Ensimmäisen ja toisen treffin väli

nainen89----

Eli miten pidätte kiinnostusta yllä treffien välillä?

Ensimmäiset treffit meni oikein hyvin, käytiin kahvilla ja puhuttin. Illalla sitten mies pisti tekstarin että oli oikein hauskaa ja haluaisi tavata uudestaan, sovittiin 1,5 viikon päähän seuraavat koska mies lähti työmatkalle. Nyt mietin että pidänkö radiohiljaisuutta koko väliajan vai pistänkö jossain vaiheessa jonkun "hyvää viikonloppua" tyylisen tekstarin? APUA!!!
Eikö hänenkin pitäisi jossain vaiheessa ottaa yhteyttä, vai panikoinko turhaan?

6

418

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • m_vm86

      Olen miettinyt miehenä ihan tätä samaa asiaa..

      Olen nyt ollut viime aikoina kolme kertaa ns. ensitreffeillä, jotka ovat menneet omasta mielestäni hyvin ja vastapuolikin on ainakin antanut ymmärtää treffien ja minun tapaamiseni olleen myönteinen kokemus. Treffit ovat olleen perus kahvilla käyntiä, ulkona kävelyä ym. ja tiedän olevani "hyvä" tällaisissa tilanteissa.. Kaikkien kolmen kanssa ollaan sovittu viestein, että nähdään uudestaan, sovittu jopa aikaa ja paikkaa ym..

      Kuitenkin nämä 2. treffit ovat jääneet toteutumatta kaikkien kolmen kanssa. Joten mitähän teen väärin? Olen laitellut muutamia, "Miten menee" tyylin viestejä, sanonut jonkun kohteliaisuuden/ flirtin.. Olisiko vähempi vai enempi kiinnostuksen näyttäminen hyödyksi? Naiset ovat olleet varsin.. Tavoittelemisen arvoisia, että onko vaan minua parempia ja sitkeämpiä? Yrittäjiä kun varmasti on muitakin.. Tai huomaako sen minusta, että käyn treffeillä ym. muidenkin kanssa? Vai tarkoittaako 2. treffien peruuntuminen vaan sitä, ettei naista oikeasti kiinnosta, mutta hän ei vaan saa sanottua sitä aiemmin?


      En sitten tiedä.. Näiden kolmien treffien lisäksi on ollut kahdet sellaiset jotka ovat johtaneet useampiin tapaamisiin, enkä ole mielestäni tehnyt kovinkaan paljon asioita erilailla..

      Tuohon kysymykseen, niin kyllä toivoisin naiselta, mikäli hän on kiinnostunut, jonkinlaista yhteyden pitoa, muttei mitään pommitusta. Myös koen että jos ei miehestä kuulu mitään, niin on sekin outoa. Tai ainakaan itse en täyttä hiljaisuuttakaan osaa pitää..

      - Mies vm -86

      • NäinMeillä

        Tässä nyt vain törmätään siihen vääjäämättömään tosiseikkaan että ihmiset ovat hyvin erialaisia. Yksi tykkää yhdestä tavasta lähestyä ja pitää yhteyttä ja toinen toisesta. Ei ole mitään varmaa kikkaa jolla voisit miellyttää kaikkia.
        Itse olen jo aikoja sitten päätynyt siihen että teen asiat niin kuin minusta itsestäni tuntuu luontevalta. Silloin minusta kiinnostuvat ne ihmiset joiden ajatusmaailma on lähellä omaani. Kikkailemalla ja erilaisia ohjeita noudattamalla voisin tapailla ihan itselleni sopimattomia henkilöitä.


    • yeahey

      Tee niinkuin itsestä tuntuu.Jos olen ollut miehestä oikeasti kiinnostunut, vastaan toisen yhteydenottoihin/pidän keskustelua yllä välipäivinä/jne :)

      Jos kunnolla on synkannyt, mies kyllä ottaa yhteyttä nainen jatkaa aktiivisesti yhteydenpitoa. Eli näkisin viikon puhumattomuuden kummankin taholta siltä, että "tässä nyt kevyesti treffaillaan ajankuluksi, sen ihmeempää tunnetta ei kummallakaan ole".

    • pelimies86666

      Ihan kyse nyt siitä että haluatko päästä panemaan vai haetko kenties jotain enemmänkin, esim. suhdetta. Jos tavoitteena on pelkästään seksi niin älä kirjoita mitään, anna vaan ajan kulua ja ota ehkä yhteyttä itse deittipäivänä. Jos taas haluat enemmän niin kannattaa ehkä olla yhteydessä jollain söpöllä pikku viestillä, älä kuitenkaan rupea pommittamaan kohdettasi vaan pistä yksi lyhyt viesti ja pelaa jatko sitten vastauksen mukaan.

    • euerurururr

      pitäs varmaan pyrkiä painamaan johonkin reikään viimeistään toisilla treffeillä että muistaa miksi tapasitte

    • vaikeetaon1

      Kovasti aina annetaan ohjeita minkälainen hyvä profiili on tai miten/missä kannattaa sitten aikanaan treffata. Harvemmin kuitenkaan ohjeistetaan niin tärkeässä asiassa kuin "treffien jälkihoidosta". Uskoisin, että monet potentiaaliset suhteet ovatkin kaatuneet juuri tuohon treffien jälkeisiin toimintaan. Jos tuntuu siltä, että kysyntä ja tarjonta on kohdannut, niin eiköhän pieni riskinotto - vaikka sen positiivisen viestin muodossa - ole ihan paikallaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      433
      3130
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      107
      2512
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      370
      2359
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2045
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1857
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1277
    7. 166
      1265
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1186
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1111
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      967
    Aihe