Aihe

Outokummun kultakurkku Pauli Hirvonen

Pojan Toiveet

Tietääkö kukaan mitään tästä 1960-luvun puolivälissä levyttäneestä lapsilaulajasta joka jäi kauniista tyttömäisestä äänestään huolimatta vähemmälle huomiolle suurelta yleisöltä ja sai "pikkuartistin" arvon?

Olen kuullut vain Hirvosen laulamana tammikuussa 1965 levytetyn "Pojan Toiveet" sekä kaksi joululaulua "Joulu Metsässä" ja "Joulupukki Arkityössä" jotka hän levytti yhdessä Maikki Länsiön ja Esa Saarion kanssa.

Eli tietääkö kukaan että onko Pauli Hirvonen vielä elossa vai onko hän jo kuollut, milloin syntynyt (tai kuollut) ja onko hänestä mitään valokuvaa?

14

843

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Berit Saukko

   Heippa!
   Kyllä Pauli Hirvonen tietääkseni on elossa. Hän on syntynyt noin 1955 eli lähestyy 60 vuotta.
   Olen juuri tehnyt videon YoyTubeen Paulin laulamasta Valssini äidille-laulusta, ja siinä on kuva Paulista nuorena. Se onkin ainoa kuva, jonka minä olen hänestä nähnyt. Aion tehdä lisää videoita Youtubeen hänen lauluistaan. Minulla on nyt kaikki hänen nuorena levyttämänsä laulut., joten yritän parastani, koska YouTubessa ei ole kuin nuo yllä mainitsemasi kappaleet.

  • 7lk

   Pauli oli 14 v.lauloi silloin kodinkynttilät
   Koulusaa Pauli ei paljon laulellu

  • 9blk

   Kodinkynttilät lauloi levylle Jari Huhtasalo, ei Pauli.

  • 65v

   Elossa ollaan lauloin muuten kodinkynttilät levylle . Terveiset sampolle. Elelen nykyään Vantaalla ja täytän tammikuussa 2015 65v. On hellyyttävää että minut vielä muistetaan.T. Pauli Hirvonen.

   • 65v

    Tuli vuosiluku väärin on 2016. T. Pauli.


   • Pauli-fani

    Hei Pauli (Hirvonen)! Onpa hienoa kuulla sinusta, koska olemme näillä palstoilla muistelleet sinua paljon. Laitoin aluksi vääriä tietoja, koska luulin sinua nuoremmaksi, mutta myöhemmin sain käsiini vanhan lehden, jossa oli haastattelu sinusta ja siinä selvisi, että olit levyttäessäsi 14 vuotias. Olen ollut nuoresta asti suuri ihailijasi. Ostin 1970-luvulla kaikki levysi - paitsi "Valssini äidille" oli jo myyty loppuun. Onneksi sain ostettua kaikki laulusi digitaalisena versiona, joista olen tehnyt joitakin videoita Youtubeen nimimerkillä Sadette1403. Valssini äidille taisi olla ensimmäinen video minkä tein, enkä osannut laittaa siihen muuta kuin kuvasi, jonka onnekseni sain eräältä toiselta fanilta. Olen hänelle hyvin kiitollinen. Jotkut kuvat olen ottanut netistä, eikä ne ole oikein teräviä, mikä vähän harmittaa. No, kesti varmaan pari vuotta ennen kuin opin tietokoneen "saloja".
    Toivon sydämestäni sinulle oikein hyvää jatkoa. Lämpimin terveisin Berit Saukko
    P.S. Kodin kynttilät sinun laulamanasi löytyy myös Youtubesta.


   • eitosi

    Hei Pauli


   • kehto
    65v kirjoitti:

    Tuli vuosiluku väärin on 2016. T. Pauli.

    Tervehdys Pauli täältä pohjois-savosta. Toivottavast saan sinuun yhteyden tätä kautta. Olen etsinyt kiivaasti tekemääsi musiikkia ja ennen kaikkea Pojan toiveet kappaletta. Kuulin sen joku vuosi sitten radiosta joka " kolahti" kerta heitolla. Olen nyt valmistelemassa konserttia johon tahtoisin tämän laulun. Nuottien saanti on kuitenkin muodostunut erittäin työlääksi. Viikko sitten aloin taas kerran kaivella pojan toiveet kappaletta ja sehän löytyi. Samalla löytyi nyt sitten lisää mielen kiinnon kohteita levytyksistäsi. Voisitko ottaa yhteyttä minuun vaikka säköpostiila ja osoiteminulla on hoffrenraimo@gmail.com mukavaa kevään odotusta sinne vantaalle


   • Anonyymi

    Kyllä Outokumpulaisena muistetaan kun samaa ikäluokkaa ollaan. On ihana kuulla tuota raikasta ääntä.


  • ylitusina

   Ovatko tässä kaikki levytykset?
   Hauskaa kanssas on
   Hymyillen eteenpäin
   Joulu metsässä
   Joulupukki arkityössä
   Kiitos isä ja äiti
   Kodin kynttilät
   Kotirannan laulu
   Mennyt mennyttä on
   Myrskyn veli
   Pojan toiveet
   Sinulle vain
   Taas sinut kun sain
   Tunturien poika
   Valssini äidille

   • 65v

    Kappaleet sinulle vain ja taas sinut kun sain en ole varma. Teuvo Nummelan kanssa tein noita biisejä.


  • Lapponiatar

   Hei Pauli! Kuunneltiin mieheni kanssa laulamaasi kappaletta Pojan toiveet ,kadonneen levyn metsästäjistä. Muistui kivasti mieleen lapsuus. Ihailin sinua ja kaunista lauluääntäsi. Kaikkea hyvää sinulle!

  • Harvinaisuus1

   Minulla oli aikanaan LP levy jossa oli aloituskappaleena Pauli Hirvosen Pojan toiveet. Harmikseni myin sen vuosikymmeniä sitten ja vasta nyt ymmärtää sen levyn tunnearvon.
   On kyllä hieno kappale tämä Pojan toiveet vuodelta 1965.

  • rikyhuhy

   Hei Pauli! Oletko asunut jossain vaiheessa Vihdissä. Jos olet tuntemani Pauli, niin olimme samassa koulussa Vihdin kirkonkylässä. Minäkin olin suuri ihalijasi ja ihmettin mihin hävisit kouluvuosien jälkeen. Toivottavasti voit hyvin ja laulat edelleen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   70
   10408
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   133
   6676
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   198
   5805
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   19
   3100
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   142
   2158