en haluais valittaa, mutta...

tod.tympääntyny

Olenko mie ainoa, jota kyllästyttää aivan suunnattomasti käyä viettämässä viikonloppua Pub 65? Ei siinä, ihan fiinin näkönen paikka ja näin, mutta kyllä on tosi tympeä käyä ko sielä aina olhaan naamat norsun v**ula. Ko olhaan kerta asiaspalvelijoita, nii eikö sitä pitäs hymmyillä sielä tiskin takana että ihmiset kävis jatkossaki? Ja mikä ihmeen homma seki on, että jokatoisela vastaantulevala ihmisellä on sinne porttikielto, semmosillaki kotka on esim. vain menny jonku kahakkaan välliin? Ja miten niitä "pitempiaikasia" porttikieltoja nykyhjään annettaan? Eikös siihen tartte luvan joltaki isommalta taholta? Niijjoo, ja eikös näilä tiskin takana olevilla ole vaitiolo velvollisuuski, mutta silti kyliltä kuulee ketä paikallisessa on käyny ja mitä sielä on touhuttu ja kuka lähtee kenenki matkaan?

17

2357

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Wot evö..

      Puhut vähän mutta asiaa. Saman olen ittekki huomanu. Perästä näkkyy kuuluvan ihmisten juomiset että kunka paljon joku ryypänny, mitä son sielä tehny ja kenen kans jnejnejne. Vaiolovelvollisuus ei siis tuossa paikassa näy täyttyvän niinko oikeasti pitäs olla. Ja hlökunta olettellee asioita eikä kysy ees ensin siltä kenestä net olettaa että son jotaki sanonu tai tehny..
      Ja näkkyy niitä porttikieltoja saavan semmosekki jokka sattuvat saisomhaan väärässä paikkaa väährään aikkaan eiväkkä ees ole osallisia mihinkkään kahakoihin. O.o
      Välilä tuntuu että myös naamakertoimen mukhaan katothaan jotta kelle tarjoilhaan ja kelle ei vaikka ihminen menis sinne selvinki päin. Mutta tietyt ihmiset (joista nyt sattuu hlökunta tykkäähmään) saavat tehä kohta mitä vain ja saavat tilata vaikka kymmenen paukkua kerrala ko taas joilekki ei myyä ko yks paukku kertaansa. Pitäs pikkusen miettiä että miten asiakkaita kohelhaan, monele jääny ns pafkan maku suuhun ko saapii nyrpeän naaman ja äristään tiskin takana. Jos son niin vaikeaa piettää ravintollaa niin heittää pois ko kerta kärtytä vain pittää. Ei sole pakko tuomosta työtä tehä jos se kiinnostaa yhtä paljon ko kilo pafkaa, eihän?
      Valitettavasti son se karman laki semmonen että saattaa tulla joskus takkiin jos ei mallit muutu jne. Jos kohtellee ihmisiä huonosti niin se tullee monin kertasesti takasi päin eli "Minkä taakseen jättää sen eestään löytää"..
      Ja ylheensä jos paikka täynä ihmisiä niin sen järjestyksen valvojan pitäs olla sitte ovela EIKÄ tiskin takana myymässä alkoholia! Näinki monesti ollu, valitettavasti.
      Ja vakihlökunta sitte ihmisten selän takana käpisevät ihmisten asioista ympäri kyliä. Semmonen vaitiolovelvollisuus, tjööh..
      Mutta onneksi on muitaki paikkoja missä käyä ja missä saa sitä OIKEATA asiakaspalvelua: toivotetaan tervetulleeksi ja hymyn kera. EIKÄ lapeta selän takana ihmisten asioita jne. Semmosta..

    • Sitäsaamitätilaaa

      Porttikieltoja jakavat nykyäänkin. Muistakaa, että ne eivät kuitenkaan ole lainvoimaisia (vain sen illan, mutta ikuisia ei ole). Vielä joku päivä omistaja huomaa ettei asiakkaita ole.

      • Kerrankinasiaa

        Mie taas olen sitä mieltä että ovat oikealla asialla. Viinaa ei saa tarjoilla jos humala näkyy jo liikaa ulospäin(räkäposkella) Ja yksi annos kerrallansa. Ja jos rettelöidään ei kun pihalle. Semmoset joutoo kotia. Täällä Kolarissa ei osata perustapoja viinan eikä muutenkaan suhtehen. Hauskaa voi pitää ilman övereitä ja jos tapella haluat PYSY KOTONA. Säännöt on esim rovaniemes tiukemmat ja siellä ei suvaita likaisia, räkäposkia kaljamahoja laisinkaaaan.


    • Sitäsaamitätilaaa

      Rovaniemellä (ja muuallakin) kaatuisi kaikki yökerhot ja baarit jos lopettaisivat myynnin kaikille joilla humalatila näkyy. Tappelijoille oikein jos lentävät pihalle, mutta edes silloin ei voi antaa ikuista porttikieltoa.

    • Lapinhullut

      On kyllä tosi surullista luettavaa.. Ravintola ei anna porttikieltoja mutta voi valita asiakkaansa. Itse selvinpäin käyneenä ja seuranneena paikan päällä niin voin sanoa että en yhtään ihmettele jos potuttaa olla tiskin takana, kuulee ja näkee kaikenlaista. Humalassakin ollut siellä ja en voi kyllä palvelua moittia! En jaksais päivääkään heidän asemassaan olla töissä. Hattua nostan! Ja ymmärtääkseni toria seuranneena ravintola on myynnissä, ostakaa pois ja katotaan sitten kenellä on naama nurin päin. Pitäiskö katsoa peiliin ennenkuin avaa suunsa. Terveisiä etelästä!

    • Paikallinen

      Tätä lukiessa tuli miehleen että jos pubia ei ois tai ois nytki kiini ko on markkinat niin missäs sitte kävisittä? Tainu ne hyväkki paikat loppua..?

    • Sitäsaamitätilaaa

      Henkan grilli, Kolarin Burger, Eight Season.... ruokaa saa, mutta tosi on ettei juomapaikkoja ole muita kuin pub65.
      Pienellä paikkakunnalla ei kannata alkaa kovin valikoivaksi asiakkaiden suhteen. Baareihin kuuluu se ettei humalassa oleva asiakas aina siivoa esim omia oksennuksia tai tippunutta juomalasia.

    • noppelson

      Saapihan burgerilta viinaa

      • takapajulatoimintaa

        Jos oksennat ja rikot laseja sinulle olisi pitänyt lopettaa tarjoilu jo paljon aikasemmin. PIHALLE vaan. Puhditakaa se räkälämeininki viimestä nyt.


    • sipikses

      On niitä ollu semmosiaki baareja että asiakhaat joutunheet ovet laithaan kiini ko omistaja sammu. Soli auki niin pitkhään ko tartti

    • jepjep_

      Meinaakko että henkilökunta on ainoa joka siellä näkkee ja kuulee asioita, eikä kukhaan muu ruukaa juoruta? Sillon häätyy jäähä kotia jos tekemiset "ei kestä päivän valoa" PS. Ravintolan henkilökunta on se ylempitaho joka porttikielloista päättää

    • kaappihiljaiselle

      Ottako miettineet jotain hiljentymispaikkaa, niissä ei juoruta

    • selvinpäin

      Älkää viitsikö valittaa turhaa pub65 ainoa paikka kolarin kylällä josta saa parasta pizzaa ja lehtipihvi niin hyvää että ei parempaa saa mistään!!!! aina saanut hyvää palvelua hymyn kera. Olkaa kyläläiset onnellisia että on edes pub65 vielä auki jossa viikonloppuisin on karaokea ja mukava viettää iltaa ja nähdä kavereita.Toivon omistajalle jaksamista puurtaa pubissa ettei menisi ainoa menopaikka kiinni,kannattaisi kylälaistenkin käydä ettei mene paikka kiinni missä käytte sitten kun ovessa lappu suljettu???

    • Sakkz

      Hyvä on paikka. Etelän ihmisenä, tosin Kolarissa syntyneenä ei valittamista ole.

    • kolarionparaspaikka

      Kolari on paras ja Nea lampimäki on parhain ja rakkain😂❤️

    • Jups

      Kyllä tämäkin pupi joutaisi loppua.kyläkuva on muutenkin surkea.eiköhän sekin piristy,kun saatte Hannukaisen kaivoksen

    • Totuutta

      Ei tule kaivosta ei 😂😂😂

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5810
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3687
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1948
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1782
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1232
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1187
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      957
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      51
      951
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe