Kuulumisia

Mitäs ihmisille kuuluu täällä?

6

116

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Keissa

      Kun ajattelee vuosi taaksepäin, niin aika on mennyt nopeasti. Itselläni ei ole merkittäviä muutoksia tapahtunut viime aikoina. Töitä, samoja arjen askareita kuin ennenkin. Vilkaisen muutaman kerran viikossa tätä palstaa. Nykyään hervemmin vastaan.
      Sinkkuna edelleenkin. Ehkä iän myötä enemmän väsyy ja ei riitä energiaa niin kuin vielä viisi vuotta sitten.

      • Ikinä ei kuitenkaan saa luovuttaa. Kyllä se kumppani löytyy kun pitää vaan positiivisen asenteen elämään. Ei se seurustelua pitäisi haitata vaikkei kavereita olekkaan. Itse opin sen tuosta edellisestä suhteestani


    • GGW

      Aika lailla pohjalla ollaan, taas kerran.
      Ei ole yhtään ystävää, ei ketään kenen kanssa jakaa asioita, ei ketään kelle puhua, ei unelmia, ei edes työpaikkaa. Jokainen uusi päivä on kuin taakka, jota ei millään jaksaisi nostaa. Sitä vain katselee voimattomana, kun elämä lipuu ohi, vaikka kuinka yrittäisi tarttua siihen kiinni.
      Ongelma lienee siinä, etten ole niitä ihmisiä, jotka eivät ihmissuhteita tarvitse, tai jotka kykenevät unohtamaan elämänsä merkityksettömyyden, kunhan vain pysyvät jatkuvasti liikkeellä. Toisaalta, en taida enää kyetä ylläpitämään normaaleja suhteita, vaikka sellaisia löytäisinkin. Ei ole voimia leikkiä ihmisten kanssa, jotka vain lisäisivät painoa kivikuormaani.
      Tarvitsisin jotain aitoa, syvän ihmissuhteen, ihmisen, joka tulisi jäädäkseen. Tiedän kyllä kuinka epätodennäköistä sellaisen ihmissuhteen löytäminen on ja jokaisen suuremman pettymyksen jälkeen kivikuorma vain kasvaa, mutta vaihtoehtoja ei juuri ole. Olen liian säälittävä päättääkseni päiväni oman käden kautta ja jo sen tiedostaminen, että joskus kuolen kuitenkin, laukaisee toisinaan paniikkikohtauksen.
      Joka aamu herätessä tuntuu kuin tukehtuisi jo ennen kuin on edes saanut silmiä kunnolla auki. Sitä kaipaa toista ihmistä, elämää, ja samalla tiedostaa, että tuskin tänäänkään tulee tekemään mitään saadakseen ne. Ei siksi, ettei se olisi tärkeää, vaan kun ne kivet painaa liikaa. Ja siksi ihmisten on todennäköisesti parempikin olla ilman minua.

      On myös ollut ikävää huomata, että monet tutut nimimerkit, jotka täällä vielä vuosi sitten kirjoittelivat, ovat nyt kadonneet jonnekin.
      Hiukan mustavalkoisia tai katkeruuden sävyttämiähän ne kommentit usein olivat, henkilöstä riippuen, mutta niitä oli hyvä lukea. Parhaimmillaan keskustelu ihmisten kanssa muistutti pingiksen peluuta; fiksuimmat pysyivät mukana ja paukauttivat lyöntejä nurkkiin juuri kun niitä vähiten odotti, ja niin sitä välillä tuntui, kun ei itsekään olisi niin kovin tyhmä ja merkityksetön.
      Toivottavasti heillä on parempi elämä nyt.

      Entä sinä, miten menee? Vieläkö aaveet kiusaa?

      • nohnoh ei tuollaiseen asenteeseen ole syytä. Jos asioita haluat jakaa niin ilman muuta voit kirjoitella tänne palstalle. Kyllä täällä on välittäviäkin ihmisiä vaikkei välillä siltä tunnu. Jokaisella on joku unelma minkä takia jaksaa elää. Itselläni se on hyvä tulevaisuus jonka vuoksi taistella yksinäisyyttä vastaan. Miksi olisit yhtään huonompi ihminen kuin kukaan muukaan sen takia kun sinulla ei ole kavereita? se vaan osoittaa että sisimmässäsi olet vahva ihminen kun olet yksinkin pärjännyt;). Yritä nyt vaan karistaa tuo kivikuorma. Kaikille tulee elämässä pettymyksiä ja niille ei voi mitään. Seuraukset voivat olla isotkin mutta niiden ei vaan saa antaa lannistaa vaan on jatkettava eteenpäin leuka pystyssä kohti omaa onneaan niin kyllä se jossain vaiheessa tulee. Ei mitään itsemurha ajatuksia!.

        Tiedän miltä sinusta tuntuu ettei kukaan sinusta välitä. Olen itsekkin se kokenut ja voin sanoa että se ei ole oikeasti totta. Pitää vaan seurata omia unelmiaan eikä väistyä toisten tieltä tai alistua kenenkään muun tahtoon vaan olla oma itsensä. Pitää vaan muuttaa ajatukset positiivisiksi niin huomaa että itselläkin on positiivinen olo ja alkaa huomioimaan muiden ihmisten erillaisuuden.

        Itsekkin toivon että niillä ihmisillä on nykyään paremmat oltavat kuin silloin. Toivoisin kuulevani miten heillä nykyään menee, mutta epäilen että tuskinpa täällä enään pyörivät jos elämäänsä oikean suunnan ovat saaneet. Toivottavasti ovat päässeet niistä peloista että jäisivät aivan yksin koska niin ei ikinä käy. Aina on ihminen tarjolla kenen kanssa puhua jos vain haluaa. Älä sinäkään siis luovuta vaan usko että liityt näiden palstalta poistuneiden joukkoon sinne parempaan elämään;)

        Kiitos kysymästä:). Tosiaan täältä sain silloin aikoinaan aika paljon tukea siihen elämänmuutokseeni ja löysin parisuhteen tuolta S24 Treffien kautta. Viestittelimme monta kuukautta enkä kuitenkaan uskaltanut häntä tavata kuin vasta sitten kun hän tavallaan pakotti minut siihen. Neljä kuukautta se suhde kesti ja kaatui siihen kun en osannut jakaa mummoni kuolemaa hänen kanssaan vaan vetäydyin siihen tuttuun yksinäisyyteen kun hänen parastaan ajattelin. No sovimme että olemme kavereita ja kun hän nyt löysi uuden miehen niin aloimme vaan riitelemään ja nyt olemme pahassa välirikossa tämän ensirakkauteni kanssa. Ainoa asia jota toivon hänen suhteensa on että välimme palaisivat edes puheväleiksi mutta se voi viedä aikaa kun hän on aika pitkä vihainen. Takapakkiahan tuossa tuli aika paljon henkisellä tasolla mutta en luovuta. On vaan yksi suunta ja se on ylöspäin vähitellen ja kohti uusia seikkailuja


    • Keissa

      Ihmisiä tulee ja menee näilläkin palstoilla. Alussa innostuu ja sitten vain juttu alkaa jäämään ja lopulla unohtuu kokonaan. Se ainakin on hyvä asia, jos joku jättää siksi, että elämään on tullut muuta sisältöä; on rakastunut, saanut töitä, harrastuksia ym.

      Silti ei pitäisi jättää entisiä ystäviä kuin nallin kalliolle. Olisi fiksua ainakin ilmoitella, että nyt ei ole enää paljoa aikaa, koska elämä on muuttunut. Se antaisi toisille rohkaisua, että omallakin kohdalla voi tapahtua samoin.

      Mielestäni kannattaa joka hetki elää ja ottaa sellaisena kuin se on. Ei liikaa pohtia elämänsä kurjuutta ja yksinäisyyttä. Ei meistä kukaan onnkesi tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Omien ystävien kohdalla on vuosi tuonut kaikenlaista eteen: paras ystävä häippäsi melkein kuin pieru Saharaan löytäessään seuruselukumppanin. Hyvä kun jaksaa vastaamaan viestiin vuorokauden sisällä ja moikkaa vain merketissa: kiire kun on ja tuolla jo odotellaan tyyliin. Erään toisen kohdalla terveys on romahtanut niin, että makaa usein lasaretissa ja valittaa vain vaivojaan. Läheiseksi ja rakkaaksi tullut hoidokkini lähtee ensi viikolla hoivakotiin ja yhteydenpito vähenee ja siellä nopeasti laitostuu.
      On tullut joitain uusia ihmisuhteita. Olen ystävystynyt hoidettavan tyttären kanssa.

      Ihmisuhteet ovat tärkeitä, mutta kyllä se elämäntarkoitus on löydettävä ihan oamsta ihmisyydestä ja tehtävästä käsin. Ei täällä voi mihinkään takertua. Nuoret rakastuvat, saavat perheen, mutta vain parikymmentä vuotta eteepäin, niin ollaan kahden kun jälkikasvu muuttaa omilleen ja pian se kumppanikin saattaa poistua joko eron tai kuoleman kautta. Parhaimillaankin elämä on löytämistä ja luopumista. Uutta tulee ja jotain jää taakse.
      Toivon sinulle jotain uutta, vaikka oivallusta tälle päivälle ja kesälle.

      • Kiitän sinua kun jaksat kannustaa ihmisiä tällä palstalla:).

        Itse tein juuri tuon virheen että kun rakastuin niin hylkäsin kaikki siihen mennessä saadut kaverit ja keskityin siihen suhteeseen. Onneksi sain kaverini takaisin vaikkemme enään tapaa niin usein kuin silloin mutta se ei haittaa. Viihdyn silloin tällöin yksinäni ja varsinkin nyt kun tuo parisuhde loppui noin nopeasti ja väärinkäsityksiin niin on parempi että mietiskelen virheitäni aivan yksinäni ja teen sitä mistä pidän. Ihmisten kannustamisesta tai ainakin yritän sitä


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      96
      1852
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1377
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1228
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1157
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      63
      1112
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      976
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      974
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      72
      959
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe