kysyntä ja tarjonta

.yg

Missä vika kun kysyntä ja tarjonta ei kohtaa? Itsestäni kiinnostuneet miehet eivät sytytä ja ne joihin itse ihastun, eivät ihastu minuun.
Mielestäni kyse ei voi olla siitäkään että kiinnostuisin vain itseäni tasokkaammista miehistä. Tai riippuu miten sekin määritellään. Mutta edellinen ihastukseni oli pitkäaikaistyötön, sitä edellinen päihderiippuvainen. En ole pinnallinen, mutta vaadin mieheltä yhteenkuuluvuudentunnetta. Ilman sitä ei toimi mikään.

6

170

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ingoreigor

      miehenä vastaan.

      Ei ihmissuhteet ole mitään hyväntekeväisyttä. Itse olen huonossa asemassa oleva mies, ja kohtasin kerran naisen, joka olisi ollut valmis vaikka mihin. Osin juuri oman huonon asemani vuoksi skippasin ihmisen. Ei sen takia, että ei olisi ollut itselle mieluisa, vaan sen takia, että elämä ei olisi ollut hänelle reilua. En tiedä, en sielvittänyt hänen syytään....

      Enkä todellakaan ingorennut häntä sen takia etten olisi voinut välittää hänestä, koska hänkin völitti minusta sellaisena kuin olen.

      Tästä kohtaamisesta josta kerron, on aikaa jo vuosia. Maailma ja ihmiset on muutunut tuossa ajassa aivan sairaasti ja jos vielä tuollainen ihminen tulee vastaan, niin... olisin kiitollinen, mutta varautunut..... nykyään ihmisiin pitäsisi oikeasti olla varautuneempi....

      • ingoreigor

        eikä kenenkään pidä etsiä ihmistä jonkun tietyn ominaisuuden perusteella, vaan sillä perusteella että voi hyväksyä erilaisuuksia.


    • 20 + 14

      "edellinen ihastukseni oli pitkäaikaistyötön, sitä edellinen päihderiippuvainen"

      Sinua taitaa viehättää tuollainen oma kunnostusprojekti? Eikö kiinnosta miehet joilla on asiat kunnossa? Tätä en naisissa ymmärrä, miehet eivät katselisi mitään päihderiippuvaista elleivät olisi itse samassa jamassa.

      • .yg

        Kiitos vastauksista.

        En hae mitään kunnostusprojektia, todellakaan. Kummatkin näistä, sekä toisen päihdeongelma että toisen työttömyys selvisivät minulle vasta kuukausien tuntemisen jälkeen jolloin olin jo auttamattomasti ihastunut. Eikä nämä seikat saaneet ihastustani laimenemaan. Vastakaiun puute vasta sen teki.


      • dsafafsfas
        .yg kirjoitti:

        Kiitos vastauksista.

        En hae mitään kunnostusprojektia, todellakaan. Kummatkin näistä, sekä toisen päihdeongelma että toisen työttömyys selvisivät minulle vasta kuukausien tuntemisen jälkeen jolloin olin jo auttamattomasti ihastunut. Eikä nämä seikat saaneet ihastustani laimenemaan. Vastakaiun puute vasta sen teki.

        Sanoit että et ole pinnallinen. Valehtelet. Valehtelet varmaan itsellesi ensi sijassa. Se on tuo karma joka sinua viiltelee.


    • mieskomies

      "En ole pinnallinen, mutta vaadin mieheltä yhteenkuuluvuudentunnetta."

      Tuo lause paljastaa, että haluat vain valehdella meille ja ennen kaikkea itsellesi. Tuossa lauseessa ei ole mitään järkeä.
      Ja miten voi noin kauan kestää selvittää, että mies on päihdeongelmainen tai työtön?!?!?! Luulisi jo ensimmäisen viikon jälkeen olevan selvä jollei miehet ole tosi hyviä valehtelemaan. Taidat olla liian hyväuskoinenkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1280
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      66
      822
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      760
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      698
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      681
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      658
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe