Onko kuntopyörästä oikeasti vaaraa

penikselle?

Kuullut juttua, että kuntopyöräily saattaa aiheuttaa kipua munaan ja palleihin, jopa vaurioittaa niitä ja pahimmassa tapauksesa tulee impotenssi?

Ovatko nämä puheet totta vai ihan legendaa? Sen verran kyllä tiedän, että kun tavallisella pyöröllä alkaa vuosien tauon jälkeen ajamaan säännöllisesti, perse on ensimmäisen viikon ajan saatanan kipeä.

10

114

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • penikselle?

      Joku kuitenkin vittuilee, että mitä se impotenssi minua haittaisi, kun en saa naista. Joten tarkennan, ettei huolenaiheeni ole siinä, vaan runkkailussa, josta olen nautin riippuvaisuuteen asti.

      Liikunta olisi terveellistä, mutta onko se sitä myös penikselle? En haluaisi uhrata peniksen terveyttä yleiskuntoni kohentamiseksi.

      • ap=anaalipena

        Haitaksi penikselle -väite kyllä perustui kuntopyörän satulaan, eikä sinällänsä liikuntaan tai kuntopyörään. Ovat kuulemma huonon mallisia.


    • ap=anaalipena

      Siis tämä sama ongelma on kaikissa pyörissä, ei vain kuntopyörissä. Käsittääkseni sellainen satula, jossa ei ole ns. pallikuoppaa eli syvennystä palleja ja munaa vartenh, saattaa oikeasti aiheuttaa vaurioita miesten vehkeille. Pallikuoppa sitten käsittääkseni poistaa tämän ongelman. Tämä tarloittaa samalla, että satulan on oltava leveää mallia.

      Haluan vain varmistuksen siihen, että ymmärsin tämän oikein. Pyöräpalstalla luulisi jonkun asiasta tietävän.

    • kuvakolli

      Saattaa kuolettaa alapään hermotusta miehillä, ja myös naisilla. Itse olen 55v. mies ja poljen joka aamu n. puoli tuntia leveäsatulaista kuntopyörää. Minulla ei erektiovaivoja, mutta sen sijaan tunnottomuutta olen potenut jormassa jo aika kauan. Minäkin mietin pyörän ostoa kesäkuntoiluun, mutta pitää vielä pohtia, uskallanko, sillä ns. oikeassa pyöräilyssä eturauhanen altistuu aikamoiselle paukutukselle. Pidän vahvennettuja pyöräilytrikoita myös kuntopyöräillessä.

      Siis kysymyksesi on perin aiheellinen.

    • iIIuminatus

      Pappa -tunturin istuinmalli lieneee paras!!!!!

      • pauron eno

        Ainakin oikeiden pyörien satulat ovat pääsääntöisesti niin kapeita luikkuja, että ne painuvat suoraan syvälle perseeseen. Ja kun eturauhanen on noin viiden sentin päässä peräaukosta, altistuu se varmuudella aikamoiseen rasitukseen ja saattaa kuoppaan ajaessa suorastaan särkyä ja silloin on edessä elinikäiset seksi- ja kusivaivat. Urologi sanoi minulle aikoinaan, että pyöräily pitäisi kieltää neljäkymmentä täyttäneiltä miehiltä. Ja luulempa, että se vaiviuttaa muutenkin alapään herkkyyttä.


    • 20056

      Kuntopyörällä voi polkea myös ilman satulaa, sillä penkki helpottaa energiankulutusta vähintään 50%. Treeneistä tulee todella tehokkaat kun heität sen munamankelipenkin ikkunasta ja alat oikeasti treenaamaan.

      • ap=anaalipena

        Ongelma onkin alkupaino. Ei oikein meinaa paikat kestää kävelyä, joten aluksi pitää käyttää sellaista liikuntamuotoa, jossa jalat ei joudu jatkuvien iskujen/"impäktin" kohteeksi - edes pienten.

        Myöhemin voikin koittaa muita liikuntamuotoja, mutta ei aluksi.


      • ap=anaalipena

        Saako kuntopyörästä muuten satulan irroitettua siten, että pidikekkin lähtee irti (siis muutenkin kuin rautasahalla)? En halua rautaputkea perseeseeni.

        Se ratkaisisi ongelman.


      • kiskomaton ukkeli
        ap=anaalipena kirjoitti:

        Saako kuntopyörästä muuten satulan irroitettua siten, että pidikekkin lähtee irti (siis muutenkin kuin rautasahalla)? En halua rautaputkea perseeseeni.

        Se ratkaisisi ongelman.

        Aja vaan satulalla tai ilman! Ei terve mies erektiota kaipaa!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1224
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1036
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      60
      770
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      720
    5. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      36
      628
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      624
    10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      612
    Aihe