dresslily

epäileväinen

Onko kukaan tilannut dresslily verkkokaupasta jotakin? Onko luotettava? Miten vaatteet/kengät istuvat suomalaiselle vartalolle?

72

24207

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • innoissaan

      hillittömän halpaa siellä ainakin on!!

      • innoissaan

        Mutta onko kukaan tosiaan tilannut tuolta jotain???
        Facebookissa/ym pyörii jatkuvasti mainoksia tuolta...
        Sivun osoitteen eessä on kyllä tuo "http://" ja oon jostakin kuullut että se kertoo sivun luotettavuudesta.. Onko näin?


      • juurisainpaketin

        ÄLKÄÄ tilatto


      • seneme

      • Anonyymi
        innoissaan kirjoitti:

        Mutta onko kukaan tosiaan tilannut tuolta jotain???
        Facebookissa/ym pyörii jatkuvasti mainoksia tuolta...
        Sivun osoitteen eessä on kyllä tuo "http://" ja oon jostakin kuullut että se kertoo sivun luotettavuudesta.. Onko näin?

        Kokemuksia Dresslily - http://tonzes.com/dresslily.htm Mun monen vuoden kestosuosikki on ollut Dresslily koska valikoima on laajempi kun missään muussa, vaatteet on oikeesti sellasia hyvällä tavalla "erilaisia" (en keksi parempaa sanaa, heh), hinta on edullinen mut laatuun on kans ollut tosi tyytyväinen.


    • Kaista

      Samaa mietin itsekin, kun klikkasin Facesta linkkiä.. Kivan näköisiä ja todellakin edullisia vaatteita..

    • tuu1

      Tässä kovasti pohdin itsekkin samaa! Voikun joku viisas ihminen kertoisi pian vastauksen... :)

    • Kertokaahan

      Eipä tuo "http://" -alku kerro mistään. HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure) on HTTP-protokollan ja SSL/TLS-protokollan yhdistelmä, jota käytetään tiedon suojattuun siirtoon webissä. Sitä käytetään esimerkiksi verkkopankissa.

      Mutta minäkin haluan tietää onko tuolta kellään kokemuksia? Googlettamalla löytyi jotain, mutta kovasti oli ristiriitaista tietoa.

    • iituuu1

      Mäki haluan tietää.
      Ei kai auta kun testata. Muistakaa tulli maksut

      • Ingaaaa

        Mä oon tilannu sieltä monen monta kertaa! :) vaatteet sopii hyvin ja kengät on oikean kokoisia! :)
        Ja tullimaksuistahan ei ole kyse vaan rahtimaksusta! Dresslily laittaa usein paketit sen verta pieniksi, että ei tarvitse tulliin mennä ihmettelemään!
        Oon kyllä ollu aina tyytyväinen, tosin halvimmalla rahtimaksulla kestää sen 1kk-1, 5kk mutta mun mielestä aika vähän verratyuna esim. Sheinsideen jossa mun paketti kesti 4kk tuulla! :(


      • Eitoistakertaa

        Tilasin nopealla toimtuksella (6-8pv/maksoin ekstraa n. 40 euroa) .... 3 vaatetta 8 tilaamastani tuli n. kahdessa viikossa ja loppuja olenkin sitten odotellut kuukauden päivät...


    • Särkynyt

      mä tilasin! tilasin joulukuun alussa n.70 eurolla ja nopeimmalla toimituksella tuli pk:ta 60e, nyt on alkanut paketteja tulemaan. En tiedä minkä takia ovat pistäneet useissa paketeissa, mutta eipähän oo tarvinnut tulleja maksella kun on niin pieniä paketteja jokainen. Tosiaan siis meni n 1.5kk enneku eka lähetys tuli. Kaikki muuten toiminu ongelmitta.S

      • Särkynyt

        Niin ja vaatteet tosiaan on tosi pienikokosia. Oon ite 169cm pitkä ja n.48kg ja onesize: merkinnällä olevat on mulle just passeleita. Tilaamani kengät ei oo vielä tullu joten niistä en osaa sanoo :)


    • paljon siis on tulli/rahtimaksut? riippuuko paketin koosta/painosta ja saatko tietää etukäteen paljon ovat "posti kulut?

    • YH-mamma

      Tullimaksut voi joutua maksamaan jos paketin tuotteiden arvo on yli 22 euroa (ei postikulut mukaan laskettu). Siitä syystä ne varmasti laittaa tavarat moneen pikkupakettiin. Ja kannattta myös itse tehdä monta eri tilauksia varmuuden vuoksi. Tilasin itse koruja n. 40 €:lla. Pieni paketti mutta jäi tullissa kiinn koska arvo oli yli 22€.

      En tarvinnut sitten toki maksaa muuta kun ALVit, eli 24%, mikä ei ollut kovin pahaa. Mutta kannattaa kuitenkin tilata tavarat erikseen, niin ei tartte makssaa ALVit ja paketti tulee nopemmin perille.

      Vaatteite en oo tilannut, mutta laukku on tulossa :)

    • Tiutitii

      Tilasin kans tossa viime kuussa neljä tuotetta!! Oli kyll halpaa, kun tilasin pari paitaa ja pari mekkoa ja hinnaksi tuli pari kymppiä. Mutta todellisuus tosiaan muuttui, kun toimituskustannukset tuli päälle 20€ rahtikulut 12€. Eli kannattaa siis kai tilata vähän kerralla taikka sitten tosi iso tilaus. Rahtikulut kustannusten ja paketin koon mukaan...tuodaan kotiovelle!
      One size- koot tosiaan pieniä, mutta mulle jopa vähän valjiä kun olen sen verran lyhyt (154cm).
      Vaatteet tosiaan nättejä kuvissa....todellisuus ei ole ihan niin kaunis. Olen itse joskus ommellut vaatteita, kun ehtii ja ihan kotona itseoppineena...mutta voin silti sanoa, et osan DressLilllyn vaatteista osaisin tehdä jopa itse paremmin. Valkoinen paidan helma on ommeltu mustalla langalla, sifonkinen paita repesi heti päällepantaessa saumasta ja yksi tuote ei vastannut kuvan mekkoa kuin ehkä väriltään. Kaksi mekkoa on kuin kaupasta..niskalaput ja kaikki, kaksi paitaa on joku pikku kiinalainen ommellut jossain hämärässä ;-) (ei ollut rasistinen kommentti)...että varmaan tapauskohtaista, mitä saa?? Toimituksessa kesti n.kuukausi. Ehkä itse henk.koht tilaan jatkossa laatua Zalandolta vähän kalliimmalla, mutta ilman toimituskuluja ja rahtisetvimisvaivaa :-)

    • Yllättynyt

      Tilasin mekon kyseisestä verkkokaupasta, ja tuote saapui n. 3 viikkoa tilauksesta ja vastasi täysin kuvaa ja oli laadukkaan oloinen. Koko oli pieni, itse käytän Suomessa kokoa S, mutta nyt tilasin mekon yhteydessä olleen mittataulukon mukaan M:n, ja se oli juuri sopiva. Lueskelin vielä pari päivää sitten tosi huonoja arvosteluita esim. SiteJabberista. Niissä mm. haukuttiin verkkokauppa huijaukseksi yms., mutta itsellä oli todella positiivinen tilauskokemus! Ja mekko oli puoli-ilmainen :D

    • Epäröivä
    • hmmm2

      itse tilasin melkein 200eurolla viime kuun 4.päivä. Ei ole kuulunut pakettia eikä sieltä vastata sähköpostiin mitään, vaikka kyselee pakettiaan. Tosin jos tilaajia on ympäri maailman niin varmaan siellä on "muutama" viesti ja paketti jonossa :)

    • aada3

      Moikka !
      Itse tilasin just äsken 20e: llä ja postikulut n 6e . Minulta otettiin tililtä 36e ? Ja ei näy tilitapahtumassa ?
      Hmm ?? Osaako joku sanoa tähän jotain :(

    • APUA! Shoppailija..

      OSAAKS JOKU SANOO?! Tilasin kaupasta tuotteita, maksoin luottokortilla.. mutta tuli viesti perään että tarvitsee kuvallista henkkaria, että pitäs pistää sinne liitteenä... Onks muilla kokemusta? Uskaltaako laittaa, vai onko huijausta? Ja jos niin miten tilaus perutetaan...?

    • lily2

      Itse tilasin, maksoin visa electronilla ja paketti tuli ihan normaalisti parin viikon jälkeen.
      Vaatteiden laatu ei ollut hyvä, tosin mitä voi olettaa kun hinta on niin halpa.. vaatteet olivat vaihtelevan kokoisia (onesize), jotkut erittäin pieniä (housut lyhyitä vaikka itsekin olen todella lyhyt) ja jotkut mekoista taas aivan liian isoja. Vaatteista myös repsotti langanpätkiä ja saumat eivät olleet suoria.

    • LareKoo

      Moi!

      Oon nyt neljättä kuukautta odotellut heitlä tilaamiani tuotteita ja laittanut viestiä heille viestin perään ja aina tulee sama vastaus että käsittelemme tilausta...
      Tilauksien arvo n.30€, yhdet kengät ja muutama koru. Seuraavaa tilausta en taida enää tehdä..

    • Anne

      Vaatteet todella pieniä, vaikka tilasinkin pari kokoa isommat.
      Erittäin huonolaatuisia! Kuvat eivät vastaa tuotteita!
      Langanpäät repsottaa, vetoketju meni rikki kun otin hupparin pussista ja avasin sen. Ompeleet kieroja. Vaatteissa ei ole mitään lappuja niskassa eikä pesuohjeita. Joku on tehnyt ne kotonaan ja on kaikenlisäksi sokea. :(
      Tilaukseni oli noin 71,00 euroa, toimitusmaksut noin 62,00 euroa. Tullia maksoin reilut 30,00 euroa päälle (tulli menee myös toimitusmaksuista) vaikka tuotteet tulivat kehdessa eri paketissa.
      Eipä ne niin halpoja olleetkaan ja laadultaan tosi surkeita!
      En todellakaan tilaa enää!

    • ei enää uudestaan

      Tilattiin juuri parin ystävän kanssa sieltä melkeen 300e:lla (tosin n. puolet summasta meni toimituskuluihin/tulliin) vaatteita, koruja, kenkiä.. Kaikki tavarat tuli ja ei mennyt kuin ehkä 2-3 viikkoakaan? Oikeat tuotteet tuli ja oikeat koot MUTTA: tuotteet olivat lähes kaikki aivan erilaisia/erivärisiä kuin kuvissa annettiin olettaa. Koko S oli selvästi pienempi kuin Suomesta ostettavat S-koot. Tilasin esim. legginssit koossa S mutta todellisuudessa ne olivat n. 128cm kokoiselle lapselle tarkoitetut jumppapöksyt..
      Vaatteista roikkuu lankoja ja kasseissa oli valmiiksi vetoketjut rikki.
      Harmittaa ja kovasti - en tilaa enää uudestaan!

    • jepjep6

      Itsekin juuri tilasin muutamalla kympillä :) kyllähän siellä sivuilla on kaikissa vaatteissa se kokotaulukko ja näkyy sentteinä minkä kokosia on. No mut jännä nähä mitä tulee :D

    • Vittuuntunut

      Itse tilaisin noin kuukausi sitten 3 takkia ja 2 paitaa ja kaikki oli liian pieniä ja ei vastannut yhtään kuvan vaatetta. Itse en henkilö kohtaisesti enää koskaan tilaa sieltä mitään.

    • Mitatkaa itsenne

      Siellä lukee ne mitat kaikista vaatteista, miksei niitä viitsitä katsoa? Kiinassa kun esimerkiksi se medium-koko on pikkusen pienempi kuin länkkäreillä. Osalla ei tietysti ole mittaa, mutta melkeinpä jokaisella joskus laihduttaneella tai vaatteita tehneellä naisella on mittanauha.

    • novias

      joo aasiassa voi ne koot laskea alaspain esim m koko on s jne. laatu vastaa hintaa, aasialaiset on pienia ja yleensa one size, oli sitten kuinka pussimainen takki tahansa, on silti pienikokoiselle. suhteessa korut ja kengat luotettavempia ostoksia, vaikka korut rihkamaa ovatkin. :)

    • Lady xs

      Tilasin. Ei tullimaksuja MUTTA vaatteet on halpoja kopioita mitä kuvissa. Mekot ovat paitoja, eivät vastaa kuvassa olevaa. Kusetusta sanon minä. Tilasin 3kpl pitkiä paitoja/mekkoja jotka kuvassa menevät puoleen reiteen. Olen kokoa xs mutta nämä eivät peitä edes peppua edes puoleen väliin. Säästäkää rahanne, älkää ostako.

    • aiven
    • Ei huolen häivää

      Tilasin mekon 14,02€ Ei tullut tulli maksuja ja valitsin 0e toimituskulut (10-20pv)
      Mekko saapui kotiovelle 12 päivän päästä, ihan niinkuin luvattukkin ja aikaisemmin jopa. Laadultaan mekko on ihan ok, mitat ovat sopivat, juuri sellaiset kuin olin itseni mitannukkin. Hyvin tärkeää on mittaa tuotteet itselleen sopiviksi jotta ei jäisi negatiivista kuvaa tuotteesta/palveluntarjoasta :)

    • Maizu5

      Tuolta löytyy ebayhin hyviä linkkejä, koruja ja muuta kivaa kamaa, kaikki parilla eurolla pääasiassa:

      samahalvemmalla.yolasite.com

    • pastilli1

      Tilasin sivuilta hameen. Maksettuani sen ilmoitettiin että lähetys keskeytetty kun en ole maksanut. Laitoin pari kiukkuista emailia ja kopion kuitista jossa näkyi maksu. Hame tuli kuukautta myöhemmin. Se oli suht sama mutta kangas ja ompelus aika huonoa ja paljon lyhyempi helmasta kuin kuvassa.

    • Lilith777

      Langanpätkiä roikkui paidasta. Kaksi paitaa jouduin palauttamaan koska ne olivat liian pieniä. Palautuskirjeenvaihto oli vähän niin ja näin, asiakaspalvelusta tuli kiinaenglannilla palautusohjeet joita voi vain arvailla. Saa nähdä tuleeko rahat takaisin niistä kahdesta paidasta ja kauanko siihen menee.

    • randomiiiiii

      Tilasin sieltä kolme mekkoa ja kaikki olivat huonolaatuisia,kulahtaneita ja väärän kokoisia. En suosittele. Yritettiin lähettää s-postia, mihin osoitteeseen tuotteet voisi palauttaa mitta vastausta ei ole kuulunut. En ainakaan toiste tilaa dresslilystä mitään! (ps. tullimaksuja ei tullut)

    • Tilasin

      Mulla on kavereilla hyviä kokemuksia. Ovat tilanneet isoja ja pieniä eriä, ja kaikki saapuneet noin 15 päivässä. Vaatteiden kokoja oikeasti kannattaa katsoa tarkkaan, sivustolla on omat selkeä kokotaulukko, josta voi etsiä itselleen sopivan koon erikseen kunkin vaatteen kohdalla. Suora muunnos että koko S olisikin M, ei päde kaikissa vaatteissa.

      Osa vaatteista, varsinkin halvimmat, ovat sysipaskaa laatua. DressLily on muutenkin niin sairaan halpa, ettei todellakaan kannata ottaa sitä halvinta 7 euron mekkoa vaan jo vähän kalliimmat, 10 euroa on parempilaatuisia.

      DressLilyllä on mahdollisuus katsoa jokaisen vaatteen kohdalla asiakkaiden lähettämiä arvioita. TEE SE. Selaamalla tuotesivun alaspäin, siellä on asiakkaiden omia kuvia ja kommentteja vaatteista. Ei tietenkään kaikista löydy tätä, mut niistä kommenteista on hyötyä.

      Tilasin omat vaatteet noin 10 päivää sitten, 8 päivää tilauksen jälkeen näkyi että ne lähtivät Pekingin terminaalista (siihen asti tilausta voi seurata DressLilyn sivuilta). Tilasin 80 eurolla 9 kpl, kahdet korut, yhden miesten paidan, yhdet shortsihaalarit ja loput mekkoja. Jos muistan, niin tulen raportoimaan miten istuivat ja mikä oli vaatteiden laatu. Kallein vaatekappale mulla maksoi 16 euroa.

    • Tilasin_vol2

      Jatkoa edelliseen, 29.06. lähetettyyn viestiin:

      Hain pakettini tänään postista, matkalla se oli kaks viikkoa. Sain kaksi kirjattua kirjettä, vaatteet oli näihin pakattu. Ei tullut siis tullimaksuja.

      Lähtökohtaisesti kaikki vaatteet on pienempiä ja huonompilaatuisia kuin kuvissa. Ostin pari hametta, joista toinen näytti kuvassa ulottuvan nilkkaan ja toinen polviin, totuus oli että pitempi ei peitä polvia ja lyhyempi juuri ja juuri peittää pepun. Ostin kokoja M ja L, Suomessa vaatteeni ovat S ja M.

      Kaikki, siis KAIKKI vaatteet ovat myös läpinäkyviä. Osa ihan superohutta harsoa, jota ei voi kyllä käyttää kuin korkeintaan rannalla uikkarin päällä. Ihan naurettavan heikkoa laatua. Lankoja roikkuu myös kaikkialta.

      Mutta oli joukossa yllätyksiä, siis positiivisia. Vaikka materiaali ei ollut yhtä laadukasta kuin kuvassa, niin muutamat haalarit näyttävät kivalta ja sopivat. Ja kyllä mä näitä kaikkia vaatteita varmaan käytän, mitä en käytä, pistän samaan hintaan kirpparille. Menevät varmasti.

      Yleisesti ottaen en kadu ostoksia, mutta näinkin tosi paljon vaivaa jokaisen vaatteen kohdalla. Luin käyttäjäarviot (must!!) ja katselin mittataulukoita. Ostin myös parit kahden euron korvikset, ihan samaa laatua kuin H&M ja tosi kivan näköiset.

      Ostinkin siis 2 mekkoa (pettymys), 2 hametta (kelpaa), 2 shotsihaalaria (kivat), 2 korut (kivat) ja yhden miesten paidan. Miesten paidan ostin XXL-koon harteikkaalle L-koon miehelleni.

    • jaahasss

      Samoja tuotteita myydään wishillä ja aliexpressissä, niissä pitäisi ainakin ns takuiden toimia hyvin.

    • Vaatteiden tyylistä päättelen, että kuuluu samaan konserniin Sammydressin kanssa. Tilasin Sammystä pitsipuseron ja sandaalit heinäkuussa, ja maksu meni heti PayPalin kautta. Mitään ei kuulunyt yli kuukauteen, eikä tiedusteluun vastattu. Kun kovistelin vähän pahemmin, ilmoitettiin että tavarat ovat out of stock. Eivät siis informoineet siitä itse, vaan vasta kun kovistelin. Ei myöskään tullut palautusrahaa. Ilmoitin, että haluan rahat heti, tai alan toimenpiteisiin saamisteni suhteen. Eivät palauttaneet sittenkään. Kun viimein aloin ottaa yhteyttä pankkiini, näin että oltiin palautettu, mutta vasta viikkojen päästä. Tämä oli Sammydress-kokemus. Mistähän saisi selville, ovatko samaa puljua?
      Suuresta summasta ei ollut kyse, mutta suututtaa, kun pitävät jenkeissä meitä ihan täysurpoina.

    • Aaa12352

      Nyt 5 viikkoa odotettu eikä pakettia näy. En suosittele vaikka halpa onkin

      • Aaaa22

        Update: Ei vielä nykypäivänäkään näy pakettia. Erittäin vitun surkea paikka.


      • juurisainpaketin

        Lähetä palautetta . PERUKAA !!!!!


    • Pyytävät kaikkia ihmeellisä tietoja vaikka on luottokortilla maksanut! En lähetä, odotan tavaroita ja saa nähdä. Ei sitä muuallakaan tarvitse tiliä tehdä minkä näköinen olet ja passinja luottortin kuva täytyisi lähettää??? Kyselin pankista omituista toimintaa ja sanoivat ettei sitä pidä tehdä. Kun maksat luottokortilla menee maksu heille, heidän ei tarvitse tietää nimeäsi enenpää saati luottokorttisi numeroita! Luottokortin numerotiedot ovat salassapidettävi ja henk.kohtaisia,

      • Erin74x

        Moi! Miten kävi, saitko tilaamaamiasi tavaroita koskaan? Mulla on sama tilanne, tein isohkon tilauksen, maksoin luottokortilla ja nyt haluavat kuvan passista ja luottokortista.


    • Hessunen1

      Antaas kattoa... tein pari pientä tilausta äsken ja odotellaan mitä tuleman pitää, vai tuleeko mitään...

    • Juti_

      tilasin paidan tuolta 11.9 eikä ole pakettia vieläkään näkynyt! Vähän alkaa ärsyttämään

    • Epäileväinen

      Ihastelin itsekin sitä sun tätä tuotetta sivustolta, mutta kaikki vaikutti monilta osin liian hyvältä ollakseen totta. Toisaalta myös epäilyksiä herätti se, että valokuvat tuotteista olivat tyyliltään vaihtelevia, ikään kuin ne olisi poimittu sieltä sun täältä - ei siis ollut mitään yhtenevää yrityksen omaa ilmettä, kuten tavallisesti tuollaisilla on. Tutkiskelin hieman Internetin syövereitä ja Facebookista löytyi oikein DressLilyn uhreiksi joutuneiden ryhmä. https://www.facebook.com/dresslilyvictimsbandresslily/ Taidan ainakin itse jättää kokeilematta, vaikka joku olisikin sattunut yllättymään positiivisesti...

    • Täysintyytymätön

      Minä tilasin ja odotin puolitoista kuukautta "naketanon" paitaani. Nooo... Tänään hain pakettini postista ja tiedettävästihän sitä ei 23eurolla saa, joten joku kopio sieltä tiedettävästi oli tuloillaan, mutta en ihan näin huonolaatuista odottanu. Lankoja roikkuu sieltätäältä saumat repeämäisillään jo siinä vaiheessa kun paketista ottaa pois.. En suosittele, säästäkää rahanne ja ostakaa jotain muuta.

    • Pettynytshoppaaja

      Itse tilasin 15.11 kolme mekkoa, hintaa tuli yhteensä postimaksujen (Fiat rate, eli kaikista halvin ja hitain) n40e. Sama vika täällä kun muillakin. Mekot on ohutta läpinäkyvää kangasta ja langat roikkuu (itsekin tekisin nätimmät) kahdesta niistä saattaa olla johonkin pikku fixauksella. No eipä ollut suuri menetys mutta raivostuttaa koska Google haun ennen tilausta tehneenä "dresslily kokemuksia" löytyy Ilta-Sanomien juttu missä kerrotaan muotibloggaajien käyttämistä verkkokaupoista ja täällä dresslilyä siis kehuttiin. Ehkä voimmekin odottaa läpikuultavasta uutta muoti-ilmiötä? :)

    • Ärsyyntynyt

      Joo ei kannata tilata mulla meni rahat ja tuotetta ei oo näkyny vaikka siitä yli 3 kk tilauksesta. Sanovat vaan että se on lähetetty ei enmpää!

      • todellapettynyt

        Otan osaa. Mä sain sentään kolme tuotetta tilatusta seitsemästä. Mutta rahat meni kun kankkulan kaivoon lukekaa mun kokemus tossa alla. Niin järisyttävää paskaa että en koita saada edes rahoja takasin!


    • Todellapettynyt

      Näin kaverin linkittävän sitä Facebookissa ja ihan asiallisen oloset kotisivut, mutta siihen se sitten jääkin. Tilasin 4 paitaa, kaks neuletta ja takin. Just hain postista paketin mikä tilattiin jo Jouluaattona ja paketissa kolme tuotetta vaan. Kaikki ihan uskomatonta kuraa! Koot ei pidä paikkaansa ja laatu on todella huonoa. Noi kaks paitaa joutaa kuivausräteiks ja tosta aivan liian pienestä miesten takista saa ehkä puolisolle sopivan takin roskanvienti keikalle. Huhhuh. Olen todella pettynyt! ÄLKÄÄ KOSKAAN SUOSITELKO TAI TILATKO!

    • mies36v

      Yhdyn ylläolevaan mielipiteeseen täysin. Tilasin 90 eurolla 5 tuotetta, kolme menee suoraan roskikseen/räteiksi ja kahta voin ehkä käyttää jossain kesämökillä. En tiennyt että näin huonolaatuisia vaatteita on olemassa. Henkkamaukan halvimmat vaatteet on aivan huippulaatua näihin verrattuna, ei oikeastaan pitäisi edes samassa lauseessa niitä mainita. Älkää tuhlatko rahojanne!

    • centero

      Tilasin 8.1., paketti tuli eilen.
      Tilasin hameen (hyvä), T-paidan (hyvä; tosin aavistuksen naftin kokoinen, voi käyttää), mekon (aivan liian iso ja takaosassa joku kummallinen pussi) ja kengät (eivät olleet paketissa).

      Nyt sitten kysyin sieltä, että miten mekko palautetaan ja koska kengät tulevat. Saa nähdä vastaavatko, koska ja mitä.

      • centero

        Vastasivat, että laittavat kengät tulemaan 30.1. Eipä ole näkynyt. Kyselin eilen perään. Ei mitään kommentteja.
        Meniköhän 40 egeä kankkulan kaivoon? :-(


    • Monikakkupäältäkaunis

      Tilasin ihanan näköisen onesize -neuleen ja cameo-kuosisen hupparin, kultakaulakorun ja säärystimet, jotka luulin tilanneeni ruskeana kuten kuvassa oli. Paketti tuli n. 3 viikossa, ja toimituksessa ei mitään vikaa ollutkaan... MUTTA.

      Säärystimet olivat KIRKKAAN VAALEAN VIHREÄT, kultainen kaulakoru kuin suoraan niistä lasten kolikkoautomaateista, tosi halvan näköinen blingblingi ja tilaamani paidat olivat - anteeksi vain - ihan mitä sattuu. Saumurilla ommelluista saumoista roikkui monesta kohti yli 5cm pituinen "ketju" ja päällä neule oli kaikkea muuta kuin kuvassa. :D Samaten huppari, siitä yritin etsiä alkuperäistä kuvaa, mutta se oli poistettu. Liekkö sitten tilasin viimesen kappaleen..

      Halpaa joo, mutta kallista toisaalta kun ei noilla oikeesti tee mitään. Ei noita tule käytettyä. :( Tosi sääli jo niitä tekijöitä, raskaan työn raatajia kohtaan. :(

      • Monikakkupäältäkaunis

        Vielä lisätäkseni niin harmi etten lukenut näitä kommentteja etukäteen, olisi varmasti jäänyt tilaamatta...


    • juuhus

      Koitin palauttaa hirveitä peruukkeja 2 kpl joiden yhteissumma oli 90€ (tilasin kyl muutakin) monen viestin jälkeen lähetin heidän pyytämän kuvan niistä ja peketista mutta palautusositetta en kosaan saanut selkeästi ja laitoin ne tietty sinne mistä tulivatkin. postimaksu maksoi 38€ ja peruukit ovat nyt josain jota eivät kertoneet vaikka moneen kertaan kysyin ja tarjoavat hyvitykseksi vain 25€ edestä pisteitä!!!! kun laitoin väärään osoit. kerran. kysyn pahuuttani kulutusasimiehen mielipidettä asiasta, että eikö jo paketin sisällä pitäisi olla selkeät ohjeet miten menetellä jos palauttaa. kun tässä ei tullut mukana mitään paperia vain nuhjunen paketti tuli. vaatteet oli juu todella pieniä kun tilasin XXl kokoa (olen kokoa 42-44) niin ne olivat kokoa varmana 38.

    • Tommi45v

      Tilasin kauluspaitoja,m varmuuden vuoksi kokoa XXXXL, vaikka normaalisti käytän kokoa XXXL tai XXL. Kaikki paidat täysin väärää kokoa, ehkä joku M tai L suomen kokotaulukoissa. vaikka kaikkien paitojen nimilapuissa tosin luki XXXXL. Lieneekö sitte jonku kiinalaisen miehen kokotaulukoita. En todellakaan suosittele tilaamaan täältä yhtään mitään !!!!

    • Hellobello

      Mun kaveri on tilannu sieltä, se tuli kai vaan jossain viikossa, mut se tilas myös jotain muuta ni se ei tullu ollenkaan mut ne lähetti rahat takas, se tuote oli kai loppunu, ainakaan sen ei tarvinu maksaa postikuluja,sille se paketti tuotiin postilaatikkoon

    • Kusetettu

      ÄLKÄÄ TILATKO!
      Dresslily on kusetuksen ja paskan asiakaspalvelun mekka. Tilasin kolme puseroa, joista yksi hajosi kahden käyttökerran jälkeen, toista ei koskaan tullut, koska heillä ole sitä enää?!. Tosin he huolivat kyllä rahat siitä, ja heillä on kyseinen pusero edelleen myynnissä pari kuukautta tämän jälkeenkin. Rahat he suostuivat palauttamaan vain dresslily-tilille, ja voin koittaa arvata mitä heillä ehkä olisi valikoimissa. Täysin kielitaidoton asiakaspalvelija sekoilee ihan omiaan. Viekää rahanne muualle.

      • Kusetettu

        Lisäksi tuotteiden arvostelu on tehty mahdottomaksi. Ostamani pusero on "loppuunmyyty" joten en voi arvioida tuotetta. Samaa tuotetta tosin myydään eri nimellä, ja hyvillä arvioilla. Vau, tää on ihan loppuun asti mietitty vedätys! Pakko melkein nostaa hattua mihin asti ahneus ihmisen luovuutta ajaa.


      • Anonyymi

        Kyllä, paska mikä paska...en ikinä


    • Anonyymi

      Tilasin kaksi paitaa. Toimitukseen meni parisen viikkoa, molemmat paidat tulivat omalla toimituksellaan. Laadusta en osaa vielä sanoa, mutta ei varsinaisesti ole mitään negatiivista sanottavaa toimituksesta... siis vielä ainankaan.

    • Anonyymi

      Itse en ole tilannut USA tuotteita. Olen jutellut suomalaisen kanssa joka asuu nyt USA :ssa että vaatteet siellä halpoja mutta eivät ole hyvälaatuisia. Kun hän tulee Suomeen käymään niin ostaa Suomesta vaatteita ja vie ne USA: han mukanaan.

    • Anonyymi

      Ei,Ei,Ei

    • Anonyymi

      ÄLÄ TILAA......

    • Anonyymi

      ÄLKÄÄ TILATKO!
      Dresslily on kusetuksen ja paskan asiakaspalvelun mekka.

    • Anonyymi

      Tilasin ja paketti tuli. Mutta se piti tullata. Monta päivää keräsin "voimia" että viitsin alkaa katsoa miten se tehdään. Noh. Kun sitten ryhtyi ja kaivoi tilausvahvistukset (ei ollut ihan helppo homma koska tilannut ennen joulua sieltä ja täältä eli en tiennyt mikä ihme paketti se tullattava on!!!!).
      Saapumisilmoituksessa luki Jason Wang, kiina joten yhtään en osannut päätellä mikä ihme paketti se on. Soitin postiin ja kysyin neuvoa. En saanut apua. Eivät voineet mitään muuta sanoa kuin että yritä nyt keksiä mistä olet paketin tilannut..... JASON WANG.... Sanoin lopulta että ei voi mitään, mun täytyy luovuttaa, menköön paketti takaisin Kiinaan, koska en voi tietää mistä se on tullut nimen Jason Wang perusteella. Mulla kävi tsägä kun tutkin pankkitiliäni. Huomasin yhden oudon 77 euron maksetun laskun ja siinä se sitten luki. Dresslily. Asia alkoi selvitä. Sain tehtyä tullauksen joka oli tuohon summaan 18 euroa. Nyt odottelen pakettia. Eli tullimaksuihin varaudutte. Siltikään ei ole vielä kallista. Katsotaan mikä on paketin sisältö, en odota paljoa. Kun tullauksen on kerran tehnyt, se on seuraavan kerran helppoa. Parempi ratkaisu ollee se että tilaat vain 22 e maksimissaan kerralla. Niitä ei tarvitse tullata.

    • Anonyymi

      Tilasin noin puolitoista kuukautta sitten. 59e. Nyt tuli tullilta ilmoitus, että pitää tullata ja maksaa verot. 16e plus postille piti maksaa erikseen käsittelymaksu 2.90e. Sitten vielä lisäodotusta, että minkä laatuiset vaatteet tulee

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5309
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3437
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1572
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      192
      1463
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      988
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      779
    Aihe