Janottaako vai eikö??

vilkaspikkuinen

En oikein tiedä sopiiko tämä just tähän " vanha suola janottaa ". Yritän tehdä pitkästä tarinasta lyhyen. Asun yhdessä poikaystäväni kanssa mies joka on jo melkein 40. Tapasimme aikuis koulussa ja siitä sitten alkoi minun ensimmäiset kunnolliset ylä ja ala mäet.

Miehellä oli tuohon aikaan kihlattu ja hän oli tämän kihlatunsa kanssa saanut lapsen. Me oltiin vaan hyviä kavereita ensin, puhuimme kaikesta, myös siitä että olin just tullut sinkuksi 7 vuoden piinan jälkeen. Olin ollut yhdessä miehen kanssa joka ei muuta tehnyt kun petti ja valehteli. Tyhmä kun olin jäin aina vaan uudelleen.

Yhtenä päivänä sain tietää tältä minun kaverilta että hän ja kihlattunsa ovat eronneet. Ja siitä meidän "onni" lähti kierimään. Aloimme seurustelemaan, muutin hänen kanssa kauas pois kotoa, ja asun edelleen yhdessä hänen kanssa. Olemme olleet yhdessä noin vuoden ajan ja hän on pettänyt minua kahdesti alku kuukausien aikana vanhan kihlattunsa kanssa.
Nyt hänellä on vanhan kihlattunsa kanssa joka päiväinen kontakti, hän lähtee hänen tykö laittamaan autoa kuntoon, ja tekee sitä sun tätä. Lähtee myös juomaan hänen tykö, minä kun teen paljon töitä.

Olen yrittänyt puhua hänen kanssa ja sanoa etten halua hänen olevan siellä. Koska se sattuu ja pahasti. Minun pitää aina jäädä kaupan pihalle odottamaan kun mieheni hakee lapsensa koska lapsen äiti ei kestä nähdä minua, mutta hän voi tulla minun pihalle koska haluaa. Olen toki sanonut miehelleni etten halua sitä naista minun kodin oven sisäpuolelle.. Onko tämä väärin sanottu?

Pelkään että hän taas pettää mut, ja mieheni tietää minun pelkoni, mutta sanoo koko ajan että hän ei koskaan enää voisi niin tehdä. Ja että rakastaa minua, ja vain minua.

Onhan minulla lupa olla huolestunut? Onhan minulla lupa tuntea petetyn pelkoa? Joskus tuntuu että hänellä vanha suola janottaa.. Ja että minä olisin vain laastari hänen haavoissa, jonka hän voi ottaa pois koska vain haluaa.

Rakastan tätä miestä kamalasti enkä halua menettää häntä. Mutta ajatukset tuntuu syövän minut elävältä. Olen paljon töissä, pitkät yöt ja näen hänta just kun tulen kotiin nukkumaan ja joskus kun herään ja lähden töihin.
Ja sitten kun minulla on vapaa päivät...

Onko minulla liian vilkas mielikuvitus? Vai voiko ajatuksissani olla perää?

2

214

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • edu*

      Vaikutat oikeen fiksulta kertomasi perusteella ja vaikka en asiaa sen paremmin tunne niin neuvoisin sinua harkitsemaan suhteen päättämistä. Nimimerkillä itse olin parisuhteessa jossa toinen petti ja aina annoin anteeksi. Lopulta sain jätettyä hänet vaikka se koski. Itseltäni meni vuosi päästä yli... jonka jälkeen jätin miehen "etsimisen" niin nyt olen löytänyt elämäni miehen:) en sano että sinun täytyisi näin tehdä mutta harkitse kumpi on parempi : onneton kaksin vai onnellinen yksin hetken aikaaa kunnes tulee vastaan "se oikea":)

      • vilkaspikkuinen

        Olen kyllä harkinnut tätä pitemmän aikaa.
        Joskus kun olemme riidelleet olen saanut ulos ne sanat ; " ehkä kaipaat takaisin " " lähde takaisin jos sinne haluat " Ja silloin hän on aina vihapäissään vastannut " varo vain, yhtäkkiä lähdenkin takaisin "

        Sitten kun olemme rauhoittuneet hän sanoo aina pelkäävänsä että menettää minut, pelkää että työ paikasta löytäisin uuden miehen. Me emme riitele paljon, meillä on enintään hienoja hetkiä. Ja hän passaa aina sanoa kuinka kaunis olen ja on kiltti minun kanssa. Mutta koko ihminen muuttuu kun juo, ja kun on yhteydessä sen naisen kanssa.

        Voi kans nyt sanoa että hän on monta kertaa uhkaillut miestäni sillä että jos hän ei lähetä minua pihalle niin hän menettää lapsensa. Ja voisihan tämäkin olla syy siihen että hän pitää tiukkaa yhteyttä lapsen äidin kanssa?

        Mies on ihana, kiltti. Mutta häneen liittyy myös paljon valheita ja puolia joita en tunne. Hän on aina ollut ymmärtäväinen ja puolustava. Mutta kun siihen naiseen tulee niin hän muuttuu kokonaan..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      574
      3814
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3298
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2781
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2719
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2114
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2071
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1917
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1835
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1770
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1729
    Aihe