Sairaalatyö, onko maanpäällinen helvetti?

luokkajako

Onko sairalatyö maanpäällinen helvetti? siellä onnistuu kiusaaminen. hierarkinen ja pyrograattinen systeemi mahdollistaa kaiken. Luokkajakoisuus, tehtävät, koulutukset yms. aiheutta ruodintaa henkilökunnan keskuudessa. Lääkäreitten huomion osoitukset myös korostaa ilmapiiriä. alempi "kasti" on aina syntipukkia.

8

394

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toipumista yrittävä

      En ole ollut koskaan hoitoalan töissä, mutta naisvaltaisissa paikoissa kylläkin. Niissä joutuu aina nyrkkeilysäkiksi, jos ei osaa tai halua pelata "tyttöjen pelejä". Naiset ovat raakaa ja kieroa väkeä! Siinä ei toisen ihmisarvo, terveys tai toimeentulo paina mitään, kun naisporukka oikein riehaantuu ja ottaa hampaisiinsa. Minua hirvittää ajatella, että nämä samaiset naiset ovat lapsiaan kasvattavia äitejä. Toisaalta ihmiskuntahan on tunnetusti aina ollut sotaisa ja itsekäs, joten ei tämä naisten pirullisuus ole mitään uutta auringon alla. Uskon kyllä, että sairaalaorganisaatio tarjoaa erittäin hedelmällisen alustan naiselliselle käytökselle.

    • asia menee eteenpäin

      Tuolla jollain sivulla on keskustelua ja pyydetään vinkkejä miten on kiusattu. Tutkimusta tekee sosiaali- ja terveydenhuollon opiskelija. Laittakaa nyt kaikki tietoa näille tytöille.

      • varovaisuutta

        Kiusatut pelkäävät. Onhan moni heistä joutunut entistä pirullisemman riepomisen kohteeksi haettuaan apua tai muutoin kerrottuaan kokemastaan ulkopuoliselle. Eri asia on silloin, jos kiusattu on onnistuneesti vaihtanut työpaikkaa tai hänen ei enää tarvitse palata työmarkkinoille.


      • sairaalan juonia

        Minua kiusattiin Suomen kielellä kirjoitusasussa, 15. taivutuksessa nominatiivit pirti saneluista oikein taivutttaa ,minulle järjestiin hyvää tarkoittava alkeellinen suomenkieli kurssi. Luulin opastavaa kollegaa, että oli ystävä, mutta täysin myrkkytykittäjä samalla kuljetti juoruja ylempää. Oltiin samanarvoiset ammatissa ja koulutuksessa. Teetätti 2 x saman työn. ajattelin miten huono olen, kun oppikoulukin oli luja aikoinaan, että piti osata vaikka unissa nuo asiat. Vihdoin viimein selvisi olen katalassa kiusaamiskuviossa ja minut haluttiin epäpäteväksi pois työstä ja mieluinen tilalle.Hankittiin vaikeita töitä, etten selviätyöstä, sain huonon maineen.Sanotiin olethan sinä yrittänyt kovasti. Nuo vaikeat työt, johon mulla ei ollut koulutusta, niissä oli helppo arvostella huonoksi.


    • todettu on

      Sairaalatyössä todellakin on henkistä kiusaamista,miten naiset voivat olla lapsellisia.

    • pirujen-p älä mene

      Mielisairaalassa on kiusaamista eniten. Siellä ei voi todistaa mitään, kun vahvempi puoli koulujensa kanssa korkeimmasta päästä laittaa pöllön kirjaan. TURHIA ELÄKKEITÄ.

      • pöpilä

        Tuttavallani on seinänaapurina hoitaja psykiatriselta polilta ja hän todellakin osaa taloyhtiössäkin temput; manipuloinnin, valehtelun, kieroilun, kyynelten tirauttamisen oikeaan aikaan, siis silloin kun siitä on itselle hyötyä, juoruilun, jopa tekaistujen rikosilmoitusten teon etc. Todella hirvittää ajatella mitä tällainen hoitaja tekee potilaille, jotka eivät kykene puolustamaan itseään.


      • pirunpesä
        pöpilä kirjoitti:

        Tuttavallani on seinänaapurina hoitaja psykiatriselta polilta ja hän todellakin osaa taloyhtiössäkin temput; manipuloinnin, valehtelun, kieroilun, kyynelten tirauttamisen oikeaan aikaan, siis silloin kun siitä on itselle hyötyä, juoruilun, jopa tekaistujen rikosilmoitusten teon etc. Todella hirvittää ajatella mitä tällainen hoitaja tekee potilaille, jotka eivät kykene puolustamaan itseään.

        Missä päin Suomea on tällainen hoitaja?Ihmettelin aikoinaan, kun tietyssä mielisairaalassa hoitajat oli palkattomilla virkavapailla tai opiskelivat vanhalle iälle saakka. Ajattelin jo tuolloin tuolla työpaikalla ei ole kaikki "Muumit laaksossa".


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 125
      3196
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      89
      2926
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2258
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      24
      1795
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1529
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1494
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1437
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1407
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1335
    Aihe