Munan koon kysyminen ja oman kertominen - ok ?

N kysyy.

Jos on kyseessä vain yhden illan juttu, niin ainakin minä haluan tietää ettei
miehellä ole pieni.
Loukkaannutko jos aiheesta keskustellaan? Kerron toki omat mittanikin siinä samassa. Minä en ainakaan näe mitään järkeä siinä, että ollaan väärän kokoisia toisillemme.

52

6593

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aman

      En loukkaannu; kyllä naisella on oikeus tietää mitä saaman pitää. Oman kokosi (siis jos olet nainen), näkee päälle päin ja suuria yllätyksiä ei siis ole odotettavissa, toosan koko ei ole ollut pettymys vielä koskaan, aina sieltä on seinät löytynyt.

      • Huhuuh ...

        Ja mitenhän sää toosan koon päälle päin tiet .....


      • Löysääkö_h
        Huhuuh ... kirjoitti:

        Ja mitenhän sää toosan koon päälle päin tiet .....

        Kysyttävähän se on, jos on sellainen toosa ettei sen reunoja pienellä kalulla löydä.

        Muuten pelin koolla ei pitäisi olla merkitystä, vaan sillä miten sitä käyttää. ;-)


      • MittarimatoRypyssä

        Olisi kiva tietää koko joka kelpaa. Mikä on liian pieni, käyvän sopiva ja iso?


    • Kysymättä

      En häveliäisyyssyistä kysy.... otan selvää muuta kautta.
      Esim. parketilla. Sen tuntee varsin helposti

      • Alkuperäinen nainen

        Tuntee, jos miehellä selkeästi seisoo.
        Kyllä mäkin ennen olin tuollainen häveliäs, mutta jos kyse on seksistä niin onhan se hyvä miehenkin tietää mitä nainen haluaa.

        Vaikea puheenaihe, mutta mä olen muutaman kerran hoitanut viestini "tosi tarinalla"
        ja totta se tarina on ollutkin. Olen kertonut jostain miehestä, joka oli nyt vähän liian pieni minulle. Tuossa vaiheessa miehellä on vielä tilaisuus luikkia karkuun, jos kokee olevansa väärän kokoinen. Ne jolla on ok koko, niin kyllä tuossa kohtaan kertovat mitä itsellään on.

        Kuulostaa varmasti jonkun mielestä kovin itsekkääkrä, mutta enhän minä kenkäkaupastakaan väärän kokoisia kenkiä ota kauppiaan iloksi.
        Ja tosiaan kyllä ne miehetkin haluaa sopivan kokoista, mutta heidän varsikin on todella paha aloittaa keskustelu " onko sulla nainen liian iso värkki minulle".


    • Varmaankin...23

      Tuon kaltaista seuraa kannattaa varmaankin hakea netti-imoituksien kautta ja vaatia kuvaa. Taitaa baarissa olla ihan hakuammuntaa, voi olla, että koko elämäsi saat etsiä.

    • kyyninen mieshenkilö

      Enpä itse harrasta baarijuttuja, mutta pitää varmaan ottaa ens kerralla joku painemittari mukaan, niin voi sitten mitata tavaran kireyden ja kuinka paljon sitä on jyystetty, että voi tehdä paremmat päätökset jatkosta.

      • Alkuperäinen (n)

        Tuohan on hyvä asia, ettei mieskään lähde leikkiin mukaan jos ei tavara ole sitä mitä haluaa. Ei paha ollenkaan.


        Tuo muuten on hassu väärinkäsitys, että jyystäminen liittyy tavaran kireyteen.
        Ja monet ajattelevat, että, isolla jyystäminen venyttää tavaraa. Ei se niin mene, tosin jos isolla on jyystetty pitkään niin näinä vuosina naisella eikä ole ollut mielenkiintoa tavaransa tiiminä pitämiseen.

        Tavara saadaan tiukaksi ja se pysyy tiukkana, jos nainen osaa ja jaksaa treenata alapään lihaksia. Jyystäminen ei sitä löysennä. Päinvastoin, jos naisella on lantionpohjan lihakset OK kunnossa ja taito harjoittaa niitä, niin yhdyntä (jyystäminen) vaan tiukentaa.


    • Vamppi

      Nykyaikainen mies, joka huomioi myös erotomaanisen naisen tarpeita, kantaa mukanaan värivalokuvaa vehkeistään jossa vieressä on mittanauha että voi asiaa harkitseva omin silmin todentaa 15 cm mulkun pituuden ennen kun istahtaa sellaisen päälle. Kuka sitä nyt porkkanaakaan ostaa läpinäkymättömästä pussista, jos tykkää pienistä niin ostaa sitten miniporkkanoita.

    • n5un5unun56

      - Kerron toki omat mittanikin siinä samassa.-


      Mitkä mitat?

    • Alkuperäinen (n)

      Kyllähän jokaisen itseensä tutustunut nainen tietää minkä kokoinen oma pilllu on.
      Keskustelussa nainen voi sanoa, että "minulla on sen kokoinen, että x pituinen/ x paksuinen tuntuu jo hyvältä, pienemmän kanssa on hankala saada tuntumaa".


      Mä en välttämättä jaksaisi vaivautua, jos pituutta on alle 14 cm ja paksuutta alle 3,5 cm. Se on hyvä, että ne tästä pienemmät miehet saavat seurakseen sellaisen naisen, jolle koolla ei ole mitään merkitystä yhden illan jutuissa. Mulle vaan on, ja haluan olla reilu tässä asiassa.

      • vutki

        Paksuutta alle 3,5cm... No sehän se vasta jotain oliskin... Tarkoittanet tuolla mitalla halkaisijaa...


      • 12+16
        vutki kirjoitti:

        Paksuutta alle 3,5cm... No sehän se vasta jotain oliskin... Tarkoittanet tuolla mitalla halkaisijaa...

        Mjah, tuota minäkin ihmettelin...
        Vois aloittaja laittaa vaikkaa selkään lapun tai miksei t-paitaan "metsästän vain isoja vehkeitä", ei tulis pienemmät edes tyrkylle.

        Itselleni käy pienempi, olen sen verran tiukka alapäästä että kyllä se pienempikin tuntuu. Naisiakin on erikokoisia, siitä huolimatta että jumppaa niitä alapään lihaksia.


    • eräs_mies

      Oletkin tosi reilu. "Hei, sulla on liian pieni muna mulle!" Olet aika naurettava tapaus, mutta taidatkin tietää sen :)

      • Alkuperäinen (n)

        Sä nyt heti lähdet siitä vaihtoehdosta, että keskustelukaverilla olisi heti se pieni vaihtoehto. Voihan sillä olla isompikin ja varmasti mies on tyytyväinen että on naisen mieleen.

        Tiedän että pienille on tärkeää saada oikean kokoista tavaraa ja siksi keskustelu on myös miehen etu. Ei sen tarvitse mittoja paljastaa, voi kertoa valkoisen valheen esim. että maha on kipeä tai että oikean kokoiset kondomit jäi kotiin ja muu merkki ei kelpaa.


    • mitä hän hta

      mistä minä tiedän jos sinut isken kapakista tarjoamalla drinkin /(tuntuu että olet helppo) niin kuinka tiukka pimpero sinulla on etten tunne sitten itseäni petetyksi jos vedän lerssini ulos ja osa aluslakanaa ei hurahdakkaan alipaineesta väliin kuten on ollut tapana kun isoa laitetaan sisään.
      miten ravintolassa testaan että persreikäsi on tiukan makunen ja siellä ei ole ajoa haittaavia hemarroideja? voinko tanssilattialla testata sitä kalapullon päällä vai peukalolla?
      SIIS enhän minä reppukaupastakaan ota sellaista reppua josta toinen luukku ei aukene ja remmi on reiän suulla solmussa
      tai jos se toinen repun suu on jo venytetty jollakin liian isoksi
      sinun suunhan voin testata kyllä työntämällä sormen sinulle imettäväksi ja siten voin testata onko riitt'ävästi alipainetta imutukseen

      • Alkuperäinen (n)

        Jos sinulla oikeasti sattuisi olemaan se iso, niin tottahan toki sun kannattaa rajata ylimääräiset naiset pois.


      • ??SF?D?F
        Alkuperäinen (n) kirjoitti:

        Jos sinulla oikeasti sattuisi olemaan se iso, niin tottahan toki sun kannattaa rajata ylimääräiset naiset pois.

        AP luokitteletko 18cm ja 13cm ympärysmitaltaan olevan peniksen pieneksi? :D


      • 37v vs 22v
        ??SF?D?F kirjoitti:

        AP luokitteletko 18cm ja 13cm ympärysmitaltaan olevan peniksen pieneksi? :D

        Ap on mies, ja luultavasti hänellä on 20/6


      • Alkuperäinen (n)
        ??SF?D?F kirjoitti:

        AP luokitteletko 18cm ja 13cm ympärysmitaltaan olevan peniksen pieneksi? :D

        Molemmat mitat ratkaisee eli mulle tuo käy varsin hyvin.


      • Roger7
        Alkuperäinen (n) kirjoitti:

        Molemmat mitat ratkaisee eli mulle tuo käy varsin hyvin.

        Moi, Alkuperäinen n! Mulla on 17,5/5,5. Sopiiko sulle? Haluuksä kokeilla?


    • miäs-

      Minulta itse asiassa kerran kysyi nainen tuota baarissa. Pienessä humalassa menin sanomaan että mulla on tosi ISO. Voi luoja että hävetti sitten kun mentiin luokseni ja hän rupesi riisumaan housuja multa. Mun vehkeet on kyllä niin surkuhupaisa näky: minulla on isot ja roikkuvat pallit, mutta aivan järjettömän pieni penis. Siinä pallien yläpuolella semmonen puolikkaan prinssinakin kokoinen tappi. Karvaakin on hyvin vähän, ettei mikään jää epäselväks. Kyllä nolotti niin paljon kun näin tytön ilmeen. Ja kun tämä nainen itse asiassa oli täydellinen. Suuret rinnat ja hyvä kroppa. Ei menny kuin 5 sekuntia puuskutusta, aivan ihana laukeaminen ja lysähdin naama tisseille. Eli lisäks olin niin onneton rakastajakin vielä. Itse nautin kuin pieni orivarsa mutta tyttö saattoi pettyä. Mietin että jos tietäisin sen osoitteen niin lähettäisin jotain kukkia tms. korvaukseks.
      En nyt viitsi kuvaa laittaa mutta mun varustus on kyllä siis oikeesti ihan huumoriosastoa, kyllä se katseita aina kääntää jos olen saunassakin ollut. kun on oikeesti nuo pallit painavat ja riippuvat mut sitte tuo penis lähes olematon

      • huit hait

        Pieni silloin mutta voi olla iso sitten tositoimissa ja sitä pitää osata käyttää..


    • make vaan

      Oletko mittauttanut tuulitunnelisi vai?

    • Lomalla lappiin

      Oletpa kumma nainen, kun kerrot miehellekin sun oman munan koon. Taidat ollakin siis transu!

      • hahahahhahha

        Jos se kertookin sen tekomunan koon? Mut joo,aika huvittava avaus.


    • pippeleitä

      Ymmärrän kyllä ton jutun varsinkin yhden illan jutuissa.... jos puhutaan parisuhteesta, missä oikeesti välittää toisesta, niin sitä ei munan koko ratkaise, mutta jos on hakemassa vain seksiä, niin voi sillä olla merkitystä.

      Mut ite aattelen, että vaikka olis suht' isomunanen mies, niin jos se on liian nopea, itsekäs, pelkkä rynkyttäjä, niin se koko ei siinäkään kohtaa korvaa tekniikkaa tai sitä koko pakettia. Että siinä mielessä ihan sama... mutta onhan se totta, että tietyn kokoinen varmaan tuntuu parhaimmalta. Ite en diggaa kauhean pitkää, eli joku legendaarinen 20cm olisi kauhistus, koska se vaan sattuu. Paksuus on aina plussaa. Tiukaksi on sanottu, mutta siitä huolimatta tykkään ite, kun on paksuutta vähän enemmän tai ainakin keskiverto. Pituudessa riittää vähempikin. Exällä oli ehkä joku 15cm, ja se oli vallan passeli.

    • Hippityttö

      Jos ihmiset kohtaa yhden yön jutussakin rakkauden hengessä, kumpikin saa tyydytyksen. Leikitään niillä vehkeillä mitkä on, paras mahdollinen leikki. Yhdyntä, suuseksi puolin ja toisin, halailu, suutelu... Jos näihin löytyy halua, mä en pety ikinä. Satunnainen kohtaaminenkin voi olla kaunis.
      Näitä kun lukee tulee mieleen sanat itsekkyys, pinnallisuus, omahyväisyys ja ilkeys. Mulle on onneks sattunut vaan kivoja ja ite oon ollut kiva. Ihmisten elämän janat on hetkeksi yhtyneet ja sitten eronneet. Rakkauden hengessä.
      Etsikääpä tietoa metta-meditaatiosta.

    • taidokas mies

      Jaa-oletko työntömitalal miatnnut värkkisi koon? Taidat olla aika pölhö nainen.

    • Todella ala arvoisia vastauksia kun ainakin minulla on tilanne että liian suuri aiheutti sen että hommasta ei tullut mitään. Kerran olen yrittänyt mahakkaan pikkumunan kanssa kävi vain nk. ovella. Vaikka gyne aina kirj. pieni kohtu pieni emätin mitta vain 6 cm .Silti en minäkään halua en liian isoa enkä lihavuoren alla väijyvää pikku nakkia. Kyllä koolla on väliä. Anteeksi jos loukkasin.

    • Mies normaali

      No onko muka korrektia kysyä mieheltä ekana iltana moista kysymystä? Vaikka olisi minkälainen vakonen? Epäkorrektia-sanon minä. Meitä on monenlaisia ihmisiä erilaisine fyysisine ominaisuksineen.Tulisi tunne että tämä haluaa vain sitä eikä tunteilla ole väliä.Mä häipyisin heti sun seurastasi.

    • sinkkumies.

      Onks sullakin muna, ei sitten kiinnosta. Jos kysyy munan kokoa niin naisen pitää otttaa suihin ja katsoa kuinka isoksi se kasvaa.

    • Large

      Jos nainen kysyy niin minä vastaan aian että Large mutta löysä

    • joonas600

      Nainen, pahastuisitko jos baarissa kysyisin että onko sulla löysä ja valkovuodolta haiseva pillu.

      • Anonyymi

        Pienimunasilla on balanssina kuoliopää eli Planssi


    • normikoko

      Mikä on pieni? Entä, jos on aivan normikoko? Mistä mies itsekkään tietää omaako pienen? Tarkoitatko pituutta vai paksuutta?

    • m35H

      "Jos on kyseessä vain yhden illan juttu, niin ainakin minä haluan tietää ettei
      miehellä ole pieni."

      Riippuu siitä, mikä on pieni. On naisia jolle koko merkitsee ja on naisia joille se ei merkitse. Kun sinä olet niitä naisia, jolle koko on tärkeä, niin voisit kertoa meille miehille rehellisesti sen, mikä paksuus ja pituus pitää olla, jotta ei ole "pieni".

    • pienellläki onkiva hoidella juttuja

    • 185ja131

      Itseltä tosiaan kerran kysyi eräs nainen, jonka kanssa olin päätynyt iltaa viettämään. Peniksen kokoa siis. Hämilläni ja epäuskoisena päätin varmistaa, että kuulin varmasti oikein. Ja kuulin kyllä, sukupuolielimeni mittoja kysyttiin aivan tosissaan ja vakavasti, kyse ei ollut vitsistä kuten hetken jo ajattelin.

      Kerroin tarkasti pituuden sekä ympäryksen jokaisessa mittaamassani tilassa, sekä mittausmetodin. Samaten kerroin miten mittani sijoittuvat asiasta tehdyissä tutkimuksissa. Tämän jälkeen ilmoitin, etten halua jatkaa illanviettoa hänen kanssaan (hän ilmeisesti olisi halunnut) nyt enkä minään muunakaan iltana.

      Toivotin hyvää loppuelämää.

    • muutärkeämpää

      En ole yhdeltäkään mieheltä kysynyt munan kokoa elämäni aikana.

    • mieslahna

      Sattuin tässä kerran tilaisuus iskeä mies jolla tiesin olevan iso varustus, olin kuullut asiasta kerran kun hän ja kaverinsa olivat niin päissään että toinen hoki kokoajan miten suuri kaverillaan on. Muistin siis tän jutun ja sain iskettyä miehen ja päätin kokeilla kerrankin isoa. Miehessä ei ollut muuten mitään mielenkiintoista.

      No, olihan se valtava. Mutta mies sitten olikin täysin passiivinen eikä osannut tehdä naiselle yhtään mitään, ei siis mitään. En tiedä mistä johtui mutta siinä oli kyllä oikein " mieslahna". Ikinä en ole moiseen törmännyt, mietin hetken että olikohan hän homo. Anaaliseksiä kun vielä halusi . Koska seisokissa ei ollut ongelmia niin tulihan siinä kokeiltua miltä se tuntuu, sattui järjettömästi. Ei minulle enää kiitos, haluan normaalikokoisen ja miehen joka osaa käsitellä naista.

    • vanhanaikainenko

      joo, enpä kysyisi koskaan mieheltä mulkun kokoa, voin kyllä uhrata yhden panon vaikka olis minkäkokoinen tahansa, ratkaisevinta on se miten mies osaa sitä käyttää ja toisaalta miehessä on oltava alun alkaenkin sitä jotain minulle, pelkkä mulkku ei sitä ratkaise.

    • kokojuttu

      Tapasin pikkujouluhipoissa naisen joka kysyi kokoa ”hienosti kiertäen”. Nainen sanoi olevansa ihan kauhean tiukka ja sanoi, että on pakko kysyä kun ei pysty ison kanssa.

    • ratkaisupulmaan

      Laita liimalappu otsaasi "Haluan tänään ISOa - pienimulkkuiset siirtykää seuraavaan - kiitos!

    • jokuroti4

      Ei ole yksikään sexpartneri vielä munan koostani kysynyt, petiin on kaikkien halukkaisen kanssa päädytty eikä ole vielä kommentejä tullut. Ja kyllä en pidä sitä kovin hyvänä avauksena jos kysytään munan kokoa, enhän minäkään kysy naiselta onko pillusi tiukka vai löysä, panemallahan se selvii.

    • Lemmenkäinen

      Noh, Caribialla 70-luvulla tytöt sanoi että: Bastante Grande Pistola :)

    • onkysytty

      on kysytty ja joka kerta vastannut rehellisesti että kookas (20cm).

    • Anonyymi

      Mulla itselläni on suurin kulli mitä koskaan olen kädessäni pitänyt.

      • Anonyymi

        Toi on paras vastaus koon kyselijälle :))


    • Anonyymi

      Kullitar kysyy

    • Anonyymi

      Mitä mies voi kysyä vastaavasti naiselta? Koko on asia jota on hyvä valehdella! Joskus on tullut otettua kuva ja siitä on sitten tullut kommentteja tai hiljaisuutta. Ja on niitä tissikuviakin saatu.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6649
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4300
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2730
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1603
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1094
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1051
    Aihe