Luonnetesti

Ankkurin nappi

Miten toimisit jos kalapuikkoviiksinen mies tulisi vastaan pimeällä kujalla ja väittäisi olevansa seitsemän meren sankari?

31

155

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Muffe Pärsson

      Måttaisin häntä pataan ja huutaisin så jävligt että senkin alvetrålli !

    • Kis~kisu

      Vinkkaisin sossun päivystykseen, että hakevat omansa pois.

      • ijhciweclwdancldnc

        Tai sitten nimimerkillä Ankkurin nappi ei ole mitään tekemistä herra Karjalaisen Ankkurinapin kanssa.


    • jotta kumpi oikeas?

      Albatrossi jutustelit täällä alkuvuodesta Villiksen kanssa,
      neuvoit vähän safkan teossa.

      Mulle tuli nyt kina naapurini kanssa, kompotista.
      Muistan vaan et mummu laittoi erilaisia marjoja, sokeria, hunajaa ja koskenkorvaa päälle. Kansi päälle ja komeroon. Lisäs aina marjoja ja sokeria viinaa.
      Teki koko kolmen litran purkin täyteen ja jouluna sitä kaikki aikuiset sit saivatt uunijuuston tai pannarin kanssa. Mukulat sai mansikkahilloa.
      Keväällä se oli loppu aina ennen Vappua.
      Suunnittelin tehdä sitä kokeeksi litran purkkiin.
      (summamutikassa, ei ole ohjetta)

      Naapurini sanoi ettei se ole mitään kompottia, vaan rommiruukkua!
      Ei ollut ruukussa, eikä ollut rommia ikinä nähnytkään- koskenkorvaa se oli.
      Tosin se mehuliemi taisi olla jo marjalikööriä, kun alkoholiin oli sekottunut sokeri, hunaja ja marjojen nektari.
      Sain sitä maistaa ensimmäisen kerran 14 votiaana pannarin palan päällä.
      Taitais sopia jäätelön kanssa paremmin.

      Ajattelin kysyä asiaa sulta, kumpi meistä on oikeassa?
      Kun asia nyt meni kinailuksi eikä kumpikaan meistä anna periksi.

      • impotti kylmäkkö

        Kompotti yleensä mielletään alkoholipitoiseen liemeen sekoitettu
        hedelmäsalattia ja/tai marjoja, ei merkillä ole väliä

        Anopille ansana annetaan alkoholin imeytyä osmoottisella paineella hedelmälihaan, josta alkoholi vaputuu vasta vatsassa
        verenkiertoon ja makeanhimoinen ahmatti anopin on laitettava yllätäen vävyä hauskuuttavasti neliveto päälle:D

        kompotin tekijä itsekin hämmästyy, kun omatkin jalat pettävät
        ennen aikojaan, syynä liika maun tarkistelu koussikalla


      • Puuttumatta auktoriteettien pörhistelyyn, Venäjällä ja Moskovan junassakin kompottina on tuotu hedelmäsalaatti. Me kyllä sanottiin sitä komplotiksi (komplot = salaliitto), oli sen näköstä välillä. Vähän siis samaa kun täälä saa kaupasta purkissa. Omenaa, päärynää, persikkaa, banaania ja mitä siinä lie.


      • jotta kumpi oikeas?
        impotti kylmäkkö kirjoitti:

        Kompotti yleensä mielletään alkoholipitoiseen liemeen sekoitettu
        hedelmäsalattia ja/tai marjoja, ei merkillä ole väliä

        Anopille ansana annetaan alkoholin imeytyä osmoottisella paineella hedelmälihaan, josta alkoholi vaputuu vasta vatsassa
        verenkiertoon ja makeanhimoinen ahmatti anopin on laitettava yllätäen vävyä hauskuuttavasti neliveto päälle:D

        kompotin tekijä itsekin hämmästyy, kun omatkin jalat pettävät
        ennen aikojaan, syynä liika maun tarkistelu koussikalla

        Kiitti sulle kylmäkkö!
        Mä kyllä uskon että koko purkkillinen oli yhtä alkoholipitoista ei yksistään hedelmät ja marjat. Kai kriikunat muute on hedelmiä?
        Kaik ne muhisivat liemessään 3-4kk ennen ensimmäistä käyttöään muistelisin.

        Mutta missä himputissa se on Albatrossi silloin kun häntä oikein hakemalla haetaan? Niin nukkumassa tietenkin tähän aikaan yöstä.


      • jotta kumpi oikeas?
        impotti kylmäkkö kirjoitti:

        Kompotti yleensä mielletään alkoholipitoiseen liemeen sekoitettu
        hedelmäsalattia ja/tai marjoja, ei merkillä ole väliä

        Anopille ansana annetaan alkoholin imeytyä osmoottisella paineella hedelmälihaan, josta alkoholi vaputuu vasta vatsassa
        verenkiertoon ja makeanhimoinen ahmatti anopin on laitettava yllätäen vävyä hauskuuttavasti neliveto päälle:D

        kompotin tekijä itsekin hämmästyy, kun omatkin jalat pettävät
        ennen aikojaan, syynä liika maun tarkistelu koussikalla

        Nyt menee mulla pissi kohta housuihin, hihittelen itselleni.
        Luin todella väärin kylmäkön nimimerkin ja jätin sen alun siitä siksi pois.
        Eihän siinä nimimerkissä olis ollut mitään nauramista, mut mun lukutaidossani on.
        =)))))))))))))

        bravo.bravi
        Myötätuntoni! Säilykehedelmät ja vielä vanhat ns"ylikypsät" melkein soseet, yäks!
        Hedelmäsalaatti tuoreista hedelmistä ja kermaisa vaniljakastike, nam!


      • Kyllikki kylmäkkö
        jotta kumpi oikeas? kirjoitti:

        Kiitti sulle kylmäkkö!
        Mä kyllä uskon että koko purkkillinen oli yhtä alkoholipitoista ei yksistään hedelmät ja marjat. Kai kriikunat muute on hedelmiä?
        Kaik ne muhisivat liemessään 3-4kk ennen ensimmäistä käyttöään muistelisin.

        Mutta missä himputissa se on Albatrossi silloin kun häntä oikein hakemalla haetaan? Niin nukkumassa tietenkin tähän aikaan yöstä.

        HÖH........
        Kasviopillisesti tomaatti on marja ja mansikka taas paisunut hedelmäpohja, eikä marja....widux botaniikka kallskänkka ämmät
        oppivat
        Kylmäkön kädessä garnityyrit pystyyn ja muna kovaxi....

        haetaan ja haetaan:(.............kyllähän irl-ämmätkin sentään joskus saavat nauttia albatrossin antaman orgasmin########

        pärkkili


      • kompotta
        jotta kumpi oikeas? kirjoitti:

        Nyt menee mulla pissi kohta housuihin, hihittelen itselleni.
        Luin todella väärin kylmäkön nimimerkin ja jätin sen alun siitä siksi pois.
        Eihän siinä nimimerkissä olis ollut mitään nauramista, mut mun lukutaidossani on.
        =)))))))))))))

        bravo.bravi
        Myötätuntoni! Säilykehedelmät ja vielä vanhat ns"ylikypsät" melkein soseet, yäks!
        Hedelmäsalaatti tuoreista hedelmistä ja kermaisa vaniljakastike, nam!

        ...kompissipottaa...........?


        ..makuasia..............vissiin......


      • bienvenidos
        Kyllikki kylmäkkö kirjoitti:

        HÖH........
        Kasviopillisesti tomaatti on marja ja mansikka taas paisunut hedelmäpohja, eikä marja....widux botaniikka kallskänkka ämmät
        oppivat
        Kylmäkön kädessä garnityyrit pystyyn ja muna kovaxi....

        haetaan ja haetaan:(.............kyllähän irl-ämmätkin sentään joskus saavat nauttia albatrossin antaman orgasmin########

        pärkkili

        http://www.abbottnutrition.ie/recipes/recipe/fresh-fruit-salad

        tonne vaiks rommii ja brasililaist puuroo (puro pirtua) sekkaan
        mitas mää muutakaa kysyjäl vastaisin;)

        https://www.youtube.com/watch?v=7nxcuPfQHKs


      • huh hah hei, rommia

        "jotta kumpi oikeas?" -nimimerkille:

        Mummosi tekemä herkku on todellakin nimeltään rommiruukku.

        Se on kuulemani mukaan tanskalainen herkku. Kesän edetessä siis kerätään aina kulloinkin kypsyviä marjoja ruukkuun, ja päälle sokeria ja alkoholia. Kansi kiinni ja astia pimeään ja suht viileään paikkaan. Jouluksi ruukkuun onkin kertynyt monenlaisia marjoja säilöttynä alkoholiin ja sokeriin.

        Rommeja on ennen vanhaan ollut monenlaisia (on tietty nykyäänkin). Rommiviinan perusta on se, että se on sokeriruokoviinaa. En näe syytä, miksei mikä tahansa tislattu väkevä viina kävisi alkoholiksi tuohon systeemiin.

        Tässä Camilla Plumin resepti:

        http://www.yle.fi/ulkomaiset/sarjat_ao2.php?id=1723


      • jotta kumpi oikeas?
        huh hah hei, rommia kirjoitti:

        "jotta kumpi oikeas?" -nimimerkille:

        Mummosi tekemä herkku on todellakin nimeltään rommiruukku.

        Se on kuulemani mukaan tanskalainen herkku. Kesän edetessä siis kerätään aina kulloinkin kypsyviä marjoja ruukkuun, ja päälle sokeria ja alkoholia. Kansi kiinni ja astia pimeään ja suht viileään paikkaan. Jouluksi ruukkuun onkin kertynyt monenlaisia marjoja säilöttynä alkoholiin ja sokeriin.

        Rommeja on ennen vanhaan ollut monenlaisia (on tietty nykyäänkin). Rommiviinan perusta on se, että se on sokeriruokoviinaa. En näe syytä, miksei mikä tahansa tislattu väkevä viina kävisi alkoholiksi tuohon systeemiin.

        Tässä Camilla Plumin resepti:

        http://www.yle.fi/ulkomaiset/sarjat_ao2.php?id=1723

        Kiitos tiedosta, naapurini on siis oikeassa. Teen ensimmäisen kerran ja laitan litran purkillisen kokeeksi. Mansikoita, punaisia ja mustia herukoita, vadelmia ja karviaisia, saas nähdä miten onnistuu.
        Tappio ei ole suuri jos menee plörinäks koko kokeilu.Jos onnistuu laitan ens vuonna enemmän, ja lisään myös ne kriikunat ja kirsikat mukaan.
        Ne oli ne parhaat osaset "mummun kompotissa". Tosin joudun ostaan ne torilta kun muistaakseni kellään meillä ei kasva kumpaakaan lajia.


      • huh hah hei rommia
        jotta kumpi oikeas? kirjoitti:

        Kiitos tiedosta, naapurini on siis oikeassa. Teen ensimmäisen kerran ja laitan litran purkillisen kokeeksi. Mansikoita, punaisia ja mustia herukoita, vadelmia ja karviaisia, saas nähdä miten onnistuu.
        Tappio ei ole suuri jos menee plörinäks koko kokeilu.Jos onnistuu laitan ens vuonna enemmän, ja lisään myös ne kriikunat ja kirsikat mukaan.
        Ne oli ne parhaat osaset "mummun kompotissa". Tosin joudun ostaan ne torilta kun muistaakseni kellään meillä ei kasva kumpaakaan lajia.

        Eipä tuossa voi epäonnistua kovin helposti.

        Kunhan huolehdit, että marjat ja hedelmät ovat kypsiä mutta eivät ylikypsiä (tärkeää) ja puhtaita.

        Säilöntäaineena toimii alkoholi, joten siinä ei kannata nuukailla liikaa, vaan todellakin varmistaa että alkoholipinta on pari senttiä marjojen yläpuolella.

        Niin, ja kannattaa myös varmistua, että purkki on puhdas. Itse desinfioin pestyt purkit uunissa. Kuumennan ne n. 120 asteessa tunteroisen ennenkuin alan hommiin. Tässä marjaruukku-hommassa purkin pitää antaa myös jäähtyä siellä uunissa.


      • jotta kumpi oikeas?
        huh hah hei rommia kirjoitti:

        Eipä tuossa voi epäonnistua kovin helposti.

        Kunhan huolehdit, että marjat ja hedelmät ovat kypsiä mutta eivät ylikypsiä (tärkeää) ja puhtaita.

        Säilöntäaineena toimii alkoholi, joten siinä ei kannata nuukailla liikaa, vaan todellakin varmistaa että alkoholipinta on pari senttiä marjojen yläpuolella.

        Niin, ja kannattaa myös varmistua, että purkki on puhdas. Itse desinfioin pestyt purkit uunissa. Kuumennan ne n. 120 asteessa tunteroisen ennenkuin alan hommiin. Tässä marjaruukku-hommassa purkin pitää antaa myös jäähtyä siellä uunissa.

        Mulla on litran lasipurkissa nyt muut marjat paitsi karviaiset. Purkin pesin käsin, kuivasin sen ja sitten kaadoin puol pulloa Viru Valgea 80% kansi kiinni ja huljuttelin viinaa purkissa. Kaadoin sen viinan lavuaarista alas, hirveä mikä löyhkä.
        Pakenin parvekkeelle huumaavaa hajua.
        Se pullo oli ollut kaapissa vaikka miten kauan, nyt löytyi sillekkin käyttöä.
        Juoda sitä ei kukaan halunnut!

        Sain pullon veljeltäni tuliaislahjaksi. Soitti Virosta ja kysyi millaisen pullon haluan tuliaisiksi?
        Vastasin ettei sillä ole väliä - tuo nyt joku pullo. Toihan hän, rontti.:))


      • Korkein Tietoisuus
        jotta kumpi oikeas? kirjoitti:

        Mulla on litran lasipurkissa nyt muut marjat paitsi karviaiset. Purkin pesin käsin, kuivasin sen ja sitten kaadoin puol pulloa Viru Valgea 80% kansi kiinni ja huljuttelin viinaa purkissa. Kaadoin sen viinan lavuaarista alas, hirveä mikä löyhkä.
        Pakenin parvekkeelle huumaavaa hajua.
        Se pullo oli ollut kaapissa vaikka miten kauan, nyt löytyi sillekkin käyttöä.
        Juoda sitä ei kukaan halunnut!

        Sain pullon veljeltäni tuliaislahjaksi. Soitti Virosta ja kysyi millaisen pullon haluan tuliaisiksi?
        Vastasin ettei sillä ole väliä - tuo nyt joku pullo. Toihan hän, rontti.:))

        Yx hammaslääri tarjos appelsiinin siivuja, joihin oli laittanut inkjetiona spiritus fortusta--vain lääkkexi;D


    • Kalapuikkoviiksisiltä valeseiloreilta näykkästään pala kintusta ja vasta sit kysytään minne on piilottanut oikean Anssi Tehtailijanpoika-kapteenin.

      • Musti----

        Eix kalapuikko ole enempi merivesiketunvitun hännän värinen
        ku hidalgon viikset. TÄH..........?

        *ketunnahka orsille*


      • Musti---- kirjoitti:

        Eix kalapuikko ole enempi merivesiketunvitun hännän värinen
        ku hidalgon viikset. TÄH..........?

        *ketunnahka orsille*

        Annas miun nahkain nyt olla. Ja jätetään ne hännät ja karvat vielä arvoitukseksi.


      • musti..
        elisakettu kirjoitti:

        Annas miun nahkain nyt olla. Ja jätetään ne hännät ja karvat vielä arvoitukseksi.

        GRRRRRRRRRR

        *nukkuu häntä Ellun koipien välissä*


      • musti.. kirjoitti:

        GRRRRRRRRRR

        *nukkuu häntä Ellun koipien välissä*

        Etkä nuku. Nyt hus omaan koppiis siitä, senkin kiimanen koira. Saat ottaa miun vanhan nallen mukaas sinne.


      • Musti--
        elisakettu kirjoitti:

        Etkä nuku. Nyt hus omaan koppiis siitä, senkin kiimanen koira. Saat ottaa miun vanhan nallen mukaas sinne.

        WUH WUH

        *raiskaa halinallen*


      • varijakoira Musti
        elisakettu kirjoitti:

        Etkä nuku. Nyt hus omaan koppiis siitä, senkin kiimanen koira. Saat ottaa miun vanhan nallen mukaas sinne.

        https://www.youtube.com/watch?v=0RESdxu8hZc


        MRRRRRRRRRR

        *pukkasi Ellun tiineexi*

        hähä!:D


    • pimeysrunoilija

      Olisin kaiketi kännissä, jos pimeälle kujalle eksyn

    • kiItti mies

      Vetäisin sitä pataan :)

    • määmy

      So?

    • Tiina Tuhero

      Viikset kivasti kutittaa, sieltä:-) eli en mää nyt niin pahaksi pistäis vaikka tulisin vastaan, ja nuolisi vatsaan.

      • Ikisinkku M

        Aivan niin Alve, aivan niin.


      • yx ämmä

    • vaikka näin

      Kysyisin, otatko ketsuppia?
      Aika oudot viikset.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      336
      3970
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      278
      2267
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      119
      1592
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      94
      1410
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1393
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1257
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1228
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      49
      1088
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1064
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      332
      976
    Aihe