ELÄKELÄISET TAKAS´TÖIHIN

Ent.työt.nyk.eläk.

Suomen Yrittäjien Mikko Simonlinna esittää, että eläkeläiset on saatava takaisin töihin.
Mistähän nämä työpaikat löytyvät? Heitetäänkö nykyiset työntekijät pellolle? Viimeaikaisten tietojen mukaan työpaikat ovat koko ajan vähenemässä, eli tarkoittaako
Simonlinna, että jos ja kun Suomi nousee, otetaan eläkeläiset jälleen remmiin.
Entäs ne entiset pitkäaikaistyöttömät, jotka ovat vihdoinkin päässeet pois kortistosta.
Ruvetaanko heitä uudelleen kouluttamaan työelämään, vai koskeeko tämä eläkeläisten haaliminen töihin vain niitä, jotka olivat työelämässä eläkeikään saakka. Epäilen monen eläkeläisen työkunnon olevan jo sitä luokkaa, että hyvä, kun jaksavat olla kotosalla ja
tehdä kotiaskareita. On aika vaikea uskoa, että työnantaja palkkaa yli 65-vuotiaan, jos
tämä samainen työnhakija oli jo 55-vuotiaana liian vanha töihin.

4

75

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei naurata

      Onhan tuo nyt taas älytön ajatus! Ensin nuoret töihin, että pääsevät elämän alkuun.

      Kummallinen juttu, että nämä nykypäättäjät, 35-45 v, jotka me olemme kasvattaneet, kouluttaneet, ruokkineet ja passanneet, haluavat meidät töihin. Eivätkö he näe, että mehän tässä maassa olemme ne työt tehneet ja veromme maksaneet. Sillä työllä olemme taanneet heille hyvän elämän tässä maassa. Ovat saaneet opiskella pitkään ja ura alkaa vasta nyt. Olemme taatusti osamme tehneet!

      Nuoria työttömiä on jo nyt ja melkein päivittäin uutisoidaan yt:stä ja lakkautuksista. Työ ja tekijät eivät kohtaa ...kaikki haluaa vain niitä helppoja töitä ja korkeaa koulutusta. Suoritusportaaseen ei halua juuri kukaan ja nyt eläkeläisten pitäis alkaa tätä vajetta paikkaamaan.

      Ei eläkeikää pidä nostaa ainakaan kaikilla aloilla. Kuormittavissa töissä pitää päinvastoin sallia eläke kaikille 60 v täyttäville ja ainakin 40 v:n työuran täyttyessä.
      Jo nyt puhutaan ikärasismista, jos 55 v hakee paikkaa, ei kelpaa. Nyt kun Suomi on hukkumassa velkaan, pitää ihmiset rääkätä työllä hautaan asti!

      Minulla tuli nyt 40 v yhteinäistä työputkea täyteen ja jäisin HETI pois, jos jotenkin pärjäisin eläkeikään saakka. Pienestä palkasta ei ole säästöjä kertynyt. Rukoilen lottovoittoa!

    • 6+55

      kaitpa tuo nyt taas tarkoitti näitä kynänpyörittelijöitä jotka vaan istuu ja puhuu kaiket päivät... kyllä ne jaksaa töitä tehä eläkkeelläkin... löytyy suvussakin yksi joka ei kotona viihdy vaan painaa hommia pitkin suomea vaikka ikää jo 70... syn jo mainitsinkin, ei viihdy kotona.Saa rahaakin yli 5000e/kk vaikka ei se rahan takia, sitä on jo muutenkin.

      • En ymmärrä

        Kotoa voi olla pois muutenkin kuin työtä tekemällä. Harrastuksia, matkustelua, vapaaehtoistyötä, kerhon vetäjänä jne. Eikö tuo käsitä, että moni nuori ottais ilolla vastaan hyväpalkkaisen työn ja taatusti tarvis palkkansa.

        Ahne paskiainen taitaakin olla!


    • 6+55

      sitä työtä vaan ei noin vain tehdä... vaatii useamman vuoden koulutuksen eikä sitä itse työtä siinä koulunpenkillä opi, vaan kokemus vain ja ainoastaan tuo alalta sen taidon...Eli periaatteessa ei hän tee yhtään mitään, vain käy siellä missä pitää, kerran pari kk.Mökkeily on harrastus, matkustelee silloin kun ei tarvi niitä päiviä siihen työhön käyttää, on oma valinta milloin tekee.Vapaaehtoistyö... hah, ei ikinä.KERHON VETÄJÄ...vielä enemmän hah...ei taatusti... ei hän noista mitään irti saa eikä edes osaisi... osaaminen on lähinnä teoretikointia.Hänen palkallaan saisi useampikin nuori töitä , siinä olet oikeassa ,mutta kun sitä työtä nyt ei vaan voi ihan tuostavaan kukavaan tehdä.Hänhän omasta mielestään tekee kaikkensa jotta työurat pitenee eikä ymmärrä ihmisiä jotka eläkkeelle jäävät jos pystyisi jotain tekemään. Näkemyksensä kullakin, minä en tuota kuitenkaan arvota milläänlailla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8356
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe