PT ja hinta/laatu?

polvipoks

Jos otan pt -kerran (noin 1h) ja maksan noin 50-60 euroa niin mitä sillä rahalla pitäisi saada? Ravintovinkit, treeniohjeet.... mitä sillä rahalla voi odottaa. Koska olen melko kokematon niin en osaa edes vertailla kun ei ole hajuja mitä odottaa.

6

652

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • pt1h

   toinenkin polvi sanoo poks

  • LizWalker

   Jos sulla ei ole taustalla mitään pt tapaamista niin ensimmäinen pt kerta menee kyllä enemmän tai vähemmän tutustuessa. Eli haastatellessa esim. minkälaisen treeniohjelman haluat/mitkä on tavotteet ym. TAI sitten voit ottaa vaan ihan yhden treenin. Voit esim sanoa että haluat jalkarääkin ja sen saat. Käytte liikkeet yhdessä läpi ja pt vetää sulle treenin. Yhdeltä tapaamiselta et ainakaan mun mielestä voi odottaa liikoja. Se on nimittäin aika vähän!

   Kannattaa ottaa MUUTAMA tapaaminen ja pyytää esim treeniohjelma/ohjelmat ja niiden läpikäynti.

  • FitRipe

   Toki PT-tapaamiset ovat jees, mutta yhdellä tapaamisella ei tosiaan paljoa tapahdu. Jos ei aio budjetoida kovin montaa sataa PT-palveluiden ostamiseen, voi olla fiksuinta katsoa Jutan Superdieettejä ravintotietouden hankkimiseksi ja ladata kännyyn Personal Raineri saliohjelmaksi.

   Mutta siis jos et esimerkiksi ole opiskelija ja PT-palvelu ei mene ruokarahoista, kannattaa tietenkin ottaa PT. PT:n parhaita puolia on se, että se voi katsoa miten teet liikkeet.

   Usein käy niin, että minimimäärän tunteja ostava kuulee miten liikkeet pitäisi tehdä, mutta seuraavaksi yksin tehdessään tekee kaiken väärin ja asia ei tule esille. Eli tämän seurauksena liikkeitä tehdään sitten pari vuotta väärin ja polvet sanoo poks. Siksi PT olisi hyvä pitää matkassa muutaman treenin ajan.

  • sannaraipe=-

   presonal trainerit on rahastuta!

  • TheOne

   Et yhdessä ohjauskerrassa voi vielä paljoakaan saada.

   Ensin suoritetaan se asiakkaan alkuhaastattelu, jossa kartoitetaan hänen lähtötilanteensa, tavoitteet, mahdolliset rajoittavat sairaudet yms.

   Pelkän ruokavalion katsomiseen menee yleensä useita tunteja kun käydään ihan kädestä pitäen yhdessä kaupan hyllyiltä katsomassa mitä käytännössä voi ja ei voi syödä ja miten ne ravintoarvot lasketaan ja mahdollisesti myös reseptejä.

   Ja treeniohjelman katsomiseen ja hiomiseen ja sen varmistamiseen, että liikkeet suoritetaan oikein ja turvallisesti menee myös se oma aikansa.

   Eli asiakkaasta riippuu se paljonko ohjausta tarvitsee.
   Mutta mikäli kyseessä ei ole ennestään jo erittäin kokenut hlö jolla jo kaikki perusteet vähintäänkin kohtuullisesti hallussa, ni se yksi tunti ei riitä yhtään mihinkään.

  • ziikki

   Olen reilun kuukauden aikana tavannut PT:ni noin 3 kertaa kuukaudessa ja tämä jatkuu ainakin kolme kuukautta vielä (niin pitkälle olen siis maksanut). Tarkoituksena on pitää yhteis treenit kaksi kertaa kuukaudessa ja kuukauden välein on keskustelua jossa otetaan kehonkoostumusmittaukset, katsotaan jos treenohjelmaa pitää muuttaa, keskustellaan syömistavoista ja ktsotaan että tavoitteen saavuttaminen on menossa oikeaan suuntaan.

   Jos otat tavoitteesi vakavasti, oli ne sitten painon pudottaminen, kuntotason nostaminen, lihasmassan kasvattaminen tai jokin muu, suosittelen lämpimästi trainerin palkkaamisen. Mitä enemmän tapaamisia ostat sen edullisemmaksi hinta/kerta on. Minä maksoin 13 kerrasta 440€ (siinä oli myös mukana jokin alku-vuoden tarjous)

   Monella kuntosaliketjulla (kuten LadyLinessa jossa itse käyn) on aloituksen yhteydessä mahdollista mennä kerran ilmaiseen PT tapaamiseen.
   Jos olet budjetilla (esm. opiskelija) suosittelen fitness24seven salia. Niitä on kaikissa pohjoismaissa ja hintaan 19,90 voit treenata vuorokauden ympäri kaikissa saman ketjun saleissa. Ja etsi käsiisi joku joka opiskelee personal traineriksi, he antavat useimmiten todella edullisen hinnan, osin koska tarvitsevat työkökemusta, mutta ovat osaavia.

   Toivottavasti tästä oli apua.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Neljä viidestä on valmis luopumaan venäläisestä energiasta

   hinnannoususta huolimatta. Suomalaiset vastustavat tiukasti putinismia. https://yle.fi/uutiset/3-12446857
   Maailman menoa
   199
   3636
  2. Sale on loistava presidentti

   Tulipa joskus kirjoitettua, että natojäsenyys tulee saada aikaa "Salen" aikana ja nyt se alkaa realisoitua " natoon jo huomenna" - teeman on hyväksyny
   Maailman menoa
   263
   2516
  3. Onko sinulla nainen sen miehen kanssa ihan älytön juttu?

   Vai mitä se tämä kaikki teidän pelinne täällä oikein on? Jospa se on vain sellaista kevyttä ja ohimenevää ihastumista..? Taitaa olla. Niin minä nyt vä
   Ikävä
   125
   1762
  4. Ano Turtiainen: Suomi olisi voinut olla Pohjolan Sveitsi

   Mitä kenelläkään voisi olla tällaista mielikuvaa vastaan?
   Maailman menoa
   384
   1695
  5. Kunpa voisin

   Edes lähettää viestiä sulle. Olet ajatuksissa sen verran paljon.
   Ikävä
   50
   1379
  6. Toimintasi on vainoamista

   Luulisi aikuisen ihmisen jo ymmärtävän..
   Tunteet
   126
   1294
  7. Eikö me nyt vaan

   Voitas.....kumpikin unohtaa toisemme ?
   Ikävä
   75
   1015
  8. Oho! Susanna Laine Puoli seiskassa: "Kuinka outoo..." - Anniina Valtoselta suloinen viesti

   Herttaista meininkiä Susanna ja Anniina! Kunnon naisenergiaa ja toisen tsemppaamista! Susanna Laine on juontaja ja näyttelijä, joka juonsi Puoli seit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   3
   997
  9. Miksi sä oot noin kylmä?

   Mitä tein väärin?
   Ikävä
   46
   957
  Aihe