Dr David Owuor

suomeen!

Täältä löytyy paljon suomenkielistä tietoa Dr David Owuorista. Suosittelen tutustumaan sivustoihin: www.repentfinland.fi

Hän on Jumalan tosi profeetta ja hänellä on tärkeä sanoma lopunajan seurakunnalle. Jeesus on tulossa. Parannus, pyhyys, vanhurskaus. Saarnaa Jeeuksen Verta ja Ristiä. Nuhtelee menestysteologiaa, rahastamista, noituutta, homoseksuaalisuutta tms todella suoraan kiertelemättä Pyhässä Hengessä. Pyhän Hengen mies, aito profeetta. Väkevin profeetta tässä ajassa. Kokouksissa ihmiset vapautuvat ja paranevat.

Hän on tulossa Suomeen 31.5.-1.6. Tulkaa katsomaan omin silmin paikanpäälle kokouksiin, Henki joka vaikuttaa on Pyhä Henki ja paremmin ei voisi enää mies saarnata Veren Evankeliumia.
www.repentfinland.fi

1

<50

  Vastaukset

  • Hameiden pidentämiselläkö ja sillä ettei käy elokuvissa ihminen pyhittyy? Jeesuksen työ on riittävä ja hengellä lihan teot kuoletetaan niin että henki hallitsee uskovaa eikä lihan mielihalut. Jos tuot lakia ja lain tekoja Jumalan eteen niin hän ei tällaisia pyhityksiä lue uskovalle ansioksi vaan ne ovat omavanhurskautta. En tarkoita etteikö seurakunnassa ole hyvä pukeutua säädyllisesti eikä niin että nais saarnaaja on puhujan pöntössä narutoppi päällä se on ymmärrettävää että näitä voi huomauttaakin jos mennään liiallisuuksiin. Kristus on uskovan pyhitys eikä omat teot, ne ovat omavanhurskautta. Tottakai on hyvä välttyä maailman saastutukselta ja valikoi mitä tekee, katsoo, kuuntelee, miten pukeutuu mutta niillä ei tienata lisäansioita Jeesuksen uhriin, eikä niillä mitään ekstraa hankita pelastukseen. Herran eteen on tultava sellaisenaan ilman pienintäkään ansioluetteloa omista hyvistä töistä, Jeesuksen työ riittää. Veren evankeliumi on totta mutta jos joku profeetta vaatii että juuri häntä pitää kunnioittaa ja pelätä ja uskoa ja sanoo että jos hänen sanansa ohittaa niin samalla sanoo Jumalalle ei niin mitä raamattu tällaisesta opettaa? Eikö ihminen pelastukaan ottamalla uskossa vastaan Jeesuksen ja suullaan tunnustamalla hänet Herrakseen? Jos opetetaan että lisäksi pitää uskoa jotain saarnamiestä tai profeettaa oli tämä kuka hyvänsä ja sanoi tämä mitä hyvänsä, myös asioita joita ei raamatulla voi todistaa ja että jos epäilee ja sivuuttaa jonkun saarnamiehen tai profeetan, kenet tahansa niin ei voi pelastua? En ole moista oppia raamatusta löytänyt.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vainaja löytyi Räskin hiekkakuopalta

   Poliisi epäilee murhaa. Saapa nähdä poistetaanko tämäkin keskustelunavaus.. täytyy sanoa että palstalla on varmasti Suomen typerin moderointi.
   Kotka
   49
   2459
  2. Stefu haki eilen Isabellan Hankoon

   Ovat nytkin siellä. Martina ei sitten sinne päässyt.. Martinahan Menaisissa sanoi, hän aikoo yhä siellä käydä... ilmeisesti Hangossa myös Sofia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   2338
  3. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   73
   1787
  4. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   47
   1422
  5. Sofia B:n koira otettu huostaan!

   Onneksi näin käynyt! Ei sovi jatkuva juhliminen koiran elämään. Kotieläin ansaitsee raittiin ja stabiilin kodin.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   44
   1241