Älä pidä mies naista itsestäänselvänä

Nyt pistää vihaksi

Varma tapa saada nainen peräntymään ja lopettamaan suhteen on pitää tätä itsestäänselvyytenä. Ettekö te miehet ymmärrä, että vaikka nainen olisikin teistä kiinnostunut niin kukaan nainen ei jaksa suhdetta, jossa mies pitä naista itsestäänselvänä eikä tee mitään edes aika tuoreen suhteen eteen. Mahtaa olla järkytys kun tuo "varma nakki" lähteekin paremman mukaan, joka haluaa nähdä jonkin verran vaivaakin naisen vuoksi.

22

563

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • N38

      Totta. Lopulta aika isokin osa toisesta viehättymisestä on sitä, että toinen näyttää kiinnostuksensa aktiivisesti. Hyväkin mies jahkaillessaan voi jäädä vähemmän kiinnostavan mutta aktiivisemman jalkoihin.

      Tehkää aloitteita rohkeasti ja näyttäkää kiinnostuksenne! Tehkää naiselle itseenne ihastuminen helpommaksi.

    • m.48v

      Eli näissäkin parissa mielipiteessä kuulutetaan ja tuodaan esille sitä naisten passiivisuutta ja mies vetää hommaa kuin kivirekeä...
      Näinhän tämä toimii kun en ole joka naisen 1.valinta.
      Vai vielä alotteita pitäisi lisää tehdä....mitä jos itse tekisitte aloitteita ja näyttäisitte sillä kiinnostuksenne ja muille kuin sille 10% miehistä koska niiltähän te niitä pelkäämiänne pakkeja saattekin...ai niin tasa-arvon mukaistahan ei ole että nainenkin tekee aloitteita...
      Tähän "tangoon" tarvitaan kyllä kaksi ja molempien tahto ja halu.

    • nainen 42

      itse ikäväkseni huomasin että minun ikäiselle on tarjolla niitä seksisuhteen haluavia tai sitten niitä jotka juuri päättäneet edellisen suhteensa ja sitten on kiire löytää uusi nainen.

      ensinmäinen "ryhmä" piti yhteyttä, "lämpimänä", jotta kiinnostus pysyi yllä.
      toinen "ryhmä" kun ei saanut haluamiaan vastauksia etsii toisen ilman että vaivautuu käyttämään aikaa ja tutustumaan.

      joidenkin kanssa asiasta juttelin, taitaa olla molempien sukupuolten ongelma näissä jutuissa. tuon takia nettideittailun lopetin, helppoa hakea uusi joka vastaa "huutoon". itse en löytänyt sitä vastaparia jonka kanssa molemminpuolin olisi ollut kiinnostusta ja halua tutustua tarkemmin.

    • Terveisiä Porista

      Just näin Olen kymmenien treffien jälkeen päätynyt numerojen vaihtoon ja uusiin treffeihin kahden miehen kanssa. Siis niin, että molemmat olivat kiinnostuneita. (tapailu tapahtui kuitenkin eri aikaan, en tapaile kuin yhtä kerrallaan).

      Viikon aikana kirjoittelin, ehdotin tapaamista, kyselin kuulumisia ja näytin kiinnostukseni. Yhden vastauksen sain ja siihen se sit jäi. Molemmilta aikuisilta miehiltä.

      Miksi edes antaa sitä numeroa jos ei kiinnosta? Tai jos muuttaa mieltään, niin miksei vain sano sitä? Antaa aika idiootin kuvan miehestä eikä hirveesti tarvi ihmetellä miksei nämä tyypit ole seuraa löytäneet jos eivät edes alkeellisia käytöstapoja osaa!!!

    • kiltti mies.

      Nainen ei lähde minnekkään vaan tiskaa, siivoo, tekee ruuat ja pesee pyykit kun mies juhlii kavereiden kanssa, pelaa koneella ja makaa sohvalla. Tuollainen on suhde johon naiset jumittuu ja itse naiset on sen kertoneet. Komea mies kun tekee aloitteen niin nainen on heti valmis palvelemaan miestä.

    • Itse koen niin että jos kovin innokkaasti koittaa naista liehitellä suhteen alussa, ni saa epätoivoisen maineen.
      Eli siksi itse ainakin otan rauhallisesti, ja vähän sitäkin katselen onko naisen puolelta mitään oikeaa kiinnostuksen makua minua kohtaan, se jos alkaa mietityttää että onkohan toinen kiinnostunut on jo merkki siitä että ei kiinnosta.

    • Ketjun aloittaja

      Kun mies on hyvin kiinnostunut ja molemmat osoittavat sen alkaa mies ennen suhteen etenemistä pitää naista itsestään selvänä eikä tee mitään suhteen eteen vaan odottaa, että nainen hoitaa kaiken, myös sen yhteydenpidon. Luottaa siihen, että nainen on nyt verkossa, joten mitäpä tässä nyt kummempia yrittelemään. Naisesta tuo tuntuu pahalta ja saa ajattelemaan muita vaihtoehtoja. Miehelle tulee sitten karvaana pettymyksenä kun nainen liukeneekin toiseen suuntaan ja toivottavasti mies sen jälkeen osaa vastaisuudessa kiinnittää huomiota naiseen muullonkin kuin vaan tavatessa.

    • yttffffggggggggggggg

      Niin, miehen pitää harjoittaa itselleen luonnotonta harlekiini-romantiikkaa koska muutenhan se on merkki siitä että pitää naista itsestäänselvänä. Itse kun olen aina luullut että tuohon kuuluu luottamus yms..

      • Ketjun aloittaja

        No ne on ne toiset miehet, jotka osaa sen miten naista käsitellään ja vie naiset nenän edestä. Tähän tietenkin jätetty mies valittaa palstoilla kun kiltti mies ei kelpaa. Joillekin pitäisi opettaa miten naisia kohdellaan ja mitkä on ne perustaidot sosiaalisuudessa ja nomraalissa kohteliaisuudessa ja toisen ihmisen huomioimisessa.


    • 4+534

      "No ne on ne toiset miehet, jotka osaa sen miten naista käsitellään ja vie naiset nenän edestä"

      Aivan! ne komeat supliikit pelimiehet.

      Sitten sen pelimiehen jättämä nainen tulee valittamaan kun yhyy..yhyy! ku se mies ei lopulta välittänytkään hänestä vaan halusi vain seksiä ja nyt sillä on jo toinen nainen yhyy!

      Lopulta nainen päätyy toteamaan että "kaikki" miehet ovat paskoj.a ; D

    • Kuulutan realismia

      Näin se muuten menee että pelimiehet pyörittää näitä naisia.
      Kun se nainen saa sen kymmenen eri vaihtoehtoa niin se valitsee sen ns. parhaimman omasta mielestä eli pelimiehen mutta kun sen on valinnut sen kymmenen muutakin naista!
      Sitten sattumalta tämä nainen ajankulukseen tekee ne treffit ns.naisen oman tasoisensa tavis miehen kanssa ja kun vertailunkohteena on tämä pelimies niin tulosenhan tietää kun ei ole sitä kuuluisaa kemiaa ja kipinää.
      Kun pysyis näissä oman tason miehissä eikä sitä kuuta taivaalta haaveile niin silloin saatais tämä nettideittailu oikealle tasolle ja toimivaksi.

    • Ketjun aloittaja

      Kyllä osa vastaajista on ihan "pellolla" vastaustensa kanssa. Nyt ei ole kyse pelimiehistä eikä nulikoista vaan aikuisista miehistä, joilla joillakin ei ole taitoa käsitellä naista ja joillakin on. Mies joka näkee naisen ihmisenä ja antaa arvoa naiselle vie voiton. Mies joka ei laiskuuttaan tai vajavaisin sosiaalisin kyvyin osaa ottaa naista huomioon häviää ja kai se on tätä normaalia luonnon valintaa. Nössönörtiit jää yksin.

    • Ketjun aloittajatar

      kuulostaa tyypilliseltä yltiöromanttiselta hupakolta jota on pelimiesten helppo pyörittää. Taitaa olla vain sen verran tyhmä ettei se edes itse tajua sitä.

    • Viiden tähden vinkki

      Ne miehet, jotka huomioivat naiset kun muut katsovat formulaa ja lätkän mm-kisoja viikkotolkulla putkeen, voisivat 2 viikossa kellistää kaikki naiset baareissa.
      Naiset ovat kyllästyneitä miehiin, jotka katsovat vain kisoja ja laiminlyövät uudet ja vanhat ihastukset.

    • *****JIhaaa

      Täällä pelimies kiittää viiden tähden vinkistä.
      Huomioin jatkossakin kaikki naiset ja niitä onkin paljon, ei millään meinaa ehtiä jakaa sitä huomiota kaikille, mutta parhaani yritän :)

    • Kuulutan realismia

      Kyllä on pelimiesten markkinat kun näitä ap:n kaltaisia naisia riittää nettideittailussa.
      Asenne kun on alusta lähtien hänella minä, minä ja minä!
      Pitäis heti alusta lähtien jollekkin jalustalle laittaa hänet ja vain huomioida hänet ja suht tuntematon nainen.
      Itse ei tule näkemään sitä vaivaa ja tikkua ristiin laittamaan kun uusia aloitteitteita saa ja vanhoista jutuista viis ja asenne kun on tämä "uutta matoa koukkuun..."!
      Sitten kun satumme olemaan vahingossa samaan aikaan online tilassa (tietty hän käy vain lukemassa kolmen päivän välein mitä nämä unelmien prinissit ovat vain hänelle kirjoittaneet!) tämä prinsessahan pitäisi heti huomioida pitkällä viestillä kun vastauksena saat sen kolmen sanan lauseen ja auta armias jos et häntä silloin huomioi.

      Jep olen nähnyt näitä ihan tarpeeksi livenä ja seurustellut näitä minä, minä prinsessojen kanssa ettei enää haluiaisi törmätä näihin mutta näitä riittää nettisivuilla...

    • Ketjun aloittaja

      Kyllä vapaalla miehellä pitäisi löytyä sen verran aikaa, että jaksaa edes joskus huomioida naista muutenkin kuin tavatessa tai tapaamista sopiessa. Ei miehen tarvitse siirappisesti leperrellä vaan ilmoitella itsestään sen verran, että on edes hengissä. Miehestä ei kuulu mitään moneen päivään ja sitten kun kuuluu on kuin mitään ei olisi tapahtunut. Nainen tuntee itsensä vain hyödykkeeksi. Puhelinnumerotkin vaihdettu, mutta ei ikinä soita eikä tekstittele. Osaakohan mies edes lukea ja kirjoittaa vai onko liian tyhmä. Taidan siirtyä seuraavaan.

    • tiripitiripidipidaa

      "Kyllä vapaalla miehellä pitäisi löytyä sen verran aikaa, että jaksaa edes joskus huomioida naista muutenkin kuin tavatessa tai tapaamista sopiessa."

      Mutta kun se mies ei ole VAPAA, vaan sillä on mahdollinen vaimo odottaa jossain sekä useita rakastajattaria ; D eks sää ny typerä lehmä ymmärrä.

      "Miehestä ei kuulu mitään moneen päivään ja sitten kun kuuluu on kuin mitään ei olisi tapahtunut"

      Voi kuule, paljonkin on tapahtunut, arvaaapas mitä :)

      "Nainen tuntee itsensä vain hyödykkeeksi. "

      Olet kerrankin harvinaisen oikeassa :)


      "Osaakohan mies edes lukea ja kirjoittaa vai onko liian tyhmä. "

      Osaa osaa, mutta katos ku sillä on niin kiire niiden muiden naistankaa ettei se millään ehdi kaikille leperrellä eikä aina edes muista että kuka oli kuka :p

      "Taidan siirtyä seuraavaan."

      No ainakin se kaveri on siirtynyt, mahdollisesti keränny tutustua ainakin jo kolmeen uuteen ladyyn sinä aikana mitä sää oot tuhlannu ruikuttamiseen suomi24 :llä :)

      • Ketjun aloittaja

        Onko kotikasvatus jäänyt kokonaan viinahouruisessa lapsuudessasi saamatta kun puhuttelet naista lehmäksi? Mies ei ole ikinä ollut naimisissa eikä asunutkaan vielä kenenkään kanssa ja lapsia ei ole ja tämän tiedän varmasti sillä olen tavannut vanhemmatkin jo. Lopeta jo se pelimieheksi nimittely sillä sen tiedän että sitä hän ei ole enkä sellaista edes tapailisi. On sen verran kuitenkin kokemusta noista, että heti kun vähänkin kello siihen suuntaan kilittää jätän suosiolla tutustumatta. Samoin kun tuntuu, että miehellä on ongelmaa viinan kanssa tai mielenterveyden kanssa, lahopäihin en sorru. Asiallisempia vastauksia kiitos jatkossa.


    • Anonyymi

      Samat sanat monelle naispuoliselle. Se on kylmä yllätys, kun pelien pelailut,Huomiotta jättämiset ja miehen syyllistäminen ongelmien kohdalla jollain verukkeella. Tulevat konkreettisesti eteen ja se unelma itsenäisestä vapaasta naisesta käykin samassa toteen, kun toisen mitta on täynnä yksin yrittämisestä suhteen eteen..

    • Anonyymi

      Niin siinä käy kuin on käydäkseen.

    • Anonyymi

      Eiköhän se ole niin että ketään ei pitäisi pitää itsestäänselvyytenä?

      Ensimmäinen kriteerini on että nainen kohtaa minut ihmisenä, ei sukupuoliroolina tai tarvelistan täyttäjänä.

      Hiljaista on ollut ja saa minun puolestani ollakin jos perusasiat eivät ole toisilla hallussa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      583
      4252
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3479
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      144
      3126
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      166
      2407
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2260
    6. 235
      1748
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1437
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1339
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      95
      1320
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1120
    Aihe