Kevättä rinnassa?

Mikko289

Moi vain,
olen kohta 25-v mies ja olen seurustellut avopuolisoni kanssa 7 vuotta, mistä yhdessä olemme asuneet 3 vuotta. Hän on ensimmäinen OIKEA rakkauteni ja ainut seksikumppanini. Kotiolot ovat ihan mukiinmenevät ja arjesta koetetaan selviytyä käymässä välillä leffassa, syömässä ravintolassa ja tekemällä jotain yhdessä. Seksi on kuitenkin mielestäni huonoa.

Se on aina samanlaista, latteaa ja tylsää. Olemme kokeilleet välineillä saada uutta potkua ja hyvännäköisillä alusasuilla. Kumppanilla on kuitenkin niin tiukat paikat, että yleensä seksi sattuu ja voimme harrastaa vain tiettyjä asentoja. Silloin hän kuitenkin nauttii ja saa orgasmeja. Lääkärissä hän on käynyt, mutta ei voi kuulemma asialle mitään. Hän ei myöskään lämpene ehdotuksilleni esimerkiksi nielemisestä tai peppupanosta. Itse olen valmis tekemään mitä vain hän ehdottaisi. Minulla on paljon fantasioita, joita haluaisin toteuttaa, mutta ne eivät onnistu. Tämä turhauttaa.

Tämä on johtanut omalla kohdalla siihen, että kattoon muita naisia paljon ja pohdin millaista tuonkin kanssa voisi olla. Kauniita ja kiinnostavia naisia tulee eteen jatkuvasti. Masturboin erittäin usein, sillä olen itse todella seksuaalinen ihminen.

Mitähän tässä voisi tehdä..? Onko nainen laitettava vaihtoon ja lähdettävä etsimään sellaista, jonka kanssa hommat sujuisi ja voisin toteuttaa enemmän itseäni ja olla onnellisempi vai tyytyä tähän? Ajatukset pyörivät monesti päässä nukkumaan mennessä ja usein on hankala saada unta tämän takia. Harmittaa.

5

395

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mieti miten edetä!

      Jos ehdotat uusia asioita, niin toteuta niitä myös itse! Ja muista kunnioittaa toista ja sitä mitä toinen haluaa :)

      Miehelle ei välttämättä ole niin seksikkäitä alusvaatteita. Panosta pukeutumiseen ja ulkonäköön. Tuoksu hyvältä ja muista maku. Sekä pidä alapää siistinä.

      Peppupanoa olet ehdottanut. Toivon että ehdotit niin päin että olet itse saavana, esim sormella tai lelulla. Jos niin päin että haluat panna tai leikkiä toisella, niin vastaus on tietenkin ei jos toinen ei ole innostunut asiasta. Mutta jos toinen tutustuu sinun kauttasi ensin, niin ehkä vastaus on toinen.

      Nieleminen- > tiedätkö miltä itse maistut?? Katso mitä syöt ja juot, niin maku voi parantua. Jos maistut pahalta, niin unohda koko juttu. Jos oikeasti haluat että toinen nielee niin maista vaikka naisen ollessa paikalla omaasi ja pussaa häntä sitten. Jos tämäkään ei toimi, niin hyväksy ettei nainen halua maistaa tai niellä. Voit kysyä miksei halua, onko maku, pornofiilis vai oksentamisreaktio pelkona.

      Aikaa tähän kaikkeen voi mennä ja takeita ei ole. Onko sinulle tärkeintä nauttia seksistä vai että molemmat nautitte? Muista myös hemmoitella toista. Hiero hartioita ja joku kerta nuole vaan ja anna toisen nauttia. Älä odota häneltä muuta kuin rentoutumista. Jos otat etkä anna, niin et jatkossa saa enää..

      Itse en kuuntelisi toiselta toiveita mitä hän haluaa minulta, jos itse ei olisi valmis samaan. Ja tykkään välillä vain "hoidella" toisen, ilman minkäänlaisia vastapalveluksia toiselta. Tiedän että hän myös näkee vaivaa puolestani seksissä ja suhde on hyvällä pohjalla. Hyvässä parisuhteessa ei kilpailla orgasmien määrässä.

      Onnea matkaan!

    • Mikko289

      Minä kyllä panostan pukeutumiseeni ja ulkonäkööni joka ikinen päivä. Käyn kuntosalilla ja käytän kyllä hajusteita, eli en usko tämän johtuvan siitä että olisin joku sohvalla makaava ruma läski.

      Sormea kyllä on laitettu minun sisääni, mutta ei tunnu olevan mitään vaikutusta. Hänen sisään ehdoton ei. Spermaani olen maistellut jo aikaa sitten, ei sekään niin pahaa ole että ei saisi nieltyä.

      Kiitokset kuitenkin vastauksistasi. Onko muita miehiä samassa tilanteessa?

    • valinnanvapaus

      Suurin osa naisista ei suostu kaikkeen tai sitten ovat panokoneita, joista ei kunnon kumppania saa. Voithan vaihtaa, mutta vaihtamalla ei välttämättä parane yhtään ja voit vaikka päätyä sinkuksi ja entistä vähemmälle seksille vuosiksi..

      • strappiiii

        Yksi keino saada kokelut toteutettua, on ostaa isohko strapon. Löytyy tosi isoja malleja ja helppo käyttää. Anna ensin kokeilla sitä sinuun ja jos tuntuu hyvältä niin toisinpäin. Malleja löytyy monenlaisia.


    • no niin..

      Kun yhden lapsen olette saaneet-ongelma voipi olla historiaa. Tosin lapsen saamisen jälkee menee tovi että nainen jaksaa keskittyä sinuun. Jos naisesi kanssa ei kolahda-vaihdat naista.Olette olleet niin nuoresta asti että tekisi ehkä mielii rellestää ja viettää nuoruutta.Keskustelun paikka.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2860
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2420
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2200
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      2002
    5. 171
      1842
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1836
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1787
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1736
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1529
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe