Vaimo haluaa edes kerran ISOA

........

Yksi yhteinen tuttumme olisi halukas rakastelemaan vaimoni kanssa. Hänellä on aivan valtava varustus! Kerran olen sen saunaillassa nähnyt, enkä ole koskaan nähnyt vastaavaa, varmaan puolessa reidessä se roikkui. Itselläni taas on todella pieni, jonka lisäksi laukean nopeasti.

Ajattelin hyväksyä ajatuksen, että tämä tuttumme panisi vaimoani, kun itse olen niin kovin nopea rakastelija ja pienimunainen. Vaikka kuinka olen yrittänyt niin tuntuu että vaimoa turhauttaa. Olemme nyt vuoden seurustelleet vaimoni kanssa ja ajattelin, että kun vaimo on aika menevää sorttia, niin olisi parempi että tämä toteutettaisiin yhteisellä päätöksellä. Siten myös muuten niin hyvä suhteemme saattaisi pysyä vahvana. Mitä mieltä olette?

49

14487

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • totuudentorvi1

      Voithan sinä aisankannattajaksi alaa jos haluat, mutta menetät helposti kaiken sosiaalisen uskottavuutesi sen myötä. Lisäksi vaimosi on jo todenäköisesti pettänyt sinua useasti isomman kanssa (kuka nyt huonossa sängyssä viihtyisi) joten luvan antaminen ei tee mitään eroa.

    • Afrikan

      Voin tulla antaman vaimosi

      • G2009

        Oletko Länsi-Afrikkalainen Helsingistä?


    • Nainen32

      Hmmm tuo vähän riippuu, jos tunne tasolla kaikki on hyvin, ja pystytte puhumaan rehellisesti.. miksi ei voisi toimia, tunnen useamman parin jotaka on olleen 10-15v yhdessä ja toimii ns. vapaa suhde. Jos toinen turhautuu, se johtaa eroon, mutta jos voitte olla rehellisiä ja hyväksyä sen että tilanne vaatii tämän. Ilman että kumpikaan uhraa liikaa, anna lupa. Jos suljet linnun häkkiin, se etsii ulos pääsyä, jos annat linnulle vapauden se palaa luoksesi takaisin.

      • Yksinnään

        Mun undulaateilla oli aina ovi auki ja ei ne tulleet takaisin. Joo ja itsekin olisin käynyt vieraissa kun kohdeltiin huonosti, mutta se ei jostain syystä sopinut. En tiedä miksi, vaikka se olisi pelastanut meidän avioliiton.


    • ------------

      Ei vaimosi halua isoa, vaan miestä, jolla on iso. Jos hän haluaisi pelkästään vaan isoa, niin siihen riittäisi ihan hyvin se, että ostaa vaikka kurkun kaupasta.

    • Pienimunainen,

      Kutsu kulään tuo hurmosmelan omistaja,ja käykää pelisäänöt selviksi.Kyllä on upeeta kun vaimo saa mitä haluaa,ja sinä myös!

    • Mahdoton mies

      Ei jää kertaan siitä tulee riipuvaiseksi.Suositelen on kokemusta 1,5 vuotta.aivan upeeta on odottaa kun sonni saapuu matkaa 60 kilometriä,mutta näin on hyvä.

      • joparikymmentävuotta

        Siinä pysyy....


    • Puolimuna

      Olet seurustellut vuoden vaimosi kanssa???? Siis ollut naimisissa vai mitä nyt tarkoitat? Jos olette olleet vuoden kimpassa, menneet naimisiin ja nyt on jo ongelmia, niin ei kauaa tuu teidän juttu toimimaan.
      Tai sitten tää on huono trolli.

    • Muista olla katsomassa. Siitä voisi tulla yhteinen harrastus.
      Tsemppiä vaan.

    • Oikestaan pienelläki munalla tulee toimeen kun otat kaikki seksi lelut ja kysyt vaimolta mistö se tykkää jos se tahtoo vierasta niin ota joku luotettava kamu joka jaksaa panna sitä kunnolla että muistaa

    • Tietoa meille

      Muuten kerro meille miten kävi?Tehän tiedätte jo mitä te haluatte,kaikki kolme ja kenen kanssa,ei muuta kun toimeksi!

    • 2+9

      Paksu on ilmeisesti naisten mieleen, pari nuorehkoa verrannut omaani ranteen paksuuteen simänsä ympyräisinä, hih huh.

    • Nainen313

      Jos sulla kestää hermo elämää sen jälkeen ja naisellasi kunnioitus sua kohtaan niin anna mennä.

      Sosiaalinen uskottavuutesi ei vaarannu jos olette hienotunteisia ja kohtelette toisianne julkisesti muuten hyvin.

    • otko riskin nn

      Vaarana on että "hoito" jatkuu.

    • ap.

      Kyllä, se on nyt sovittu! Tämä "pelimies" ja vaimoni nyt todella ovat tapaamassa ylihuomenna eli keskiviikkona. Tai ovathan he tavanneet jo aiemminkin, mutta nyt suoraan sanoen intiimeissä merkeissä. Ja todellakin, ainakin tähän mennessä tuntuu että kaikki on hyvin eikä sosiaalinen uskottavuuteni ole kärsinyt =) Kiitos vaan vastauksista.

      Ainoa juttu mikä tässä nyt vähän vielä mietityttää on se, että tässä nyt on pari tekijää vielä tullut mukaan joita en aluksi tullut ajatelleeksi: tämä pelimiestuttavamme nimittäin ilmoitti että hän varaa hotellihuoneen heille kaikilla herkuilla. Okei, no ei siinä mitään, minusta se on ihan järkevä idea. Mutta sen lisäksi vaimoni on nyt ilmoittanut että pitäisi käydä alusvaateostoksilla ja hankkia hänelle eroottiset alusasut tapahtumaa varten? Mitä mieltä olette tästä? Meneekö jo yli, ehkä "vieras" innostuu jo liikaa sitten? Tänään olisi tarkoitus mennä niitä meidän hankkimaan...

      Ei tässä oikeastaan muuten mikään arveluta, tuo tyyppi on oikeasti mukava ja reilu tyyppi. Puhuimme pitkään puhelimessakin. Ja SE on kuulemma 25 cm pitkä! En voi käsittää......... Itselläni 10 cm. No jospa siinä olisi sitten vaimolle se yksi kokemus, niin siitä on hyvä jatkaa meidän eteenpäin.

      • Usko mua

        Ei mene yli! Kyllähän kokemus pitää kerran viimeisen päälle hoitaa!


      • Olisi kiva kuulla kokemuksia vaimosi vierailusta. Pitikö mitat paikkansa? Oliko nautinto missään suhteessa kokoeroon? Ja tietysti miten jatko?


      • Tahtooo

        25 cm! Käske se munkin vaimoa "hoitamaan".


    • näkökulma-

      Kuulostaapa samalta kuin meillä aikoinaan. Eräänä iltana pari vuotta sitten juttelimme viinilasillisen äärellä näistä asioista vaimoni kanssa. Vaimoni harrasti nuorena paljon irtosuhteita. Kun menimme naimisiin, minä olin kuulemma pienimunaisin mies, jonka kanssa hän on koskaan harrastanut seksiä. Minunkin koko on muuten tuo 10 cm erektiossa. Tuona iltana juttelimme menneistä suhteista ja kysyin suoraan, kaipaako hän jotain entisistä suhteistaan. Vaimoni vastasi hyvin avoimesti ja suoraan, että hän haluaisi silloin tällöin ISOA. Tämä aluksi vaivasi minua, koska tiesin että minulla ei sellaista ollut tarjota.

      Illan edettyä puhuimme sitten avoimista suhteista ja ties mistä. Päädyimme siihen, että avoin suhde olisi käytännössä ainoa järkevä ratkaisu ihmisille, jotka halusivat joskus jotain muuta. Asia jäi kuitenkin siihen ja minua jäi tietyllä tavalla vaivaamaan asia kuultuani vaimoni villistä menneisyydestä ja isomunaisista rakastajista.

      Viikkoja meni ja asia pyöri usein päässäni. Mustasukkaisena ja hermostuneena mietin jatkuvasti, miten olisi hienoa jos minulla olisi edes vähän isompi. Jonkin ihmeen kaupalla kuitenkin päädyin lopulta siihen, että jos vaimoni todella haluaisi kokeilla jotain muuta, niin kenties se voisi onnistuakin ilman että parisuhteemme kaatuisi, Tähän ratkaisu olisi siis avoin suhde. Yksi ilta taas puhuimme tästä ja sen jälkeen vaimoni sitten onkin saanut usein sitä mitä entisestä elämästään kaipasi, isoa munaa.

      Nyt muutaman vuoden avoimen suhteen aikana vaimollani on ollut noin kymmenen kumppania suhteemme ulkopuolelta. Olen ollut useimmiten poissa kotoa ja tieltä kun vaimollani on kumppani ollut paikan päällä. Mieleenpainuvin tilanne on ehkä vuoden takaa, kun herään keskellä yötä huutoon. Parikymppinen lihaksikas nuori mies panee vaimoani keittiön pöydällä ja en koskaan, KOSKAAN ole nähnyt kenelläkään niin isoa munaa. Enkä koskaan nähnyt vaimoani niin hurjana. Se oli kyllä uskomatonta.

      Joten aloittajalle voisin sanoa, harkitse asiaa vakavasti. Vaimoni on sanonut että hänen seksielämänsä on nykyään parempaa kuin koskaan. Ison munan saaminen säännöllisesti on kuulemma parasta mitä voi olla. Ja meillä vaimo on luvannut että pimpsaa on kyllä tarjolla minullekin. Ja on onneksi ollut.

      • Anonyymi

        Kuulostaa lähinnä joltain pervon päiväunelta:
        Ei kai kukaan nainen sano miehelleen, että hänellä on ollut paljon miehiä ennen?
        Ei kai kukaan nainen sano miehelleen, että miehensä on ollut pienimunaisin, jonka on koskaan tavannut?
        Jos sanoo, niin aika juntti on. Itse en tommosen tökerön kanssa olisi alkanut mihinkään syvällisempään.
        Mitä selität, että avoin suhde on ainoa vaihtoehto? Ei todellakaan ole. Sitäpaitsi eihän toi mitä kuvailet, edes ole mikään avoin suhde, senkin cuckold -pervo.
        Mustasukkaisena sitten ehdotit, että sonni voisi tulla painamaan häntä? Just joo...


    • kakkossmiess

      Olet seurustellut vaimosi kanssa vuoden? Mitä hittoa?

    • KahdenTytonMies

      Minulla oli samanlainen ongelma mutta tyttoystäväni ehdotti että hän tosi kaverinsa iltamiin ja voitaisiin nukkua yhdessä. En ehkä ymmärtänyt että hän tarkoitti nukkumisella paneskelua. Kun tuli sankyynmemon aika molemmat tytot valuivat samaan sankyyn ja ottivat kalustani kiinni ja se turposi uhmasen suureksi. Siteen se toinen tytto alkoi ratsastaa ja yritin rimpuilla mutta oli päättänyt etta halusi laueta minun kalu sisällään ja niin siinä kävi etta sain orkut ja tytto oli onnellinen ja niin oli tyttoystävänikin. Se toi uutta iloa suhteeseemme sillä tytto halusi tulla useasti kylään sen jälkeen kun oli kokenut minun 28 cm patukan. Se on mukava kalu ja niin olen nyt saanut kahta tussua jo onen kuukauden ajan.

      • Anonyymi

        "Siteen se toinen tytto alkoi ratsastaa ja yritin rimpuilla mutta oli päättänyt etta halusi laueta minun..."

        Niin, mitäpä siinä 120-kilonen äijä pienelle naiselle mahtaa, kun se väkisin ratsastaa


    • Ddddreeffdsg

      Miten saisi vaimon houkuteltua vieraisiin. Miten kannattaa aloittaa houkuttelu? Kun olen asiasta sivulauseessa puhunut ei ole asiaa suoraan tyrmännyt. Miten te olette ottaneet asian puheeksi vaimoni kanssa?

    • eikannataaa

      tyhmä ajatus

    • miettivänainen

      Joko aloittajan vaimo on lähtenyt sen isomunaisen kaverin matkaan?

    • good_idea

      Hieno idea. Teillä on yhteinen tahtotila ja noin hyvä ja "miehekäs" kandidaatti valmiina vaimoasi varten. Kannattaa toteuttaa. Kyllä naisella pitäisi olla oikeus saada kunnon seksiä jos omalla miehellä on puutteita taidoissa tai mitoissa. Ja ties vaikka hän innostuisi niin että sinäkin pääsisit sitten makuuhuonepuuhiin useammin jatkossa.

    • Evvkooko

      Eiköhän anneta tään vanhan jutun olla. Eronnu ne on jo kuitenkin.
      En ymmärrä miksi vanhoihin juttuihin vastataan, katsokaa päivä, tai edes vuosiluku

    • Hampatlasissa

      Rakas päiväkirja. Vaimoni petti minua iSomunankaa eikä halua palata kanssani yhteiseen lemmenpesäämme. Mitäs nyt pitääkö hankkia pienempi tavara motonetistä, vai tyytyäkö kohtaloonsa, uskoisin että ei enään ikinä ihmiskokeilua, vei auton mennesänsä, ja ajelee nyt sen kyrvänkaa mun kotinurkilla ja heilutta pikkurilliä. Annanko ollaja homaan anttilasta systemaattisen beeniksenpitentäjän.

    • KimpassaVaimoa

      Vaimoa naidaan porukalla 1N 2-4M ryhmällä
      Vaimo on ihan tyytyväinen vaikkei niin isoa aina saakkaan.
      Joskus kuitenkin.
      Pienempiä saa pari kertaa kuussa.
      Määrä korvaa laadun.

    • VaimolleISOA

      Ja minä haluaisin , että vaimo saa edes kerran ISOA. Haluaisin katsoa vierestä.

    • lelukauppaan

      Kyllä jellyjortikan pitäisi riittää "isomman" kokeiluun. Tai voitte kokeilla strap-onia tm. kivaa. Ei siihen kokonaista miestä tarvita. Erilaiset lelut voivat helpottaa suorituspainetta. Keskinäinen suhteennekin voi parantua, kun voi keskittyä yhdessä nauttimiseen onnistumisen sijaan.

    • mikolat

      Pää osin nämä kirjoitukset on tyhmiä ajatuksia.Ei aina aivan tosiakaan.Teidän tulisi muistaa ,älä turmele hyvää.
      On paljon hyvää minkä jätätte kertomatta.Miksi ette kerro hyvää sitä on teidän jokaisen elämässä uskoisin näin olevan.Pyytäkää vaikka anteeksi jos oikein korventaa ajatuksianne.
      Meidän tulisi muistaa niitä nuoruuden aikoja kun leikimme nityillä kukkia kerätenveimme kukat sitten kotiin laitoimme ne somasti esille,pöydälle.

    • Bi37pari40

      Heissan olisi kiva tutustua paremmin teihin ja kuulla tarinan loputkin ja tutustua siihen teidän ison varustuksen omavaan yhteiseen tuttuunne ja nähdä sen varustus voitais vaikka tavata t.BI.PARI sanna40sami37

    • Itsevaan

      APn aloitus on hupikirjoitus mutta tässä oikeaa neuvoa:
      "Joka toista tökkii, niin kyllä se jossain vaiheessa siellä alapäässä alkaa tuntua, ettei olisi kannattanut tökkiä väärään paikkaan."

      M. Nykänen

    • Anonyymi

      Vuoden seurustellut vaimoni kaanssa.. nii nii

    • Anonyymi

      Koska herra x haluaa panna vaimoasi, niin ajattelit, että ok, menköön tämän kerran?? Jos vaimosi on nätti, niin totta kai kaikki tutut, puolitut ja vieraat haluaa panna häntä - se kuuluu miehen normaaliin käytökseen. Mites herra Y? Ja herra Z, joka myöskin kovasti haluaisi ja hänelläkin on iso?

      Ettei vain olisi niin, että vaimosi haluaisi normaalikokoista?? Jos tosiaan haluaa isoa, niin se ei ole hyvä merkki. Yleensä sellaisilla, jotka haikailevat isojen munien perään on itsellä väljä pesä, eikä normimuna tunnu missään. Siinä tapauksessa ole valinnut väärän kotipesän itsellesi - päästä horo menemään tai opettele painamaan kakkoseen.

    • Anonyymi

      Itse olen varattu mies isolla varustuksella. Oikeasti päältä mitattuna 19cm ja paksuus 4,5cm, tasaisesti ylöspäin käyristyen. Käsittääkesi sadasta miehestä noin parilla voi olla. Olen 180cm hyväkroppainen sixpäkkinen siis komeaksikin kehuttu mies. Naimisissa jo kauan uskollisesti. Kova halu ois nyt tullut kokeilla mitä voisin kokemuksella ja koollani vieraalle naiselle tuottaa..
      Jos joku nainen lukee tän ja miettii halua kokeilla oikeasti "isoa" niin voidaanko siitä jutella. Laita silloin viesti spostiin, helmi.7 (ät) meiliboxi.fi.

    • Anonyymi

      Ai mitä mieltä?
      No sitä että tulit kysymään sitä sitten aivan oikeaan paikkaan!
      Suomi24:lta saat epävarmana ja pieni munaisena ne kuningas vastaukset!

    • Anonyymi

      Meillä on avioparina kokemusta joistakin isokaluisista miehistä kolmantena. Olimme 28 kun kokeilimme ensimmäisen kerran ryhmäseksiä toisen parin kanssa, oman ja vieraan kanssa naiden, samässa sängyssä toisiamme katsellen kun saimme vierasta. Parin kaverilla oli 5 isompi ja paksumpi kuin omalla miehellä. Aluksi rouvan oli vaikeahkoa saada orgasmia vieraan kanssa mutta muutamien tapaamisein jälkeen hän alkoi nauttui tuosta isosta kunnolla. Ja samaan aikaan kun oma m ja toinen rouva hyväilivät häntä alkoi orgasmejakin tulla useita.
      Elämänsä parhaat orgasmit rouva on saanut yli 40 upean 30 v. nuorukaisen kanssa, jolla oli 23/6 kokoine kalu. Alkuun oli vaikeuksia saada sitä mahtumaan sisään vaikka rva oli tosi märkä, mutta kunnolla liukkaria ja kahden miehen kädet hyväilemässä ja kourimassa rintoja, pimppaa ja peppua, niin kyllä se lopulta onnistui, hyvinkin. Alkuun rouva ujosteli näyttää kuinka hyvää se tekee, mutta kannustaessani antamaan vaan mennä ja nauttia täysillä, niin hän pikkuhiljaa rentoutui. Alkoi syvä huokailu, kiihtyen voihkimiseksi ja lopulta pitkä aaaahhh huuto ja et tulee. Ja sit alkoi varsinainen orgasmien sarja. Ei laskuissa pysynyt mukana montako tuli. Kaveri kävi meillä parin vuoden ajan kunnes itse vakiintui. Rouva on rehellisesti tunnustanut että on elämänsä parhaat orgasmit ja panot. Miehenä on ollut tosi kiihoittavaa katsella kun rouva nauttii täysillä iso kalun tuomista orgasmeista. Rouva kyllä saa aina orgasmin yhdynnässä tai runkkauksessa ja suuseksissä, mutta nuo ovat kuulemam unohtumattomat. Jos suhde on kunnossa, niin kannatta kokeilla. Meillä ainakin toimut erittäin hyvin. Edelleenkin, jo lähellä 50, harrastamme kimppoja, jossa rouva on useamman miehen hyväilyjen keskipisteenä.

      • Anonyymi

        Jösses tätä kirjoittelu tapaa.... Sinä ja rouva...


    • Anonyymi

      Jospa menisit seksi kaupaan hankit sille ison sen.Siellä on kaiken kokosia.Siloin vaimo ei petä sinua ja saa mitä haluaa. Jokainen järkevä pariskunta hankii lisä leluja jos toinen ei täytä omilla vehkeillä kaikkia toiveita. Siellä on miehillekin leluja .

    • Anonyymi

      mulla kanssa pieni kalu ja laukean nopeasti. vaimoni kanssa meillä on ollut muutamia alfamiehiä joilla isot kalut ja se vaan auttaa suhdettamme.

    • Anonyymi

      keski-ikäiseksi kun tulin niin ei kulli niin hyvin seiso enää niin vaimoni hakee seksiä nuorilta miehiltä kun heillä parempi stamina kuin minulla.

    • Anonyymi

      Pitäkää housut jaloissanne ja muistakaa Suomen kansa 10 käskyä.

    • Anonyymi

      Vaimo nukkui makuuhuoneessa, vanha tuttu oli kylässä myöhällä tuli puheeksi kuinka naitiin porukalla joskus ja Heimo sai aina naisen huutamaan sen kalu on iso muihin verrattuna, Heitin Heimolle käy huudattamassa mun akkaa on joskun puhunut isosta kalusta. Vannotti moneen kertaan että en suutu, sano että lähdin ravintolaan ja antoi avaimet että ei pudota niitä.
      Heimo meni alasti makkariin on se kyllä järkyttävä onko hankasvattanut jotenkin.
      Vaimo heräsi, Heimo et sinä tänne voi tulla missä Esko.
      Esko lähti ravintolaan ja jätti avaimet minulle , tässä kuulin kun pudotti ne pöydälle. Siltikään et saa tulla Heimo sanoi koske edes vähän, en minä ilkeä, no ime nyt.
      Alkoi kuulua lutkutusta ,,, Heimo älä sinne, pitäähän minunkin vähä saada, Vaimo äänteli jo kiimasena .
      Kuului nyt kyllä kopetat Heimo usko, eiiih hyvä jumala alkoi kuulua nainnin äänet, vaimo kiljui sinä halkaset minut Heimo nai hiivin ovelle, vaimo oli haarat levällään alla ännteli ja kiljui Heimo pani kunnolla, vaimo huusi Heimo Heimo ja nousi päälle, iso terska kiilteli ennenkuin painui pilluun.
      Vaimo sai toista orgasmia melkein heti kun otti kalua sisään katsoin kalu on kyllä järkyttävän kokoinen pillu oli tiukilla sen näki selvästi, vaimo oli omossa haaveissaan ja nai kun vapisten laukesi Heimo örisi ja laski sisään,
      Kuulin kun puhuivat ja nauroivat, Vaimo kysyi naitko aina kaverin vaimoa? En, mutta sulla on niin naitava pylly, haarain väli houkuttaa on kuin tyrkyllä , näin Heimo älä Heimo nousi taakse ja työntyi pilluun, vaimo levitti jalkoja näinkö Heimo sanoi olet naitavan halukas vielä noin olet kuin vieraissa käyvä, vaimo huusi kiimoissaan, Heimo tuli ja puki sanoi lähen en halua aamulla olla vaikeana.
      Hiivin vaimon viereen kuiskas sinä tulit ja nukahti.
      Aamupäivällä juotiin kahvia, vaimo sanoi naiti kaverillasi, älä mitään kuulin kun humalassa sovitte että tulee naimaan.
      Vaimo tuli syliin sitäkö sinä rakas halusit vaimoa naidaan rajusti ja veti makkariin, sanoi tehdään samalla tavalla. Imi kalua antoi edestä kääntyi antoi takaa kiljui samalla tavalla, Tuli kainaloon sanoi ei enää isoa se teki välillä kipeää suukotti kalulaan ja kuiskas olise iso olin kuolla välillä kiimaan.

    • Anonyymi

      Meidän firmassa on työkokeilussa pitkä musta nuori poika, noin 25v. Näytin vaimolle ( Mari )meidän tyky reissun kuvia, vaimo ihastui heti poikaan on musta, yhdessä kuvassa tultiin saunasta ja päällä oli vain housut, vaimo puristi käsivarresta huh ompa pojalla komiat housut. Kuvassa näkyi kuinka iso on levossa. Sanoin kutsun pojan joskus kylään. Vaimo kuiskas käyttekö saunassa.
      Kutsuin Marcuksen sitten kylään, syötiin ja juotiin viiniä, poika sanoi en juo tavallisesti ja isä ei tykkää alkoholista luulee että minusta tulee juoppo, naurettiin yhdessä juoppo ei sitä heti tule, annoin pojalle ja vaimolle aina lisää viiniä lasiin.
      Mentii saunaan ja tultiin jäähylle, vaimo hymyili ja pudotti haarukan laskeutu pöydän alle nousi posket vähän punottaen olen vähän huppelissa.
      Kun tultiin sitten saunasta vaimo tuli yöpaita päällä makuuhuoneen ovelle minä menen saunaan nyt saunaan koko vartalo näkyi yöpaidan läpi makuuhuoneen valaistuksen takia. Näytin peukkua, juotiin lisää viiniä Marcus sanoi pitäs käydä vessassa, huusin vaimolle on vessa asiaa huusi tulkaa vain, Marcus meni pesuhuoneeseen kuulin että vaimo on myös ei löyly huoneessa.
      Marcus tuli ja minä menin seuraavana, vaimo kuiskas sillä vähän seisoi ihanan musta ja leikattu oli iso terska ja meni löylyyn.
      Vaimo tuli saunatakissa mikä on aika lyhyt. Istuttiin iltaa ja vaimo laittoi toiseen huoneeseen petivaatteet. Näyttelin humalaista vaimo talutti nukkumaan.
      Kurkkasin salaa istuvat olohuoneessa vaimo nojatuolissa Marcus sohvalla.
      Vaimon puhuessa levitti jalkoja Macus näki varmaan pillun, vaimo siirteli saunatakin helmaa kuin olisi siveellinen. Nousi ja sanoi katsotaan sinun petiä Marcus vähän empi mutta nousi, vaimo sanoi älä välitä onko sinulla naista , Marcus kuiskasi ei koskaan. Kuulin kun vaimo sanoi tästä yövalo on aika himmeä, kuiskas ollaan hiljaa, en ole ennen nähnyt mustaa näytätkö, huokasi ihana kalu ja et ole koskaan saanut naista.
      Vaimo tuli pois, olin peiton alla vaimo tuli viereen kuiskas et sinä nuku vaklasit. Tuli kainaloon vähän vapisi kun halasi näin sen se on ihanan kokoinen, Silittelin sievästi kysyin haluatko nyt kokea sen mistä kerran puhuit? vaimo rutisti sievästi kuiskas tuntusko sinusta pahalta? sanoin jos olet oikein halukkaalla päällä ja saa katsoa oven raosta.
      Mari kuiskas jos olen oikein porno suututko ja kuiskas se on neitsyt. Mari oli vieressä ihan hiljaa kuiskasin mene nyt jollakin teko syyllä ja sano nukun kuin tukki.
      Mari koputti ja meni huoneeseen menin ovelle kuiski Pekka nukkuu humalaansa,istui sängyn reunalla, kuiskas haluan vielä nähdä en kerro Pekalle koskaan. Marcus siirsi peittoa kalu nousi aika äkkiä, Mari muka katseli ovelle kuiskas saanko koskea, yövalossa kalu näytti tosi isolta Mari koski ensi sievästi sitten otti kaksin käsin kiinni kuiskas teetkö näin ? Marcus kuiskas joskus ja teen usein.
      Mari sanoi voi sinua ja yritti ottaa suuhun poika esti Mari sanoi ei kukaan näe ja jatkoi, Marcukksen käsi hieroi polvea vaimo avasi haarat kun kosketti pillu käsi liikkui sievästi. Vaimo riisui kuiskasi saat koskea ja meni päälle rinnat näkyi himmeänä vaimo kiljahti vähän huulien koskiessa niihin oli selkä notkolla kuiski ihanaa sun kosketus. Poika imi jo reilusti Mari nousi rinnan päälle kuiskas koske pojan sormet hyväili pillua Marin vavahdellessa siirtyi alemmas kuiskas haluatko ja nousi tosi korkealle että saa kalun haluamaansa paikkaan Mari kuiskas ei sovi kokonaan naidessa mari sai käännettyä poikaa näin suoraan miten iso se oli otin puhelimen ja kuvasin ihmeen hyvin näkyi. Mari nai ei voinut olla ihan hiljaa kyllä oli porno asento lantio pyöri kalun ympärilla vinhasti kuiskas saat tulla sisään silloin vauhti kiihtyi Marilta kuului vain ui ui ja vapisi kuiskas herra jumala poika painoi ja laski sisään Marita suukotti kiitos olt hyvä kun irtaantu spermaa valui yllättävän paljon Mari kiepasahti sivuun ja otti tyynyn päällisen ja pyyhki. Mari sanoi käyn katsomassa vähän aikaa Pekkaa, Mari tuli ja oli riemuissaan näitkö nyökkäsin, kuiskas haluan vielä lisää saanko,sanoin takaa ja niin että näen saat äännellä vähän sano että en herännyt vaikka ravistelit.
      Kun menin uudellee ovelle Mari oli minua päin imi kalua kuin olisi ammattilainen kuiskas pane takaa ja meni sängylle opasti poikaa, kalu painui syvälle Mari vähän topuutteli älä halkaise ihanasti osaat, katsoin kuinka vaimo nautti kuiski ihana terska ulisi ja sai pitkän orgasmin Marco äänteli hiljaaa ja laukesi useasti mustat pakarat rypisty työnnöistä, Vaimolla valui spermaa pitkin jalkaa kun jäi makaamaan,
      Vaimo tuli jonkin ajan päästä viereen, kosketti kalua ja kuiskas ana sinäkin rakasteltiin pitkään ja hiljaa. Aamulla Marco lähti kiitellen saunasta. Meillä meni monta päivää normaalisti, joskus vaimo kysyi enhän suuttunut.
      Seuraavana lauantaina laitettiin hyvää ruokaa ja juotiin viiniä vähän, vaimo laittoi yöpuvun sanoin seiso oviaukossa otin kuvia, näytin huokasi noinko silloin näky läpi sanoin olet kuin seksikuningatar katso miten sun rinnat näkyy.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1605
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1439
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1348
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1334
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      37
      1275
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1218
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe