Duudsonit tuli taloon

Pöykkölän perältä

Voi sitä myötähäpeän määrää kun erehdyin katsomaan Duudsonien vierailua rovaniemeläisessä perheessä. Oli pakko vaihtaa kanavaa.

oli vissiin perheen emäntä pikkasen julkisuuden kipeä??

74

5733

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • haloo..

      Mitähän myötähäpeää, en allekirjoita. Mukava asiallinen perhe

    • paskaa tuli taloon

      Sairasta porukkaa,sairasta touhua

    • röpöstäjä

      Ei tarttenu kattoa loppuun. Onneksi tuli muutaki ohjelmaa.

    • Vilpittömäst en tiä

      Mitä se duudsoni sitte on? onko se syömistä vai pershen pyyhettä?

    • Höpö höpö

      Katsoin ohjelman, eikä tarvetta myötähäpeälle tai aihetta haukkua perhettä julkisuuden kipeiksi!! Hienoa että Rovaniemeltäkin päässyt perhe ohjelmaan :)

    • Hohhoijaa...

      Kivahan se on arvostella ihmisiä nimimerkin takaa, todella "rohkeaa" touhua. Kuvitelkaa tilanne itsenne kohdalle, miltä näyttäisitte telkkarissa vastaavassa tilanteessa? Ei tarvitse kertoa, voin jo arvata.

    • Ihastuttava perhe

      Katsoin ohjelman ja minun mielestäni perhe on todella fiksu. Hienoja ihmisiä. Ihailen heitä ja heidän tapaansa elää. Lapsista pidetään huolta ja lasten rauhallisuus ja hyvä käytös on aivan kasvatuksen tulosta. Silloin kun perheessä on kaikki hyvin ja lapset tuntevat olonsa turvalliseksi ja rakastetuksi, ei tarvitse hakea huomiota pöljäilemälllä, kiukuttelemalla eikä kyseenalaisilla tempuilla.

      Ihana perhe kaikenkaikkiaan, yhteisymmärrys ja syvä keskinäinen rakkaus aivan huokui ulospäin ruudunkin välityksellä. Mielessä käväisi jotta jospa nämä fiksut ihmiset olisivat omaa lähipiiriäni, niin mieleni olisi iloinen ja olisin ylpeä heistä. Jopa liikutuin kun katsoin, kuinka hyvä heillä oli se ydessäöleminen.

      Duutsonit ohjelmana on silkkaa roskaa. Onni kuitenkin, että saimme nähdä kuinka fantastisia lapsiperheitä ja älykkäitä vanhempia on vielä olemassa.

      Toivon kaikkea hyvää tälle perhelle. Ei kannata välittää ilkeistä mielipiteistä, nehän on niiden kirjoittajien oma ongelma, kun negatiivisuus syö kantajaansa.

      • Anonyymi

        puuttinin kätyri


    • Sterilointi OK

      Näin on. Voi helposti kuvitella kummassa perheessä lapsella on mukavampi lapsuus, Alarieston perheessä vai jossakin vuokraluukussa Ounasrinteellä alkoholisti-örsilö vanhempien ja heidän puliukko/akka vieraidensa keskellä.

      Alkoholistien ja narkki/linnanjätkien/ämmien jälkeläisistä monella näkyy jo ala-asteella kasvatuksen vinous ja pieleen meneminen. Sama koskee 99% yksinhuoltaja-ämmä itkuiikoista, yhteiskunta maksaa monen lutkan jatkuvat kapakkareissut. Miehet vaihtuu ja lapset ovat pelkkiä kiusankappaleita ja ilonpilaajia heidän mielestään. Lapselle ei saada millään ostettua mitään koska kaikki raha menee alkoholiin. Sitten nämä samat itkuiikat pyörivät krapuloissaan kinuamassa ruokapaketteja seurakunnalta vaikka yh:n tuloilla mitkä yhteiskunta maksaa voisi elää leveästi.

      • Kaksinhuoltaja

        Ainoa yksinhuoltajuuden perusteella maksettava etuus on lapsilisän yksinhuoltajakorotus.

        Toimeentulotukeen yksinhuoltaja on oikeutettu samoin kriteerein kuin kaksinhuoltajakin. Yksinhuoltajan perheestä vain puuttuu se toinen huoltaja ja toisen tulot. Samoin asumistukea voi hakea yksinhuoltajaperhe tai kaksinhuoltajaperhe.

        Elatustuen maksaa, jos maksaa, lapsen toinen huoltaja ja jos ei maksa niin silloin saa yhteiskunnan normittaman elatustuen Kelan kautta. Se taitaa nykyisin olla n. 150€/lapsi/kk.

        Elatustukea yksinhuoltaja saa lasta varten, ei itselleen. Kaksinhuoltajaperheissä on lapsella kaksi huoltajaa. Melko monessa kaksinhuoltajaperheessäkin priorisoidaan asioita lasten edun edelle.

        Jos ihminen on köyhä niin silloin tukea pitääkin saada. Toisten ihmisten haukkuminen ei pelasta ketään. Jos olet lapsista huolissasi vanhempien alkoholismin takia niin sinun velvollisuutesi on tehdä lastensuojeluilmoitus. Sen voi tehdä nimettömänä muut paitsi viranomaiset tekevät omalla nimellään.


      • Anonyymi

        SITÄKÖ ALKAA ALARIESTO SOITTELLEN TURPAAN TULLAAN JA VEDETÄÄN PATAAN SAATANA OPITTA ELÄMÄÄ PULLA MÖSSÖT


        SITÄ SAA MITÄ TILAA KOHTA SOI OVIKELLA JA ALAKAA TURPAAN MÄTTÖ

        KUVITTELETTAKOS OLEVANNE JUMALIA MUUT HUONOJA IHMISIÄ. PERKELE


      • Anonyymi

        AI JOKO ALARIESTO KULUTTI YHTEIKUNNAN 100 TUHANEN KORONAKORVAUKSEN , LAPSET NÄLISSÄÄN ULVOO LISSÄÄ RAHHO MENNÄÄN TV ,, YHTEISKUNTA ELÄTTÄÄ OLLAAN SOSOU PUMMII. KORONA RAHAT MAKSAKAA TAKASIN


    • Lapseton muija

      Voi sitä myötähäpeän määrää ,kun ajattelen tätäkin raukkaa joka pläjäytti tämän aloituksen. Pitääkö aina olla ilkeä tai kateellinen? Ilkeys syö ihmistä itseään sisältä.Katsoin koko jakson, enkä löydä perheestä mitään negatiivista.

      Harvinaisen sopusuhtainen ja ihastuttava perhe oli tämä ojelmassa esiintynyt joukko. Hyvää jatkoa Ylirieston perheelle ja jatkakaa samalla linjalla. Isä ja äiti kasvattavat poikiaan suurella sydämellä ja tunneälyllä. Maailma olisi kaikille parempi paikka, jos perheissä on noin hyvinvoivia rauhallisia, kunnollisia lapsia. Olkaa ylpeitä toisistanne, sen olette ansainneet.

    • lapsellinen

      Perhe oli sympaattinen ja asiat kunnossa. Duudsonien vierailu meni siltä osin mönkään, kun on paljon niitä perheitä joissa asiat ei ole kunnossa.

    • Pöyristyn

      En katsonut, enkä katso ohjelmaa mutta koen suurta häpeää jo nyt.

    • Että näin!

      Todella julkisuuden kipeä!

      • yäk

        Hitto mikä muija,myy lapsensa että pääsee julkisuuteen.


    • duudsonien fani

      Minä tykkään ohjelmasta ja Duudsonit ovat muutenkin kivoja poikia. Ajavat hyvää asiaa: KOULUKIUSAAMISEN VASTUSTAMINEN !!!!!l

      • Että näin!

        Ei minulla Duudsoneita vastaan mitään ole. Hyvä ohjelma.
        Viime jakson mamma vaan on mitä on.


      • Jepulis..

        Olispa niita Duudsoneita ollut silloinkin.


    • kokoh

      Tämä mammahan ei itse ole perhettään kys ohjelman ilmoittanut, että se siitä julkisuuden kipeydestä!

    • Jepulis!

      Satunpahan vaan tietämään tapauksen. Enkä mitenkään hyvällä tavalla.

      • Ihana perhe

        Tukehduppas Jepulis kateutees ja ilkeytees!!!!!!


      • Jepulis.
        Ihana perhe kirjoitti:

        Tukehduppas Jepulis kateutees ja ilkeytees!!!!!!

        En ole kateellinen , vaan syvästi loukattu, vihainen ja katkera.


      • kauheaa
        Jepulis. kirjoitti:

        En ole kateellinen , vaan syvästi loukattu, vihainen ja katkera.

        Tuleehan siitä ihmisestä katkera, jos joutuu koulukiusatuksi.


      • Voi tapoja
        kauheaa kirjoitti:

        Tuleehan siitä ihmisestä katkera, jos joutuu koulukiusatuksi.

        Täällä näyttää olevan turhan monta kiusaajaa. Mollataan kunnon perhettä. Ette sitten ole mitään oppineet vuosien varrella. Luulis, että jos on joutunut kiusatuksi, ei halua sitä samaa muille! Mikä ihme saa ihmiset käyttäytymään ilkeästi tälläkin saitilla? Kateusko? Sekö, kun toisilla menee hyvin? Vai onko sittenkin aivan pelkkä ilkeys - vihataan tuntemattomia? Käsittämätöntä.


      • Jepulis.
        Voi tapoja kirjoitti:

        Täällä näyttää olevan turhan monta kiusaajaa. Mollataan kunnon perhettä. Ette sitten ole mitään oppineet vuosien varrella. Luulis, että jos on joutunut kiusatuksi, ei halua sitä samaa muille! Mikä ihme saa ihmiset käyttäytymään ilkeästi tälläkin saitilla? Kateusko? Sekö, kun toisilla menee hyvin? Vai onko sittenkin aivan pelkkä ilkeys - vihataan tuntemattomia? Käsittämätöntä.

        Eipä ollut kyseisellä henkilölläkään tapoja silloin kun elämästäni yritti kätyriensä kanssa helvettiä tehdä.

        Niin että kiitos siitä oikein paljon. Viha ja katkeruus tuskin koskaan häviävät.

        En ole missään vaiheessa perhettä mollannut.


    • ihansamasinänsä

      aloin katsomaan ohjelmaa myös mielenkiinnolla, mutta heti alkumetreillä alkoi naurattamaan, kun joku nainen siinä niin muikeana kehuskeli, että meidän lapset on niin kilttejä, kerroppas nyt sedälle, mikä on pahin tekosi. Ai että ihan energiajuoma :D Ihan kiva perhe varmaan, mutta en ole ikinä ymmärtänyt sitä intoa, millä yritetään päästä julkisuuteen. Koulussa varmaan kiva lapsilla tämän jälkeen, kun luokkakaverit irvailee liian kilteistä lapsista
      No, eiköhän ongelma ole pois suljettu, kun tulevat murrosikään. Saattavat olla vielä tarkemman seurannan alla, kun julkisuudessa on kehuttu, että meidän lapsetpa on kiltimpiä, kuin muiden kakarat. Monesti on oikeassa elämässä nähty, että juuri näiden kehuskelijoiden lapset tekeekin sitten salaa ne pahimmat jutut ja sitten ollaan hoo moilasena, kun poliisi raahaa kotiin.

      Ittellä ei tulis ainakaan mieleen mennä telkkariin kehumaan, kuinka kilttejä meidän lapset on. Lapsille tosi noloa ja lisäksi saattaa tulla takaisin vielä jonain päivänä toisin päin. Lapset kun kasvaa ja ei kannata tuudittautua siihen, että oma kullannuppu ei ikinä tee mitään, että ne on aina ne naapurin kakarat vain, jotka on niitä huonoja ja huonosti kasvatettuja.

    • yrittäjäyrittäjä

      yrittäjän on yritettävä saada julkisuutta keinolla millä tahansa.Onhan se näinkin. Jos meinaa pärjätä, on käytettävä kaikki keinot ja valjastettava lapsetkin siihen, että saa nimensä ja kasvonsa julkisuuteen ja tuotteensa myytyä. Ihan oivaltava keino pienyrittäjältä saada julkisuutta. Pointsit tälle.

    • PELLET RULETTAA!!!!

      juu tuli "duutsonit" taloon ja meni jo!!!!!!!!!!! ja hajotti myös "perheen"!??? ja talon?? ainakin "keskustelun tason" oy jee....!!!!!!!!!!

      • nähty on

        Mistähän näitä kiusaaja lapsia oikein tulee? No tietenkin perheistä joissa VANHEMMAT ovat myös kiusaajia, toisten ihmisten halventajia ja kyykyttäjiä, kateellisia, itserakkaita, itseään täynnä olevia aikuisia.


      • nähty on

        Mistähän näitä kiusaaja lapsia oikein tulee? No tietenkin perheistä joissa VANHEMMAT ovat myös kiusaajia, toisten ihmisten halventajia ja kyykyttäjiä, kateellisia, itserakkaita, itseään täynnä olevia aikuisia.


      • nähty on

        Mistähän näitä kiusaaja lapsia oikein tulee? No tietenkin perheistä joissa VANHEMMAT ovat myös kiusaajia, toisten ihmisten halventajia ja kyykyttäjiä, kateellisia, itserakkaita, itseään täynnä olevia aikuisia.


    • nipiperkki

      Niin minunkin vanhempani luuli, että olen aivan kamalan kiltti ja ihana :)
      Voi kun tietäisivät, mitä tuli tehtyä. Saattaa se tällekin perheelle joskus tulla ylläripylläreitä tulevaisuudessa :)

      No mutta niinhän se on hyvinpärjäävillä perheillä, että oma koti on paras ja muut on sitten Ounasrinteen vuokraslummeissa eläviä pummeja. Halveksitaan niitä, joilla ei ole rahaa omakotitaloihin ja runsaisiin harrastuksiin. He ovat sitten niitä slummiasukkeja ja niiden lapset on niitä kauheita pahiksia, jotka meinaa viedä meidän kullannuppuja väärille teille.

      Oikeassa elämässä on juuri toisin päin. Ne, joilla on rahaa, niin niiden lapsilla on varaa käyttää vähemmän kovempia aineita ja rällätä enemmän, kuin köyhillä. Että turhaan te haukutte täällä köyhempiä ihmisiä ja niiden lapsia ja nostatte rikkaampien lapset jalustalle.

    • voi taivas

      Nytkö nämä lapset sitten laittelevat pommeja autojen alle?
      Kaikkeen paskaan sitä aikuiset tuovat lapsensa.

    • kepu

      Kepu kepu kepu...

      • sinkkonennn

        Nothän se on lupa raapia autoja ja vetää energiajuimia jonnejen tapaan. Vaikka elämä täytettäisiin töillä ja harrastuksilla, alkaa lapsetjossain vaiheessa kaipaamaan vapaata leikkiä, eikä aikataulutettua elämää. Kunlapset joutuu ottamaan liian aikaisen vastuunja aikuisen roolinja miellyttämään vanhempiaan, bvoi tulla myöhemmin isoja ahdistuksia elämätästä perheestätömästä elämästä ja siitä, että vanhempia joutuu miellyttämäänsen takiua, että vcanhemmilla on liian kiire uran vuoksija lapsiista ei välitetä kuin suorittamisen kautta. Missä hyväksyvä arki. Kun kotoa muutetaan, ahdistus repääntyy hillittömänä ryyppäämisenä. Näin niinkuinyleisesti, ei tästä perheestä


    • Normi immeenen

      Samanlaisia pulliaisia ovat niinku kaikki muutki.
      Vaikka niin he...tin hienoa näyttelevät.

    • perustavis

      Kiiltokuvaperhe? Onko niitä? Tavallinen pulliaisperhehän tuo oli. Itse en kyllä lähtisi tuollaiseen ohjelmaan, mutta jokainen tekee omat valintansa.

    • ysäri

      No kyllä perhe oli vähän parempi, kuin keskivertoperhe. Muilla jo tuon ikäiset pennut kulkee ulkona yksin ja vetää sätkää. Mutta tässä perheessä lapset oli hieman parempia ja koulumenestys hyvä ja urheilullisia ja kilttejä. Taitaa käydä kateeksi monella, kun ei satsaa aikaa ja anna oikenlaista läsnäoloa ja läheisyyttä, kuten tässä perheessä. Kyllä perhe oli kiiltokuva perhe muiden Pöykkölän perheiden rinnalla.

      Taitaa vain naapureilla käydä kateeksi, kun itse etsivät lapsiaan illat pitkät kauppojen pihalta tupakilta ja liimaa imppaamasta, kun kysein perheen lapset samaan aikaan leipovat perheen äidin kanssa herkkuja iltapöytään.

      Tuollaisena perheenä tulisin itsekin mielellään julkisuuteen ja kehuisin lapsiani ylikilteiksi ja perhettä kiiltokuvaperheeksi, joita muiden käy kateeksi, kun omat kakarat liehuvat, missä sattuu ja koulumenestys on nolla ja kuljetaan pienryhmästä pienryhmään tukitoimien avulla, kun vanhemmat ei viitsi satsata lapsiinsa.

    • voi taivas

      No jos on noin hienot lapset, niin miksi heidät tuotiin telkkariin opettelemaan huonoja tapoja?
      Koska äiti ei ollut tyytyväinen lapsiinsa, vai miksi?

    • Muistuuko mieleen?

      Toivottavasti missään päin Rovaniemeä ei ole enää sellaista käytäntöä mitä oli aikoinaan Ounasjokivarren eräässä koulussa. Koulun henkilökunnan lapset palkittiin yllättäen aina stipendeillä ja hymytyttö/poika patsailla, muka äänestyksen jälkeen.

      Silti nämä opettajien/paikallisen taksipellen/siivoojan penikat olivat koulukiusaajia jotka hymyillen veivät opettajille ruusukimppuja joulu-ja päättäjäisjuhlissa. Tavan mukaan vanhemmat olivat vielä kaakattamassa vieressä ja ylistämässä koulun "yhteishenkeä."

      Ei se omakotitalo ja ulkopuolisille näyetty muka hyvä kasvatus ainakaan niissä kersoissa näkynyt. Tympeitä itseriittoisia aikuisia kasvoi niistäkin kullannupuista eli juuri samanlaisia kuin olivat vanhempansakin. Luulevat olevansa jotain vaikka eivät ole yhtään mitään.

    • tx-mediaattori

      Ihminen, joka haluaa julkkikseksi, voi varautua siihen, että ohjelmaa arvostellaan. Kaikki eivät ehkä ole lääpällään, kuinka ihanaa ja hienoa.
      Osa voi oikeasti sääliä lapsia, joita käytetään hyväksi julkisuuden halun takia.

      Duudsonit-ohjelmia arvostelllaan muillakin palstoilla. Kun lähtee tällaiseen matkaan, on ymmärrettävä myös, että ihmiset puhuvat ohjelmasta. Tästä puhutaan suomi julkkispalstalla, il.n tv-ohjelmien foorumilla, monella muulla keskustellufoorumilla, fb.n suljetuissa ryhmissä. Ihmiset vain ilmaisevat mielipiteensä kyseisestä ohjelmasta. Kaikki eivät tykkää samoista ohjelmista. Jos lähtee hakemaan tällaisella mielestäni roskaohjelmalla näkyvyyttä, pitää myös ymmärtää, että se ei kyseisen perheen profiilia paranna. Tarkoitushan koko ohjelmalla on muodostaa katsojille hauska myötähäpeän hetki, mistä voi juoruilla netissä ja nauraa ns. selän takana, kuinka hulluja ihmiset on ja kuka hullu tuollaiseen lähtee.

      Nämä ohjelmat on tarkoitettu ihmisten viihdyttämiseen, ei mihinkään kultakehän kiillottamiseen. Yhtä massatuotantoa kuin tuurin ohjelma yms. Tyhmät ihmiset menevät tyhmille ihmisille tarkoitettuihin tyhmiin ohjelmiin. Olen aina oikeasti ihmetellut, mistä löytyy näitä tyhmiä ihmisiä, jotka haluaa pärstänsä niin innolla esille, että tulee telkkariin ihmisten naurettavaksi näissä tosielämän ohjelmissa.

      Mutta ehkä se on se päivä julkisuudessa. Toisille duudsonit, toiset vetävät tissit esiin seiskan keskiaukeamalla.

      • ihme ja kumma

        Ihmisile ei sitten kelpaa mikään. Toiset valittavat että muut tekevät lapsia ja kaikkien vanhemmat eivät ole perillä lastensa tekemisistä tai eivät vain välitä. Ja sitten kun joillakin on ns."malli" perhe,niin heitäkin mollataan. Suomalainen ei kyllä ole mihinkään tyytyväinen. Oisko se sitten sitä suomalaista kateutta. Miksi ihmiset eivät osaa iloita toisten puolesta?


      • uhfutfuyfiyg
        ihme ja kumma kirjoitti:

        Ihmisile ei sitten kelpaa mikään. Toiset valittavat että muut tekevät lapsia ja kaikkien vanhemmat eivät ole perillä lastensa tekemisistä tai eivät vain välitä. Ja sitten kun joillakin on ns."malli" perhe,niin heitäkin mollataan. Suomalainen ei kyllä ole mihinkään tyytyväinen. Oisko se sitten sitä suomalaista kateutta. Miksi ihmiset eivät osaa iloita toisten puolesta?

        Kyse on varmaan televisio-ohjelman arvostelusta. Ei kaikki lapsensa hyvinkasvattaneet mene televisioon, ainakaan johonkin duudsoneihin.


      • roista...
        uhfutfuyfiyg kirjoitti:

        Kyse on varmaan televisio-ohjelman arvostelusta. Ei kaikki lapsensa hyvinkasvattaneet mene televisioon, ainakaan johonkin duudsoneihin.

        Duudsonit ohjelma osaa olla opettavainenkin,ei ne opeta polttamaan tupakkaa,juomaan viinaa. Suomessa ihmisille pitääkin vähän eri tavalla lähestyä vaikeita asioita. Huumori on tervettä ja toki välillä ohjelmassa joskus menee yli.

        perhe näytti olevan iloisia vierailusta ja onnen kyyneleitäkin tuli, Se oli heille mahtava kokemus ja varmaan ilman kameroita siellä puhuttu vakavammistakin asioista..


      • Kuka uskoo?
        roista... kirjoitti:

        Duudsonit ohjelma osaa olla opettavainenkin,ei ne opeta polttamaan tupakkaa,juomaan viinaa. Suomessa ihmisille pitääkin vähän eri tavalla lähestyä vaikeita asioita. Huumori on tervettä ja toki välillä ohjelmassa joskus menee yli.

        perhe näytti olevan iloisia vierailusta ja onnen kyyneleitäkin tuli, Se oli heille mahtava kokemus ja varmaan ilman kameroita siellä puhuttu vakavammistakin asioista..

        Tekopeliä


    • ehehheeeeee

      Kuka menee johonkin DUUDSONEIHIN. Nykyinen somemaailma on sekoittanut ihmisten päät ja päivä julkkiksena halutaan keinolla, millä tahansa.

    • ihme ja kumma

      Onhan täällä muitakin ohjelmia mihin "maija ja matti meikäläiset" voivat osallistua. Suurin pudottaja, Farmi. Suuret setelit , Kadonneen jäljillä, Suomen kaunein mökki ja koti yms. Ovatko näissäkin ohjelmissa olevat julkisuuden hakuisia?

      • Mikä muu voisi sitten olla motiivina tuollaisiin ohjelmiin osallistumiselle?


      • Rahatonpellle
        vapaamaalari kirjoitti:

        Mikä muu voisi sitten olla motiivina tuollaisiin ohjelmiin osallistumiselle?

        Raha. "Helppo" raha.
        Rahanahneus ja julkisuudentavottelu on takuuvarmoja syitä jokaiselle, joka tollasiin osallistuu.


    • Ei ymmällä..ei...

      Jauhakaa vaan lisää pazkaa.
      Duudsoni....duudsoni? onko se jotaki salavaa jota voijellaan hepin päähän eli terskaan.

    • somepellet

      Minusta pitäisi tulla joku laki, että jos aikuiset ihmiset eli vanhemmat on niin ääliöitä, että haluaa pärstänsä johonkin idioottiohjelmaan julkisuudenhimoissaan, laki kieltäisi heitä käyttämästä lapsiaan hyväksi ja niiden varjolla päästä pällistelemään ja pyllistelemään näihin nykymaailman hömppäohjlemiin.
      Siinä vaiheessa kun vanhemmat hoksaa käyttää lapsiaan hyväksi julkisuuteen pääsemisessä, pitäisi jo jokun tahon tehdä huoli-lmoitus lapsista.

      Kukaan lapsiaan oikeasti rakastava ei tee heistä pellejä ja raahaa kameroiden eteen vinkumaan, että me ollaan liian sitä ja tätä ja meidän pitää päästä pelleohjelmaan telkkariiin kaikkien naurettavaksi.

      Joku raja pitäisi olla näillä supermarjoilla ja muilla, jotka käyttää lapsiaan hyväksi oman julkisuudenkipeyden takia.

    • Heidi Alariesto

      Onpa mielenkiintoinen keskustelu.

      Siskoni ilmoitti meidät ohjelmaan. Suostuimme. En koe, että me ollaan julkkiksia tai sen julkisuuden kipeämpiä kuin muutkaan. Ohjelmaan hakee 2000 perhettä vuosittain ja olihan se käsittämätöntä, että meidän tylsähkö perhe valittiin. Duudsonien vierailu oli kokemus kokemusten joukossa. Myös ohjelman katsominen koko Suomen kanssa yhtä aikaa oli äärimmäisen jännittävää.

      Lapset katsovat ohjelmaa aika eri tavoin kuin aikuiset. Moni muksu on aika kade meidän muksuille - kukapa lapsi ei haluaisi Duudsoneita kylään? Olen myös usein puhunut lasteni kanssa aiheesta ja he ovat yhä sitä mieltä, että oli mahtavaa kun Duudsonit kävi kylässä. Eivätkä nuo nyt niin traumatisoituneilta vaikuta. Onpahan jotain, mitä muistella vanhempana. En usko, että he ovat kärsineet vanhempiensa julkisuuden kipeydestä, kuten tässä keskustelussa on spekuloitu.

      Uskon, että moni perhe samastui meihin. Suomi ja Rovaniemi on täynnä perheitä, joissa arki ei ole draamaa.

      Kuka muistaa enää edellisen kauden perheitä? Sitäpä minäkin.

      Palautetta voi halutessa laittaa minulle myös sähköpostilla suoraan [email protected]

      • Anonyymi

        ai että mie panen ukkos ei tajuu et saat isoa kyr,,,, ooh sitä voihketta


      • Anonyymi

        AI KADE ET TAIDA TIETÄÄ MITÄ UKKOS PUUHAA.


    • Anonyymi

      Duudsonit on tervetuloa meille meillä tarvitaan infiurenssan ja siivouksessa tyttäreni huoneen kanssa ja hän on Duudsoneiden suuri fani koko duudsoni on tervetullut jyväskylään Kangasvuori liitokurrenkaari 5658b4 tervetuloa meille

    • Anonyymi

      ja vielä siskooskin ooh sitä voihketta ooh.. isoa saatte ooh ooh.

    • Anonyymi

      ENSIN LEIVOTAA OIKEISIIN JAUHOIHIN PULLII SIT IMET KUL...

    • Anonyymi

      SIT ALKAA VIRPOMAAN TUTUT , JA ANNIKI FINAALISSA POKSAHTAA.

    • Anonyymi

      FREE CANNABIS PULLAA SEHÄN TRVEELLISTÄ NYKY NUORISOLLE OIKEN PULLA MÖSSÖ PALLINAAMOILLE HELLALETTAS SITÄ HAMEEN MÄÄRÄÄ .. OI OI

    • Anonyymi

      Huumeita kauppaavat "tavalliset nuoret"
      Rikoskomisario Tuomo Seikkula kertoo, että Rovaniemellä on havaittavissa huolestuttava ilmiö. Poliisi kohtaa aiempaa enemmän nuoria, joita epäillään huumausainekaupasta.

      Vielä huolestuttavampaa Seikkulasta on se, että nämä huumeita kauppaavat nuoret ovat poliisille ennestään tuntemattomia, niin sanotusti "tavallisen taustan omaavia, nuhteettomia" nuoria.

      – Ei ole kyse syrjäytyneistä tai syrjäytymisen uhan alla olevista nuorista. Näiden nuorten elämäntilanne on tavallinen, eikä ole selkeää syytä, miksi huumekauppaan on lähdetty.

      8:05

      MTV

      Uutiset

      Katso myös: MTV Uutiset haastatteli nuoria Helsingin yössä: "Tästä on tulossa Amerikka"
      Teinien huumevyyhdin jäljille päästiin sattumalta
      Viime joulukuussa Rovaniemen poliisi pääsi "teinien huumeliigan" jäljille. Poliisilla oli liikennetehtävä, jonka yhteydessä löytyi myös huumausaineita.

      Kenttävalvonta alkoi tutkia tapausta. Etsinnöillä ja puhutuksilla selvisi, että kyseessä oli laajempi kokonaisuus, johon liittyi myös alaikäisiä nuoria.

      – Nuoret olivat ajautuneet huumekauppaan mukaan kavereiden kautta. Kaikki heistä käyttivät itse ja kun on nuorista kyse, pian tuli vastaan se, etteivät rahat riitä ja piti alkaa myymään rahoittaakseen käyttöä, Seikkula kertoo.

      Seikkula kuvaa kokonaisuutta poikkeukselliseksi sen koon ja nuorten pääosin nuhteettomien taustojen vuoksi.

      Osa epäillyistä ohjettiin hoitoon
      Lopputulemana oli se, että poliisi epäili kolmeatoista 17–20-vuotiasta kannabiksen käytöstä ja välittämisestä. Epäillyistä kahdeksan on alaikäisiä. Nyt tapauksen esitutkinta on valmistunut ja tapaus on siirtynyt syyttäjälle.

      Seitsemän nuorta ohjattiin hoitoon sen sijaan, että heitä vastaan olisi nostettu rikossyyte.

      Vuonna 2001 huumausainelakia uudistettiin, mikä mahdollisti sen, että poliisi voi ohjata hoitoon syytteen sijaan. Näissä tapauksissa asian käsittely rikosprosessissa voi päättyä, eikä sitä saateta syyttäjän harkittavaksi.

      Seikkulan mukaan hoitoon ohjaus on Rovaniemellä käytetty tapa nuoren syyllistyessä huumausaineiden käyttörikokseen.

      – Kaikki eivät suorita hoitoa loppuun ja joillakin se keskeytyy, mutta minusta on iso juttu, että se aloitetaan, Seikkula kommentoi.

      "Huumemaailman velkoja ei viedä perintämenettelyihin"
      Jos perjantaista kesäiltaa viettävät juhlijat kokevat olevansa turvassa, huumeiden käyttäjien ja myyjien välienselvittelyt ovat raaistuneet.

      Seikkula on huolissaan raaistuvasta väkivallasta huumekauppaan kytkeytyvän nuorien keskuudessa.

      – Väkivalta kuuluu aina huumemaailmaan. Siellä syntyy velkoja, joita ei viedä perintämenettelyihin, vaan hoidetaan toisilla tavoilla.

      Seikkulan mukaan väkivaltaa käytetään aiempaa herkemmin. Sekä huumeiden myyjiä että ostajia ryöstetään väkivaltaisesti. Väkivalta ei kuitenkaan ole ulottunut sivullisiin.

      – Vaikka tilanne ei vaatisi väkivaltaa, saatetaan käyttää, vailla minkäänlaista tolkkua.

      Kymmeniä huumeille menetettyjä tuttavia
      Aiemmin väkivalta liittyi lähinnä kovempien huumeiden, kuten amfetamiinin kauppaan. Seikkulan mukaan vielä puoli vuotta sitten, jos kannabiksen myyjä kertoi pelkäävänsä vakavaa väkivaltaa, poliisin ei tarvinnut ottaa tilannetta niin vakavasti. Nyt tilanne on toinen.

      – Sitä olisi aiemmin sen kaltaisessa viitekehyksessä suhtautunut siihen kevyemmin, että mihin perustuen on syytä pelätä. Nyt on selkeitä viitteitä, että väkivaltaa käytetään aiempaa herkemmin, eikä se liity vain vakavampaan huumausainerikollisuuteen.

      MTV Uutisten haastattelema rovaniemeläinen Jere on nähnyt itse huumemaailman väkivaltaisen puolen. Hän käytti huumeita 16 vuotta ja toimi myös myyjänä. Nyt hän on irrottautunut huumepiireistä. Hän kertoo kokemuksistaan anonyymisti aiheen arkaluonteisuuden vuoksi.

      – Kerran yritin laskea niitä tuttuja, jotka ovat menettäneet hengen, niin pääsin pariin kymmeneen. Kaikissa on ollut päihdebisnes mukana.

      Kun hän tajusi, että huumeet tulevat viemään hänenkin henkensä, hän hakeutui hoitoon.

    • Anonyymi

      Ainesta Watsoniksi
      Viestit: 4671
      Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm
      Duudsonit-Jukka Hilden sai sakot huumausaineen käyttörikoksesta
      Viesti Kirjoittaja putsari » Ma Elo 16, 2021 8:41 pm

      Jukka Hildeniä syytetään huumausaineen käyttörikoksesta – näin hän kommentoi asiaa MTV Uutisille

      Asialle ei ole vielä määrätty käsittelypäivää.

      Duudsoneista tuttu Jukka Hildén on saanut syytteen huumausaineen käyttörikoksesta. Helsingin käräjäoikeudesta kerrotaan MTV Uutisille, että epäilty rikos on tapahtunut vuonna 2019 ja tekopaikaksi on merkitty Helsinki. Asia on tullut vireille Helsingin käräjäoikeuteen 8. heinäkuuta 2021, mutta käsittelypäivää ei ole vielä määrätty.

      MTV Uutiset tavoitti Jukka Hildénin kommentoimaan asiaa.

      – Tässä on kyse kannabiksesta. Kaksi vuotta sitten koin hirveää ahdistusta ja käytin sitä nukahtamislääkkeiden sijaan. Tässä on yhdestä sätkästä kyse, jonka olen tunnustanut. Minulle haetaan sakkorangaistusta, Hildén kommentoi MTV Uutisille

    • Anonyymi

      Että leipoon vaan cannabis pullaa

    • Anonyymi

      KOTIMAA
      Nuoret käyttävät ja ostavat huumeita välitunnilla – poliisi pelkää ekstaasin muuttuvan arkihuumeeksi
      Esimerkiksi rovaniemeläisessä yläkoulussa selvisi syksyllä, että välitunnilla käytettiin LSD:tä ja Subutexia.

    • Anonyymi

      Kotona opittua tullut äidin maidosta pulla mössö pojat niin , pullan tuoksuinen äityli onki cannabis myyjä.

    • Anonyymi

      cannabis pullaa reppuun ja kouluun.

    • Anonyymi

      ensin leivotaan pullii sit imetää kul......

    • Anonyymi

      hieno puuttin family

    • Anonyymi

      dddddd

    • Anonyymi

      eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    • Anonyymi

      Niin pcstä kuin voi... pois

    • Anonyymi

      Moi voitteko tulla meille koska moi voitteko tulla meille plis oon suuri fani❤️❤️

    • Anonyymi

      Voitteko Tulla Uuteen kaupunkiin pls Kujan nimi on Harmaa lokki Kuja 7😀😀😀🙏

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1856
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe