Puhelinmyynti kotoa käsin, myyntipuhe??

Puhelinmyyjätyttö

Hei!

Teen kotoa käsin puhelinmyyntityötä ja haluaisin nyt teiltä saada kommentteja ja ideoita miten saada myyntikeskustelu jatkumaan kun asiakas on kertonut tyyliin : ihan hyvä juttu mutta ei nyt tällä kertaa". Olen yksinhuoltaja samalla, joten en voi työskennellä missään firmassa vaan teen tätä kotoa.

Jos myyjä lopettaisi tuohon, ei tulisi ainuttakaan kauppaa, se on varmaa.

Miten saan keskustelun jatkumaaan, Nyt ammattilaiset ja amatöörit, ajatuksia kiitos.

11

9538

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olli

      että lapsi on nälkään kuolemaisillaan. Tepsii aina.

    • be real

      Oletko mahdollisesti saanut koulutuksen tehtävään? Yleensä työn-/toimeksiantaja antaa koulutuksen jossa käydään yleisimmät myynnin haasteet ja keinot motivoida asiakasta ostopäätökseen. Olen tehnyt telemarkkinointia noin 10 vuotta ensin myyjänä ja myöhemmin kouluttajana, ja siksi olen vakuuttunut että lehtimyynnin pystyy oppimaan jokainen jonka motiivina on ansaita paljon rahaa.
      Yksi suurimmista syistä epäonnistumiseen on se ettei ole tehnyt tavoitteitaan kirjallisesti ja toinen syy on se että myyjä antaa periksi ennenkuin oppii tämän suht yksinkertaisen työn.

      Tullaksesi menestyväksi myyjäksi sinun tulee tehdä vähän enemmän. Ei riitä että opiskelet vastaväitteitä tai muuta myynnin teoriaa, vaan sinun pitää poistua mukavuusalueeltasi tekemällä vaikkakin pitempiä työpäiviä testaamalla opit käytännössä, kunnes olet saavuttanut tavoitteesi.
      On myös tärkeää muistaa että asiakkaalla on sinulle kuuluvaa rahaa taskussaan ja sinun tehtävänäsi on ohjata ne ( Hyvällä myyntipuheella,periksiantamattomuudella ja mielikuvien maalaamisella asiakkaan unelmiin) omaan taskuusi.Ainoa ihminen joka voi erottaa sinut rahoistasi olet sinä itse,ei asiakas,ei asiakkaan asuinpaikkakunta eikä mikään muukaan tekosyy, vaan sinä itse.

      Jos asiakas sanoo että ihan hyvä juttu,mutta ei tällä kertaa, niin tuskinpa asiakas sitä sanoo muusta syystä kuin että hän ei ole vielä ymmärtänyt tuotteesi todellista etua.(muista että hän ei halua luopua rahoistaan tekemällä tyhmiä ja hätiköityjä päätöksiä). Siksi sinun kannattaa selvittää mitä nimenomaista asiaa asiakas pitää hyvänä ennenkuin kysyt onko miksi hän ei nyt halua tilata. Jos hän kertoo jonkun tekosyyn esim. kesällä ei tule luettua, kysy vaikka että onko mitään muuta syytä, jolloin hän voi paljastaa todellisen syyn. esim liian kallis, jolloin voit kertoa että hän voi maksaa useammassa erässä. Mutta jos hän ei sano muuta syytä, kerro kuinka upeaa on lukea lehteä riippukeinussa kun mies leikkaa nurmikkoa ja lapset leikkii pihalla ja vastapaahdettu kahvi tuoksuu nenään, upea lehti luettavana, ihanaa itsensä hemmottelua.

      Vielä tärkeämpää kuin se mitä sanot on se miten sen sanot. Jos sanot kauniita sanoja ja kuulostat ihan vässykältä tai muuten flegmaattiselta et siirrä asiakkaalle sitä innostuksen täyttämää odotuksen tunnetta jonka hyvä päätös aiheuttaa.

      Muista myös päättää kauppa oikein sillä jos pyydät asiakkaalta tilausta saat sen varmasti tarpeeksi monta kertaa, mutta jos vain tiedottelet hyvistä tarjouksista ja kysyt kiinnostaako niin voit vaihtaa alaa koska kuolet nälkään. Uudesta myyjästä tuntuu pahalta jos asiakas sanoo ei kun ollaan juteltu ihana viisiminuuttinen, mutta se ei saa pilata päivääsi jos aiot menestyä tällä alalla.Sinähän teet eikö niin tätä itsesi takia et asiakkaitten. Asiakkaalla on sinulle kuuluvaa rahaa, pyydä sitä!

      Voi olla että oppimiseen menee viikko tai vaikkapa vuosi, mutta kun opettelet myymään puhelimitse sinulle avautuu yritysmaailmassa ovia paikkoihin joista et ehkä vielä osaa uneksiakaan. Siksi suosittelen että opettelet alan kunnolla, nostat tavoitteitasi ja teet ne. Muista että asiakas on kuningas ja hän maksaa palkkasi, pyydät vain ja onnistut varmasti!

      ps. Olet fiksu kun otat selvää, kaikki eivät näe vaivaa

      Hyvää syksyn jatkoa ja paljon myyntejä

      t:be real

    • Böö....

      Itse olen töissä yhdessä puhelinmyynti firmassa ja jos asiakas sanoo minulle, että ''asia on hyvä, mutta ei nyt tällä kertaa...'' niin alan vaan tyrkyttämään tuotetta. Ja kerron sen tuotteen todelliset hyvät puolet ja samalla suusta tulee pieniä valkoisia valheita : )) KANNATTAA TYRKYTTÄÄ! tänään viimeksi sain myytyä kun tyrkytin

    • t.jk

      sano sille että nyt ois huima alennus tai ois lehti puoleen hintaan esim:aku ankka maksaa 7kk 39e niin sanot et oikeesti maksaa noin 70e mulla on asiakas ottanut monesti tuolla tyylillä tai sanot että auta köyhää opiskeliaa saamaan makkaraa leivän päällä tai jotain sinne päin niin ne monesti ottaa säälistä...

    • telepoika94

      1.Luettele kaikki tuotteen hyvät puolet, sen kylkiäiset ja muut edut joita kyseinen asiakas saa. esim. "Että nythän olis tämä lehti aika halvalla kun normaalisti maksais 100e mutta nyt jos meiltä tilaat niin se on vaan 60e ja saat sen lehden vuodeksi. sehä tekee vaan 5 euroa kuussa et sä siitä konkkaan mee ja saat hyvän tuotteen. ja laitetaan tosta vielä kylkiäiseks tommone 30e arvone keittokirja ja 10e etuseteli k-kauppaan."
      2.Seuraavaksi päätä AINA puheesi tuotteen tarjoamiseen. muiosta että muoto ei saa olla kysyvä koska asiakas saa vaikutelman että olet epävarma ihminen. SIIS EI NÄIN: "että voisinko laittaa tulemaan?", VAAN NÄIN:"Laitan tulemaan sen lehen tuohon sun osotteeseen."
      3.muista huumorintaju ja avoimuus kukaan ei ole tyly hyvälle tyypille:
      USKO ITSEESI!!
      USKO ASIAKKAASEEN!
      USKO TUOTTEESEEN!!

      • Teletulokas

        Itse olen menos a-lehdelle, sanoisin että jännittää hiukan, on mielenkiintoa hommaan jne sekä haluun tienata rahaa myymällä koska olen niin Tykännyt aina ja kiinnostunut myynti hommasta.
        MUTTA, ongelma on siinä, että olen ennen ollut ihmisten kanssa kasvotusten tekemisissä ja nyt siirryn puhelinmyynti hommaan, joten pelkään etten osaa hommaa, etten saa myydyksi, en tiedä mitään myyntijuttua ja luulen että siitä tulee vain sanomista!

        Joten olisi mukava saada ammattilaisilta vinkkiä!!! olen hermoromahduksen partaalla..
        vaimoni uskoo minuun mut itse en usko itseeni.


      • Myyjä!?!
        Teletulokas kirjoitti:

        Itse olen menos a-lehdelle, sanoisin että jännittää hiukan, on mielenkiintoa hommaan jne sekä haluun tienata rahaa myymällä koska olen niin Tykännyt aina ja kiinnostunut myynti hommasta.
        MUTTA, ongelma on siinä, että olen ennen ollut ihmisten kanssa kasvotusten tekemisissä ja nyt siirryn puhelinmyynti hommaan, joten pelkään etten osaa hommaa, etten saa myydyksi, en tiedä mitään myyntijuttua ja luulen että siitä tulee vain sanomista!

        Joten olisi mukava saada ammattilaisilta vinkkiä!!! olen hermoromahduksen partaalla..
        vaimoni uskoo minuun mut itse en usko itseeni.

        Siis toi puhelinmyynti on haastava, mutta erittäin hyvää harjotusta myyntityöhön. Saat tehdä mahdollisesti satoja myyntipuheita päivässä ja harjottelet vastaväitteiden käsittelyä. Itse kokeilin puhelinmyyntiä (liittymiä) vain pari viikkoa ja vaikka olin keksitasoa ja varmasti olisin pärjännyt parin kk jälkeen loistavasti, vaihdoin kiinteistönvälityshommiin, joka osottautui omaksi jutuksi.

        Meidän koulutuksissa opetettiin mielestäni aika hyvä systeemi tohon vastaväitteiden käsittelyyn. AAA -tekniikka. Tarkoittaa Agree, Answer, Ask. Eli pehmennetään vastaväitteen käsittelyä eikä sorruta juupas eipäs väittelyyn, joka johtaa yleensä epäonnistumiseen.

        Asiakas: "kuulosta hyvältä, mutta ei kiitos tällä kertaa."
        Myyjä: "ymmärrän, toki huolenaiheesi...."  


    • Dido

      Kertoisiko joku että ketkä työllistävät puhelinmyyjiä,kotona tehtävään työhön?

    • LuuriKiinni

      Kerta ei ja myynti pitää lopettaa. Se on laki.

    • Anonyymi

      Ihminen on keskivertoa typerämpi, jos jatkaa puhelua tässä vaiheessa.

      "Asiakas: "kuulosta hyvältä, mutta ei kiitos tällä kertaa."
      Myyjä: "ymmärrän, toki huolenaiheesi...."

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      161
      2746
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe