Työttömien puolestajapuhujat?

duuniton

Työttömien Valtakunnallisen Yhteistoimintajärjestö - TVY ry:n puheenjohtajaksi itsevaltiaan Karjalaisen seuraajaksi samanlainen kyvyttömyys?

2

160

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • duuniton

      TVY:n vuosikokous on ensi viikolla.Siellä valitaan yhdistystä despoottimaisesti ja rikollisestikin (tuomio hovioikeudesta, ym.) lähes 20 vuotta johtaneelle Lea Karjalaiselle. Yksi ehdokas on Anna-Maria Kantola, Helsingin Työttömät HeTy ry:n toiminnanjohtaja. Hän on Karjalaisen puoluetoveri (sd).
      Tässäkö on koko työttömien kentän tulevaisuus myös järjestötasolla?

      Olen useilta tahoilta saanut kuulla, että Kantola on saattanut oman yhdistyksensä kriisitilaan. Jäsenmäärä on hänen johdossaolonsa aika pudonnut kymmenillä prosenteilla. Sekin vähä, joka sinne on liittynyt, on tehnyt sen vain päästäkseen luokattoman huonoille atk-ajokorttikursseille halvemmalla.

      Kantolan aikana yhdistyksessä on menty kaikilla tasoilla vain pakkia. Hänen sormensa ovat kaikkialla. Esikunnakseen hän on keskittänyt alkoholille person (useita huomautuksia) yhdistyksen puheenjohtajan, työpaikkakiusaajanakin kunnostautuneen varapuheenjohtajan ja kärryiltä ajat sitten pudonneen eläkeläisköörin muodostaman hallituksen, jossa ei taida olla ainoatakaan vuosikausiin aitoa työtöntä työnhakijaa. Hyvänä esimerkkinä viime vuodenvaihteeseen saakka istunut hallituksen eläkeläisjäsen, joka vuosikausia on asunut Norjassa!

      Nyt tämä yhdistys Kantolan itsensä masinoimana haluaa tämän johtajana kaikilla mahdollisilla mittareilla toivottoman ammattitaidottoman "toiminnanjohtajan" mukamas kaikkia Suomen työttömiä edustamaan!

      Totta on, että TVY:llä on edustaja monissa elimissä, sillä Lea Karjalainen on jotenkin onnistunut tunkeutumaan moneen paikkaan. Sinällään tässä ei ole mitään pahaa, sehän on järjestön tehtävä. Mutta miten ja mitä siellä todellisuudessa edustetaan. Tämä Kantola on historiatietoineen lähes kuin nuorempi Lea Karjalainen. Katastrofaaliset johtamistaidot ja huoli pääasiassa omasta palkkapussista ja poliitisen "uran" nousujohteisuudesta tuntuvat olevan nykypäivien alimman tason demaritaustaisten "vaikuttajien" tunnusmerkki. Kun ei päässyt valtuustoon (162 ääntä), pyritään sitten keittiön kautta valtakunnan kabinetteihin.

      Itsekin työttömänä toivon totisesti työttömien järjestöjen kokousedustajien olevan järjissään ja olemaan valitsematta tätä näennäispuuhastelijaa TVY:n johtoon. Sillä muutoin ei voi kuin todeta: Vae victis!

      Työttömät! Ottakaa kaikilla tasoilla yhteys omien järjestöjenne TVY-edustajiin ja estäkää tämä katastrofi! On siellä nimittäin ihan tolkullisiakin ehdokkaita TVY:n johtoon.

    • tytutyiuyiyi

      Keitä itse ehdottaisit ja miksi? Olisi hyvä kuulla hyvistä ihmisistäkin, eikä pelkästään pahoista. Huonoista asioista puhumalla joillekin voi jäädä väärä nimi mieleen, ja sitä sitten äänestetään juuri sen tuttuuden takia. Tehdään hyviä ihmisiä perinpohjin tutuiksi. Perusteluineen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 195
      2689
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      236
      2577
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      65
      2337
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      191
      1808
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1318
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1297
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      21
      1259
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1225
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1128
    Aihe