossa? Keikkalistaa kun katsoo menneeltä ja tulevalta vuodelta, niin pelkkää gospel-tapahtumaa... Eikö tosiaan lähtenyt bändin ura lentoon viime vuoden UMK:sta millään lailla?

    • 0 points!

      Todella kammottavia biisejä. Huonous lienee kriteeri päästä euroviisuihin Suomessa. Onko noin huonoa biisiryhmää kuultu ikinä missään. Ei yhtäkään kunnon sävellystä. Mutta näille epämusikaalisille Toni Wirtasille ja Redramoille kelpaa ihan mikä vaan kunhan kappaleella on nukuttava vaikutus. Sillä ei pisteitä heru varsinaisissa kisoissa. Suomi on jo tuomittu viimeiselle sijalle näiden biisien perusteella.

    • ertyolpå

      Musicus huminos - ehkä kannattaisi hankkia muutakin elämää kuin euroviisut jos niistä aiheutuu tuollaiisia itkunsekaisia noloudentunteita. Ei niitä ole tarkoitettu noin vakaviksi ...

      • a.p.

        Hahaa, kiitos osanotosta!


      • MirkkuSee
        a.p. kirjoitti:

        Hahaa, kiitos osanotosta!

        Hiphei, ihana kappale tuo Selja, tästä tulee hitti! Silti vaikka "tuomaristokin" tykkäs.


    • 44 prosenttia

      Eihän tuomaristo osallistu millään lailla voittajakappaleen valintaan tänä vuonna.

      • pieleen menee

        "Eihän tuomaristo osallistu millään lailla voittajakappaleen valintaan tänä vuonna"

        Ai ei vai? Sehän on ainakin valinnut 420:stä (jonkun lähteen mukaan 470:sta) demosta kisaan ne 12 kappaletta. Eli yli 400 kappaletta on muutaman tyypin porukka pudottanut kisasta pois.

        En ole seurannut kilpailua, mutta missä sanotaan, että tuomarit eivät valitse voittajaa?

        Aika typerää on, että sama poppoo kuin viime vuonna valitsee uudelleen Suomelle edustajaa, eiväthän he viime vuonnakaan osanneet sinne sellaista biisiä laittaa, joka olisi edes kohtuullisesti menestynyt.


    • Totalisenjärkyttynyt

      Mikä ihmeen sakki tosiaankin on valitsemassa taas suomea naurunalaiseksi.

      Lili oli ehdottomasti paras mutta mitä teki nämä taliaivot: haukkuivat Lilin lyttyyn ja kaikkia muita ylistettiin maasta taivaaseen. Lili pudotettiin vain ja ainoastaan tuomarien toimesta. SÄÄLI! Olis ollut jopa voittaja-ainesta ja euroviisuissa olisi kyllä huomattu erikoisuutensa vuoksi.

      Hukka ja mama!!! Anna mun kaikki kestää! Toivottavasti ei koskaan soi kuuntelemallani radiokanavalla.

      Entäs se soft-poppoo? En ole koskaan kuullut niin huonoa musiikkia ja nyt oli muka PARAS!

      Miau sais myöskin kadota takamaille naukumaan.

      Koko kroppani on vieläkin shokissa. Mikä ihme on tuon ohjelman takana. Se on kaiken järjen vastainen....

      Vaikka olishan se pitänyt arvata kun miettii viime vuoden voittajaa.

      • susiemo

        No no, onhan nämä makuasioita. En minäkään kuullut Lilin laulussa mitään sellaista, jonka vuoksi haluaisin kuulla sen uudelleen. Kuuntelin sen vielä kerran varmuuden vuoksi, ja ei vaan natsaa. Mutta tämä ei ole arvio Lili Lambertista, vaan siitä huonosta biisistä. Selja sen sijaan vie heti alkutahdeillaan mukanaan, kehittyen siitä kiinnostavaksi kokonaisuudeksi.


      • TaasSama...

        Oon samaa mieltä lilistä. Hän olisi ollut paras tuosta porukasta edustamaan suomea euroviisuihin! Kuvitelkaapahan ruroviisulavalle hukka ja mama jollottelemaan suomen kielellä jotain soft countrya tai sitten nuo pikkupojat hyppimään pitkin lavaa bassokitarat kädessä..... :(
        Suomen tarkoitus on taas nolata itsensä, ei suinkaan menestyä!


    • nöyryyttävää

      Viisut ovat herrasväelle köyhälistön leipää tärkeämpi tapahtuma. Pakolla kerätään kansalta viisurahat eli viedään leipäkin kaikkein köyhimpien suusta.

    • kodekaava

      Miksi tuomarit saa olla väristämässä äänestystä. Miksi 4 henkilön väärä mielipide on niin tärkeä että pitää saada taas väärä voittaja. Mikä näistä neljästä tekee yli-ihmisiä.

      Ei mikään. Kysymys on epäviisaudesta.

    • 438765436
      • finland 0 points

      • 14+2O
        finland 0 points kirjoitti:

        Joo, jos suomalaiset haluavat sijoittua yhtä hyvin kuin Slovenia viime vuonna:
        http://www.youtube.com/watch?v=I2_zGcuEuwU

        Haha, totta. Suomalaiset ovat kyllä niin pihalla näiden viisuasioiden suhteen, jos tuon Clarissan menevät valitsemaan. Viime vuonna(kin) kärkikymmenikössä oli pikkasen toisenlaiset kappaleet kuin tuollaiset halvat jumputukset.

        Ja Sloveniahan jäi siis koko semifinaalin jumboksi 8 vaivaisella pisteellä.


    • Minusta näin

      Lauri Mikkola ja Going down. Ei tarvitsisi pelätä mitään törttöilyäkään itse kisoissa ja sekä kappale, että esittäjä on hyvä ja tyylikäs.

    • tooooootsie

      Se nyt on ihan se ja sama kuka sinne lähtee. Jumboja ollaan.

    • Coldengine

      Apinoimalla pärjää aina ; )

      • ap Mh

        Hienoa, että pääsen perumaan rumat puheeni tuomareista. He valitsivat ihan hyvän edustajan, yleisöhän äänestää kuitenkin tuomareiden suosikkeja. Biisi tosin on vähän lattea minun makuun, mutta söpö pikkupoikabändi ja hyvä ammattitaito korvaa puutteita. Kaikki on nyt hyvin!


    • aaaarrgghh

      UMK on surkeista surkein formaatti. Ei riitä että biisit on paskoja vaan on valittu surkeat tuomaritkin. sekunda idolsit ääntelee sekundaidolstuomareille sekundabiisejä. HYVÄ YLE!

    • Anonyymi

      Nää kaikki oli saman tasoisia paitsi Kääriällä oli Tuttuja Tanssijoita TTK: sta!

      Tanssimassa .Sehän on nähty , että Ihan mikä vaan Suomesta laittaa ja Jos pääsee Finaaliin , niin .
      Hyvä kun saa 33 pistettä mutta Lordin jälkeen Blanet Chanell kuudes sija Lordin jälkeen oli paras
      Että siis ihan sama!

      Kyllä kovasti Suomea kehutaan tulos on muuta ! Vaikka Suomea edustaisi Lapsikuoro ei se kummenisi. No en mä tiiä mikä on tässä ikäraja.

      Vaikka Aikuinen puketuisi muurahais asuun, ja Laulaisi jonkin moisen Lasten laulun jota ei oo koskaan kuulltu.

      Vaikka Ötökkä laulu .

    • Anonyymi

      eipä tarvitse katsoa euroviisuja koska suomi ei ole mukana miksi kansa aina valitsee surkeimman paskan kun hyviäkin oli tarjolla

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      110
      2146
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      58
      2011
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1925
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1687
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1408
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe