Siivoton laiska mes

Mitta täynnä

Onko kenelläkään kokemuksia siivottomasta miehestä? Hän ei sitä itse edes tiedosta. Olen ollut avoliitossa ko. miehen kanssa muutaman vuoden. Alkuhuuman jälkeen tämä alkaa olla sietämätöntä.

Minä olen se osapuoli, joka meillä siivoaa, pyykkää jne. Ja sitä tämä toinen osapuoli pitää itsestään selvänä, että hänen jälkensä joku siivoaa.

Muutama ärsyttävä esimerkki; hän menee vessaan ajamaan partansa, pesemään hampaansa ja kurluttamaan suuvedellä suunsa. Ja mikä on sen jälkeen näky: aivan karmaiseva. Partakarvoja lavuaarissa, kuten myös hammastahnaa ja suuvettä pitkin lavuaaria, roiskeita peilissä ja seinillä. Ja melkein aina varpusparven jäljet vessapytyssä. Mikä siinä on niin vaikeaa, että pitäisi sen hammasharjan suussaan, ettei niitä roiskeita olisi joka puolella ja jos vatsa on löysällä, niin voisi sen verran ajatella toista osapuolta, ettei jättäisi niitä p....n jälkiä pitkin pytyn reunaa. Sitä varten on suihku siinä lavuaarin vieressä, että sillä saa helposti huuhdeltua jätökset pois näkyvistä. Mutta kun se näyttää olevan niin työlästä.

Ja toinen esimerkki tästä laiskuudesta. Miksi aina pitää heitellä sukat, alkkarit, paidat ja housut pitkin kämppää, kun on se kaikkien tiedossa oleva likavaatepyykkikori muutaman askeleen päässä. Siis kuinka aikuinen mies on niin laiska. Moneen kertaan olen asiasta maininnut, siis aivan normaalilla äänenpainolla ja melkein vitsikkäästi, mutta ei vaan tehoa.

Alkaa tässä olla mitta täynnä! Kertokaa hyvät siskot, että mikä avuksi.

6

267

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ukko ulos

      Heitä ukko ulos. Ei muuta koskaan tapojaan. Äitinsä on varmaan passannut pilalle.

      • eivind

        Pahalta vaikuttaa.Ikääkin teillä molemmilla on varmaan jo yli teini-iän, joten ei vanha koira opi uusia temppuja...
        Varmaan itse vastaavassa tilanteessa laittaisin ukon valitsemaan jälkien siivoamisen ja eron välillä.
        Siis jos et ole valmis kestämään tuota sikailua loppuikäsi ajan.
        Muutosta lienee kuitenkin turha odottaa!


    • oppeliini1

      Ei auta, ei mikään. Miestä yksinkertaisesti ei kiinnosta järjestys, häntä ei vaivaa vaikka lika, roina ja vaatteet (oli ne puhtaita tai ei) vyoryvät päälle.

      On täysin SINUN oma VALINTA haluatko katsella tuota, siivota miehen jälkiä loppuelämäsi vai VALITSETKO hankkia oman asunnon jonne rakkaasi tulee vain kahville tai nopealle pizzalle.

      Sinulla tietysti on VALINTA vierailla rakkaasi asunnossaan niin usein kuin haluat! Eikä sinun koskaan tarvitse siivota sitä, mies voi VALITA asua niin saastaisessa luolassa kuin haluaa!

      Ne valinnat, ne valinnat!

    • ölö

      itse ratkaisin ongelman siirtämällä kaikki likapyykit, hänen sinne tänne jättämät tiskit yms. hänen puolelleen sänkyä. Nopsaa kyllä oppi siirtelemään tiskit tiskipöydälle/tiskikoneeseen ja likapyykit omaan kasaansa. Partakarvojen ja hammastahna jälkien kanssa olis vielä kyllä työstämistä :)

      ps. ukkosi saattaa olla jonkin aikaa todella kiukkuinen jos saman tempun teet, mutta yritä hänelle järkevästi ja rauhallisesti selvittää että et ole hänen piikansa ja asunto on kumminkin myös sinun, ei miehesi poikamiesboksi!

    • sika on sika

      Mitä ihmettä, onko meidän ukko muuttanut teille? Meno on samanlaista.
      Vuosia olen huomauttanut, patistanut, huutanut, ja raivonnut siivoamaan ja korjaamaan jälkensä. Ei tehoa mikään. Pahenee vaan.

      Miehen jäljiltä jää kaikki. Leikkeleet. leivät, maidot ym. pöydälle, ei saa edes niitä jääkaappiin. EI se vielä mitään jos wc-istuin on peessä, mutta kun herran alkkarit on ruosteessa, ja lemuaa kun hoitaa pyyhkimiset huonosti. Bidesuihkua ei osaa edes käyttää.

      Äitinsä hoivissa ollut 25-vuotiaaksi saakka. Ihmekkös tuo, kun kaikki tehty valmiiksi.

    • EROA NYT!

      Voi, tuo on vielä pientä.. Elin totaalisian kanssa 20 vuotta, ihmeen pitkäpinnainen siis olin, mutta katkeaa se pinna, kun tarpeeksi venyttää..

      Kyllä varmasti kokeilin kaikki mahdolliset ja mahdottomat temput tuona aikana, mutta ei vaan muutu asenne niin ei. Lapsuudesta oli oppinsa saanut, että on kuulemma akkojen ja mustien hommaa kaikki kotiin ja puhtauteen liittyvä. Henkilökohtainen hygienia oli myös tasoa nolla, koska oli akkamaista puunata itseään, myös hampaiden harjaamisen osalta..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2505
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2193
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1867
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1631
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1596
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1585
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1538
    8. 73
      1446
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      100
      1355
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe