Mikä työ sopisi minulle?

loukussa

Tiedän että tämä on kaukaa haettua, mutta työttömällä on aikaa kokeilla kaikkea.

Tunnen olevani loukussa. Vuodet vierivät mutta mitään ei tapahdu. Työpaikkailmoitukset luen päivittäin ja jokaiseen kiinnostavaan lähetän hakemuksen. Ei tärppää. Puolivakituinen työpaikka (n. puolet vuodesta on töitä) pitää minut elämässä kiinni, mutta työ itsessään ei anna minulle mitään. Kyseessä on varastotyö.

Minulla on unelmia, joten en ole vielä luovuttanut ja tyytynyt tämänhetkiseen tilanteeseeni. Haluan ostaa avopuolisoni kanssa omakotitalon kaupungin laidalta. Haluan muutaman lemmikkieläimen. Myöhemmin uskon vielä haluavani lapsia. Haluan työn, jolla mahdollistan kaiken tämän. Palkankaan ei tarvitsisi kovin suuri olla, kunhan se tulisi säännöllisesti ja siitä jäisi vähän laskujen jälkeen. Uskoisin että 2500 €/kk riittäisi ihan hyvin, jotta uskaltaisi lähteä lainoja hakemaan.

Työ, jonka uskon tekevän minut onnelliseksi, sisältäisi seuraavat kriteerit:

-siisti sisätyö. Olen työskennellyt tehtaassa ja kokenut sellaisen ympäristön ahdistavaksi. Kova melu, isot vaaralliset koneet, jatkuvassa hälytysvalmiudessa oleminen jos tuotanto seisahtuu syystä tai toisesta.

-kokopäivätyö

-vaatii sopivasti aivojen kuormittamista, imee mukanaan niin että työpäivät kuluvat joutuisasti

-vähän vastuuta, kuitenkin niin ettei työ mene jatkuvaksi stressaamiseksi

-antaa onnistumisentunteen

-ei ole tarkasti aikaan sidottua. En pidä siitä että pitää tuijottaa kelloa syödessään ja miettiä ehtisikö vielä tällä tauolla käydä vessassa.

-itsenäistä työtä. Sellaista missä toki pääsee juttelemaan työkavereiden kanssa, mutta tavallaan saa itse päättää mitä tekee miten tekee koska tekee.

Sitten seuraa kysymys, mikä tällainen työ olisi nimeltään? Koulutukseltani olen insinööri, joten uskon että se riittäisi kuvailemaani työhön. Tässä vaiheessa kun ikä lähestyy kolmeakymmentä ei mielestäni ole järkeä lähteä opiskelemaan jotain mikä ”kuulostaa hyvältä”. Nyt pitäisi saada ensin se kosketus siihen työhön ja sen jälkeen opiskella jos on tarve.

Olisin kaikesta avusta kiitollinen. Jos saisin jonkin vihjeen esim. minkä tyyppisiä yrityksiä voisin lähteä ihan omatoimisesti lähestymään, niin ehkä vihdoin voisin päästä tästä pinteestä.

2

148

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kunnontyöntekijä
    • step1 get any job

      Töitä voi löytyä paremmin jos karsit vaatimuslistasta edes puolet pois. Kaikkihan haluaa siistin sisätyön jossa ei tarvitse tehdä oikein mitään eikä tarvitse noudattaa työaikoja tms. mutta ei sellaisia oikeasti ole.
      Kyllä varsinkin työttömänä on oltava valmis menemään ns. epämukavuusalueellekin ainakin vähäksi aikaa saadakseen töitä. Sitten töissäolevana löytynee paremmin mukavampiakin hommia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe