Kuinka parantua pinnallisuudesta?

mihin terapiaan?

Tunnustan olevani pinnallinen naisihastuksissani.
Vaikka muuten pidän itseäni syvällisenä ajattelijana, enkä kunnioita materiaa.

Olen jo yli 4-kymppinen, enkä ole vieläkään löytänyt hyvää suhdetta. Tiedän, että olen tavannut monta "elämäni naista", mutta en ole välittänyt heistä. En ole ollut kiinnostunut juttelemaan heidän kanssaan tai esim. pyytämään treffeille.

Ja kaikki tämä sen vuoksi, että he eivät ole olleet kiinnostuneet pitämään vartalostaan huolta. Tai jopa geeniensä vuoksi syntyneet sellaisissa mittasuhteissa, että eivät sovi minun ihanteeseeni. Asia johon eivät edes itse voi mitenkään vaikuttaa!

Vai onko taustalla minun tarpeeni?
En koskaan ole halunnut perhettä ja yksinkin viihdyn hyvin. Aiheuttaako se sen, että "asetan riman" liian korkealle?
Vertaa ihmiseen joka oikeasti tarvitsee autoa työmatkoihin, perheen tai tavaroidensa kuljettamiseen. Tuskin hän tyytyy olemaan ilman autoa ja vain uneksimaan Ferrarista(joka ei edes olisi sopiva hänen tarkoituksiinsa).
Vaan ostaa sen hänen tarpeisiinsa sopivan johon rahat riittävät.

Itse en asetu "miespyramidissa" pinnallisessa mielessä edes keskivaiheille.
En ole urheilullinen, varakas, hyvännäköinen, sosiaalisesti menestynyt, jne.
Ei-pinnallisessa mielessä olisin taas korkeammalla; rehellinen, toimeentuleva, lojaali, toiset huomioonottava, fiksu ( ;-) ???), huumorintajoinen, jne.

Voinko lopulta edes pitää itseäni fiksuna jos matelen hyvännäköisten naisten edessä ja he pitävät minua heittopussina?

8

262

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hrenmclkdfhf

      Et ole urheilullinen etkä hyvännäköinen mutta sitä olet kyllä vaatimassa naiselta? Siinä sulle vastaus. Kyllä, olet pinnallinen.

    • mihin terapiaan?

      En kysynytkään, että olenko pinnallinen. Vaan, että miten voisin parantua siitä!

      Enkä urheilullisuuttakaan vaadi, vaan jonkinlaista siroutta. Monet naiset pysyvät siroina läpi elämänsä käymättä kertaakaan kuntosalilla tai hölkkäämässä.
      Enemmänkin se näyttäisi olevan kiinni perimästä ja ruokailutottumuksista.

      Hyvännäköisyyttäkään en kunnioita siinä mielessä kuin se nykyään tule ilmi tiedotusvälineissä ja mainoksissa. Vaan enemmänkin näen sen silmissä, hymyssä ja jopa rypyissä. (en muuten varmaan olisi ihastunut yli 5-kymppisiinkin)

      • nainen5

        Unohda oikeasti tuntemattomien naisten kunnon ja syömisen vatvominen. Et voi muuttaa heitä. Hae suosiolla se mitä haluat. Anna muiden olla rauhassa... Siro ei kenenkään tarvitse olla, vaan normaalikokoinen. Jos haet hoikkaa, hae se, mutta älä valita jatkuvasti aiheesta. Mikään ei ole ärsyttävämpää naisista treffeillä, kuin mies joka alkaa jauhaa naisten läskistä, ruuasta ja kuntoilusta. Ethän tee sitä tutustuessa kauniiseen naiseen?

        Pinnallisuudesta parantuu vain kohtaamalla tosi ilkeän kauniin naisen (pitkän aikaa) tai vaikkapa new agella, henkisyydellä, mutta jos et niistä ole kiinnostunut niin hae haluamasi kaltaista naista. Kokota omaa tasoasi siihen, jos tuntuu ettet riitä. Hyväksy itsesi. Etsi luonnetta ja naisen kauneutta sitten.

        Naiset kuule ottavat kaiken näköisiä miehiä. Lähde ulos kesällä ja harrasta tai kokeile eri juttuja, älä hae netin kautta jos se ei toimi.


    • nainen5

      On sulla mahdollisuus löytää sellainen nainen. Mutta lopeta matelu ja kehitä itsetuntoasi. Silloin saatat onnistua. Kävely, maltillinen sali voi auttaa jos epäilet kuntoasi. On ne naiset ennenkin ottaneet "vaatimattomia miehiä" ja mistä tiedät jos joku pitää sinua komeana! Jätä rauhaan ne naiset joista et ajattele mitään hyvää ulkonäöllisesti saati muuten, he vain kärsisivät suuresti. Ei kukaan nainen halua miestä joka ajattelee heistä "läskiä ja rumaa" alentuvasti - että mies olisi heidän "yläpuolellaan" ja aivan toisenlaista naista etsien. Et voi muuttaa ulkonäkö- ja naisihannettasi, se on suuntaus joka ei muutu - ei ainakaan väkisin. Vain jos satut rakastumaan aidosti muunlaiseen, se voi muuttaa tilanteen. Eli ei väkisin.

      Sun on siis etsittävä makusi mukaista naista. Joka kelpaa. Kehitä itseäsi tai projektejasi sillä aikaa vaikkapa. Ehkä se nostaa itsetuntoa? Jos haluat. Totta sekin on, että sisäinen ihminen ja luonne on myös tärkeä. Mutta fyysisyys vaikuttaa jonkin verran. Oletko hakeutunut paikkoihin joissa kuvailemasi naistyyppi voi käydä tai olla. Ja onko se nainen suomalainen, usalainen, eurooppalainen vai muuta? Entä ikähaarukka. Se lisää mahdollisuuksia hakea sitä mitä haluaa. Entä annatko elämän yllätyksille mahdollisuuden?

      • se vielä

        Ja myös se asia, että älä roiku naisessa jota ei kiinnosta. Vaan etsi sellainen joka susta kiinnostuu. Koska aika menee hukkaan jos matelet vaan kauniiden ei-kiinnostuneiden kanssa. Kauniissa on varmaan kiinnostuneitakin. Mutta pelkkä ystävällisyys ei ole kiinnostuksen merkki, sun pitää kysyä rohkeasti. Ja katsoa tilannetta.


    • mihin terapiaan?

      "nainen5"

      Kiitos hyvinkin realistisesta tilanteen arvioinnista!

      Olenkin parantanut itsetuntoani paljon ja kuntoilunkin aloittanut.
      Lähinnä olen kyllästynyt omaan "nirsouteeni" naisten suhteen.

      Liikuin eilen koko päivän Helsingin keskustassa, näin kaduilla, kaupoissa, asemalla, metrossa, jne. kaiken kaikkiaan varmaankin monia tuhansia ihmisiä.
      Mutta en yhtäkään naista, kuka olisi ollut mielestäni kiinnostavan näköinen ja oloinen.

      Samaan aikaan kaverit käy viikonloppuisin pikkubaareissa ja löytävät melkein aina naisseuraa itselleen.
      Heille kelpaa pitkät lyhyet, lihavat laihat, vaaleat tummat, luomut lävistetyt/ tatuoidut, nuoret vanhat, varatut vapaat, duunarit johtajat, yh:t lapsettomat, farkut hameet, lyhyt pitkähiuksiset, aidot teennäiset, iso pienirintaiset, jne.jne.

      Ja kun mulla menee puoli vuotta, että edes törmään kiinnostavan oloiseen naiseen. Sitten suurella todennäköisyydellä hän onkin varattu tai ei ole minusta kiinnostunut tai muuten emme ole sopivat toisillemme.

      LOL, pitäis varmaan mennä kuohittavaksi, niin pääsis helpommalla!

    • n09--

      hmm.. tätä sä et ehkä halua kuulla mutta me hyvännäköiset naiset ( tähän ei nykyään vaadita kuin että on legot suussa ja ei ihraa) halutaan hyvännäköinen mies. Mä en vois kyllä kuvitella olevani hyvännäköisen miehenkään kanssa joka olisi mätä sisältä, rima on siis erittäin korkealla. Miehen tulee olla älykäs, kiltti, huomaavainen, hyvännäköinen, pitää lapsista ja haluta niitä, pitää eläimistä. Varakas miehen ei tarvitse olla, pystyn elättämään kyllä itseni.

      Sinun ongelmasi on se että asut haavemaailmassa, mä saan kiittää geenejä siitä että raskaus keräsi vain 15kg (kaksoset) ja ne jäi synnärille. 3kk jälkeenpäin ei enää ihokaam roiku. Suurin osa ei tähän pysty vaikka treenaisi kovasti.

      Toinen ongelma on että pidät kauniita naisia esineinä jotka eivät voi olla kauniita sisältäpäin.

    • Anonyymi

      Eihän pinnallisuudesta tarvitse parantua jos se ei itseä häiritse.

      Esimerkiksi itse en ole viimeseen 8 vuoteen enää kiinnittäny naisiin mitään huomiota lukuunottama kun kaksi kertää päivässä tumputan webcamera tytöille.

      Joka päivälle voi valita mieleisensä naisen ruudulle ja ei tule ns yllätytksiä. Ei tarttte kattoa riippuvia tissejä, raskausarpia tai muitakaan epämiellyttäviä piirteitä.

      Jos taas haluaa vaikka perheen niin sitten pinnallisuus asettaa raameja.

      oKASAN

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      204
      8284
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4678
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      28
      2250
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2148
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1955
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1835
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1746
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1746
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1653
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1458
    Aihe