Tuplanappisilmä-Lada 1500 40v - upea ohjelma eri versioista

Skodalla menee hyvin

15

257

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Skodalla menee hyvin

      ei kun englanninkielinen tekstitys, sori

      no kaikki ymmärtää täällä

    • Forman

      Muistan kun ala-asteen opettaja osti uuden Lada 1500:n joskus 70-luvun puolivälissä. Hän komensi kaikki lapset ulos katsomaan autoa. Opettaja meni autoon ja kaasutteli paikallaan, me lapset vuoronperään nenät sivulasissa kiinni. Oli se hieno auto, kierroslukumittarin viisari heilui kaasutusten tahdissa, kojelauta oli hienoa puujäljitelmää ja täynnä mittareita.

      Kyllä opettaja oli ylpeä siitä autosta ja olihan se hieno auto. Neljä lamppua nokalla, etuovissa punaiset varoitusvalot. Lada oli nykyaikainen ja kilpailukykyinen auto siihen aikaan

      • Autokauppias evp.

        Tuota samaa grillikeula tuplanappilimää sai muuten myös 1300S versiona. Meikäläisellä sattui olemaan silloin molempia myynnissä, mitään suurempia eroja ei ollut moottorin lisäksi.
        Vaan yksi juttu on jäännyt mieleen juuri noista 1300S ja 1500S Ladoista, niissä kun oli enempi kromilistoja ja maski oli kahdesta osasta ja kromattu, niin ne kromiosat olivat todella kalliita ostaa Konelasta. Lokasuojan kromilistat maksoivat enemän, kuin lokasuoja. Samoin se kahdessa osassa myytävä maski oli järkyttävän hintainen.
        Meillä oli kolarikorjauksessa uudehko Lada 1500S ja siihen tarvittiin aika paljon listoja, olin pyörtyä Konelassa listojen hinnat kuullessani. Kävin ostamassa AVK:lta koko auton varaosiksi pelkkien listojen takia halvemmalla.


    • Muistanko oikein?

      Tuossa videossa on myös farmarimallikin, jota ei muistaaksen ollut tuossa muodossa Suomessa saatavilla. Siis oli vain pelkkänä perusnappisilmä-farkku ja myöhemmin kantikaslyhtyinen-farkku. Farkku-lada oli muuten Suomessa melkoisen kallis, jos hintaa vertaa perus-ladan hintaan, mikä lienee ollut syynä Konelan hinnoitteluun aikoinaan?

      • Ettei vain olisi Suo

        .

        Ettei vain olisi Suomesta uitettu ko. luxus lada

        Myytiinkö VAZia edes muissa maissa Lada nimellä

        .


    • Ei vain Suomessa
    • pitää ihmetellä

      tuskin on tänäpäivänä noin huonoa autoa saatavanakaan,
      mulla oli kaikista "ylellisin kommari leuhka" eli 1600sl, noin 2-v vanha aj 40tkm todellinen susi peitettynä kromilla ja muovi puujäljennöksillä! surkea kone alta aikayksikön nokkaakselin laakerit sökönä.. konelassa tunnistivat vian oitis on kuulemma tyyppietu heidänkannaltaan. korjaus hinta arvio oli sitäluokkaa että kävelin korjaamosta ulos! ostin kassillisen stp;tä, sillä kone vaikeni kylmänä oli normaali rahina joten ei kun pois! turhista turhin laite? onneksi huomasin heti että on epäilyttävä tapaus joten laitoin myyntiin, karvalakki haki shigulin hittoon silmät kiiluen hienoa amerikan sisustastaa ja hienosta metalli vihreästä väristä-onneksi!
      nyt on jo aikaa kulunut ja asialle pitää jo nauraa, ihmettelin minkälaisia romuja ihmiset ostaa ja ilman kritiikkiä, vain aate ohjaa tyhjäpäiden toimintoja ja saavat mitä pyytävät kommunismin henkeen,
      nykyään voi ostaa minkä tahansa auton ja olet todella eri tasolla?
      kun meillä oli sorsan vasemmisto buumi ja kaikilla piti olla lada, oli alkuperäinen lada eli fiat 124 jo yli 20v. vanha, joten kopio oli jo uutena vanha ajastaan jälkeen jäänyt ruoste läjä! fiat 124 oli huomattavasti pehmeämpi ajettava ja hienostuneempi kuin surkea kopio! meillä vieläkin metsäläiset ihailee tätä surkeaa fossiilia?
      samoin kun he ovat väittäneet että mannerhein oli homo ja neeker, niin kohta ilmenee että jumalat ajelivat näillä!
      kaiken paskan peittää muiston kultainen huntu jonka läpi näkyy ihana eletty aika ladaillen?
      no aika kyllä lopulta helpottaa tätäkin painetta kun metsät autioituu.
      päästään näistäkin vouhottajista!
      siirtykää ihmiset edes 2000- luvulle? vasemmisto räpiköi tuskissaan ja kommunismi haamuilee!
      MODIG on jo tottunut kapitalistiseen elämään, ylisuurella palkallaan se unohtaa köyhät vain vaalien alla se totuttu paskavana tulee suusta jotta elintaso ei laskisi? on se kusetus mennyt näihin urpoihin ennenkin?
      tämä maa on täynnä näitä ONNELAN rakentajia huomaamatta että aika on jo utopiat jättänyt,kommarit ajelee BMW; llä nykyään!
      kaikki punalippujen heiluttajat ovat samassa 7-kerroksisessa toimistossa "töissä" ei tarvii kuin teljetä ulokoovet ja tuikata talo tulille,antavathan silloin lämpöä ympäristöönsä sen kommunismin hetken ajan yhdessä!
      näkemiin ladakansa ehkä joku toinenkin teitä ihmettelee 20 vuoden päästä?

      • Ladakerholainen

        S'oot sekaasin ja vääräs. Lada 1500 on lujaa laatua. Sun pitäis mennä johnakin politiikan palstalle. Täällä ei politiikasta paasata. Tommosen Ladan kun sais autotalliin, niin sitä vain kiillottelis ja joskus kesäiltoina ulkoiluttais.


      • Ladalla(kin) ajanut

        Kuule ei ollut politiikalla mitään tekoa, kun nappisilmä-Ladoilla ajeltiin. Täällä maalla monet maalaisisännät osti Ladoja urakalla, vaikka Kokoomusta äänestivätkin. Lada oli niin halpa ja sillä teki ihan oikeasti jotain, vaikka pienet merkkiviat siivittivätkin Ladalla autoilua. Virtalukonpohja reistaili, niitä vaihdettiin. Jakopään ketjusta meni se värähtelyntasaaja kenkä rikki ja jakopää alkoi pitämään sitä ronksotustaan. Siinäpä ne suurimmat viat.
        Ladalla pystyi ajamaan ilman suurempia ongelmia sen 200000km, eipä juuri enempää, mutta vastaavasti sen ajan Bemarilla 100000km oli jo kova saavutus, jos ei kone savuttanut ja tarvinnut tehdä kansiremonttia. Skoda 110 ja myöhemmin 120 malleilla jo 40000km oli saavutus. Warrella pääsi kevyesti 100000km ilman murheita. Vastaavasti Opel Asconalla saattoi päästä hyvinkin kauas liikkeestä, kun nokka-akseli meni sököksi... Amerikan autoista Oldsmobile Delta 88 Royal diesel oli omistajalleen tuskien taival, että Ladan omistajalle moista ei ollut tarjolla pahimmissa painajaisissakaan. Mitsubishin Pajeron osataja vasta koki järkytyksen, kun vaihdelaatikoita meni herkästi jo takuu aikana pari kolme, hehkutusautomatiikka reistaili ja lopuksi kansi halkesi alle 100000km ajettuna, runkopalkit katkeilivat virheellisen vetokoukun kiinnityspisteen vuoksi jne. Jälkimmäisiä vikoja maahantuoja korjaili veloituksetta vahvikepaloilla kaikessa hiljaisuudessa.
        Lada oli autona Fiatin väärtti, monet Fiatin mallit eivät olleet edes Ladan väärttejä, mm. Fiat Ritmo oli omistajalleen huonoimmillaan aikamoinen harmi ja lisäksi kaikki jäi käteen, ovenkahvat, nupit jne. Brasiliassa valmistetut Ford Escort LX mallit olisi voinnut jättää Suomeen tuomatta...

        On totta, että autot ovat parantuneet huomattavasti nykyisellään ja jotkut autot huonontuneet todella rajusti, tämän tietänevät uusien Mersujen omistajat.


    • <<<<

      TOLLASEN TUPLALAMPUN MÄ VOISIN HYVINKI OMISTAA.. OIS KIVA OMISTAA NOITA 7 < JA 2 VIHREÄÄ 1500S JA 1500SL JA SIT VIELÄ KAKKOSAUTONA VOLGA M24 JA VOLGA M24 FARMARI

    • <<<

      OIS UPEETA OMISTAA 29 LADAA < 1200 MALLISTA FARMARI AINA 1500 MALLIIN NELIVALO SAAAKKA < MUT TOLLASIA OMISTAIS 7

    • <<<

      OIS UPEETA OMISTAA 29 LADAA < 1200 MALLISTA FARMARI AINA 1500 MALLIIN TUPLAVALO SAAKKA < JA 2101-2107 MALLIN LADOJA < JA KOLME SAMARAAKIN

    • Lada Vaz
    • <<<

      joo luin ton...tollanen ois upee omistaa. 1500s ja 1300s ja sit vielä 2103 1500s Neljä Ladaa Ja Vihreä 1200 L jossa ois antenni takana

    • subu95

      mul o tollane 1300s kotopihal. lähtee piru hyvi käymää ja o lämmin auto. aikoinaan mul oli tollane 1600sl vaunuvedos. oli luotettava peli ei mitään suurempaa vikaa koko aikan. tuo moottorin krapina tul yleensä löysäst ketjust. nopee kiristää. vain muutama minuutti. ajoin sil 1600:sel tollase reilu 200t. ja suurin remontti ol kytkin. tämä nykyne on enemmänki harrastepeli. vaunun suurentues tos 1000 kilost 1500, ni tart myös suurentaa vetopualt. nykyisi o subbe. ladast jäi kyl kaiken kaikkiaa pelkästää hyvät muistot. ain valmis palvelee iekä ikin jättän tiäl (volkkari ja volvo kylläki).

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8036
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      39
      2905
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2482
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2213
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      18
      1866
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      13
      1624
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1479
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1456
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1425
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    Aihe