olut saa hiukset kasvamaan nopeammin?

kuin ennenvanhaan

törmäsin tällaseen palstaan jossa puhuttiin ykkösoluen vaikutuksesta hiusten kasvuun sitä laitettaessa n. 3kertaa viikossa hiuksiin ja mennä saunaan pyyhe kiedottuna päähän. Tää ei kuulemma ole mikään uusi kikka vaan jopa mummomme on saattanut testata ykkösoluen vaikutusta ennenvanhaan. En tiedä kasvattaako oikeasti hiusta vai suojaako hiuksen pinnan niin ettei ne katkeile niin helposti. Aattelin kuutenkin alkaa testaamaam tätä. Nyt kesällä voi varmasti saunan sijaan käyttää aurinkoa ottaessa tai vaikka pihahommissa ollessa kunhan hiukset on samalla suojattuna auringolta vaikka huivilla tai pyyhkeellä. Olis kiva jos muutkin innostuis tästä :) kaljan hajukaan ei kuulemma tartu hiuksiin vaikka tämän vain viruttaisi pois mutta ite käytän kyllä ennen shampoo pesua :) ois kans kiva kuulla tuloksista niiltä jotka on jo tätä kaljakikkaa testannunu.

8

206

Vastaukset

 • Höpö, höpö, ei pidä paikkaas, ei hiusten kasvua voi mitenkään manipuloida ainakaan ulkoa päin.
  Sitä kaljaa käytettiin kampaussuihkeen sijaan, ainakin -60 luvulla, kun se hieman sitoi ja tuuhensi kampausta.

  • Juurikin näin.

   Lapsena 12v olin kylässä maalla ja siellä kiharahiuksinen nainen laittoi olutta hiuksiin, jotta sai niihin jotain kiiltoo tai tuuheutta.

   Hiuslakat oli sillon mitä oli.


  • Höpö höpö, ihan varmasti voi, onhan kaljassa mm.vitamiineja.


  • Juu, mutta se pitää juoda, ei ne vitamiinit imeydy ihon, siis päänahan kautta.


  • Heh, juu ihminen tulis känniin, kun pesee päänsä oluella , tai viinalla, jos ihon läpi vaikuttaisi.


 • Mitäs kiteenkirkas tekee hiuksille?

  • Desinfioi ainakin päänahan hyväksi, tuskin hiuksille tapahtuu juuri mitään, ehkä kuivattaa.


  • kossu kirjoitti:

   Desinfioi ainakin päänahan hyväksi, tuskin hiuksille tapahtuu juuri mitään, ehkä kuivattaa.

   tohon en kyllä lähe :D mun ennestään kuiva ongelmallinen päänahka saattas kuivahtaa pahemman kerran enkä halua tietää sitä rumbaa mitä joutusin taas käymään läpi päänahan hoidossa. Ykkösolut tosin kokeiltu nyt eilisellä saunareissulla :) hiukset eivät jälkeen ainakaan haise ..ei tietenkään shampoo pesun jäljiltä mutta kuitenkin hiukset on siloset niinkuin aiemminkin hyvän hoiksen ja jätettävien ansiosta ainakin ^^ aattelin kokeilla tätä kikkaa ihan päiväseltään kotona ilman saunaakin nyt on vielä kuiten näitä saunan kuumia ilmoja partsillakin ;) halusin kuulla muiden kokemuksia tästä oluthoidosta! Tähän uskoo kuitenkin moni muukin ja on 100 varmasti testannutkin ja on kuulemma apu myös just siihen ongelma/kuivaan päänahkaan, toisessa keskustelussa myös kehuttiin just tätä hiusten kasvun nopeutumista mutta ei tietenkään yhen tai kahenkaan käyttökerran jälkeen mut kyllä mä jaksan olla sen verran uskovainen hiuksen kasvun nopeuttamiseen edes sentin enemmän kuussa. Itsellä nyt pisimmät hiukset mitä ollut sen jälkeen kun nää napsastiin pitkistä lyhyiksi ja tätä kasvuu on tosissaan ilmenny runsaasti viimesien 4kk aikana kun oon alkanu käyttään eläinbiotiinia, hiuspohjalle tarkotettua seerumia ja hiusta kasvattavat shampoon ja hoitiksen niin tää kalja tulee hyvänä lisänä mun projektiin ;D


Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.