Mikä työ sopisi minulle?

loukussa

Tiedän että tämä on kaukaa haettua, mutta työttömällä on aikaa kokeilla kaikkea.

Tunnen olevani loukussa. Vuodet vierivät mutta mitään ei tapahdu. Työpaikkailmoitukset luen päivittäin ja jokaiseen kiinnostavaan lähetän hakemuksen. Ei tärppää. Puolivakituinen työpaikka (n. puolet vuodesta on töitä) pitää minut elämässä kiinni, mutta työ itsessään ei anna minulle mitään. Kyseessä on varastotyö.

Minulla on unelmia, joten en ole vielä luovuttanut ja tyytynyt tämänhetkiseen tilanteeseeni. Haluan ostaa avopuolisoni kanssa omakotitalon kaupungin laidalta. Haluan muutaman lemmikkieläimen. Myöhemmin uskon vielä haluavani lapsia. Haluan työn, jolla mahdollistan kaiken tämän. Palkankaan ei tarvitsisi kovin suuri olla, kunhan se tulisi säännöllisesti ja siitä jäisi vähän laskujen jälkeen. Uskoisin että 2500 €/kk riittäisi ihan hyvin, jotta uskaltaisi lähteä lainoja hakemaan.

Työ, jonka uskon tekevän minut onnelliseksi, sisältäisi seuraavat kriteerit:

-siisti sisätyö. Olen työskennellyt tehtaassa ja kokenut sellaisen ympäristön ahdistavaksi. Kova melu, isot vaaralliset koneet, jatkuvassa hälytysvalmiudessa oleminen jos tuotanto seisahtuu syystä tai toisesta.

-kokopäivätyö

-vaatii sopivasti aivojen kuormittamista, imee mukanaan niin että työpäivät kuluvat joutuisasti

-vähän vastuuta, kuitenkin niin ettei työ mene jatkuvaksi stressaamiseksi

-antaa onnistumisentunteen

-ei ole tarkasti aikaan sidottua. En pidä siitä että pitää tuijottaa kelloa syödessään ja miettiä ehtisikö vielä tällä tauolla käydä vessassa.

-itsenäistä työtä. Sellaista missä toki pääsee juttelemaan työkavereiden kanssa, mutta tavallaan saa itse päättää mitä tekee miten tekee koska tekee.

Sitten seuraa kysymys, mikä tällainen työ olisi nimeltään? Koulutukseltani olen insinööri, joten uskon että se riittäisi kuvailemaani työhön. Tässä vaiheessa kun ikä lähestyy kolmeakymmentä ei mielestäni ole järkeä lähteä opiskelemaan jotain mikä ”kuulostaa hyvältä”. Nyt pitäisi saada ensin se kosketus siihen työhön ja sen jälkeen opiskella jos on tarve.

Olisin kaikesta avusta kiitollinen. Jos saisin jonkin vihjeen esim. minkä tyyppisiä yrityksiä voisin lähteä ihan omatoimisesti lähestymään, niin ehkä vihdoin voisin päästä tästä pinteestä.

2

131

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kunnontyöntekijä
    • step1 get any job

      Töitä voi löytyä paremmin jos karsit vaatimuslistasta edes puolet pois. Kaikkihan haluaa siistin sisätyön jossa ei tarvitse tehdä oikein mitään eikä tarvitse noudattaa työaikoja tms. mutta ei sellaisia oikeasti ole.
      Kyllä varsinkin työttömänä on oltava valmis menemään ns. epämukavuusalueellekin ainakin vähäksi aikaa saadakseen töitä. Sitten töissäolevana löytynee paremmin mukavampiakin hommia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe