Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mikä olisi hyvä vaihtoehto viimeiseksi kitaraksi?

VaikeaValinta

Tulisi lähinnä rock ja country henkiseen jammaukseen. Pari halpaa peruskitaraa on ollut useampia, mutta nyt tarvitsisi viimeisen kitaran hieman enemmän harrastaneelle. Hintaraja olisi max 2000e, mielummin kuitenkin vähemmän.

4

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mika....

      No ihan ekaksi on todettava, että justiinsa nyt on käytettyjen markkinoilla ostajan markkinat. Jos sulla on pari tonnia taskussa, niin muusikoiden netin torilta saa vaikka minkälaista customshopherkkua tuolla parilla tonnilla.

      Jos uutta ajattelit, niin melkein sanoisin että Fender Baja ja lopuilla rahoilla kaljaa. Oikeastaan mitään muuta ei kitaristi tarvitse eikä Bajasta enää tele parane ja teleä countrimpi ei kitara enää voi olla ja bajalla rokkikin taittuu neliasentoisen mikkikytkimen ansiosta. Jos taas haluat vähän kalliimman kitaran (Bajaa parempia ne tietenkään ei ole vaan ainoastaan kalliimpia), niin musafasulla olen nähnyt Yamaha SA2000 kitaran johonkin 1600 tietämille ja se on luultavasti aika pitkälle parasta ES:ää jota on suomessa tarjolla. Jos haluaa ameriikan rautaa niin Rickenbackeria olen nähnyt myös uutena alle kahteen tonniin.

      Sitten voi tietenkin ostaa jotain perinteisempää, mutta siihen ei tarvitse vinkkejä kysellä.

    • örri

      Mun vaihtoehtoni viimeiseksi kitaraksi on se, josta et malta luopua. Mulla on muutamia soittimia, mutta yhtä en antaisi pois. Ollaan sen kanssa soitettu monet treenit ja keikat, ihan akustisesti. Sähkiksiin ei samaa tunnesidettä ole syntynyt.

    • 19+5

      Oma ehdotukseni on niinkin mielikuvitukseton, kuin Fender Stratocaster. Ja kun viimeistä kitaraa on hankimassa, jättäisin vähäksi aikaa kaljat ostamatta, ja säästyneillä rahoilla yrittäisin venyttää budjettia mieluummin ylöspäin. Lisäksi käyttäisin aikaa sen oikean yksilön löytämiseen.

    • VaikeeValinta

      Tuli sitten lopulta ostettua tuollainen Fender American Standard Strat olympic white värisenä ja vaahterakaulalla. Kolme kertaa kävin liikkeessä hiplaamassa ja lopulta pakko oli hakea se kotiin kun tuntui niin omalta. Nyt ei malttaisi olla soittamatta... Ei ehkä jännin mahdollinen vaihtoehto, mutta sellainen rehti ajaton työkalu joka tekee just sitä mitä sen käskee tehdä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2317
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2103
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1718
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1530
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1447
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1419
    8. 52
      1288
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      66
      1234
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe