Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kuntosalien treeni ohjelmat

ajattelin vaan

Salit myy jotain treeni ohjelmia 20-30 eurolla ja siinä on van joku paperi lappi jossa lukee mitä pitää tehdä ja syödä. Voisin alkaa myymään treeni ohjelmia 5-10 eurolla lihaville jotka haluaa laihduttaa. Ei tarttis muuta kun tulostaa lappu koneesta ja antaa lappu lihavien käteen. Minusta rahastusta maksaa 20 euroa jostain paperin palasesta.

7

81

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • seela

      tuota..oma ohjelma käytiin laite kerrallaan läpi. Tiesithän että on tärkeää osata käyttää laitteita. Tehdä liikkeet oikein, ettei riko itseään.

    • ajattelin vaan

      Kyllä minä tiedän mutta täytyy olla aika tyhmä jos ei osaa käyttää niitä laitteita. Ja ne lappuja kantavat ihmiset tuskin on ekaa kertaa salilla, olen nähnyt niitä siellä monesti viime kolmen vuoden aikana.

    • paper
    • ohjaaja auttaa

      Kyllä minua on auttanut, kun ohjaaja on näyttänyt, miten laite säädetään itselle sopivaksi ja mikä se minulle sopiva on. Hän on myös kertonut, missä liikkeen pitäisi tuntua. Joissain liikkeissä voi käyttää vääriä lihaksia osittain. Lisäksi on vapailla painoilla tehtävät liikkeet. On tärkeää, että polvet ovat oikeassa kulmassa ja selkä suora jne.
      Joidenkin viikkojen kuluttua ohjaaja tekee uudet liikesarjat. Tulee vaihtelua ja nähdään kehitys. Sarjasta tulee myös tasapainoinen eri lihaksia voimistava. Voidaan keskustella myös ongelmakohdista, esimerkiksi ryhdistä tai kipeistä polvista tms.

      Mutta kyllä. Joka salilla näkee niitä, jotka vain äheltävät väärin ja vähitellen rikkovat itsensä.

    • neiti 25

      Laitteita oppii käyttämään kun katsoo muita miten ne tekee. EI tulis mielenkään maksaa mistään ohjeista ja ei kai kukaan ole niin tyhmä ettei opi itse. Kyse on vaan itsekurista haluaako oppia.

    • ohjaaja auttaa

      Minä olen.
      Minä olen niin tyhmä, etten pysty yhdellä kerralla edes omaksumaan kaikkia laitteita ja miten niillä pitäisi tehdä. Hyvä ohjaaja osaa hienosäätää. Salilla se ei edes ole niin tarkkaa kuin pilates-tunnilla.
      Hirveästi näkee ihmisillä vääriä selän asentoja ja vääriä pään asentoja ja vääriä ...
      Olen nyt keski-ikäinen ja aion liikkua vielä 85-vuotiaana.

    • sanon vaan

      Ei salilla tarvii kaikkia laitteita heti tunnissa opetella. Riittää kun osaa polkea kuntopyörää ja nostella hiukan painoja että pääsee siihen kuntoilun makuun. Ette te tunnissa laihdu vaan siellä pitää käydä monesti viikossa ja joka kerta opiii jotain.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2015
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1430
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      63
      1355
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      71
      1241
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe