koukussa kultaan

jjjjjjjjjjjjjj

Mietiskelin tässä kuinka mun mielestä on outoa että joillekkin sinkku ihmisille ura ja menestys on se mihin tähätään, yksin mennään nukkumaan, yksin herätään ja lähetään töihin/opiskelemaan ym. Sinkut usein sanovat että on niin ihanaa ja helppoa olla yksin.. mikä siinä on helppoa ja ihanaa? Mä oon ihan suhde tarrautuja tuskin olen ollut kahta viikkoa pidempään sinkku siitä lähtien kun alkoi suhdekuviot. Toki jokainen suhteeni on kestänyt ainakin 2v ja nyt olen jälleen jo kauan kestäneessä suhteessa koska ihastun.. rakastun! todella helposti, enkä jotenkin pärjäisi ilman toisen apua, hellyyttä, syliä, sitä tuttua ja turvallista. Pelkään tosi paljon eroa, vaikka ''erottaisiin'' niin soitan pian heti perään koska ahdistun yksin olosta. Pelkään aina että tulee jokin juttu etten pärjää ilman miestä, mun mies tykkää paljon meinaa hääräillä kotona, nytkin vaihtaa meidän vuotavan hanan jota en itse todellakaan lähtisi edes kokeilemaan tai tiedä keltä pitäisi pyytää apua. Ajokorttikin mulla on mutta harvemmin ajan, pelkään sitä! joten joka paikkaan liikun kävellen tai helluni kyydillä. En siis tietenkään ole suhteessa sen takia että mies tekisi kaiken nokkani eteen vaan koska todellakin rakastan häntä! mutta en pärjäisi ilmankaan. Myöskin tulevaisuus ja unelmat menee aivan hänen mukanaan ei sen mitä haluaisin tehdä vaan että pystytään tavalla tai toisella olemaan yhdessä ja asumaan yhdessä. Onko kukaan muu näin kiinni kumppanissaan? Kuulostaako ihan hullulta? Enkä todellakaan kiellä olemasta helluani ystävien kanssa jos nyt luulette että kaiken ajan vohkin häneltä itselleni, ei ei vaan välillä patistankin ulos kamujen kanssa niin mä saan tehä rauhassa kotihommia :) mutta itse tosin viihdyn parhaiten helluni kanssa, shoppailu seuraksikkin valitsen mielummin hänet kuin ketään tyttökamuistani.

4

103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuumailua......

      No suoraan sanoen, ei kai nyt ihan hullulta kuulosta, mutta kuulostaa siltä, että pelkäät olla yksin omien ajatustesi kanssa. Rakennat elämäsi toisen ihmisen varaan etkä hallitse omaa elämääsi... Ts sinulla ei ole ns omaa elämää.

      Entä sitten, kun suhde päättyy? Tiput kovaa ja korkealta - ja sitten eiku kohti seuraavaa potentiaalista kumppanikanditaattia. No, niin kauan on tietysti hyvin, kun kohtaat sellaisia miehiä, jotka tykkäävät kiinni liimautuvista naisista. Et sano, miten monta noita max parin vuoden suhdetta sinulla on takana..? Oli, miten oli, pari vuotta parisuhteessa ei ole paljoa. Onko jokin syy, etteivät suhteet kestä kauempaa..?

      Ei kyse tarvitse olla sen kummemmin mistään "uraohjuksesta", jos ihminen viihtyy myös yksin. Olen itse ollut eron jälkeen nyt useamman vuoden omasta halustani vapaalla jalalla, rakentanut uuden elämän itselleni, tehnyt just niitä juttuja, joita itse haluan - enkä elänyt kenenkään toisen kautta tai ehdoilla. Olen yksin, mutta en yksinäinen. Saatan "kokkailla" kokonaisen viikonlopun omissa oloissani, arjen tullen olen töissä ja tapaan perhettä ja ystäviä. En koe jääväni mistään paitsi, vaikken olekaan haku päällä - kyllä se oikea vastaan tulee, jos on tullakseen.

    • Kommentti Keijo

      Jep. Pidemmässä suhteessa hommat voi mennä ikäväksi, mikäli mies on veemäinen, että käyttää hyväksi tuota sinun ripustautumista vaikkapa riidoissa. Esim. On miehiä jotka ryyppää minkä kerkee ja hakkaa vaimoaan, kun nainen ei uskalla lähteä elämään omaa elämäänsä. He sitten katsovat sormien läpi sitä touhua silmä mustana.

      Eli jos haluat selvitä elämässäs niin opettelet perusjutut elämässä joiden avulla tiput jaloilles mikäli se pahin tapahtuu.

    • olet vielä nuori

      ei kai tossa mitään väärää ole jos et tule raskaaksi tai mene väärännkanssa kimppaan et sulle käy huonosti.

    • hanki oma elämä

      Olin 20 vuotta suhteessa - yksin. Mies eli kuin sinkkumies, lasten syntymän jälkeen vielä vahvemmin. Minä tein kotona kaiken, hoidin lapset, miehen, koiran ja työni. Mies hoiteli työnsä, harrastuksensa, kaverinsa ja muita naisia.

      Olin kuin sinä suhteemme alussa, ja mies käytti sitä hyväkseen, että olin niin riippuvainen ja rakensin elämäni hänen varaansa. Hän kietoi minut tiukasti pikkusormensa ympärille ja alkoi pikkuhiljaa määräämään ja alistamaan, niin etten aluksi ymmärtänyt hänen tekevän niin.

      Mieheltä en saanut hoivaa, syliä, läheisyyttä, hellyyttä, enkä turvaa, vaan minun piti lähteä kerran turvakotiinkin lapsien ja koiran kanssa turvaan miehen väkivaltaisuutta, monella muulla kerralla soitin poliisit paikalle. Olin onnellisimmillani, kun mies ei ollut kotona, ja peloissani, kun hän oli.

      Olen kuitenkin kiitollinen, että minut jätettiin selviytymään kaikesta yksin. Opin siis olemaan kaikella tavalla itsenäinen ja kun olin sitä tarpeeksi, pystyin eroamaan sadistisesta suhteesta.

      Tietynlaiset miehet haluavat kaltaisiasi naisia. Aluksi voi olla ihan kivaa, mutta viimeistään, kun ensimmäinen lapsi syntyy, voi hellyydet ja sylit tyssätä kuin seinään. Olet koukussa, alistettuna, ilman omaa elämää.

      "Sinkut usein sanovat että on niin ihanaa ja helppoa olla yksin.. mikä siinä on helppoa ja ihanaa?"
      Se on helppoa ja ihanaa, että voi ihan itse tehdä elämällään mitä haluaa, milloin ja missä vain!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      86
      6063
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2556
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2063
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1817
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1621
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1331
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1327
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe