Töitä Pariisista?

girl_91

Hei!
Haluaisin lähteä Pariisiin töihin, lyhyeksi aikaa, tai esimerkiksi kesätöihin. Au pairksi, johonkin suomalaiseen yritykseen, suomalaiseen matkatoimistoon... ihan mitä tahansa. Olen yrittänyt netistä etsiä jokaiselta mahdolliselta sivulta mutta mitään ei tunnu löytyvän. Joten ajattelin josko tätä kautta ehkä saisi lisää neuvoa tai tätä kautta löytyisi joku joka tarvitsisi työntekijää pariisiin. Tiedän että siellä asuu paljon suomalaisia.
Au pairina olin Pariisissa vuoden verran joten kokemusta siellä asumisesta ja oleskelusta on, ranskaakin puhun jonkin verran.
Kielikurssit sun muut järjestöt on niin järjettömän kalliita että en voi sellaisen kautta mennä, juuri valmistunut ja tällä hetkellä työtön kun olen.

Jos kenelläkään on ehdotuksia, tietoa miten etsiä, mitä vaan, kiitos tiedoista:)

3

195

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • vklsdmvkdmlkds

   Pariisin Disneyland on yksi mahdollisuus sesonkityöhön ja ainakin takavuosina he rekrysivät ihan Suomessakin (ilmoitus oli ihan työkkärin sivuilla). Ilman rekrytilaisuuksiakin voit kokeilla hakea suoraan ja kohtahan on taas sesonkiaika. Googlettamalla Pariisin Disneyland kesätyö löydät lisää. Itse en ole ollut.

  • ex pariisitar

   Niin kuin mainitsit, au pair on yksi mahdollisuus (henk.kohtaisesti suosittelen harkitsemaan erittäin tarkkaan, sopiiko oma luonne ja kiinnostus kyseiseen työhön).

   Toinen ja kenties suoraviivaisempi mahdollisuus, niin kuin yllä oleva kommentoijakin muistutti, on kestoklassikko Disneyland Paris. Sinne haalitaan nuoria kielitaitoisia työntekijöitä vuodesta toiseen ja kun hoidat hommasi hyvin, sinut rekrytoidaan todennäköisesti tulevinakin sesonkeina (jos siis kyse on määräaikaisesta työsopimuksesta). Oikein hyvällä tuurilla saatat saada cdi:n mikä tosin voi olla suht. vaikeaa ottaen huomioon, että about tsiljoona cdd:tä haluaa esim. kesän päätteeksi vakinaistaa työsuhteensa.

   Kirjoittelin aiheeseen liittyen toisessa ketjussa, kun joku kyseli Disneylandin rekrykäytännöistä. Toivottavasti tämä rohkaisee muitakin hakemaan ensi kesänä Pariisin periferiaan duunia painamaan, huolimatta siitä että rekrytointitilaisuuksia ei viime vuosina ole täällä Suomessa järjestetty. Kun kerran pääset paikan päälle niin veikkaanpa että työnhaku muihinkin kiinnostaviin paikkoihin vaikka nyt siellä Pariisissa helpottuu huomattavasti (vrt. jos yrität tehdä saman Suomesta käsin -> helkutin vaikeaa). Tässä lainaus aiemmasta viestistäni:

   Työn hakemisesta @ Disneyland: Jos haet puljuun ensimmäistä kertaa tai edellisestä (kesä)duunista on jo aikaa, niin ainakin ensi kesää ajatellen Suomea lähimmät rekrytapahtumat järjestetään helmikuussa 2015 Tukholmassa ja maaliskuussa Tallinnassa! Laita siis rohkeasti cv ja hakemuskirje (ranskaksi tai englanniksi) kuten Castingin weppisivuilla ohjeistetaan, hyvässä lykyssä saat kutsun haastatteluun. Linkit kevään 2015 rekryihin löytyy täältä:

   http://disneylandparis-casting.com/en/operations-and-maintenance/job-offers?fl=true

   Kuulemma myös puhelin-/skypehaastatteluja on joskus järjestetty, pitäisi perehtyä vähän paremmin aiheeseen joten en tässä tältä seisomalta osaa neuvoa tarkemmin (kyseessä lienee ns. avoin hakemus ja saat yhteydenoton mikäli sopiva paikka sinulle löytyy, ehkä, en ole varma). Sekin vaatinee joka tapauksessa hakijaprofiilin luomista Castingin sivuilla samaan tyyliin kuin noihin ylläoleviin rekryihin haettaessa (hakemuskirje, cv jne). Lue tarkkaan nuo sivut läpi, sieltä pitäisi löytyä ohjeistus miten toimia.

   Niin ja jos olet vanha disney-konkari ja pystyt ottamaan yhteyttä vaikkapa s-postitse entisen duunipaikkasi manageriin tai vastaavaan henkilöön, niin kirjoittele kohtelias meili jossa pyydät päästä töihin määräaikaisella sopimuksella, hyvissä ajoin ennen töiden alkua (2-3 kk ainakin). Tietääkseni prosedyyri etenee siten, että työpaikan teamleader taikka manageri lähettää edelleen meiliä Castingiin, joka (useimmiten?) järkkää ex-cast memberin johonkin samankaltaiseen työntehtävään. Kaikki riippuu Castingista päädytkö "omaan" työpaikkaasi vai johonkin ihan muualle, ei kannata olla nirso paikkojen suhteen. ;)

   Anteeksi nyt mikäli vastaukseni sisältää epäselvyyksiä/mutuja. Voin yrittää neuvoa parhaani mukaan mikäli mitään mistään tiedän, tosin omasta hakuprosessistani on jo muutama vuosi aikaa. :) Parhaat ja ajankohtaiset tiedot löytyy tietty firman nettisivuilta: http://disneylandparis-casting.com/

  • Naukkarinen

   Mukava vilkuilla läpi viimeinen vastaus vaikka Disney on itselle jo iänkin sekä ranskan kielen taidon puutteen vuoksi ohi. Tällaisia informatiivisia vastauksia kun saataisiin useammin, niin se nostaisi ketjun tasoa huomattavasti. Aktiivisuutta Suomi24:ssa jo on.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

   Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
   Ikävä
   151
   2632
  2. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   179
   1558
  3. Rita syyttää muita "virheistään"

   Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   1423
  4. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   119
   1362
  5. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   72
   1197
  6. Niiiiin pihkassa

   Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
   Ikävä
   42
   1125
  7. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   169
   1122
  8. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   98
   1098
  9. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

   Niin voitaisiin katsella uudestaan.
   Ikävä
   49
   1087
  10. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

   Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
   Maailman menoa
   73
   986
  Aihe