Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

paskan maku suussa

loppunut

En tiedä kuuluuko tänne mutta meillä oli ihan ok suhde jonka päätimme lopettaa ns yhteistuumin erinäisistä syistä ja vielä ystävinä.. nainen hyppäsi heti sänkyyn uuden miehen kanssa. Ja sama meno vain jatkuu. Omasta mielestä toista voisi edes sen verran arvostaa että vähän ajattelee, kun aika paska mieli tollasesta jäi, Kai se sitten niin on että kun on sinkku niin voi tehdä mitä haluaa. Vai onko teidän mielestä jokin "aika" tällaiselle hyvä odottaa.? Tuntuu muutenkin että hän on kuin eri ihminen sinkkuna, Tietenkin ihmiset ovat erilaisia ja kaikki ajattelee toisin..

8

621

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kis-kisu

      Ei ole mitään aikaa, mikä pitäisi suhteen päättymisen jälkeen odottaa. Toiset lohduttautuu heti seksillä tai laastarisuhteilla, toiset viettää aikaa itsekseen ja palautuu sillä tavalla. On epärealistista olettaa, että ihmisten, jotka eivät tarvitse tunteita seksin harrastamiseen, pitäisi elää samalla tavalla kuin ne ihmiset, jotka eivät koe seksuaalista halua ilman tunteita. Eiköhän se ole riittävä rangaistus sinänsä, jos seksi ei ole heille mitään suurta ja spesiaalia.

    • loppunut

      Näin yritin itsekin asiaa järkeillä.. Kai sitten olen ehkä se "tunteikkaampi" ihminen tällaisissa asioissa kun jään miettimään... Ehkä minunkin pitäisi kokeilla jotain muuta keinoa. Mut kiitos kommentista!

    • amanthea

      Yllättävää, miten naiset voikin olla suorasukaisempia suhteen päättymisen jälkeen ja jättävät miehen ulospäin melko tunteettomasti. Laastarisuhde voi olla hyväkin, jos on päättyneessä suhteessa ongelmia ollut seksin saralla. Sitä laastaria pitäisi myös helliä, ettei vahinko pääse kiertämään… joka tapauksessa, ei kypsä teko eksältäsi.

    • loppunut

      Omasta mielestänikin asia on yleensä toisinpäin. Seksipuoli oli ihan ok, ainakin sellaisen vaikutelman minä sain. Ehkä tästä johtuen on helpompi päästä yli erosta kun huomaa ettei toisella ainakaan jäänyt mitään hampaankoloon.. tai ainakaan minun kanssani.. En voi kumminkaan sanoa että helppoa se olisi mutta yritetään! Olen joka tapauksessa samaa mieltä sun kaa amanthea ettei järin kypsää toimintaa..

      • amanthea

        Suo itsellesi mahdollisuus olla vapaa ja katsella ympärille, mieti miten mahtava vuodenaika edessä. Kokemusta rikkaampana. Lopulta suhteesta jää päällimmäisenä hyvät muistot, ikävät unohtuu ja muistuttaa vain, miten ei ollut hyvä...


    • Mielestäni lohtuseksi ei kerro tunteettomuudesta vaan pikemminkin siitä, että ihmisellä ei ole kykyä tai halua käsitellä tunteitaan. Se on helppo tapa paeta asioita ja aiheuttaa hetkellisen hyvän olon, kunnes tyhjä olo valtaa mielen. Tietysti jätetyllä osapuolella syynä saattaa olla ns. kostoseksi ja halu näyttää, että kyllä minä muille kelpaan.

      Itsekin juuri suhteen päättäneenä mietin, että kumman tien valitsen. Seksi olisi helppo ratkaisu ja tuntuuntuisi tylsältä elää selibaatissa siihen saakka, kunnes olen valmis uuteen rakkaussuhteeseen. Toisaalta tässä olisi taas itsetutkiskelun paikka :/

    • loppunut

      Todella hyvin kyllä kirjoitettu amanthea. Ei tuohon voi kyllä paljoa lisätä. Ja miten mr groove sanoi että tässä on nyt pari tietä mihin lähtee; joko miettii/tutkii itseään tai lähtee vain jatkamaan elämää kohti uusia ulottuvuuksia. Molemmissa hyvät ja huonot puolensa..

    • Anonyymi

      Mitäpä eron jälkeen kyttäät mitä ex tekee😂😂Jokaisen oma asia mitä elämässään tekee!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2277
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2093
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1516
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1417
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1384
    8. 52
      1278
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      63
      1221
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe