Onnistujat 2014

Mirandra*

Heippa!Nyt on päätös tehty karistaa nämä liikakilot lopullisesti! Vatsamakkara ahdistaa ja olo on nuutunut. Tärkeintä tässä kilojen karistamisessa on terveys, mutta tietysti myös pienemmät vaatteet houkuttavat! :)

Löytyykö muita laihduttajia mukaan tekemään elämäntaparemonttia näin vuoden vaihteen kynnyksellä? Vuosi 2014 olkoon meille onnistumisen aikaa!! :)

Täälä mukaan houkuttelee 30 vuotias nainen. Pituus 158cm ja paino tänä aamuna järkyttävät 80,6kg. Tavoitepaino 55kg eli pudotettavaa 25,6kg. HUH! :( Mutta nyt ei auta itkut, tästä se alkaa!

26

406

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • muaygirl

      aloitin jo kesällä mutta miksipäs ei. Ikää on 21 vuotta, pituutta 162cm ja aloituspaino 74kg, nyt painan 67kg. Ensimmäinen tavoite on 65kg ja lopullinen tavoite 60kg, toivottavasti kesään mennessä.

      Tsemppiä sinulle aloittaja!

    • Keventäjä :D

      Olen aloittanut jo laihduttamisen,pituutta 161 cm ja painan 62 kg.Tavoite olis joku 52 kg,mutta en silti tiedä onko järkevää,koska lihasmassa kasvaa samalla.Voihan sitä vähän tarkkailla vaakaakin,mutta toisena tavoitteena olisi,että senttejä lähtisi ainakin vyötäröstä ja reisistä joku 10 cm...Vatsan seudulta olis tavotteena 15 cm... Ikää on 16 vuotta.

    • Mirandra*

      Tosi kiva, että lähditte tsemppiketjuun mukaan muaygirl ja keventäjä! :) Toivottavasti saadaan kaikki nauttia hienoista tuloksista muutaman kuukauden päästä. Täälä on jo aloitettu keventelemään jouluähkyä.

      Huomenna olisi sitten vuoden viimeinen päivä. Mitenkäs meinaatte päivän viettää? Mulla on normi työpäivä, mutta illalla lähdetään uudenvuoden-/synttärikemuihin. Joten varmaan vähän tulee vielä huomenna höllättyä syömisten (ja juomisten) suhteen, mutta sitten keskiviikkona uusi vuosi ja uudet kujeet! :)

    • chubby-girl

      Hei! Täällä 48v "tyttönen" tehnyt uuden vuoden lupauksen-aloittaa siis laihdutuksen.Pudotin painoa hurjat määrät ja nyt ne on tulossa kauhukseni takaisin! On kiireesti tehtävä jotain.Mietin tuota Jutan superdieettiä, itse ateriankorvikkeilla aiemmin laihdutin paljon.Liikunta jää vähäiseksi aina.En ole vaan liikkujaimmeisiä.Miten te muut aiotte painoanne pudottaa?Vinkkejä otetaan vastaan.

    • Luuserit 2014

      Miten olette voineet syödä holtittomasti itsenne tuohon jamaan? Vastaus varmaan lienee vähärasvainen dietti, tai ehkäpä on leivottu pullaa liikaa, kun inflaatio nostaa jauhojen hintaa?

      Eikö se "rautainen asennoituminen", olekkaan kaikilla niin rautainen?!? Pullaa... Hyh. Kyllä suomalaiset ovat mauttoman murkinan mussutajia, Berluscooni oli oikeassa.

      Vastatkaa välittömästi, miten lihotitte itsenne!!

      T. Hoikka-Poika ja Olvi-kori.

    • iso-Lyyli

      Mulla alkaa kans laihakari jällen kerran yritysta peliin vuodenvaihteessa. Mutta tsemppiä kaikille muille kohtalontovereille

    • Mirandra*

      No niin, nyt on sitten uusi vuosi lähtenyt käyntiin ja nyt alkaa todellinen työ! Kiva kun tekin lähditte mukaan chubby-girl ja iso-Lyyli.

      Tuo Jutan superdieetti on ollut tosi suosittu ja ainakin sillä on jotku saanut tosi hyviä tuloksia. Joskus etsin siitä tietoa ja vaikutti aika järkevältä dieetiltä! Itselläni on nyt tarkoitus syödä suurinpiirtein lautasmallin mukaan. Suunnitelmissa on muuttaa ruokavaliota terveelliseen suuntaan niin että sillä jatketaan laihdutus vaiheen jälkeenkin. Eli ei mitään kummallisia kuureja! :) Hirveästi en halua kieltää mitään ruokia, sillä kokemuksesta tiedän että ei hyvä idea. No tammikuuta mietin, että josko sitä yrittäisi olla karkkilakossa, kun jotenkin kummasti jouluna taas tuli syötyä sitä suklaata... Mutta siis muuten tässä yritän opetella kohtuullista herkuttelua. :)

      Liikuntapuoli taas on aika hyvin jo nyt hoidossa. Minulla on nuo ongelmapaikat oikeastaan vain ruokavalion puolella. Kaksi koiraa pitää huolen siitä, että kävelykilometrejä kertyy useita päivässä. Ja meidän koirat ovat aika reipasta lenkkiseuraa, että ei ihan joka puskaa tarvitse aina jäädä nuuhkimaan. Joululahjaksi sain kahvakuulan ja nyt yritän tehdä 2-3 kertaa viikossa lenkin jälkeen pienen lihaskuntotuokion. Niin saa lihaksillekin töitä.

      Mutta näillä eväillä eteenpäin! :)

    • Amanda.

      Moi, ilmottaudun mukaan pudottamaan painoa. Olen 30v. nainen. Paino 62,9 kg ja pituus 160 cm. Tavoitteeni on 55 kg. Käytän apuna kiloklubia ja joinain päivinä menen varmaan vanhoilla go fat go ohjeilla. Käyn muutaman kerran viikossa lenkillä, mutta olen laiska tekemään lihaskuntotreeniä. Liikunnan suhteen on tavoitteena saada viikoittain tehtyä n. 3 lihaskuntotreeniä.
      Tsemppiä kaikille omaan painonpudotusprojektiin!

    • Nonni!

      Moi, täältä myös yksi mukaan. Olen 49 v nainen- 169 cm ja 76.2 kg. Juttadieetti aloitettu tänään. Kuntosalitreenit 3 kertaa viikossa, kävelyä sen mukaan mitä polvi kestää- toivottavasti pääsisin edes kahdesti viikossa tunnin lenkille. Eka tavoite on saada paino alkamaan kuutosella. Punnituspäivä kerran viikossa- perjantaisin. Onnistutaan yhdessä!

    • misscow

      ilmottaudun myöskin tälle palstalle mukaan :) ! eli täällä on 22 v nuori nainen, puntari näytti tosiaan kesällä sen 77kg (olin jo silloin ahdistunut, olen lihonnut radikaalisti viime vuosien aikana :(..... ) ja nyt vaaka näytti vielä iloiset lukemat että 10 kg on tullut vielä kesästä lisää. olen tosiaan 170cm pitkä... olen niin masentunut ja pettynyt itseeni että nyt on PAKKO ottaa itseään niskasta kiinni ja karsitaa milellään se 17kg puolenvuoden aikana! itse aloitan noilla pussikeittoilla (easydiet ja nutrilett) en toki aijo koko puolta vuotta syödä niitä mutta jos alkuun ensiksi pääsisi. :) puntarilla jos kävisi kerran viikossa. maanantai aamuna

    • Mirandra*

      Tosi kiva kun ketjuun on tullut mukaan lisää laihduttajia! Tervetuloa mukaan teillekin Amanda, Nonni! ja misscow. Tsemppiä kaikille! Ja tsemppiä misscow pussikeittojaksoon. Olen joskun muutaman päivän kokeillut, mutta otti niin koville että aika lyhyeksi jäi se yritys! Toivottavasti sinä onnistut! :)

      Minulla on myös punnituspäivä perjantai. Eli kerran viikossa tulen sitten päivittämään tilanteen missä mennään. Tänään en vielä punninnut, katsotaan sitten ensi viikolla. Yritän nyt vähentää radikaalisti puntarilla käymistä, kun pääsisi siihen kerran viikkoon niin olisi hyvä.

      Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

    • Amanda.

      Tänään on seitsemäs päivä menossa ja melko hyvin on mennyt eka viikko. Oon merkannut syömiset ja liikunnat kiloklubiin. Se helpottaa mulla kalorien laskemista ja alkaa olemaan jo jonkinlainen käsitys siitä, minkä verran voi päivän aikana syödä. Lihaskuntotreeniä oon tehny pari kertaa ja lenkillä käynyt nelisen kertaa.

      Punnitsin tänä aamuna ja 61,7 kg näytti vaaka. Siis -1,2 kg.

    • herkkukarkki

      Heippa! Täällä olisi vielä yksi mamma lisää iloiseen joukkoon :)

      Oon siis 26v ja kamppaillut painon kanssa 7 vuotta, siitä lähtien kun sain esikoiseni. Raskausaikana paino nousi ihan valtavasti.. Sittemmin olen painoa pudotellut välillä hyvinkin onnistuneesti, kunnes taas välillä se taas nousee. Olen nyt jo pitkään jumittanut 70kg:n yläpuolella, painoin viime syksynä 72kg mutta nyt talven (ja varsinkin joulun) aikana olen herkutellut kamalasti, liikunnasta olen laistanut ja kiloja on tullut kolme lisää. Tämä on mulla ihan jokavuotinen juttu, kaamoksen aikana liikunta- ja ruokailutottumukset muuttuvat hyvin radikaalisti. Normaalisti syön terveellisesti ja kevyesti, vaikkakin makealle olen todella perso :) Koirat vie emäntää lenkille joka päivä.

      Aloitin eilen kalorien laskemisen, en aijo ryhtyä millekään dietille. Rakastan rahkaa, raejuustoa, kasviksia yms. joita dietit suosivat, mutta haluan syödä muutakin! Lauantaisin pidän päivän, jolloin en laske mitään ja jolloin sallin itselleni myös makeaa. Olen huomannut että ainoa tapa minulla pitää karkin mussutus kurissa, on yksinkertaisesti karkkipäivä kerran viikossa :)

      Olen siis 170cm pitkä. Paino maanantai aamuna oli 74,6kg ja tavoite on päästä alle 70kg:n nyt ensialkuun :)

    • Mirandra*

      Tääläkin ensimmäinen viikko on mennyt hyvin! :) Vaa'alla en ole vielä käynyt, mutta ainakin olo on keventynyt. Joten toivottavasti vaaka näyttää kivoja lukuja sitten perjantaina. Minä pidän myös ruokapäiväkirjaa, en varsinaisesti laske kaloreita. Mutta tuntuu, että myös se hillitsee turhaa napostelua kun tunnollisesti kirjaa kaiken syömänsä ylös. Lenkkeilyt päivittäin yhteensä n.1-2 tuntia koirien kera. Tänään olisi suunnitelmissa tehdä ensimmäinen kahvakuulatreeni iltalenkin jälkeen. Netin syövereistä löysin aika hyvän ohjelman.

      Ja wautsi Amanda, hienosti on lähtenyt paino laskuun! :)

    • Nonni!

      Hyvät huomenet kaikille! Eka viikko takana, ja paino 74.4- eli -1.8 kg poissa. Nyt alkaakin se varsinainen laihdutus, jos puolikin kiloa saan ensi viikoksi pois niin hyvä juttu. Polven pirulainen vihoittelee ja turvotus estää liikkumista. Kuntosalilla kävin 3 kertaa mutta sielläkään en pystynyt tekemään kuin ylävartaloa. Miten muilla menee?

    • herkkukarkki

      Täällä vaaka näytti aamulla tasan 73kg :) Elikkä pudotusta viime maanantai aamulta 1,6kg. Ihan selkeästi huomaa miten se "joulupöhö" on väistynyt ja nesteet lähteneet liikkeelle. Juuri peilailin itseäni tänään ja ajattelin että kylläpä näytänkin nyt paljon pirteämmältä ja terveemmältä kuin vielä joulun aikaan! Kävimme lapseni kanssa tänään viikonloppuostoksilla ja hän osti itselleen irtokarkkeja huomiseksi karkkipäiväksi. Minä olin sisukas ja jätin omat ostamatta. Eikä itseasiassa ole tehnyt karkkeja mielikään! Seuraavana viikonloppuna meille tulee vieraita, silloin varmaan tulee herkuteltuakin... Aijon silti huomenna syödä vähän vapaammin, enkä laske kaloreita. Päätin että lauantaisin on rento päivä ja lupa herkutella jos siltä tuntuu.

    • Mirandra*

      Hienoja tuloksia Nonni ja herkkukarkki!! :)

      Tässä omat tulokset:

      Aloituspaino: 80,6kg
      Paino nyt: 78,9kg
      Pudotus reilussa viikossa -1,7kg

      Jei! Kyllä tääläkin huomaa jo kuinka pahin joulupöhötys on hävinnyt. Kyllä tuo yksi päivä viikossa on hyvä vähän höllätä otetta. Muuten tulee tästä touhusta liian pakkopullaa.

      Tsemppiä kaikille viikonloppuun!

    • Amanda.

      Toinen viikko takana. En oo kauheesti ehtinyt liikkua tällä viikolla, mutta kuitenkin vaaka näytti tänään 60,4 kg. Viime viikosta -1,3 kg. Yhteensä -2,5 kg. Oon yllättynyt tuosta pudotuksesta,koska toinen viikko ei syömistenkään osalta ole mennyt niin mallikkaasti kuin eka viikko.
      Seuraavan viikon aikana jos pääsis alle kuudenkymmenen, olisin tosi tyytyväinen.

      Hienosti on kaikilla alkanut paino putoomaan! Jatketaan samaan malliin :)

    • Nonni!

      Taas on "palkkapäivä". 2 viikkoa takana, ja -2.6 kg keventymistä, nyt tokalla viikolla tippui -800 g. Noudattelen Jutta-dieetin ohjeita, mutta en kirjaimellisesti.

      Lauantai oli/ on herkkupäivä, ja ainakaan viime lauantaina ei käsijarru jäänyt päälle:) Rahkaa menee paljon, ja se onkin vaikeinta saada alas...Polveani on kuvattu, mutta en tiedä vielä tuloksia. Eiköhän tuosta se nivelrikon alku löydy, veikkaan. Buranan avulla olen tehnyt pari pitkää kävelylenkkiä (juoksua ei kestä), ja salilla käynyt kolmesti.

      Tämä onkin aika kova sakki- mitä noihin ilmoittamiinne lukemiin tulee.Tosi hyvin ovat kaikki mukana! Itse tähtään 70 kg painoon 21.2 mennessä, sitten tuleekin 2 viikon tauko yllättävän matkan vuoksi.

      Kuinka moni muuten pitää sen herkkupäivän, ja kuinka usein?

    • herkkukarkki

      Heippa! Täällä tämän aamun paino 72,1kg. Elikkä pudotus viikossa - 0,9kg ja yhteensä kahdelta viikolta -2,5kg. Hyvin menee :)

      Minä pidän lauantaisin karkkipäivän (kun lapsellanikin on), ja siis muutenkin ns. vapaapäivän, etten laske kaloreita jne. Huomasin viikko sitten, että mulla oli todella vaikea olla laskematta syömisiäni... Mitään en kirjannut ylös tai laskenut, mutta kokoajan huomasin laskeskelevani päässä että "paljonkohan tästä nyt tuli kaloreita" .. Koukuttavaa puuhaa siis! :)
      Viime lauantaina en ostanut omia karkkeja ollenkaan, mutta söin lapseni irtokarkeista muutaman. Tämän viikon lauantaiksi lapseni toivoi että leivotaan kuivakakkua. Päätin sitten etten nytkään osta karkkeja, kun voin sitten herkutella tuolla kakulla. Lapseni menee myös lauantaina ystävän syntymäpäiville missä saa herkutella joten hänkään ei nyt karkkia kotiin ostanut. Joskin minun äiti tuli nyt meille viikonlopuksi ja toi suklaata tuliaisiksi... Voihan se olla että huomenna tulee suklaata maisteltua kumminkin.

    • Mirandra*

      Eilisen punnitus tulos vähän jälkijunassa:

      Paino:78,3kg
      Viime viikosta -600g
      Pudotus yhteensä: -2,3kg

      Eli kivasti taas paino keveni ja kahden viikon tulos on loistava. Ja tosi hyvä viikko muillakin on takana! Tsemppiä!

    • muaygirl

      Morjens! päivitystä omalta osalta:

      Eli alkupaino 73kg heinäkuussa ja tänään paino 65kg joten välitavoite ja normaalipaino(!) saavutettu ja yhteensä 8kg hävitetty. 60kg lopullinen tavoite.

      • Nonni!

        Onnittelut muaygirl välietapin saavuttamisesta! Itselläni kolmas viikko takana, ja nyt oli pudotusta vain -100 g. Kävin illalla myöhään punttisalilla, joten vastaus voi olla siinä- tai sitten on vaan ollut huonompi viikko. Toisaalta vatsakaan ei tunnu yhtään pienentyneen vähään aikaan.
        Huomenna olisi se herkkupäivä, yritän pitää sen kohtuudessa , sellainen - olisi hyvä. Toivottavasti teillä muilla oli antoisampi viikko!


    • Nonni!

      Huomenta! Neljäs viikko meni kohtuulliseti syömisten suhteen- oli kahdet synttärit joilla tuli hieman herkuteltua. Joka tapauksessa paino tippui 0.5 kg. Neljän viikon saldo on -3.2 kg ( painoni nyt 73). Onkohan täällä enää ketään muita...? No joka tapauksessa hyvää viikonloppua kaikille keventämisen aloittaneille!

    • Amanda.

      Moi,
      Mulle kävi niinkuin usein käy hyvän alun jälkeen. Täydellinen repsahdus jonka jälkeen lannistuin täysin ja aloin syödä miten sattuu. Paino on nyt 61,5. Ei sentään kaikki oo tullu takas onneks.
      Yritän nyt jatkaa painonpudotusta. Huomenaamusta alkaen merkkailen syömiset kiloklubiin ja yritän saada homman taas alkuun. Tuun kertomaan viikon päästä miten on alkanut mennä...
      Mites muilla, täällä onkin ollut vähän hiljaista. Toivottavasti muut on pysyneet ruodussa toisin kuin minä :)

    • Nonni!

      Iltaa! Amanda, tuo on NIIN tuttua minullekin. Että jos vähänkin lipsuu niin sitten lyö hanskat tiskiin ja luovuttaa.
      Minulla se kaava menee näin: päätän aamulla mitä syön päivän mittaan. Iltapäivään asti menee hyvin- sitten suuhun menee hieman ylimääräistä, ja kohta huomaan että päivän kalorit on syöty ja iltaan on vielä aikaa. Ja siinä vaiheessa peli on ikään kuin menetetty sen päivän osalta joten puputetaan sitten koko loppuilta.

      Seuraava pävä samanlainen, ja sitä seuraava. No turhaahan se on loppuviikkoa syömisiään vahtia kun viikko on joka tapauksessa menetetty- aloitetaan sitten heti maanantaina uusi elämä...

      Ja vaikka se vaaka näyttäisikin muutaman mussuttelupäivän jälkeen karmeita lukemia, niin nestettähän se vielä siinä vaiheessa on, joten ei sinulle Amanda vielä ole mitään katastrofaalista painonnousua tapahtunut- pikemminkin olet vähän buustannut :).

      Pitäisiköhän itsekin buustata, kun tuntuu niin kovin vaikealta tämä laihduttaminen. Leipää menee ihan liikaa! Viidennen viikon tulos -200g, pöh.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9084
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2668
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      134
      2433
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1448
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      6
      1285
    Aihe