Mikä ihme miehiä vaivaa?

vai minussako vika?

Nyt kävi jo kolmannen kerran peräkkäin sama juttu. Mies ihastuu, vannoo rakkauttaan, lähettelee rakkausrunoja ja päivittin kaipaavia viestejä. Sitten kaikki loppuu kuin seinään. Viestit vähenevät, mies muuttuu vältteleväksi ja lopulta kun päätän suhteen, mies sanoo, että sitä on itsekin miettinyt (mutta ei ole sanonut).

Miten tunteet voi niin yhtäkkiä muuttua? Miksi vannoa rakkautta niin yltiöpäisesti, saada toinen aivan totaalisen sekaisen onnesta ja sitten yhtäkkiä "rakkaus" vain katoaakin? Olisi paljon helpompaa naiselle, jos ei putoaisi aina niin korkealta.

Ja kyse ei siis ole mistään nuorista miehistä vaan nelikymppisistä aikuisista. Itsekin olen kohta jo 40-vuotias, pitkä parisuhde takana, joka päättyi eroon muutama vuosi sitten. Nämä kaikki uudet suhteet ovat kestäneet n. 3 kuukautta, sitten kaikki on ohi ja minä jään ihmettelemään, mitä tapahtui. Ikinä ei vika ole kuulemma ollut minussa, tunteet vain loppuvat. Alan kuitenkin epäillä, että olen jotenkin poikkeava, kun suhteissani näyttää aina olevan sama kaava ja ne päättyvät aina minun kyyneliini.

6

289

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei ole sussa vika

      Minulla on ihan sama juttu. Nykyään minulla on jo oletusarvona, että sama kaava toistuu. Oikeastaan yritän vältellä miehiä, sillä olen vasta toipunut viimeisestä tapauksesta.

      Näitä miehiä on paljon! Ja tällainen "toiminta" tuntuu olevan heille jotakin huumetta, he nauttivat siitä suuresti, että saavat vetäistä mahtavat alkuhuumat. Ja sitten kiduttaa naista, kun saa katkaista suhteen. Muuta selitystä en tälle keksi.

      • Mitästähänsanotte

        Minun mies vannoi ikuista rakkautta,avioliittoa blaablaa.Petti muitten naisten kanssa samaan aikaan ja hölmöyttäni annettuani sille hänen ruinauksesta sen kuuluisan 'uuden mahdollisuuden' petti vielä pahemmin ja valehteli terapeutilleenkin.onko se ihme että tässä alkaa miesvihaajaksi?.?Jotkut omistavat elämänsä muiden tuhoamiselle,jos siihen itse antaa 'avaimet käteen'.Eräänlaista rakkautta kai sekin!


    • sain pakit

      itse voisin miettiä samaa naisista, viimeisin kesti vain kuukauden ja se tuli mulle miehenä täysin yllätyksenä..

    • Miete iltaan

      Omasta puolestani voin sanoa että homma hiipuu jos ei saa vastakaikua. Sitä jotenkin alkaa rakentelemaan suojamuuria. Tosin omassa tapauksessani varsinaista parisuhdetta ei edes ole syntynyt, vain toivo sellaisesta ja vahvat tunteet.

      Sanotaan että sellainen pieni jännite pitää liekkiä yllä. Toki hyvä pitääkkin kipinää mutta mielestäni se että alkuhuuman kadottua halu parisuhteeseen katoaa tarkoittaa vain sitä että kemiat eivät vain olleet kohdillaan. Ei siinä syitä ja seurauksia tarvitse etsiskellä eikä varsinkaan "syyllistä".
      Naiset keskimäärin tunteellisempina ottavat tämän pettymyksen raskaammin tai miehet eivät vain näytä sitä

    • .....

      Pitää muistaa, että siinä alkuhuumassa on kyse vain ihastumisesta ja aivokemiasta, vasta pidemmän ajan päästä rakkaus syvenee, jos on syventyäkseen. Eli tosiaan siitä alkuhuumasta ei voi vielä mitään päätellä suhteen ja tunteiden kestävyydestä.

      Edelliselle, minulla oli samankaltainen tilanne ja sattui tosi paljon, kun mies vetäytyi ja kylmeni. En saanut edes tilaisuutta kertoa toiveistani ja tunteistani.

    • Ei sumuteta...

      Provohan tämäkin aloitus on!
      Aloittaja kertoo tuolla toisella palstalla, kuinka jokainen kolmesta miehestä oli ukkomies ja aina kärähtäessään ilmoitti hänelle alkaneen rakentaa omaa parisuhdettaan paremmaksi!

      Nyt hän vieläpä vähän sekoilee, kun ensimmäisessä osiossa hän muka katkaisee suhteet ja jatkossa paljastuu, että miehet ne lopettavat.

      En tiedä mitä joku näistä satualoituksista saa itselleen, kun jollain toisella on ihan oikeitakin ongelmia ja sydänsuruja!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2092
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1966
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1905
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1326
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe