TOTAL

pyöräkone

Kellään kokemuksia Total henkilöstöpalvelut nimisestä firmasta?Mollin sivuilla samat paikat kuukaudesta toiseen,hakuaikaa jatketaan koko ajan kuukaudella.

37

3006

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Ama1

   paska firma!
   Itse olen laitellut hakemusta menemään, poistavat sitten ajoissa ilmoituksen ja toiveikkaana odottaa yhteydenottoa niin ei mitn! ei koskaan ole kuulunut pyyntöä edes haastelluihin eikä todellakaan ainakaan kokemusta itseltä puutu!
   Eli ei ainakaan hirveän työntekijä ystävällinen firma!

  • tuuli-anneli

   Lisää kaivataan kokemuksia! Epäileväinen olen näiden vuokratyöfirmojen suhteen. Eräässä työnhakuilmoituksessa ei ollut mainintaa firman nimestä, jossa työ tehdään. Minusta vähän outoa, ettei sitä voi kertoa.

   • Anonyymi

    Se on täysin normaalia ettei kohde paikkaa mainita! Kerrotaan haastattelussa tai kun tulet valituksi


   • Anonyymi

    Tampereella ei ketään koskaan ikinä!
    Jyväskylässä paljon porukkaa mutta kukaan ei tee yhtään mitään!
    Kuopion porukka täysin tuuliajolla!
    Terv. Vanha ja nyt ex- valtakunnallinen asiakas!


  • Anonyymi

   Paska huijari firma! Konkurssi yrittäjä toimitusjohtaja! Konkurssi kypsä firma!!
   Pysykää kaukana!
   Eivät maksa palkkoja!
   Eivät huolehdi mistään lain mukaisista maksuista!
   Etsikää Googlesta toimitusjohtajan nimellä löytyy useampikin suurempi konkurssi!!

  • Anonyymi

   Kiitos. Saman kaltaisia kokemuksia. Pysyn kaukana.
   Konkurssien luulisi vaikeuttavan yrittäjän elämää ja yrityksen toimintaa!?
   TOTAL- Henkilöstöpalvelut Oy Konkurssi! Tratta! Velkomustuomio!

  • Anonyymi

   Todella surkeaa palvelua sain jälleen Kuopion toimistolta! Ei pidä luvatut asiat, eikä kerrota miksi!!

   Huijari yritys! Toivottavasti kierrätte kaukaa!!

   Total- Henkilöstöpalvelut Oy konkurssiin!

   Yrittäjät konkurssiin!

  • Anonyymi

   Hei. Kokemuksia löytyy, tosin pelkästään huonoja! Total on täyttä kuraa koko yritys. Suosittelen että turvaudut luotettaviin saman alan yrityksiin, mikäli pakko vuokrafirmojen kautta töitä etsiä.

   Googletin ja sieltä löytyi todella ikävää faktaa Total Henkilöstöpalveluiden yrittäjistä ja heidän aiemmista konkursseistaan yms. Kokeilepas Googlea!?

  • Anonyymi

   Todella surkea työvoiman välittäjä! En voi suositella! Käytän mieluummin suuria ja tunnettuja yhteistyökumppaneita. Mikäli välttämättä haluat ongelmia ja lisää harmia entisten lisäksi, käänny toki Totaalin puoleen!

   • Anonyymi

    Samaa mieltä! Käytän vain luotettavia ja tunnettuja työvoiman välittäjiä! Pari kertaa Totaalilta työntekijöitä tilannut ja aina sama homma! Työntekijöiden laatu on luokkaa "silmät sentään liikkuu päässä!". Kutsuvat itseään ammattilaisiksi! Voi hyvää päivää!
    hra toimitusjohtaja tai mikä harhaanjohtaja tämä oli kenet näin toimistolla sattumalta.. hymyili kuin kidutettu ja lähti pihasta pois uudenkarhealla mersun maasturilla. Täytyy tutkia yrityksen ja päättäjien taustoja kuten täällä joku viisas useasti todennut!


  • Anonyymi

   Todella epäilyttävää toimintaa! Onneksi selvitämme yrittäjien taustat ennen yhteistyötä. Emme uskaltaneet yhteistyöhön taustalta löytyneiden vastuuhenkilöiden konkurssien vuoksi. En suosittele riskiä kenellekään.

  • Anonyymi

   Löytyy kyllä!! Huonointa palvelua ikinä! Olen käyttänyt Kuopion sekä Tampereen palveluja ensin asiakkaana ja sitten elämän tilanteen heilahtaessa Jyväskylän toimipisteen kautta etsinyt itselleni töitä. Kokemusta on siis molemmilta puolilta. Eivät löydä tekijöitä, laskuttavat ihan mitä sattuu, eivät korjaa laskuja, lupaavat töitä, eivät ota yhteyttä, palkka alle tes:n, palkka väärin laskettu / maksettu, palkka myöhässä, eivät korjaa palkkaa, eivät vastaa viesteihin tai kyselyihin. Työvaatteet pitäisi itse kustantaa.
   Selvitin asiaa ja löysin vastuuhenkilöiden konkursseja sekä heikon taloudellisen tilanteen raportit yrityksen osalta. Katsokaa Googlen sekä asiakastiedon raporttien kautta, sieltä löytyy kaikki tiedot toimitusjohtajasta sekä muista vastuuhenkilöistä!
   Tratta, Velkomustuomio, ulosotto, konkurssi

  • Anonyymi

   Todella paska umpi surkea yritys kaikkinensa!

   Konkurssiin on menossa ennemmin tai myöhemmin!

   Googlesta hain tietoa ja yrityksen vastuuhenkilöt täysin kuralla varsinkin TJ!!

   Konkurssi ! Tratta ja Velkomustuomio!! Total!
   Total- Henkilöstöpalvelut Oy

  • Anonyymi

   Huhhu mitä paskaa! Ei helvetti! Palkka myöhässä ja Kuopion herrat ei vastaa puhelimeen!

   Tampereella ei ketään toimistolla!!

   Yritä ny tässä tehdä töitä näillä bensan hinnoilla!

   Omistajat ajelee uudella mersulla! Voi hyvää päivää

  • Anonyymi

   TOTAL-Henkillöstöpalvelut Oy! Konkurssikypsä paska firma! Google tietää kaiken!

  • Anonyymi

   Huonoja! Huonoja! Vielä huonompia! Varokaa kiertäkää kaukaa!!

  • Anonyymi

   On kyllä! Säälittävien munattomien vanhusten pyörittämä huijari firma! Käykää vaikka itse paikan päällä todistamassa töykeä ja ylimielinen käytös! Etsin tietoa ja löysin mielenkiintoisia asioita yrittäjien historiasta ja taustoista. Ei ole tj eikä muut ihan puhtoisia pulmusia vaikka kohtuu uusilla mersuilla ajavatkin. Kannattaa tsekata yritysyhteydet myös vanhemmat, niin löytyy konkursseja ja muuta kivaa.

  • Anonyymi

   Ei ole mitään huonoa sanottavaa ainakaan Kuopion pisteen toiminnasta, päinvastoin. Auttoivat aktiivisesti uuden työn löytämisessä ja hoitovat kaiken työhaastatteluajan mukaan lukien. Suosittelen itse kyllä soittamaan heille ja kyselemään avoimista paikoista, jos heidän kauttaan haluaa työllistyä. Monessa paikassa myös palkka parempi kun on totalin kanssa soppari eikä suoraa firman missä työskentelee.

  • Anonyymi

   Löytyy! Varmasti alan heikointa palvelua ja tyhjiä lupauksia! Ei löydy sanoja, mutta onneksi google tietää kaiken! Kannattaa tilata vanhat yritysraportit joista näkyy entiset vastuut, konkurssit ja muut epäselvyydet. Näitä ko yrittäjillä riittää!

   • Anonyymi

    Viime kuun tili tulematta, kottia en saanut ja tunteja sisässä 200kpl! Huhhuh!


  • Anonyymi

   Itselläni vain ja ainoastaan positiivisia kokemuksia eritoten Jyväskylän poppoosta. Sain heidän kauttaan pitkäkestoisen paikan ja kaverini työllistyi myös. Suositellut muillekkin sekä palkat on tulleet joka kerta oikein ja ajallaan. Jatkoon!

  • Anonyymi

   Umpi mätä yritys ja vastuuhenkilöt kuralla! Pysykää kaukana! Kannattaa ottaa selvää asioista ennen kuin on liian myöhäistä

  • Anonyymi

   Taitaa ketjun aloittaja olla vain harmistunut jostain, kun näkee selvästi, että yks ja sama henkilö kommentoi kaikkea muka asiakkaana ja sitten työntekijänä.

   Itsellä omakohtaisia kokemuksia, niin asiakkaana kuin ensin työntekijänä heidän kauttaan. Sain siis alanvaihtajana Totalin kautta uuden työn ja nyt käytän siinä yrityksessä heidän palveluita. Hommat toimii hienosti. Yleensä en edes tämmöisiin kommentoi, mutta nyt oli pakko. Ainahan näitä kirjoittelijoita löytyy.

  • Anonyymi

   Total on umpimätä huijareiden kusetus lafka! Tj joku vanhempi ukkeli joka ajelee pikku mesen maasturilla.. Puhelee ihan puuta heinää kuten Kuopion Officen muu porukka myös. Älkää hyvät ihmiset sotkeutuko tonne töihin! Konkurssiin menossa ja ei ole ensimmäinen keikka omistajille!

  • Anonyymi

   Vaikea kommentoida muuta mutta Tampereen toimistolta ilmeisesti väki lähtenyt tai pistetty pihalle? Oli kyllä hyvä tyyppi siellä Jere tai joku, tarjos hyvin hommia, mutta nyt ei ketään toimistolla ja huonosti ilmoittivat meille työntekijöille asiasta. No onneksi töitä saa muualtakin.

  • Anonyymi

   Täysin sysipaska huijari yritys! Kiertäkää kaukaa! Kannattaa aina tutustua taustoihin varsinkin yrittäjien kohdalla! HYI!

  • Anonyymi

   Todella kyrpä firma. Tampereella ei ketään paikalla koskaan. Toimisto Teiskossa pimeänä! Yrityksen sivuilla väki vaihtuu ja ei puolet ole edes enää kyseisessä huijauksessa duunissa. Todennäköisesti eivät huolehdi myöskään omista toimihenkilöistään. Tj ei uskalla omaa kuvaansa enää minnekään julkiseksi laittaa. Kuvastaa koko firman politiikkaa melkoisen hyvin. Muut joutuvat kaiken paskan suodattamaan ja kestämään! Täytyy piipahtaa kesälomareissun yhteydessä kahvilla Kuopion toimistolla, ja vaikka matkalla Jyväskylässäkin. Selvitellä asioita ja kysellä kuulumisia, hyvässä hengessä tietysti. :) Haluaisin kovasti tavata tämän hra tj:n henkilökohtaisesti. Maine kiirii edellä, mutta miestä ei näy. :)

  • Anonyymi

   PASKA! Huijareita koko porukka! Jos haluatte elämäänne lisää ongelmia, kannattaa hakea tuonne töihin!

  • Anonyymi

   Umpi paska ja todella vittumaiset omistajat! Pysykää kaukana näistä konkurssi yrittäjistä! Suosittelen että selvitätte aina yhteistyökumppanien taustat, yritysvastuut sekä historian ennen yhteistyön sopimista! Terv. Yrittäjä Olli Tampereelta

  • Anonyymi

   TOTAL ON PASKA!

  • Anonyymi

   TOTAL HENKILÖSTÖPALVELUT KONKURSSIIN!

   • Anonyymi

    Eiköhän pian mene nurin!


  • Anonyymi

   Täysin umpimätä konkurssi yrittäjien pyörittämä laitos! Työntekijät alle tes palkalla mutta asiakkaalta veloitetaan huimaa hintaa! Hyvin pyyhkii omistajilla kun rahoitusyhtiön uuden karhealla mersulla huristellaan! Tarkistakaa hyvät ihmiset omistajan tai vastuuhenkilön taustat ennen sopimuksia!!

  • Anonyymi

   Todella paska firma! Pysykää kaukana!

  • Anonyymi

   Juuri kävin haastattelussa. Todella ylimielistä porukkaa! Hienolla Mersulla ajelee vanha patu joku ilmeisemmin on joku tj. Näyttää kyllä kaveri jo että pian on eläkeukko!

  • Anonyymi

   Nyt on kokemuksia! Paskoja! Pysykää kaukana!

   • Anonyymi

    Tj ajelee hienolla mersun maasturilla! Santanter kiittää ja kumartaa! :)


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onnea! Tauski Peltonen ja ex-vaimo Henna ovat menneet uudelleen naimisiin!

   Tauno ”Tauski” Peltosen tunnetuimpia hittejä ovat mm. Ilman sua, Sinä vain ja Haavemaa. Artisti muistetaan myös kohuotsi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   43
   2815
  2. Orpon hallitus tulee leikkaamaan eläkkeitä!

   Orpo suunnittelee eläkeuudistuksen tammikuulle 2025. Siihen mennessä työmarkkinajärjestöjen pitää tehdä suunnitelma siit
   Maailman menoa
   258
   2613
  3. Oikeasti nainen, ei millään pahalla

   Mutta voi hemme tti mikä fiasko tämä keissi on. Ja tiesin silloin kauan sitten että tämä menee näin. Ja tiesin että en v
   Ikävä
   61
   2279
  4. Niko Ranta -Aho kertoo ettei Sofia ollut hänelle sopiva nainen.

   Ei ollut kannustanut häntä raittuiteen ,vaan teki juuri päinvastaisin ja olisi halunut siksi erilaisen naisystävän .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   199
   1556
  5. Sai pakit! Maajussi-Kalle ei lannistu - Mielii venäjänkielisen Veran perään: "Jos hänet saisi..."

   Yrittänyttä ei laiteta… vai miten se meni… Maajussi-Kalle etsii puolisoa rinnalleen ja on iskenyt silmänsä "merenneito"
   Maajussille morsian
   12
   1339
  6. Minun on aika

   Siirtyä sivuun ja piiloon. En kuulu elämääsi enkä voi siihen tämän tapahtumasarjan jälkeen kuulua. Tiedät sen ja minä ti
   Ikävä
   59
   1175
  7. Kauhajoki taas otsikoissa

   Melkoisesti siellä K:joella sattuu ja tapahtuu. Nyt siellä ollaan puukko hippaista !!
   Kauhajoki
   29
   1158
  8. Tämä rakkaus sinuun on uskomatonta

   Kun se ei lopu. Olen sinun loppuelämäni ajan, jos sinäkin minut haluat ja jos päästään joskus "käyntiin". Miehelle
   Ikävä
   43
   1065
  9. "MIHAIL DELJYAGIN,VENÄJÄN TULEVA PRESIDENTTI"!!!

   "VEITSENTERÄVÄ TALOUSMIES"!!!
   Maailman menoa
   13
   1045
  10. Miksi miehet jäävät lapsettomiksi Suomessa?

   Suomessa jo puolet 35-vuotiaista miehistä oli lapsettomia. Osuus on kasvanut 10 prosenttia vuodesta 2015, eli todella no
   Maailman menoa
   195
   1044
  Aihe