yli 30v mies käy JOKA PÄIVÄ äidillään!!

teevesiii

AAAAARGH!!

Mieheni äidillä alkaa ikä painaa. Todella, todella mukava anoppi, mutta mieheni on hänen koko elämänsä. Nainen sanoo ettei voi itse käydä asioilla, kuten kaupassa johon matkaa n 50 METRIÄ, joten mieheni käy JOKA PÄIVÄ äitinsä asioilla. Nainen kuulemma niin kipeä, ettei voi edes roskia itse viedä.. yllättäen kun minä pyydän häntä esim. teatteriin seuraksi, voikin sen lääkepurkin jättää hetkeksi yksin kotiin..

On totta, että hän ei ole parhaassa mahdollisessa kunnossa, mutta voimia näyttää kuitenkin riittävän niihin asioihin jotka kiinnostavat... mies asuu nyt puoliksi äidillään, ja kylässä on pakko käydä joka päivä väh. viitisen tuntia.

Itse jouduin olemaan viikon reissussa, ikävän turmelemana.. Mies koko tämän ajan äidillään. Kotiin tullessani mies oli puoli tuntia kanssani, ja sitten taas äipän luo. Kaksi yötä nukkui vierelläni, ja nyt pitää taas päästä äidin luo yöksi.

Miten helv.etissä huomauttaisin tästä asiallisesti, anoppi kuitenkin pitää minusta kovasti (soittelee mitä kuuluu, mussukka!) enkä halua loukata.. mutta iso mies saisi kuitenkin tajuta, että voisi sitä aikaa antaa minullekkin ennenkin kun muori on mullissa..

Aina kun synkistelen miehen lähtiessä, minua leimataan läheisriippuvaiseksi.

15

2431

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Surullista

      Eiköhän se läheisriippuvainen ole anoppisi, jolla ei ole omaa elämää.

    • keskenkasvuinen

      Sinulla on hyvä ja huono tilanne ja siksi vaikea.

      Mies ei ole irtaantunut äidistään. Se on selvä. Äidinkin olisi aika se huomata ja kehoittaa poikaansa menemään kotiin vaimon luo.
      Puhu miehesi kanssa ja sopikaa muutama päivä viikossa, jolloin hän kävisi äidillään. Loman aikainen oleskelu on ymmärrettävää, vaikka itse ne enää voisi vanhemmissani riippua silloinkaan.
      Itsenäistyminen on kesken. Pahalla ei kannata edetä. Varaudu vuosien odotteluun, anoppi on vielä hyväkuntoinen. Saattaa tekeytyä huonommaksi huomion saamiseksi.
      Jos joku on läheisriippuvainen, niin miehesi... Äidistään.

    • napanuora poikki

      Meillä kolmekymppinen vävy joka käy joka päivä äidillään ja turvautuu aina äidin rahoihin, ruokiin ja lastenhoitoapuun. Vaimon ollessa töissä (olisi siis vävyn lastenhoitovuoro), vie hän lapset äidilleen hoitoon ja tekee kivoja omia juttujaan.

      Joskus käy jopa niin, että esim. jonkin ruoka-aineen loppuessa vävy soittaa äidilleen ja äiti hyppää autoon, ostaa ruokatarvikkeita omilla rahoillaan ja ajaa ne pojalleen kotiin. Kun äiti on lähenyt valitetaan, kuinka toi väärän merkkistä leipää tms.

      • sitruu

        huhhu, ei käy kateeksi tuokaan!


    • sitruu

      mamma ei tule tajuamaan, että olisi aika astua taka-alalle. aika näyttää, miten käy.

    • onko tottakaan

      Miksi kutsut häntä MIEHEKSI?

      • Panokarju Orimattila

        Läpsisin tuota vätystä kasvoille, pakottaisin konttaamaan lattialla nuuhkimassa nahkahanskaa. Lopuksi astuisin miehenpuolikkaan.


      • Anonyymi

        Ainahan näitä äitin tisukin syöjiä riittää.
        Mitenköhän Suomen itsenäisyyden olisi käynyt jos mammelot olisivat olleet etulinjassa.


    • vapaa!

      huuhh...tutun kuuloista exmieheni osalta...en tunnistanut ajoissa..anopin loukatessa minua, mies ei koskaan puolustanut jne minua, ja juhlissakin anoppi kiiruhti lähes minut tönäisemällä poikansa viereen istumaan, etten vain menisi mieheni (!) viereen. ja paljon muuta samankaltaista mahtui 10 yhteiseen vuoteen..Onneksi ne ovat ohi! :)
      Nyt anoppi mielinkielin, kun en ole enää uhka hänen kultapojalleen :0)

    • Avaa miehen silmät

      Toisen käytöstä ei voi muuttaa, mutta omaansa voi.
      Varmaan helpommin sanottu kuin tehty, mutta miltä kuulostaisi tämä: rupea olemaan mahdollisimman paljon poissa kotoa. Jätä tahallasi kotityöt tekemättä. Keksi itsellesi kaikiksi illoiksi mieleisiäsi harrastusmenoja. Järjestä niin, että miehesi näkee sinua mahdollisimman vähän. Jos mahdollista, matkustele yksin. Kun mies alkaa ihmetellä tilannetta, kerro, että et koe miehenkään välittävän yhteisestä elämästänne. Koet joutuvasi nököttämään yksin kotona tyhjänpanttina, kun mies antaa kaiken aikansa anopille: parisuhteenne on hänelle toisarvoinen.
      Saat selville, oletko miehelle tärkeämpi kuin anoppi: muuttaako käytöstään.
      Tai ehkäpä löydätkin iltamenoissasi itsellesi kokonaan uuden ja onnellisemman elämän......

      • Otan osaa!

        Jos anoppisi on fiksu, ehkä hänenkin silmänsä aukeavat, jos rupeaat ottamaan etäisyyttä mieheesi. Ymmärtää ehkä lähettää poikansa takaisin luoksesi. Jos haluaa säilyttää poikansa parisuhteen.
        Mikä onkaan anoppisi oman avioliiton historia? Oliko hänkin samalla tavalla naimisissa miehensä suvun kanssa?


    • Herätys

      Mitä tästä opimme?
      Kuten sanotaan, sen saa minkä tilaa. Nämä pokakultien äidit ovat läheisriippuvaisia, ja he kuvittelevat olevansa poikansa elämän tärkein ihminen, ehkä jopa ovatkin. Se on väärin. Tähän he ovat kuitenkin tähdänneet.

      Ottakaa nyt nuoret äidit huomioon, että lapsen tulee itsenäistyä ajoissa. Hänelle pitää antaa tehtäviä, jotka hän hoitaa, häneen pitää luottaa. Hänelle pitää korostaa, että hän tulee toimeen itsekseen ja omillaan, ja äidin pitää ymmärtää myös, että hän ITSE elää itsekseen ja omillaan, nyt, ja sitten, kun lapset muuttavat kotoa.

      Lapset ovat laina. Vanhemmat kasvattavat heidät elämää varten, ei omiksi palvelijoikseen.

    • mek

      Sanoppa miehellesi ihan suoraan että haluaako hän olla äitinsä kaskyläinen ja tehdä niinkuin äiti sanoo vai mitä mieltä hän on tätstä hyväskikäytöstä ja se siitä. Aikoinaan naiseni äiti yritti tehdä minusta autokuskia mutta huonolla menestyksella kun on muutakin tekemistä kuin kuskata jotain johonkin ja ei se autossa istuminen kiinnosta kokoajan.

    • twiikeri1

      ota yht. kunnan sos.toimeen ja kysy kotiavusta. jos anoppisi avuntarve on aito, ottaa hän avun vastaan sieltäkin. tuttu tilanne, mummoni läheisriipp. isään tuhosi vanhempieni liiton. ota asia puheeksi anopin kanssa, ja sano että ikävöit miestäsi, ja että liittonne kärsii miehen poissaolosta. sovi vaikka tarkat ajat milloin anoppia autetaan, muu on omaa aikaa.

    • Roosa77

      ex kumppani vaikutti hyvinkin paljon samanlaiselta.
      Hiljalleen se totuus tästä miehestä tulikin esille että kattelin silmät pyöreenä meininkiä.
      Hän oli kotoisin pohjoisesta (asui hesassa ja ajoi siis ouluun asti) kävi äitinsä luona 2-3x kk luonaan.. PESEYTTÄMÄSSÄ PYYKKIÄ! Ruokaa ei herra osannut tehdä vaan soitto äidille ja äiti opastaa..edes lisää vain vesi toi tälle miehelle äärimmäisiä paineita. tiesin jo heti ensi tapaamisella kyn vierailin heidän kotona ettei hemmetti millasta porukkaa. Tämä kultainen äiti haukkui KAIKKI entiset kumppanit mielenvikaisiksi ja muutenkin päistään vajaiksi. siinä tuumailin viikonlopun aikana että parempi hymyillä ja lopettaa suhde niin pian kun on mahdollista. Tälläisiin ihmisiin en halua elämääni. Kun sitten sairastuin vakavasti ja kävin sairaalassa syöpähoidoissa KERTAAKAAN tämä mies ei kysynyt miten voin tai joka kerta kun kysyin tulisit mukaan niin ei.
      suhde loppuikin hyvinkin pian ja minä sain ex anopilta hullunleiman otsaani. ja ties mitä muuta kivaa. Että kyllä näitä erikousia anoppeja jotka pitävät napanuoran visusti kiinni löytyy. ja rohkenen sanoa että kun tälläisen huomaa niin JUOSKAA nopeasti pois. Monet ovat sanoneet että jotain ilkeetä minun pitäisi tuntea heitä kohtaan kun näin kohteli, mutta heidän perhe ei vaikuttanut ..noh..jätän niin säälittävän perheen omaan arvoon etten edes alennu moiseen ilkeyksiin vaikka voisin.
      nykyinen anoppi on ikävä kyllä aika etäinen mutta kaipa se on hyväkin pitää etäiset välit ettei
      tule äkkiä ikäviä yllätyksiä ; D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1866
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe