Rasvanpolttaja

miiii

heips!
treenaan säännöllisesti salilla 5 krt viikkossa ja lisäksi käyn päivittäin aamuaerobisella (välillä aamulenkin sijaan kovempi intervallitreeni iltapäivällä, kovemmalla viikolla siis). mietinnässä olisi kokeilla rasvanpolttajaa, jolla sitten ehkä kenties saisi aineenvaihduntaa vilkastumaan ja rasvaa palamaan. ruokailut ovat mielestäni ok, syön 5 krt päivässä, protskut, hiilarit, (hyvät) rasvat, vitamiinit ja kivennäiset kohillaan.
kattelin fitnesstukun sivuilta rasvanpolttajia, parhaimmilta vaikuttivat Leaderin vahva vihreä tee (http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/artiklar/leader-vahva-vihrea-tee-100-tabl) ja samaisen valmistajan CLA 1400 mg (http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/artiklar/leader-cla-1400-mg-100-kapselia). oiskohan noista mihin? mietityttää tuossa vahvassa vihreässä teessä (siis ekaks mainitsemassani tuotteessa) kofeiini. kun en juo lainkaan kofeiinia sisältäviä juomia, niin onko mahdollista, että jään riippuvaiseksi kofeiinista?? eli kun lopetan kuurin, niin saan vieroitusoireita.. ei hyvä.
kiitokset niille, jotka viitsivät neuvoa tietämätöntä! :)

9

2721

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Typerää...

      Vihreä tee ihan juomana. Kahvi myös. Muuta ei todellakaan tarvita.

    • miiii

      olen litkiny vihreetä teetä, mutta en oo saanu sillä toivottua tulosta :/ ja edistääkö muka kahvi rasva-aineenvaihdunnan nopeutta?

    • winks_

      http://www.ebn.fi/manninen-egcg-vihreateeuute-240tabl-p-941.html

      Tuo on vahvempaa kuin Leaderin, vaikuttavaa ainetta enemmän (EGCG) ja kapseleita 240kpl. Tarvitsee kofeiinin toimiakseen niin kuten tutkimustulokset antaa kertoa. Eli kofeiinitabletteja apteekista kaveriksi. Toimivat yhdessä synergisesti. 200mg, eli 2tabl riittää jo hyvin. Maksavat 4€ 100kpl.

      Lisää kyllä lämmöntuottoa nuo, annosta voi ja kannattaa kasvattaa myöskin heti kun huomaa kropan tottumisen, kaksi kapselia heti jos ei yksi tunnu missään. Paras hyöty noista on piristyminen ja energian lisääntyminen treeneihin, pystyy treenaamaan kovempaa ja saa enemmän irti. Hikoilu on myös runsaampaa. Kannattaa ottaa miltei tyhjään vatsaan, tehon huomaa paremmin. Ovat myös terveydelle tärkeitä, tappavat kropan pöpöjä, estävät syöpää jne.

      Lailliset rasvanpolttajat toimivat todella kehnosti "rasvanpoltossa". Kuinka paljon kiihdyttää aineenvaihduntaa sitten? Todella vähän. Dietin loppupuolella kun kaikki muut konstit käytetty niin voi kokeilla. Kaloreita vaan alaspäin hiilareista niin rasvanpoltto jatkuu. Kannattaa myös välillä ottaa refeed, jos olet pitkään dietannut matalilla kaloreilla. Eli refeedillä syöt proteiinia hieman vähemmän kuin normaalisti, rasvaa todella vähän ja suurin osa hiilareista. Hiilarivarastot täytetään. Miehillä tämä tarkoittaa n.800g hiilihydraattia, naisille 6-10g/painokiloa kohden. Tähän tarkoitukseen sopii hyvin perunat, riisi, kaurahiutaleet jne. Sitten semmoiset hiilarit mitä voi syödä paljon mitkä ei täytä, esim. jasmin/basmati riisi. Tämän refeedin jälkeen dietti potkii paremmin ja tehoa treeneissä on uskomattomasti enemmän. Tässä tarkemmin.

      Valtavasti hiilareita

      Mitä lyhyempi (1-2 päivää) hiilihydraattitankkaus on, sitä enemmän hiilihydraatteja nautitaan. Lyhyessä tankkauksessa suositaan erityisesti korkean glykemiaindeksin hiilihydraatteja, eli silloin kokojyvätuotteet kannattaa unohtaa. Paljon vaaleaa leipää, perunaa, pastaa ja riisiä. 80-kiloisen miehen tarvitsema 800 grammaa (10g/painokilo) hiilihydraatteja on todella paljon ruokaa. Hiilihydraattitankkaus vaatiikin runsasta hiilihydraattipitoisten ruokien syömistä ja ravintolisien (urheilujuomat, energiageelit) käyttöä.
      Hiilihydraattitankkauksen aikana rasvan syöntiä kannattaa vähentää. Proteiineja tulee kuitenkin nauttia normaalisti. Monet jättävät tankkausvaiheessa kasvikset vähemmälle, osa jopa kokonaan pois. - Etenkin naiset saattavat pelätä tankkauksen myötä painonnousua. Pelko on kuitenkin turhaa.

      • miiii

        oo kiitos oikein paljon! tulipa kattavasti tietoa, thank you :)


    • CLA unohtui..

      Edit. CLA on turha tuote. Ei toimi rasvanpoltossa yhtään. Tämä on myös uusissa tutkimuksissa todettu. Suurin huijaustuote maailmalla. Älä missään nimessä laita rahoja siihen. Paremman hyödyn rasvanpolttoon ja terveyteen saat näistä 6kpl päivässä:

      http://www.ebn.fi/manninen-pharma-omega3-kalaoljykapseli-500kaps-p-960.html

      Samasta kaupasta saat hyvin imeytyvän monivitamiinin urheilijoille sekä Suomen halvimmat d-vitamiinin, magnesium sitraatit yms. 2 1 tarjouksia kaikista, eli poskettoman halpaa. Huomaa myös postikuluraja 40€ ja kahden päivän nopea toimitus! Tuolta kannattaa tilata myös heraproteiini Self Microwhey isolaatti jos käytät marketin Leaderiä tai Fastiä niin laskeppa piruttain hintaero. Self isolaatti 65€ - 4kg. Vatsaystävällisin hera mitä löytyy ja saa Stevialla makeutettuna sekä 1kg ja 2kg purkeissa!

    • Aina samaan halpaan

      Ääliö. Mikään ihmepilleri ei polta rasvaa.

      • rosah

        fatburner ei ehkä ole paras mahd. nimi, mutta sanotaan niin että kiihdyttää rasva-aineenvaihduntaa. parasta tietenkin aerobinen harjoittelu lihaskuntotreeni yhdistettynä monipuoliseen ruokavalioon (ja riittävään lepoon).


    • Markkinoilla (Suomessa) ei ole ensimmäistäkään tehokasta rasvanpolttajaa.

      Konjugoitu linolihappa (CLA) on sinällään kohtalainen tuote alentamaan tulehdusriskiä lihaksissa kovan treenikauden aikana, mutta rasvanpolttajana melko huono.

      Kofeiini hieman lisää rasvanpolttoa, mutta vain mikäli kyse on synteettisestä kofeiinista, eli pillereistä. Juomana ei senkään vertaa.
      Ja ellei nyt ole mitään kofeiiniyliherkkyyttä tai ongelmia kilpirauhasen kanssa, ni täysin turha pelko, että mihinkään kofeiniin jäisi "koukkuun"! ;D
      Muistat vain pitää annostukset, varsinkin alussa, maltillisina ettei mene pakki sekaisin. Mutta piristeenä kofeiinipillerit ovat varsin tehokkaita ja edullisia.

      Vihreä tee on pääasiallisesti vahva antioksidantti. Tässäkin tapauksessa se rasvanpolttoa tehostava vaikutus on melko marginaalinen.

      Eli kuten sanoin, ni tehokasta (ja tietenkin reseptivapaata) rasvanpolttajaa ei ole markkinoilla.
      Ruokavalio kuntoon ja aerobista mukaan treeniin, ni rasva palaa paremmin kuin yhdelläkään yllämainituista tuotteista. ;)

    • 89423,056

      Samaa mieltä TheOne kanssa. CLA parempi vaihtoehto vihreä tee minustakin. Kannattaa kokeilla syödä selleriä jota saa iha peruskaupoitsa vihannes hyllyiltä. Se auttaa tiukentumiseen.

      Jos haluaa kokeilla CLA tai Green Tea niin käykäähän shoppailemassa iherbillä. Saa nyt 25UG D-vitamiinia ilmaiseksi ostoksen yhteydessä.

      http://edulliset-vitamiinit.blogspot.fi/

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      48
      4974
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3267
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1405
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1245
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      74
      943
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe