vaahteran eka kierros

ajoviel irak si gnik

Aika potkaista kausi käyntiin.
Ekana loistavasti valittu teevematsi Wolvot-Crokot, (tulee olemaan hienoa teevee viihdettä).
huhujen mukaan suututettu Ahmalauma lepuuttaa maajoukkuemiehiään ja lähtee perjantaina rohkeasti omilla junnuila matkaan.
Viimevuosista tuttu ulkomaalaispelaajien bussi on vaihtunu mopoautoon ja siitäkin puolet maksaa opetusministeriö.
ja sitten Crokot, nothing new, eli miksei annetais pohojanmaan poijiille heti pronssit käteen ja pelata seittemällä jengillä liigaa, kaikki säästää rahaa ja Seinäjokiset kaupan päälle muutaman kyynellen.
0-76 Crokoille.
Butchers-Trojans. (Hyvä ettei oo teeveepeli, ketä kiinnostaa?)
Porvoo toteuttaa hyväksi todettua teemaa "seuraava kausi aina vähän huonommin" , no tänä vuona liigas saa kuutospaikan vaikka vain puolet jengistä osais juosta.
Trojans on vihdoin takaisin ja virheistä on opittu, ostojoukkueella se mestaruus tulee, jos on tullakseen.
12-42 Trojansille.
Indians-69ers. (Jos haluat oppia jotain jenkkifutiksesta, niin älä käy katsomas tätä peliä).
Indiansin touhusta se realismi oikein paistaa läpi, oli ihan huippujuttu et saatiin toimiva organisaatio Oulun tilalle.
Sixtarit "stadin toiseksi parasta futista" tulihan tämäkin päivä nähtyä.
16-42 sixuille.
Kun Wolvot luovuttaa, niin Roosters pitäis jakaa kahteen jengiin, näin sarjasta tulis taas mielenkiintoinen, kakkosjengi pelais sitte finaalis valkoisilla.
Vihdoin nähdään Taftin todellinen potentiaali, kun joukkueen ei enää tarvitse vetää Miron kokoista kivirekeä perässään, jos jenkkibingo osuu niin mitaleilla.
26-17 Roostersille.
Turkulaisten mestaruustoiveet lepää siinä, et useahko Roostersin pelaaja tuli huomaamattaan ostaneeksi velokortin, tarpeeksi kauan kun katsoo Sikstarien ja Wolvojen roskaa, niin kyllä oma pelikäsityskin väkisin katoaa, vaikka olis minkä tason pelimies.

93

851

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 20+17

      Trojans tuskin tekee noin paljon pisteitä.

      Sixtarit ei ikinä saa aikaan 42 pistettä edes ilmaa vastaan.

      Roosters tekee enemmän pisteitä kuin 26.

      Voittajat oikein.

    • VMPkuningas

      WOL-CRO 8-68
      - Cedric heittää yhden Sagnelle kun Cro takakenttä alkaa heittää junnuja (jos niitä on) kehiin. En tunnistanut Wol puolustuksesta ketään. Kaikilla Wol2 tausta. Kuten ketjun avaaja sanoi, onneksi nähdään teeveestä, miten vuodessa saadaan hommat kunnolla päin persettä.

      BUT-TRO 21-28
      - Butchers pystyy roikkumaan vanhan gloriansa avulla playoff-taistelussa mukana suht pitkään. Mutta wildcat QB ilman heittouhkaa tuskin kantaa 5 sijaa pidemmälle. Trojansille propsit siitä, että homma on otettu tosissaan joukkueen rakentamisessa. Turulla on sen verta laadukkaammat vahvistukset, että pisteet lähtee toispuoljokkee.

      IND-69ers 14-28
      - Suurta paskaa luvassa tuutin täydeltä. Riippuen siitä, onko Kouvola suututtanut jo kaikki ulkomaalaisvahvistukset vai ei, vaikuttaa siihen paljonko Indians häviää. En olisi uskonut, että rankkaan sixtarit sijalle 6. Siis kahden joukkueen yläpuolelle.

      ROO-TAFT 41-14
      - Ikävä kyllä Roon heittohyökkäykselle ei löydy pysäyttäjää tänä vuonna. Roosterisilla on niin monta kovaa peliä jo alla, että kyllä osittain raakileen oloinen TAFT tulee olemaan 4 maalia (vähintään) perässä puoliajalla, jonka jälkeen lukemat kaunistuu kun Roosters laittaa D-nuoret kentälle.

    • 20+15

      Voittajista samaa mieltä VMPKuninkaan kanssa, mutta muuten kauden voimasuhteista hieman erilinjoilla. Wol tuskin tulee olemaan niin paska, kuin kaikki toivovat. Joukkue, joka pystyy täyttämään oman rosterinsa vaikka puolet pelaajista häipyykin Glory hunttaamaan on kyllä ansainnut paikkansa vaahterassa ansainnut.

      Crocodiles ei tule olemaan niin kova kun tuleva pistesaalis heikommasta lohkosta antaa ymmärtää, kaikki ulkomaanvahvistukset uusia ja junnuille peliaikaa luvassa...kissanvitut, ÄÄSjoen edustuskelpoiset junnut on nyt jo kaikki pelanneet yliyli-ikäisenä jossain junnusarjassa eli jos ei taas keksitä uusia sääntöjä niin Rosteri on kiveen hakattu.

      Butchers tulee pääsemään neljäntenä pleijareihin, koska he haluavat sinne ja Taftin meno on latistunut jostain syystä kaikilla osa-alueilla junnuista edariin.

      Indians-69ers-Wol-Taft pelailevat viidennestä paikasta ja keskinäisistä peleistä voikin tulla yleisön mielestä aivan viihdyttäviä.

      Näitä kausia, jolloin juna on vienyt pelaajia kahteen seuraan on ollut ennenkin ja nyt vielä EM-kisavuosi sotki kuvioita entisestään, mutta katsellaan kannattaako tällä harrastajamäärällä istuttaa Roo/Tro vaihtopenkillä 60 pelaajaa?

      • 10+11

        Paikka Vaahterassa ansaitaan pelaamalla ja liigakriteereillä, ei täyttämällä rosteri kakkosdivarispedeillä (myönnetään kyllä, että yksi liigakriteeri on pelaajien lukumäärä ja laadusta ei puhuta mitään). Wolverines on vitsi.


      • 13+12
        10+11 kirjoitti:

        Paikka Vaahterassa ansaitaan pelaamalla ja liigakriteereillä, ei täyttämällä rosteri kakkosdivarispedeillä (myönnetään kyllä, että yksi liigakriteeri on pelaajien lukumäärä ja laadusta ei puhuta mitään). Wolverines on vitsi.

        vitsihän on se että naisten joukkoett ja seuran kakkos joukkoetta ei lasketa kriteereihin mukaan ollenkaan! samallatavalla se syö seuranresursseja kun junnujoukkoe . ja pitäisi täten laskea koko seuran harrastaja määrän mukaan ja katsoa kenelle myönnetään se ylin sarja paikka yhtenä kriteereistä .!


      • 13+15
        13+12 kirjoitti:

        vitsihän on se että naisten joukkoett ja seuran kakkos joukkoetta ei lasketa kriteereihin mukaan ollenkaan! samallatavalla se syö seuranresursseja kun junnujoukkoe . ja pitäisi täten laskea koko seuran harrastaja määrän mukaan ja katsoa kenelle myönnetään se ylin sarja paikka yhtenä kriteereistä .!

        Mihin kenelläkin huumorintaju riittää... Kakkosdivarijengi pelaamassa Vaahteraliigaa on mun mielestä vitsi.


      • 3+2+2
        10+11 kirjoitti:

        Paikka Vaahterassa ansaitaan pelaamalla ja liigakriteereillä, ei täyttämällä rosteri kakkosdivarispedeillä (myönnetään kyllä, että yksi liigakriteeri on pelaajien lukumäärä ja laadusta ei puhuta mitään). Wolverines on vitsi.

        pitää olla kova kuntosta porukkaa kun samat naamat pelaa viikonlopun aikana kakkos divaria ja vaahteraa .


      • 10+11
        13+15 kirjoitti:

        Mihin kenelläkin huumorintaju riittää... Kakkosdivarijengi pelaamassa Vaahteraliigaa on mun mielestä vitsi.

        Kuusi joukkuetta Vaahteraan niin riittää tavoitteellisesti harrastaville pelipaikkoja ja kahdeksan joukkuetta divariin jossa on mahdollista pitää hauskaa/pelata/kehittyä. 1-divariin kauden päätteeksi karsinta.


    • Hän mies

      WOL-CRO 14-35
      Wolvot heittää kaksi pitkää maalia, Seinäjoen takakentän nukahtaessa. Muutoin peli onkin S-jokelaisten hallussa, vaikkakaan juoksu ei ole aivan mallillaan pehmeähkö Wolvo frontti antaa tasaisesti jaardeja.

      BUT-TRO 10-35
      Turku vie voiton täl puol jokkee (eikös yläkenttä ole täl puol jokkee ihan virallisen määrittelyn mukaan?). Turun puolustus pitää helpohkosti Porvoon hyökkäyksen kurissa, muutaman kerran Porvoon QB juoksee nätisti uudet ja kerran saa lingottua pallon maalialueelle 44 vuotiaan (vai oliko se pelinumero) Kurvisen ulottuville, Ville ottaa erittäin ahtaasta välistä näyttävän kopin, tämä ei tosin lohduta kovin paljoa kotijoukkuetta kun Turku rynnistää voittoo ollen joka rintamalla edellä selkeästi.

      IND-69ers 25-29
      Tekisi mieli sanoa "ketä kiinnostaa".
      No pelistä ei tule huikea, Indianssin valmennus on saanut kuitenkin jotain aikaiseksi ja pelistä tulee tiukka. Ottelua ei tule ratkaisemaan mikään hieno suoritus vaan pisteet tulee kammottavien räpellysten saattelemana. Sixtareiden QB voi taas palata vanhainkotiin voittajana.

      ROO-TAFT liikaa-ei kovin paljoa
      Tästä tulee ikävästi kaikille heti selväksi mikä on Vaahtiksen keskikastin ja huipun välinen kuilu. Se on nimittäin todella iso!
      Peli ratkeaa jo toisella neljänneksellä kun Roo:n hyökkäys jauhaa TAFTin puolustukselta 5-10 jaaridia/yritys ja takoo muutamalla pitkällä heitolla sen jälkeen pinnoja tauluun. Toinen puoliaika lieenee tasaisempi kun Punakone lepuuttaa kaikkia ja kentällä on Eino ja vesipojat.

    • advannce

      Koskahan ennakot tulee liiton sivuille?
      No onhan täs ekaan matsiin vielä yli 3 tuntia

      Viikko 1 13-16.6.2014
      13.06. kello 18.30 Velodromi
      Wolverines - Crocodiles
      14.06. kello 16.00 Keskuskenttä
      Butchers - Trojans
      Otteluennakko
      15.06. kello 17.00 Kuusankoski
      Indians - 69ers
      16.06. kello 18.30 Velodromi
      Roosters - TAFT

      • SilmätAukiPuuPää

        Wolvojen ja Krokojen ennakko siellä ainakin on....


      • puinen silumä

      • TV-katsoja

        Puusilmä, TV-ottelun ennakko oli jo 12.6 etusivulla.....


    • Uuus lajiss

      Mistä löytyy live tilastot?

      • Uuuslajissa

    • Cro-Wol

      Aika karua katseltavaa. En olisi uskonut, että tasoerot ovat tätä luokkaa.

      • 18+4

        Sen lisäksi että pelin taso oli luokatonta niin kyllä oli myös kurapskaa myös tv tuotanto. Eikö tohonkaan ole mitään laatuvaatimusta...


    • Poroolainen katsoja

      Trojans oli tänään mun mielestä aivan psk...
      Eli onneksi olkoon Roosters!
      Turun puolustus on ihan ok tasolla, kuten pitkään on ollut, mutta se hyökkäys on täysin munatonta!
      Kyllä pitää Virolainen&Titola-akselin alkaa pohtia mitä tekevät hyökkäykselle, puolustus voi viedä liki finaaliin asti, mutta ei tuo hyökkäys anna mitään mahdollisuuksia Roosterssia vastan, voi jopa tehdä todella tiukkaa TAFTia vastaan.
      Tänään Turku oli Porvoota parempi, mutta omana "varmana" finaalistina en enää Turkua voi pitää.
      Sinäänsä sääli koska luulin että tuolla pelaaja ringillä valmennus saisi enemmän irti. Tokikaan en ole koskaan ymmärtänyt Titolan valintaa hyökkäyksen koordinaattoriksi. Näyttöjä ehkä divarista, maajoukkueessa LB valmentajana, jota toki en myöskään suostu ymmärtämään. Ei mulla ole mitään Karia vastaan, enkä häntä tunne mut näytöt ainakin mun mielestä on aika heikot.

    • attaboy

      katotaan miltä näyttää trojansin hyökkäys sitten kun crawford on pelannut ekan matsin...

      • Mä täältä vain...

        Ei se yksi mies mitään ratkaise.
        Moi Titola ja Moi Virolainen (näinhän täällä pitää sanoa aina)
        Brown oli ok, toki olivat vissiin qb:een kanssa sopineet ettei muille edes heitetä...


      • 19+17

        Trojansin ongelma oli lähinnä se, että pelinrakentaja ei osannut heittää. Ensimmäinen draivi näytti solidilta ja sen jälkeen hapuilua. Välillä hyviä passeja, välillä aivan älyttömiin paikkoihin.


      • Tintamareski
        19+17 kirjoitti:

        Trojansin ongelma oli lähinnä se, että pelinrakentaja ei osannut heittää. Ensimmäinen draivi näytti solidilta ja sen jälkeen hapuilua. Välillä hyviä passeja, välillä aivan älyttömiin paikkoihin.

        Nyt kannattaa muistaa kummankin pelinrakentajan suoritusta arvioidessa, että tuuli oli aivan posketon matsin aikana. Varsinkin Porvoon QB:n heitot menivät tuulen mukana usein laidasta yli korkealla.


      • 6+16
        Tintamareski kirjoitti:

        Nyt kannattaa muistaa kummankin pelinrakentajan suoritusta arvioidessa, että tuuli oli aivan posketon matsin aikana. Varsinkin Porvoon QB:n heitot menivät tuulen mukana usein laidasta yli korkealla.

        Tuuli ei vaikuta lukuihin, jotka oli välillä aivan kammottavia.


    • ratkaisija1

      no juu yksi mies ei ratkaise mitään mutta kyllä crawford hieman erilaisen uhan luo kuin joku suomibäkki. Trojansin rissu osasto on niin hyvä , että jos päätät puolustaa heittoa rokottaa crawford siitä varmasti.

      • 7+15

        Totaa... Koho juoksi 10 jaardin keskiarvolla...


      • morjes
        7+15 kirjoitti:

        Totaa... Koho juoksi 10 jaardin keskiarvolla...

        Joo kyllähän koho hyvin juoksi mutta ei luo silti samanlaista uhkaa kuin Crawford. Ja ainiin, turulta puuttui rissuosastolta viellä mankki ja lahti. Kun kentällä on brown, mankki, saloranta, lahti ja crawford voi puolustukselle tulla tiukat paikat. Ja vaihdossa vielä mäkinen ja yli-arvela..... ja koho.


    • 14+2

      Porvoo oli huonompi ku mitä osasin edes odottaa. Puolustuslinja otti säännöllisesti kuonoon. Jenkkikuuppa juoksi jonkun kerran, mutta oli muuten ihan tavallinen kuolevainen. Hyökkäyslinjan vasenta puolta (Martikka, Puustinen) pöllytti eläkeläis DE pahemman kerran ja pelinrakentaja sai juosta itku kurkussa pakoon. Juoksu ei toiminu, pallonmenetyksiä... Alussa LB osasto näytti pelastavan puolustuksen, mutta sekin loppu lyhyeen. Surkeaa.

    • 6+8

      Eikös toi Martikka ole jo pitkälti yli eläkeiän itsekkin.

      • 15+18

        Selkeesti parasta ennen -päivä on ohitettu.


    • 10+12

      Velodromi vaati taas yhden uhrin kun Kougialta meni polvi. Milloin tähän järjettömyyteen saadaan loppu ja siirrettyä pelit helvettiin sieltä rotanloukosta? Liitonhan piti saada siirrettyä liigapelit pallokentälle?

      • 11+11

        Eikö se Kougian polvi ja nilkka mennyt pas*aksi ihan taklaustilanteessa?


      • 1+18
        11+11 kirjoitti:

        Eikö se Kougian polvi ja nilkka mennyt pas*aksi ihan taklaustilanteessa?

        Totta kai meni taklaustilanteessa, mutta onhan mahdollista ettei olisi loukkaantunut toisella alustalla. lmeisesti polvi osui Velon pintaan, sillä se oli mielestäni verellä. Oliko alusta tässä tapauksessa syypää? Mene ja tiedä. Tilastollisesti Velodromi vaatii kuitenkin huomattavan paljon uhreja.


      • 16+12
        1+18 kirjoitti:

        Totta kai meni taklaustilanteessa, mutta onhan mahdollista ettei olisi loukkaantunut toisella alustalla. lmeisesti polvi osui Velon pintaan, sillä se oli mielestäni verellä. Oliko alusta tässä tapauksessa syypää? Mene ja tiedä. Tilastollisesti Velodromi vaatii kuitenkin huomattavan paljon uhreja.

        Kun tilannetta katsoo nauhalta, ei kyseessä ole Velodromin uhri. Wolverinesin pelaajat tulevat tilanteessa suoraan Kougian polven ja nilkan päälle jolloin molemmat vääntyy todella pahan näköisesti. Väitän, että olisi ottanut kipeää millä tahansa alustalla.


      • 8+20
        16+12 kirjoitti:

        Kun tilannetta katsoo nauhalta, ei kyseessä ole Velodromin uhri. Wolverinesin pelaajat tulevat tilanteessa suoraan Kougian polven ja nilkan päälle jolloin molemmat vääntyy todella pahan näköisesti. Väitän, että olisi ottanut kipeää millä tahansa alustalla.

        No mutta ei se estä seinäjokista pillittämästä, sehän kuuluu niiden tiedotusmetodiin. Kun ei mestaruutta saa edes rahalla, niin vetäähän se mielen synkäks.

        "onhan mahdollista ettei olisi loukkaantunut toisella alustalla"

        Just. No onhan se mahdollista, että toisella alustalla olis kuollu.


      • 1+18
        8+20 kirjoitti:

        No mutta ei se estä seinäjokista pillittämästä, sehän kuuluu niiden tiedotusmetodiin. Kun ei mestaruutta saa edes rahalla, niin vetäähän se mielen synkäks.

        "onhan mahdollista ettei olisi loukkaantunut toisella alustalla"

        Just. No onhan se mahdollista, että toisella alustalla olis kuollu.

        En ole seinäjokinen, mutta olen muutaman ottelun pelannut velolla ja se on ehdottomasti paskin ja vaarallisin alusta millä olen jefua pelannut. Tällä kentällä pelataan siis ylivoimaisesti eniten jefua Suomessa. Kougian tilanteesta riippumatta helsinkiläisjoukkueet (kuten heidän vieraansakin) ansaitsisivat ehdottomasti paremmat olosuhteet.


      • 15+18
        1+18 kirjoitti:

        Totta kai meni taklaustilanteessa, mutta onhan mahdollista ettei olisi loukkaantunut toisella alustalla. lmeisesti polvi osui Velon pintaan, sillä se oli mielestäni verellä. Oliko alusta tässä tapauksessa syypää? Mene ja tiedä. Tilastollisesti Velodromi vaatii kuitenkin huomattavan paljon uhreja.

        Eikös tota just tilastoitu ja huomattiin, että ei vaadi sen enempää uhreja ku muutkaan kentät? Vai mistäs tää "tieto" on peräsin?


      • 1+9
        15+18 kirjoitti:

        Eikös tota just tilastoitu ja huomattiin, että ei vaadi sen enempää uhreja ku muutkaan kentät? Vai mistäs tää "tieto" on peräsin?

        mikä taho sen on tilastoinu ja mitkä loukkaantumiset on otettu huomioon tilastoissa.


      • 7+20
        1+9 kirjoitti:

        mikä taho sen on tilastoinu ja mitkä loukkaantumiset on otettu huomioon tilastoissa.

        SAJL tilastoi loukkaantumisia, sinnehän piti ilmottaa kaikki joukkueen loukkaantumiset. Mun ymmärtääkseni ilmi ei tullu, että Velolla tapahtuis enemmän loukkaantumisia ku muuallakaan. Kysäse liitosta, voihan olla, että oon käsittäny/kuullu väärinkin.


      • 1#1
        7+20 kirjoitti:

        SAJL tilastoi loukkaantumisia, sinnehän piti ilmottaa kaikki joukkueen loukkaantumiset. Mun ymmärtääkseni ilmi ei tullu, että Velolla tapahtuis enemmän loukkaantumisia ku muuallakaan. Kysäse liitosta, voihan olla, että oon käsittäny/kuullu väärinkin.

        Kuka dorka ilmoittaa loukkaantumiset liittoon Roostersin nähtäväksi.
        sun ymmärrys on todennäköisesti se mitä Roope sulle kertoo.


      • 19+2
        1#1 kirjoitti:

        Kuka dorka ilmoittaa loukkaantumiset liittoon Roostersin nähtäväksi.
        sun ymmärrys on todennäköisesti se mitä Roope sulle kertoo.

        No ei sitte kannata valittaa, jos kerran ei suostu antamaan liitolle välineitä vaatia päällysteen uusimista (sen takiahan niitä tietoja kerättiin). Ei taida nyt oma ymmärrykses olla ihan tikissä.


    • 1+16

      Kyllä kun katseli sitä liukastelua, kaatuilua ja varovasti liikkumista niin ei toi pohja ole kyllä pelattavassa kunnossa.

    • 14+2

      Ei tarvii Vantaalla yhtään hävetä tän päivästä pelisuoritusta. Roosters oli koko pelin kusessa ja ilman tuomareitten valtavaa avustusta peli olisi ollut ihan toisenlainen. Miksi tuo tuomariviisikko saa tuomaroida Roostersin pelejä. Joka kerta helvetillinen kotiinpäin vetäminen.

      • 10+17

        Ihan kiva toiveajattelu, mutta tilastot kyllä kertoo, että TAFT oli koko ajan kusessa. Ja jos se sitä turpaan ottamista Vantaalla helpottaa, niin voidaan sopia tuomarien toiminnasta ihan mitä haluut. Mitäpä sitä Vantaallakaan peiliin katsomaan, turpaan ottaminen on kivaa niin kauan ku voi itkeä tuomareista ja selittää oman paskuuden niillä.

        http://www.sajl-tilastot.net/roo/xlive.htm


      • Turpaanottaja
        10+17 kirjoitti:

        Ihan kiva toiveajattelu, mutta tilastot kyllä kertoo, että TAFT oli koko ajan kusessa. Ja jos se sitä turpaan ottamista Vantaalla helpottaa, niin voidaan sopia tuomarien toiminnasta ihan mitä haluut. Mitäpä sitä Vantaallakaan peiliin katsomaan, turpaan ottaminen on kivaa niin kauan ku voi itkeä tuomareista ja selittää oman paskuuden niillä.

        http://www.sajl-tilastot.net/roo/xlive.htm

        Taft oli paska tänään. Roosters oli paska tänään. Tuomarit oli paskoja tänään. Velo oli paska alusta tänään. En pitänyt näkemästäni.


      • Sinivalkoinen

        Hävetä ei todellakaan Vantaalla tarvitse. Peli olisi ollut ihan voitettavissa, mutta ei tällä kertaa. Roostersilla taisi olla aloittavat koko pelin kentällä se kertonee jotain sekin.


      • 20+13
        Sinivalkoinen kirjoitti:

        Hävetä ei todellakaan Vantaalla tarvitse. Peli olisi ollut ihan voitettavissa, mutta ei tällä kertaa. Roostersilla taisi olla aloittavat koko pelin kentällä se kertonee jotain sekin.

        Oli täysin voitettavissa. Ei olis tarvittu ku joku toinen joukkue tekemään se.


      • 12+12
        Turpaanottaja kirjoitti:

        Taft oli paska tänään. Roosters oli paska tänään. Tuomarit oli paskoja tänään. Velo oli paska alusta tänään. En pitänyt näkemästäni.

        Unohdit selostajan, sekin oli paska ja kahvi kylmää.


      • nöpö
        20+13 kirjoitti:

        Oli täysin voitettavissa. Ei olis tarvittu ku joku toinen joukkue tekemään se.

        täyttä paskaa


      • 4+12
        Sinivalkoinen kirjoitti:

        Hävetä ei todellakaan Vantaalla tarvitse. Peli olisi ollut ihan voitettavissa, mutta ei tällä kertaa. Roostersilla taisi olla aloittavat koko pelin kentällä se kertonee jotain sekin.

        On kyllä komee suoritus, vastustaja ei päässy peluuttamaan kakkosmiehistöä. Eiku sampanjapullot jäihin ja sankarilaulut pyörimään! Ja loput voi aina selittää tuomareilla.


      • 6+8

        Miten te vantaalaiset aina meette tähän samaan urpoiluun? Ihan sama viime kaudella. Eka matsi karseessa säässä naurettavan liukkaalla Velodromilla ja Roostersin heittopeli oli huonoa. Sitte kauden päätteeks takki auki aurinkoisessa kelissä pelaamaan välierää kovan vantaalaisuhon saattelemana ja matsi ohi ekalla neljänneksellä. Oli aika hiljasta sen jälkeen. Te ootte huonoja, uskokaa nyt.


      • 17+5
        6+8 kirjoitti:

        Miten te vantaalaiset aina meette tähän samaan urpoiluun? Ihan sama viime kaudella. Eka matsi karseessa säässä naurettavan liukkaalla Velodromilla ja Roostersin heittopeli oli huonoa. Sitte kauden päätteeks takki auki aurinkoisessa kelissä pelaamaan välierää kovan vantaalaisuhon saattelemana ja matsi ohi ekalla neljänneksellä. Oli aika hiljasta sen jälkeen. Te ootte huonoja, uskokaa nyt.

        Eikös se velo enää olekaan sama kaikille. Nyt punanutut täällä itkee että kun velo on liukas se antaa kohtuutonta etua vastustajalle. Luulin että kotijoukkue joka treenaa velolla pärjäisi paremmin säästä riippumatta. Vai onko sadepäivinä neitien treenit siirretty luokkahuoneisiin ettei kampaus mene piloille?


      • 3+2
        17+5 kirjoitti:

        Eikös se velo enää olekaan sama kaikille. Nyt punanutut täällä itkee että kun velo on liukas se antaa kohtuutonta etua vastustajalle. Luulin että kotijoukkue joka treenaa velolla pärjäisi paremmin säästä riippumatta. Vai onko sadepäivinä neitien treenit siirretty luokkahuoneisiin ettei kampaus mene piloille?

        Ei ole, sitähän Roon omilla sivuillakin itketään että velo oli liukas ja roosters sai lippuja

        http://www.helsinkiroosters.com/2014/06/helsinki-roosters-voittoon-vaahteraliigakauden-avauksessa/


      • 4+18
        17+5 kirjoitti:

        Eikös se velo enää olekaan sama kaikille. Nyt punanutut täällä itkee että kun velo on liukas se antaa kohtuutonta etua vastustajalle. Luulin että kotijoukkue joka treenaa velolla pärjäisi paremmin säästä riippumatta. Vai onko sadepäivinä neitien treenit siirretty luokkahuoneisiin ettei kampaus mene piloille?

        Roosters ei treenaa Velolla. Eikä tossa mun mielestä kyllä sanottu, että olis etu vastustajalle. Haittaa molempien joukkueiden heittohyökkäystä varmasti ihan yhtä paljon (tosin Kelly 24%, Johnson 60%). Jos luetun ymmärtäminen on tota luokkaa, niin mee siellä Vantaalla takasin siihen homekouluus, mistä oot lähtenykin.


      • 19+10
        3+2 kirjoitti:

        Ei ole, sitähän Roon omilla sivuillakin itketään että velo oli liukas ja roosters sai lippuja

        http://www.helsinkiroosters.com/2014/06/helsinki-roosters-voittoon-vaahteraliigakauden-avauksessa/

        No, lopputulos nyt oli kuitenkin se, että TAFT sai sitä kuuluisaa höyläämätöntä kakkoseen ja urakalla. Jos toi lässyttäminen sitä helpottaa, niin antaa mennä. Eihän se vantaalaisuus mitään herkkua ole, joten kai sitä pitää jotenkin yrittää lievittää.


    • rootft1706

      Eipä ne tuomarit kai tänään niin paskoja olleet, yhtä tilannetta lukuunottamatta. Pelin loppuvaiheilla oli tilanne jonka tuomarit hölmöilivät kyllä ja käänsivät sillä pelin Roostersille. Taftin pelaaja riisti pallonkantajalta pallon ja olisi tehnyt varman td:n, mutta jostain syystä peli vihellettiin poikki liian aikaisin ja pallo päätyi Roostersin haltuun. 21-14 olisi ollut täysin eri tilanne kuin 24-7. Sen verran vakuuttavasti Roo eteni koko toisen puoliajan, että tuskin se taftille olisi riittänyt, mutta olisi ainakin jännitys säilynyt. Ja tätä ei voi edes kukonpojat kiistää.

      • 14+4

        Eteneminen oli pysähtynyt, joten peli oli päättynyt.


      • 4+17

        Kyllä se pääkatsomon puoleinen kääpiötuomari, nimeä en tiedä mutta selässä #23 heitti pari paskaa lippua peräkkäisissä downeissa ja käänsi pelinkulun kun TAFT oli johtoasemassa 0-7. Pitkä n. 50yds heitto rissulle joka otti pallon kiinni ja olisi tuonut vierasjoukkueen hyvään kenttäasemaan niin tuli hyökkäyksen syötön vastaanoton häirintä rissulle vaikka corneri ei katsonut edes palloon. Seuraavassa downissa sitten roostessin pelaaja roikkui rissussa kiinni, sama peli ja lippu jäi taskuun. Onko nämä oikeasti ensimmäisen vuoden tuomariharjoittelijoita vai mikä mättää. Divariin treenaamaan ettei tartte aikuisten peliä sotkea.


      • 5+6
        4+17 kirjoitti:

        Kyllä se pääkatsomon puoleinen kääpiötuomari, nimeä en tiedä mutta selässä #23 heitti pari paskaa lippua peräkkäisissä downeissa ja käänsi pelinkulun kun TAFT oli johtoasemassa 0-7. Pitkä n. 50yds heitto rissulle joka otti pallon kiinni ja olisi tuonut vierasjoukkueen hyvään kenttäasemaan niin tuli hyökkäyksen syötön vastaanoton häirintä rissulle vaikka corneri ei katsonut edes palloon. Seuraavassa downissa sitten roostessin pelaaja roikkui rissussa kiinni, sama peli ja lippu jäi taskuun. Onko nämä oikeasti ensimmäisen vuoden tuomariharjoittelijoita vai mikä mättää. Divariin treenaamaan ettei tartte aikuisten peliä sotkea.

        Nyt kannattaa apinan vetää hetki henkeä. Se hyökkäyksen häiritä oli aivan selvä rike, toisella kädellä työnsi cornerin pois. Seuraavalla downilla molemmilla oikeus palloon. Tollaset amatöörikatsojat pilaa meidän muiden maineen.


      • 20+10
        4+17 kirjoitti:

        Kyllä se pääkatsomon puoleinen kääpiötuomari, nimeä en tiedä mutta selässä #23 heitti pari paskaa lippua peräkkäisissä downeissa ja käänsi pelinkulun kun TAFT oli johtoasemassa 0-7. Pitkä n. 50yds heitto rissulle joka otti pallon kiinni ja olisi tuonut vierasjoukkueen hyvään kenttäasemaan niin tuli hyökkäyksen syötön vastaanoton häirintä rissulle vaikka corneri ei katsonut edes palloon. Seuraavassa downissa sitten roostessin pelaaja roikkui rissussa kiinni, sama peli ja lippu jäi taskuun. Onko nämä oikeasti ensimmäisen vuoden tuomariharjoittelijoita vai mikä mättää. Divariin treenaamaan ettei tartte aikuisten peliä sotkea.

        Tossa sun viestissä on vaan pari asiaa pielessä.

        1. Corneri katto palloa.
        2. Se oli ihan selkee push off rissulta.

        Seuraava downi oli ihan normaali.

        Mikä siellä Vantaalla on oikein pielessä, paitsi tietenkin ikävä kaupunki ja pa5ka fudisjengi? Eiks nyt vaan vois ajella sovussa monkey-mopolla ja notkua ostarilla? Ei tarvis tulla tänne höpisemään roskaa.

        Heti kun myönnätte olevanne huonoja, voitte alkaa tehdä sille jotain. Niin kauan ku yritätte selittää ankeita suorituksianne tuomareilla ja ties millä, pysytte tommosena rupusakkina.


      • red sucks
        20+10 kirjoitti:

        Tossa sun viestissä on vaan pari asiaa pielessä.

        1. Corneri katto palloa.
        2. Se oli ihan selkee push off rissulta.

        Seuraava downi oli ihan normaali.

        Mikä siellä Vantaalla on oikein pielessä, paitsi tietenkin ikävä kaupunki ja pa5ka fudisjengi? Eiks nyt vaan vois ajella sovussa monkey-mopolla ja notkua ostarilla? Ei tarvis tulla tänne höpisemään roskaa.

        Heti kun myönnätte olevanne huonoja, voitte alkaa tehdä sille jotain. Niin kauan ku yritätte selittää ankeita suorituksianne tuomareilla ja ties millä, pysytte tommosena rupusakkina.

        - 1. Corneri katto palloa. -

        sitä voi olla kyllä montaa erimieltä että kattoko palloa jossei taka raivossa ole sitten silmiä?? helppoa huudella sieltä kehäykkösen sisäpuolelta kun tuomarit istuu samassa lounas pöydässä.! mutta eihän teille roostersin pelleille mikään riitä....

        https://www.facebook.com/photo.php?fbid=605755662855174&set=a.605755229521884.1073741835.602522019845205&type=1&theater


      • 6+10
        red sucks kirjoitti:

        - 1. Corneri katto palloa. -

        sitä voi olla kyllä montaa erimieltä että kattoko palloa jossei taka raivossa ole sitten silmiä?? helppoa huudella sieltä kehäykkösen sisäpuolelta kun tuomarit istuu samassa lounas pöydässä.! mutta eihän teille roostersin pelleille mikään riitä....

        https://www.facebook.com/photo.php?fbid=605755662855174&set=a.605755229521884.1073741835.602522019845205&type=1&theater

        Koita nyt jyväjemmari tajuta, että ei sillä ole mitään väliä katsooko se corneri palloa, jos rissu työntää suoralla kädellä sitä hartiasta. Aivan päivän selvä pushoff, tuosta ei tarvitse edes keskustella. Ja opettele säännöt, ennen kuin alat mouhoamaan.


      • 10+20
        red sucks kirjoitti:

        - 1. Corneri katto palloa. -

        sitä voi olla kyllä montaa erimieltä että kattoko palloa jossei taka raivossa ole sitten silmiä?? helppoa huudella sieltä kehäykkösen sisäpuolelta kun tuomarit istuu samassa lounas pöydässä.! mutta eihän teille roostersin pelleille mikään riitä....

        https://www.facebook.com/photo.php?fbid=605755662855174&set=a.605755229521884.1073741835.602522019845205&type=1&theater

        Nyt taas Vantaan toppahousu ei tajua, että still-kuvista ei kannattais hirveesti tehdä johtopäätöksiä. Toi kuvahan on otettu sen jälkeen kun toi TAFTin rissu työnsi cornerin kumoon. Sitä ennen katsoi kyllä tiukkaan palloa. Mutta turhaanhan mä tätä tommoselle juntille selitän. Vantaa on maailman keskipiste ja TAFT on valmis NFL:ään, jos tuomarit ei mokais niiden saumoja. Morjens...


      • asdfasdf
        10+20 kirjoitti:

        Nyt taas Vantaan toppahousu ei tajua, että still-kuvista ei kannattais hirveesti tehdä johtopäätöksiä. Toi kuvahan on otettu sen jälkeen kun toi TAFTin rissu työnsi cornerin kumoon. Sitä ennen katsoi kyllä tiukkaan palloa. Mutta turhaanhan mä tätä tommoselle juntille selitän. Vantaa on maailman keskipiste ja TAFT on valmis NFL:ään, jos tuomarit ei mokais niiden saumoja. Morjens...

        Työnsi cornerin kumoon. Kissat koiria.


      • 18+12
        10+20 kirjoitti:

        Nyt taas Vantaan toppahousu ei tajua, että still-kuvista ei kannattais hirveesti tehdä johtopäätöksiä. Toi kuvahan on otettu sen jälkeen kun toi TAFTin rissu työnsi cornerin kumoon. Sitä ennen katsoi kyllä tiukkaan palloa. Mutta turhaanhan mä tätä tommoselle juntille selitän. Vantaa on maailman keskipiste ja TAFT on valmis NFL:ään, jos tuomarit ei mokais niiden saumoja. Morjens...

        Nopeesti se corneri on ollut tolpillaan ja mukana juoksemassa vieressä jos se on ehditty matkalla tuuppia kumoon.? Mutta turhaa teille on varmaan fysiikkaa opettaa.


      • 4+3
        asdfasdf kirjoitti:

        Työnsi cornerin kumoon. Kissat koiria.

        Niin, työnsi cornerin kumoon. Selkee push off. Onko se nyt noin hankala tajuta siellä Vantaalla? Opetelkaa pelaamaan fudista, niin ei tarvi täällä itkeä ja nillittää.


      • 17+5
        18+12 kirjoitti:

        Nopeesti se corneri on ollut tolpillaan ja mukana juoksemassa vieressä jos se on ehditty matkalla tuuppia kumoon.? Mutta turhaa teille on varmaan fysiikkaa opettaa.

        Idiootti. Tossa valokuvassahan sitä on just työnnetty ja se on pois tasapainosta. Jos sä et oo edes nähny koko tilannetta, niin kantsis ehkä olla kirjottelematta typeryyksiä tänne. Mutta jälleen kerran, jos se sitä vantaalaisuutta ja turpaan ottamista helpottaa, niin ehkä se on sitte kuitenkin parempi kirjottaa tänne ku lähteä esim. Myyrmäkeen ammuskelemaan.


    • fjsaldkfjsakdfj

      Moi Perttu, kun katot pelin filmiltä huomaat, että ei ollu.

      • 13+11

        Moi, vantaalainen juntti, turpaan tuli.


      • vihreeitkee
        13+11 kirjoitti:

        Moi, vantaalainen juntti, turpaan tuli.

        Perttu, me on aina tiedetty että sä tykkäät Helsingin jengeistä mut tarviiko sitä noin suoraan näyttää?


      • 9+15
        vihreeitkee kirjoitti:

        Perttu, me on aina tiedetty että sä tykkäät Helsingin jengeistä mut tarviiko sitä noin suoraan näyttää?

        Voittajista on helppo tykätä. Vantaalaisista häviäjistä ei.


    • Raaskul

      Ei taftilla ollut oikein aseita roon puolustusta vastaan. Vaikutti todella kovalta niiden puolustaminen. Roon hyökkäys oli taas yllättävissä vaikeukissa vaikka etenikin. Vaikeudet vaikuttivat lähinnä itse aiheutetuilta kuin taftin puolustuksen ansiolta vaikka Kuikka hyvin pelasikin. Keli vaikutti molempien suoritukseen.

    • nimmarimerkki

      No, kyllä Roosters joutui ihan päivätyön tekemään TAFT puolustuksen kanssa. 4 pickiä, joista osa RoJon piikkiin ja osa puolustuksen ansioksi eli en ihan sanoisi, että "Vaikeudet vaikuttivat lähinnä itse aiheutetuilta". Sen sijaan Roo-puolustus oli TAFT:lle liian kova pala. Eli mitään aseita ei ollut. Rissut jäivät aivan varjoon. Sinne tarvittais pari pikajuoksijaa laidoille, jotta olisi mahkuja haastaa takakenttää. Mutta tämän suorituksen nähtyäni sanon, että jos TAFT pitää tasoa yllä ja nostaa hyökkäyksen tehoa kesän aikana niin on todella solidi haastaja Vaahteramaljaan. Eli tärkein tavoite pitäisi olla välttää runkosarjan 4.sija koska silloin joutuu Ryystersia vastaan pleijareissa.

      RoJo näytti aika vanhalta, hitaalta ja väsyneeltä. Alkaako kohta olla aika uusia QB-kalustoa? Siellähän on Eino kasvamassa... eiku.

      • 11+12

        Öö... TAFTin ainoa linjamies on Outinen. Muuten molempiin suuntiin hampaaton esitys. Kuuppa on ihan ok, mutta ihan hirveästi ei ole targetteja. Ja tuolla sakilla maljaan? Ei mitään palaa. Kolmas sija on mahdollinen, jos Crocot on tarpeeksi heikentynyt.


      • 18+8

        Rojo heitti Ruotsin kahta parasta joukkuetta vastaan yhteensä yli 800 jaardia. Eiköhän se vielä osaa hommansa...


      • 12+2

        Jenkkibäkki tiputti vissiin kaksi varmaa pitkää TD:tä. Muutenkin näytti Roo olevan vähän ylimielisellä asenteella hyökkäyksessä. Linjahan niillä on kyllä kova, veivät taftia ihan miten halusivat. Tosin Taftilla ei muita siellä ole kun Okko. Siinä on miettimistä miten pysäytät sekä heiton että juoksun.

        Roon D oli kova, Taftin hyökkäys huono. melkein kaikki jaardit tuli rikkinäisillä peleillä.


    • tosikko fani

      Oliko Rojolla QB Rib Protector vai oliko se läskiä? Näytti läskiltä katsomoon. Wingisit oli hyviä. Selostaja huono. Marco takas. Onneks musiikkii sentään oli 80 luvun hittejä.

    • 20+1

      Sillä oli luonnonmukainen rib protector!

      • 18+16

        Ihan turhaan, TAFTin pelaajat kun ei koko matsissa päässy lähellekään.


      • 13+11
        18+16 kirjoitti:

        Ihan turhaan, TAFTin pelaajat kun ei koko matsissa päässy lähellekään.

        Miten sen onnistui heittää neljä interiä jos Taft ei saanut sille edes painetta?


      • 20+14
        13+11 kirjoitti:

        Miten sen onnistui heittää neljä interiä jos Taft ei saanut sille edes painetta?

        Heitti huolimattomasti, painetta ei ollut, näytti välillä että aikaa on vaikka kuinka paljon ja silti heitti väärään paikkaan.


    • Moi ROJO

      121 jaardia versus 442 jaardia, saa perttu heitellä sitä liinaa aika paljon että vandan pojilta olis yli 300 viety, pellet.

      eikä toi 98 jaardia jenkkikuupalla ja jenkkirissulla oo mikään ihan huippusuoritus.. ja tais siellä toinenkin jenkki #12 rissuna vilahtaa

      • sinineniskee

        Moi rojo. Viimeks kun mä tarkistin niin pisteet ratkas, ei jaardit. Ja karu fakta on se että dumarit oli ne jotka naulas viimesen naulan vantaalaisten arkkuun kääntämällä puolustuksen td:n roon field goaliks, ei suinkaan roon pelaajat.


      • 1+13
        sinineniskee kirjoitti:

        Moi rojo. Viimeks kun mä tarkistin niin pisteet ratkas, ei jaardit. Ja karu fakta on se että dumarit oli ne jotka naulas viimesen naulan vantaalaisten arkkuun kääntämällä puolustuksen td:n roon field goaliks, ei suinkaan roon pelaajat.

        Moi, ääliö. Karu fakta on, että TAFTin hyökkäys sai jaardeja rikkoutuneista peleistä. Pelinrakentaja joutu juoksemaan henkensä edestä ja juoksupeli törmäsi seinään. Jenkkifudiksen perustotuuksia on, että ilman edettyjä jaardeja hyvin harvoin on pelissä mukana. Ei myöskään TAFT.

        Siinä tilanteessa, missä se TAFTin LB ei tajunnu pelin olleen poikki, ja hölkkäs urpona kohti maalia, pallonkantajan eteneminen oli päättynyt. Jenkkifudissääntöjen mukaan (joita kai TAFT edelleen kuitenkin noudattaa?) peli päättyy kun pallonkantajan eteneminen pysäytetään.

        Jos Vantaalla häviäminen on NOIN katkeraa, niin kannattaa jättäytyä sarjasta pois. Noin pa5kalla pelillä nimittäin turpaan tulee vielä monta kertaa.


      • punainenonrumaväri
        1+13 kirjoitti:

        Moi, ääliö. Karu fakta on, että TAFTin hyökkäys sai jaardeja rikkoutuneista peleistä. Pelinrakentaja joutu juoksemaan henkensä edestä ja juoksupeli törmäsi seinään. Jenkkifudiksen perustotuuksia on, että ilman edettyjä jaardeja hyvin harvoin on pelissä mukana. Ei myöskään TAFT.

        Siinä tilanteessa, missä se TAFTin LB ei tajunnu pelin olleen poikki, ja hölkkäs urpona kohti maalia, pallonkantajan eteneminen oli päättynyt. Jenkkifudissääntöjen mukaan (joita kai TAFT edelleen kuitenkin noudattaa?) peli päättyy kun pallonkantajan eteneminen pysäytetään.

        Jos Vantaalla häviäminen on NOIN katkeraa, niin kannattaa jättäytyä sarjasta pois. Noin pa5kalla pelillä nimittäin turpaan tulee vielä monta kertaa.

        Kannattaa tarkistaa se sääntökirja. Peli meinaan EI KATKEA aina siihen kun eteneminen päättyy jos etenijä aktiivisesti pyrkii irti siitä taklauksesta. Ton sun kertomas mukaan sitten palautuksissakin kun palauttaja pysähtyy, väistää ja vaihtaa suuntaa, tuomari viheltäs pelin poikki. Kandee opetella ne säännöt tai sitten kannattaa siirtyä pois lajin parista kokonaan !


      • 20+14
        punainenonrumaväri kirjoitti:

        Kannattaa tarkistaa se sääntökirja. Peli meinaan EI KATKEA aina siihen kun eteneminen päättyy jos etenijä aktiivisesti pyrkii irti siitä taklauksesta. Ton sun kertomas mukaan sitten palautuksissakin kun palauttaja pysähtyy, väistää ja vaihtaa suuntaa, tuomari viheltäs pelin poikki. Kandee opetella ne säännöt tai sitten kannattaa siirtyä pois lajin parista kokonaan !

        Hölmö, opettele nyt edes lukemaan ja lue sen jälkeen ne säännöt. Tossahan kirjotettiin, että peli päättyy kun pallonkantajan eteneminen PYSÄYTETÄÄN.

        ARTICLE 3. A live ball becomes dead and an official shall sound his whistle
        or declare it dead:

        When it goes out of bounds other than a kick that scores a field goal after
        touching the uprights or crossbar, when a ball carrier is out of bounds,
        HUOM! or when a ball carrier is so held that his forward progress is stopped. When in question, the ball is dead (A.R. 4-2-1-II)

        Jos pallonkantaja pysäyttää oman eteenpäinliikkeensä, ei peli tietenkään pääty, mutta ei kai näin monimutkasta asiaa kannata tommoselle luupäälle edes yrittää selittää.


    • fghty

      Roon frontti on moneen vuoteen kovin nippu. Suurin osa juoksuyrityksistä pysähtyy seinään ei ainoastaan taftin.

    • 19+4

      No no Roosters pojat katsokaapa oman seuranne historiaa. Kuinka paljon teilläkin on vaikkuttanut ja vaikkuttaa. Niitä paskoja jotka on TAFT taustaisia. ( Nehän on ollut tunnetusti ihan paskoja pelimiehiä Roosterssia ja penkinlämmittäjiä. Kun stadin pojat on hoitanut homman kotia...)

      Itse olin myös katsomassa peliä. Ei kummankaan joukkueen peli ollut kyllä uomissa. Jos Roosters esittää eurokentillä samanlaista sekoilua niin noutaja tulee. Taft illa ei materiaali riittänyt Roostersin kaatoon kylmä fackta.

      Sitten semmoinen Fackta Stadista. Stadi on snadi mutta buli. Stadi loppuu toisessa suunassa pitkäänsiltaan ja osa tölikkää kuuluu stadiin.

      Tämän Factan kertoi aito Stadilainen joka lähti maalle pakoon stadin pommituksia sodan aikaan ja Hän meni Pasilaan suojaan.

      Kun te kerran tiedätte siitä Stadista niin paljon ja huudatte jyvä jemmareista. Niin monta aitoa Stadilaista pelaa Roosterssa ja monnessa ikäpolvessa.

      T : yksi ristiinnussittu Vantaalainen joka tuntee muutaman aidon Stadilaisen.

      • 19+14

        Jos nyt katsotaan ihan vaan niitä numeroita taululla. TAFT otti turpaan eikä siinä ollu tuomareilla osaa eikä arpaa. Semmosen höpöttäminen vaan lisää säälittävyyttä, koska kuka tahansa, joka oli matsia kattomassa, tietää ettei TAFTilla ollu mitään jakoa.


    • 3+6

      Ei siellä mitään TAFT taustaisia tai muualta tulleita ole. Kaikki asuvat ydinkeskustassa.

      • 19+10

        Tarkemmin sanottuna Punavuoressa ja Eirassa.


      • tsehtseh
        19+10 kirjoitti:

        Tarkemmin sanottuna Punavuoressa ja Eirassa.

        Näin on. Duunaritaustaiset Rööperissä ja ihmistaustaiset Eirassa.


    • 9+18

      Näkyykö ensimmäisen kierroksen peli jostain. Pitäisi tarkistaa pelistä yksi juttu. Liiton sivuilla lukee että näkyy mytta ei näy? Aikaisempina vuosina on näkynyt mutta onko nyt tehty huonompi sopimus nelosen kanssa?

      http://www.sajl.fi/media/netti-tv/

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      596
      16388
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      51
      14678
    3. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      377
      9258
    4. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      45
      5269
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      11
      4512
    6. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      171
      3019
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      111
      1810
    8. Mitä hänellä oli päällään kun viimeksi näit hänet?

      Avoimia vastauksia saa kirjoitella... Ehkä joku saattaa tunnistaa itsensä kommenttien joukosta :)
      Ikävä
      57
      1339
    9. Meidän tarinako on ohi?

      Ootko niin päättänyt?
      Ikävä
      90
      1245
    10. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      41
      1227
    Aihe