Janottaako vai eikö??

vilkaspikkuinen

En oikein tiedä sopiiko tämä just tähän " vanha suola janottaa ". Yritän tehdä pitkästä tarinasta lyhyen. Asun yhdessä poikaystäväni kanssa mies joka on jo melkein 40. Tapasimme aikuis koulussa ja siitä sitten alkoi minun ensimmäiset kunnolliset ylä ja ala mäet.

Miehellä oli tuohon aikaan kihlattu ja hän oli tämän kihlatunsa kanssa saanut lapsen. Me oltiin vaan hyviä kavereita ensin, puhuimme kaikesta, myös siitä että olin just tullut sinkuksi 7 vuoden piinan jälkeen. Olin ollut yhdessä miehen kanssa joka ei muuta tehnyt kun petti ja valehteli. Tyhmä kun olin jäin aina vaan uudelleen.

Yhtenä päivänä sain tietää tältä minun kaverilta että hän ja kihlattunsa ovat eronneet. Ja siitä meidän "onni" lähti kierimään. Aloimme seurustelemaan, muutin hänen kanssa kauas pois kotoa, ja asun edelleen yhdessä hänen kanssa. Olemme olleet yhdessä noin vuoden ajan ja hän on pettänyt minua kahdesti alku kuukausien aikana vanhan kihlattunsa kanssa.
Nyt hänellä on vanhan kihlattunsa kanssa joka päiväinen kontakti, hän lähtee hänen tykö laittamaan autoa kuntoon, ja tekee sitä sun tätä. Lähtee myös juomaan hänen tykö, minä kun teen paljon töitä.

Olen yrittänyt puhua hänen kanssa ja sanoa etten halua hänen olevan siellä. Koska se sattuu ja pahasti. Minun pitää aina jäädä kaupan pihalle odottamaan kun mieheni hakee lapsensa koska lapsen äiti ei kestä nähdä minua, mutta hän voi tulla minun pihalle koska haluaa. Olen toki sanonut miehelleni etten halua sitä naista minun kodin oven sisäpuolelle.. Onko tämä väärin sanottu?

Pelkään että hän taas pettää mut, ja mieheni tietää minun pelkoni, mutta sanoo koko ajan että hän ei koskaan enää voisi niin tehdä. Ja että rakastaa minua, ja vain minua.

Onhan minulla lupa olla huolestunut? Onhan minulla lupa tuntea petetyn pelkoa? Joskus tuntuu että hänellä vanha suola janottaa.. Ja että minä olisin vain laastari hänen haavoissa, jonka hän voi ottaa pois koska vain haluaa.

Rakastan tätä miestä kamalasti enkä halua menettää häntä. Mutta ajatukset tuntuu syövän minut elävältä. Olen paljon töissä, pitkät yöt ja näen hänta just kun tulen kotiin nukkumaan ja joskus kun herään ja lähden töihin.
Ja sitten kun minulla on vapaa päivät...

Onko minulla liian vilkas mielikuvitus? Vai voiko ajatuksissani olla perää?

2

191

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • edu*

      Vaikutat oikeen fiksulta kertomasi perusteella ja vaikka en asiaa sen paremmin tunne niin neuvoisin sinua harkitsemaan suhteen päättämistä. Nimimerkillä itse olin parisuhteessa jossa toinen petti ja aina annoin anteeksi. Lopulta sain jätettyä hänet vaikka se koski. Itseltäni meni vuosi päästä yli... jonka jälkeen jätin miehen "etsimisen" niin nyt olen löytänyt elämäni miehen:) en sano että sinun täytyisi näin tehdä mutta harkitse kumpi on parempi : onneton kaksin vai onnellinen yksin hetken aikaaa kunnes tulee vastaan "se oikea":)

      • vilkaspikkuinen

        Olen kyllä harkinnut tätä pitemmän aikaa.
        Joskus kun olemme riidelleet olen saanut ulos ne sanat ; " ehkä kaipaat takaisin " " lähde takaisin jos sinne haluat " Ja silloin hän on aina vihapäissään vastannut " varo vain, yhtäkkiä lähdenkin takaisin "

        Sitten kun olemme rauhoittuneet hän sanoo aina pelkäävänsä että menettää minut, pelkää että työ paikasta löytäisin uuden miehen. Me emme riitele paljon, meillä on enintään hienoja hetkiä. Ja hän passaa aina sanoa kuinka kaunis olen ja on kiltti minun kanssa. Mutta koko ihminen muuttuu kun juo, ja kun on yhteydessä sen naisen kanssa.

        Voi kans nyt sanoa että hän on monta kertaa uhkaillut miestäni sillä että jos hän ei lähetä minua pihalle niin hän menettää lapsensa. Ja voisihan tämäkin olla syy siihen että hän pitää tiukkaa yhteyttä lapsen äidin kanssa?

        Mies on ihana, kiltti. Mutta häneen liittyy myös paljon valheita ja puolia joita en tunne. Hän on aina ollut ymmärtäväinen ja puolustava. Mutta kun siihen naiseen tulee niin hän muuttuu kokonaan..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5674
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2506
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1987
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      60
      1738
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      13
      1295
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe