Suomalaisen jenkkifudiksen salaliittoteoriat

Truth=Totuus

Rakkaat suomalaisen amerikkalaisen jalkapalloilun ystävät.
Aika nostaa kissa pöydälle.
Viime aikoina täällä palstalla on kuumeisesti keskusteltu erittäin ajankohtaisista ja mielenkiintoisista aiheista, joita LIITTO vaikuttaa yrittävän salailla. On ymmärrettävää ettei LIITON uutisoinnissa tai GRIDIRON:ilta, joka saa rahoituksensa suoraan LIITOLTA ole mitään mainittu seuraavista aiheista:
Roosterssin "euroopanmestaruus", pelaajien vuosikausia kohonneet loukkaantumisten määrät Velodromin "murhakentällä" määrät ja niin edelleen. Tällä kertaa olen tutkinut edellä mainittuja tapahtumia ja minulla on esittää todisteita, jotka tukevat väitteitäni.

Case study Roosters, mestareita vai huijareita. Painotus kohdalla huijarit.

Ihmiset ovat käyneet kuussakin. Todisteena meillä on esittää rakeista videokuvaa ja kuuluisat Neil Armstrongin sanat, jotka hän köhi kuunkamaralta, valkoisen avaruuspuvun sisältä.

-That's one small step for (a) man, one giant leap for mankind.

Puhuakseen ihminen tarvitsee happea, hengittäessään ja puhuessaan ihminen tuottaa hiilidioksidia. Kuitenkin tuon ajan avaruusasussa ei ollut poistoventtiiliä, kuten sukelluksessa käytettävissä välineissä. Tämä tarkoittaa, että hiilidioksidi pysyi puvun sisällä. Toisin kuin usein luullaan, ihminen ei kuole hapen puutteeseen, vaan hiilidioksiidin myrkylliseen määrään veressä.
Kuitenkin Neil Armstrong pystyi puhumaan ja liikkumaan puvun sisällä.
Miksi ja miten?
Syy on simppeli kuin fullback dive keskelle.
Kohtaus kuvattiin Los Angelesissa, jossa sijaitsi tuohon aikaan kaikkein kehittynein studio- ja valaistusjärjestelmät.
Siihen miksi näin tehtiin, en tässä kirjoituksessa mene, koska tarkoituksena on paljastaa LIITON ja LIITON joukkueen vaahteraliigassa, eli Roosterssin katalat toimet.
Tutkin jälkikäteen otteluista tehtyä Streamiä ja kuten ounastelinkin: suuria epäselvyyksiä liittyy streamiin. Streamiin on syötetty kahdesta eri ottelusta materiaalia, jotta saataisiin yhtä ottelua varten vaadittu määrä liikkuvaa kuvaa.
Tästä ei ole epäselvyyttä.
Eniten ihmetyttää, että miten minä, melkein valmis tradenomi, pystyn huomaamaan huijauksen. Epäilen muidenkin tajunneen tämän, mutta he pysyvät hiljaa ja antavat hiljaisen tukensa LIITOLLE.
Ettekö tajua, että kaivatte hautaa itsellenne. Luulette parantelevanne asemianne LIITON paremmuuslistoilla. Ehei, ei todellakaan. Teitä kaikkia käytetään hyväksi. Maksatte roponne LIITOLLE ja vastineeksi LIITTO väsää Windows Movie Makerilla valheellista propagandaa teille ja vakuuttaa meidän olevan Euroopanmestareita. Kaikki ovat tyytyväisiä ja Case Closed, ensi vuonna jäsenmaksut, lisenssit ovat taas kohonneet sen 12%, kuten joka vuosi.

Ehei, ei minun vuorollani.
Vaviskaa Pasilassa, nyt saa riittää.

57

1227

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 20+8

      Moi Roope, hienoa käänteispropagandaa!

    • foxmulder2014

      olipas vaajaata infoa, vaadimme lisää salalittoteorioita!
      tuon spekuloinnilla ei pääse edes alkuun.. tarvitaan lisää

    • 9+12

      Olipa paska kirjotus, saisko niitä päätösristeilyjuttuja, kiitos.

      • fasfasf

        Kiihottavatko ne PELLE


    • lääkäri viheriön

      ne lääkkeet

    • Liiton miäs

      Hyvä kirjoitus, uskon ton! Mut miks perskutissa liitto editoi serbit Roosterssia vastaan eikä vaikka Wienin Viikinkejä, eikai ne ny noin tyhmiä ole? :O

      • 2wwwq

        Kuussa ei tuule, mutta miksi jenkkilippu liehuu Armstrongin kädessä.
        maajoukkueen uus päävalmentaja taas Roosters taustainen, vaikka merkittävää valmennustaustaa ei löydykään, salaliittoako? KYLLÄ!


      • 18+20
        2wwwq kirjoitti:

        Kuussa ei tuule, mutta miksi jenkkilippu liehuu Armstrongin kädessä.
        maajoukkueen uus päävalmentaja taas Roosters taustainen, vaikka merkittävää valmennustaustaa ei löydykään, salaliittoako? KYLLÄ!

        Lippu liehuu koska siihen liitettiin vaijereita ja lyijypainoja, joilla liehuminen olisi mahdollista myös painottomassa tilassa. Tämän systeemin kehittämiseen käytettiin yli 100 000 dollaria. Toki tämä ei muuta sitä tosiasiaa, että koko kuukävely oli huijausta (Van Allenin säteilyvyöhyke), mutta se on vain osoitus siitä miten hyvin tehty huijaus on kyseessä.


      • wannaknowyeah
        2wwwq kirjoitti:

        Kuussa ei tuule, mutta miksi jenkkilippu liehuu Armstrongin kädessä.
        maajoukkueen uus päävalmentaja taas Roosters taustainen, vaikka merkittävää valmennustaustaa ei löydykään, salaliittoako? KYLLÄ!

        siis kuka on miesten maajoukkueen uusi päävalmentaja???


      • weedollinenn
        wannaknowyeah kirjoitti:

        siis kuka on miesten maajoukkueen uusi päävalmentaja???

        5..n pisteen vinkki. Sillä voi istua.


      • öldmömndf
        weedollinenn kirjoitti:

        5..n pisteen vinkki. Sillä voi istua.

        Klaus Sohva? Never heard of the guy.


      • KuuJuustohaisee
        18+20 kirjoitti:

        Lippu liehuu koska siihen liitettiin vaijereita ja lyijypainoja, joilla liehuminen olisi mahdollista myös painottomassa tilassa. Tämän systeemin kehittämiseen käytettiin yli 100 000 dollaria. Toki tämä ei muuta sitä tosiasiaa, että koko kuukävely oli huijausta (Van Allenin säteilyvyöhyke), mutta se on vain osoitus siitä miten hyvin tehty huijaus on kyseessä.

        Minkälaisen happimäärän avaruusalus tarvitsee potkaistakseen aluksen liikkeelle
        kuun pinnalta. Pelkkä kuun pinnan pöly ei auta konetta mihinkään lähtöön.
        Amatti-valokuvaajat nauravat varjojen ja valojen suuntauksia muka kuun pinnalla.
        Sitten kun Kiina lentää kuuhun ja takaisin, sitten vasta minäkin sen uskon. Venäjä
        antoi peräksi kuumatkan mahdottomuuden edessä. USA elää huijauksillaan.
        Siionistien rahanahneudella ei ole loppua. Kaikesta kertyy heille rahaa.


    • Eila Lappi

      Hormoonihiiret,tumputtajat koko porukka!

    • 54v sinkkumies

      Inside Job tää Turun juttu
      Jäljet johtavat Pasilan päämajaan.
      Lisätietoja varmastikin tulossa ja PIAN

    • kuka hän on?

      pakko kirjoittaa nyt tänne. aivan pakko. olin eilen helsingin kaupungissa visiteeraamassa vanhaa ystävääni ja pelitoveriani. ollaan pelattu monta vuotta samassa jengissä vuosituhannen vaihteessa. pelitoveri oli vastassa rautatieasemalla ja siitä mentiin pelitoverin kämpille kattoo vanhoja pätkiä missä pelataan ja juomaan muutama olut. tietenkin sauna oli kuumana niin kuumana vain kuin voi olla torstaisin kaupungin vuokra asunnossa. eli kaikin puolin mukavaa aikaa kunnes pelitoverin parempi puolisko ehdotti poistumistamme. hänen piti nukkua. ei siinä mitään ymmärrän hyvin. itsekin silloin pelatessa piti välillä herätä aikaisin vieraspelin takia. no big deal. pelitoveri ehdotti että mennään kallion kaupunginosaan. olin että mennään vain. ja sitten mentiin sinne. tarkemmin sanottuna mentiin kallion hoviin. ihan ok paikka ja mukava. pelattiin korttia ja muisteltiin peliaikojamme ja pelaajia. ja tottakai puhuttiin tästä suomi24 jenkkifudis keskustelu. paljastui että molemmat luemme. mutta emme kirjoita. eiköhän tämän takia. siis suomi24 keskustelun takia. viereisessä pöydässä olutta maistellut yksinäinen herrasmies tullut seuraamme. en tuntenut häntä. hän oli iso. hän oli karvainen. hän tiesi kaikki keskusteluaiheet mitä tänne on kirjoiteltu. pystyi tiputtelemaan vaikeuksitta aiheita. nimimerkkejä. kaikkea. hän puhui saunailloista. naisten mmkisoista. rasismista. hyväksikäytöistä. mustien pelaajien merkitsemisistä a merkeillä. työntömääristä. olimme pelitoverini kanssa ymmällämme.mutta hän tuli verbaalisti päälle. puhe muuttui huutamiseksi. hänen puheensa siis. koko baari tuntui katsovan meitä päin hänen puhuessaan sinisistä voimakilvistä jotka estävät valmentajien himokkaat katseet. olimme ymmällämme, kuka hän on. mistä hän on tullut. käytös ei huutamisesta huolimatta ei ollut missään vaiheessa uhkaavaa. hän oli pelannut joskus sen saattoi nähdä. ainakaan itse en haluaisi hänen taklaamaksi.
      oudoksi tilanne meni hänen vihjaillessa ensi kesästä. hän sanoi että oli talven ajan pajallaan valmistellut suurta yllätystä helsingin velodromille. jossa pelataan jenkkifudista. ainoastaan vihjaili. ei paljastanut mitään. kysyessäni onko yllätys jotain vakavaa. hän ainoastaan nauroi ja joi tuoppinsa tyhjäksi ja totesi. vaahteramalja tulee tänä vuonna aikaisessa. jonka jälkeen hän heitti tyhjän tuopin seinään. katsellessani tuopin pirstoutumista. hän oli kadonnut. kadonnut kuin tuhka tuuleen.mutta näin hänet ikkunasta kun hän poltti tupakkaa baarin edessä. tällöin hän näytti keskisormea minulle ja nauroi.
      mielestäni tämä kuuluu tänne salaliittoteoriaan. koska tietääkö kukaan mitä tapahtuu ensi kesänä.

      • Salainen agentti

        Ei tapahdu mitään. Kohtasitte vain Sepalus-Mikon eli Könkkä-Mikon. Se pelasi 1980- ja 1990-lukujen taitteessa Glory Days-vuosina ja kolkutteli jopa maajoukkueen portteja, mutta sairastui sitten vakavasti. Sillä diagnosoitiin vakava aivotärähdys neljässä pelissä putkeen, mikä siihen aikaan oli todella poikkeuksellista koska aivotärähdyksiä ei tilastoitu tai juuri diagnosoitu, ja sen seurauksena sille kehittyi jonkinasteinen hyytymä ja lopulta kuolio aivoihin.

        No osa pikkuaivoja poistettiin ja periaatteessa se tuli ihan kuntoon. Missasi kaksi kautta, mutta teki sitten comebackin kun hermoradat olivat kasvaneet ja luoneet kiertotiet aivoihin. Motoriikka sillä pelasi entisellä tavalla, mutta jutut olivat vähän villejä. Kauden päättäjäisristeilyn tapahtumien jälkeen se joutui pakkohoitoon ja sai elinikäisen peli- ja toimitsijakiellon. Maajoukkueen lääkäri vuosi sen verran tietoja, että dianoosina on aivovamman aiheuttama paranoidi skitsofrenia ja kaksisuuntainen mielialahäiriö sekä välittäjäaineiden toimintahäiriöstä ammentava taipumus väkivaltaan ja epäsosiaaliseen käytökseen. Siis suomeksi sanottuna kaveri on täysin yhteiskuntakelvoton mielipuoli.

        Mutta kaikesta tästä huolimatta Mikko on ihan asiallinen kaveri. Alkoholia se ei oikein siedä, vaikka viettääkin suurimman osan ajastaan Kallion ja Alppilan kapakoissa. Onneksi sillä on niin pieni eläke, että se on harvemmin kunnolla jurrissa. Jurrissa kun sillä tuppaa tulemaan migreenikohtaus ja rähinä päälle. Mutta sen juttuja ei kannata ottaa kovin tosissaan. Puhuu lämpimikseen ja yrittää pummia viinaa kun tunnistaa jonkun jenkkifutariksi.


    • 8+14

      taidat olla joku yksi ja sama häiriintynyt junnu kuka tänne aina kirjoittelee

    • amnesty_88

      anteeksi mitä pelipaikkaa ja missä seurassa Sepalus-Mikko (eli Könkkä-Mikko) pelaa tätä nykyään. mainitsemasi tuntomerkit täsmäävät nimittäin erääsen Whipsissä aikoinaan pelanneeseen korneriin. ei siis oo mikään pakko vastata. kuhan kyselen

      • 3+4

        Sepalus-Mikosta en tiedä muuta kuin että oli aikoinaan kova jätkä lyömään vyön alle. Niin peleissä kuin off the field. Olin jo ehtinyt unohtaa koko jätkän mut hyvä et nostit kaverin parrasvaloihin takaisin. Oli kyllä aikanaan just sellanen nurmikenttien jyrä. meni tilanteeseen kuin tilanteeseen aina pää edellä ja pelasi kun vielä pelasi niin puolustusta. Sepaluksen aikoihinhan me ei treenattu harkoissa tekniikkaa sitten yhtään koska meillä oli 40 pelaajaa ni se oli pelkkää 11 vs 11 koko harkkojen ajan ja Sepalushan maksoi tästä terveydellään.
        Mutta oli se hurja jätkä. Jos pitäis johonkin toiseen verrata ni mieleen tulee Marakon kauhu Aarne Juutilainen. Sepalushan oli ainakin 80-luvun lopussa vielä PV:ssä duunissa. Joutui tosin lopettamaan ennen sopimuksen loppua. Sehän oli tunnettu näistä ryssäviha puheista ja vähemmistöjen leiriin telkemisideoista. Valitettavasti sen puheista tuli haloo esikunnassa ja sai fudut. Mikä oli harmi koska kylmä sota loppui pari kuukautta sen jälkeen kun sai fudut. Sittenhän se olisi saanut jatkaa peeveellä ja olis varmaan ylennyt ihan herraksi siellä.
        Sepalushan ei enää itse pelaa mutta mitä viime kesällä velolla muutamaan otteeseen törmäsin siihen ni suunnitelmissa oli liittyä nimeltä mainitsemattoman seuran kakkosjengin valmennusrinkiin. En sitten tiedä oliko puheissa perää mutta sen näkee sitten kesällä joten ehkä uhkaus oli tarkoitettu kuvaamaan hänen valmennus comebackia


      • 20+5

        Ei Mikko pelaa enää missään kun sillähän on ikääkin jo 50 . Sairaseläkkeellä se on ja välillä käy pitkiä jaksoja toimintaterapiassa jossain kuntoutuskeskuksessa tuolla Pirkanmaan suunnalla. Viime vuonna kun törmäsin siihen, niin se oli just viettänyt 2 kk mielisairaalassa kun sillä oli mennyt taas lääkitys uusiksi. Ei ne kuulemma saa säädettyä sitä koktailia koskaan pysyvästi kohdalleen koska sillä on niin monta vaivaa ja vähän ristiinmeneviä hoitovaatimuksia.

        Mutta puolustusta se tosiaan pelasi ja mun muistaakseni aloitti safetynä ja lopetti maikkina. Siinä välissä tuli lihasmassaakin n. 15 kiloa lisää. Ja mitä sen valmennushaaveisiin tulee, niin ne on just näitä sen höpinöitä. Sillä on elinikäinen kielto kaikissa jefuhommissa ja sitä paitsi rikosrekisteri, joka estää työskentelyn lasten parissa.

        Nimim. miehen kohtalaisen hyvin tunteva entinen pelikaveri


      • Ribs in Pieces
        20+5 kirjoitti:

        Ei Mikko pelaa enää missään kun sillähän on ikääkin jo 50 . Sairaseläkkeellä se on ja välillä käy pitkiä jaksoja toimintaterapiassa jossain kuntoutuskeskuksessa tuolla Pirkanmaan suunnalla. Viime vuonna kun törmäsin siihen, niin se oli just viettänyt 2 kk mielisairaalassa kun sillä oli mennyt taas lääkitys uusiksi. Ei ne kuulemma saa säädettyä sitä koktailia koskaan pysyvästi kohdalleen koska sillä on niin monta vaivaa ja vähän ristiinmeneviä hoitovaatimuksia.

        Mutta puolustusta se tosiaan pelasi ja mun muistaakseni aloitti safetynä ja lopetti maikkina. Siinä välissä tuli lihasmassaakin n. 15 kiloa lisää. Ja mitä sen valmennushaaveisiin tulee, niin ne on just näitä sen höpinöitä. Sillä on elinikäinen kielto kaikissa jefuhommissa ja sitä paitsi rikosrekisteri, joka estää työskentelyn lasten parissa.

        Nimim. miehen kohtalaisen hyvin tunteva entinen pelikaveri

        Könkkä delas viime vuonna. Lähti alasti pilkille Brakulle ja jäätyi hengiltä. Siitä oli juttua Helsingin Uutisissakin. Ja homman salaliitto-osuus on siinä, ettei liitolta tullut kukkalähetystä hautajaisiin. Könkän mutsi oli siitä vähän katkera kun näin sitä hallissa enkä kehdannut sanoa, ettei liitolla ole tapana lähetellä kukkalähetyksiä eikä varsinkaan millekään rivimiehille, jotka melkein kävivät mj-leirillä joskus vuonna miekka ja kivi.


      • 4+12

        Pahoittelen että täällä annetaan väärää tietoa ... Sepalus-Mikko eli Könkkä-Mikko kuoli jo muutama vuosi sitten Jämijärvellä ... Lopettakaa nyt toi trollailu. Meille Mikon tunteneille ihan kiva läppä ekalla kerralla, mutta ei nyt ehkä jaksa kantaa useamman viestin voimalla


    • 33+33

      Jos saisin yhden touchdownin joka kerta kuullessani Sepaluksen kuolleen olisin vaahtiksen ja divareiden alltime tilastoissa ykkösenä. Sen verran monta kertaa kuullut huhuja herran päivien pituudesta.
      Pakko mainita tähän nyt kun kerran kirjoitellaan. Olen aikaisemmin vain lukenut nyt kirjoitan kuten edellä mainitut kirjoittajat. Kaudella 1996 pelasin Sepaluksen kanssa samaan aikaan Whipseissä tuon aikaista kakkosdivaria. No kausi meni kohtalaisesti ja päästiin kuin päästiinkin pronssimatsiin. No Sepalushan oli kadonnut kuin tuhka tuuleen kolme viikkoa ennen pleijjareiden alkua. Tällä tarkoitan ettei näkynyt missään.

      Ei edes ollut käynyt Kaivohuoneella hakemassa tsirbuloita jatkoille. No täähän tarkoitti sitä että nyt on tosi kyseessä. Sepalushan kävi joka lauantai jopa kaudella Kaivolla. Sillä ei ollut tapana käydä pitkillä vierasmatkoilla. Hoiti korkeintaan 200 kilometriä Helsingistä olevat pelit muuten ei kaveria näkynyt ja lauantaisilla vieraspeleissä ei Sepa pyörinyt.
      No jätkä oli ollut jo kolme viikkoa karussa. Vanhemmat ja sen silloinen kihlattu olivat täysin paniikissa ja muistaakseni ne kävi Bollikselle liimaamassa kadonnut ilmoituksia. Mutta turhaanhan ne niitä liimaili.
      No mutta kaikista hämmentävintä oli että joukkueen kesken oltiin pidetty palaveria ja tultu siihen tulokseen että Sepa on entinen. Ei se edes ollut harkoissa sinä vuonna ainoastaan matsit.

      No oltiin sit pronssista vääntämässä ja Sepa ilmestyy sinne matsiin. Ihan muina miehinä tulee kolmannen neljänneksen aikana kamat päällä vaihtopenkille. Väärä paita sillä oli mukana. Jostain syystä sillä oli meidän linjamiehen paita mutta nopeet vaihdot ni oikee paita oli päällä.
      Meillä oli tuolloin jenkkivalmentaja HCnä ja Sepa ei tunnetusti lontoota taitanut. Tai no kyllä se osas jos piti tsirbuloille esittää amerikkalaista ni se veti sitä sen tunnettuu Bostonin cockneytä. Hitto oli aito ääni sillä.
      No se meni meidän coachille ja muistakaa et kaveri oli ollut jo viikkoja kadoksissa ni se meni sille coachille ja sano suomeks et

      möyhyy vittu möyhyy.

      Ei mitään muuta. Olin ite et mitä hittoa toi duunaa ja niin tais olla coachikin. Mutta asennetta sillä oli joten viikkojen kadoksista suoraan kentälle pelaamaan.
      Sillä oli vielä laakerikengät jalassa mut muuten asianmukainen varustus.
      Sen tuomalla spiritllä me ylitettiin kaikki esteet siinä matsissa ja pelattiin yhtenä joukkueena. Tulimme neljänneksi.

    • 18+8

      ite näin mikon viimeksi toissa syksynä helsingin nitetrain yökerhossa kun siellä tapahtui se 69ersin ja wolverinesin välinselvittely. osa varmaan muistaa tapauksen jossa eräs 69ersin valmennustiimiin kuuluva oli pahaa aavistamatta eksynyt kyseiseen ravintolaan illan huurteiselle tietämättä wolverines linjamiesten viettävän iltaa samalla tontilla. 69ersin mies oltiin pahoinpidelty tainnoksiin asti ravintolan wc:ssä. eräs linjamies oli vieläpä muutaman kaljan liikaa nautittuaan kääntänyt miehen makuuasentoon ja yrittänyt vanhaa kunnon sammuneen väkisinmakuuta. ikävä kyllä miehen vyösolki ei ollut tahtonut aueta ja uupunut wolvo luovutti. wc:n ovella hän oli vielä viimeisenä vessasta poistujana tullut katumapäälle poloista uhria kohtaan. ovella oli vielä harmissaan ylilyönnistä ja kääntynyt katsomaan sammuneena lattialla makaavaa. mies makasi edelleen samassa asennossa mutta kuinka ollakkaan, yht'äkkiä vyön solki oli retkottanut auki ja housut levänneet riisuttuina polvitaipeeseen asti. sen illan jälkeen en oo mikkoa nähnyt enkä toisaalta tätä 69 ersin kundiakaan (tais muuttaa helsingistä tukholmaan kauden jälkeen)

    • VSSB os.K

      Hei

      Olisin kiitollinen jos täällä lopetettaisiin Mikko Könkäreesta kirjoittaminen. Hän ei ole enää vuosikausiin pelannut amerikkalaista jalkapalloa joten ei ole ajankohtaista taikka asiallista kirjoitella hänestä tai levitellä juoruja hänen terveydentilastaan tahi hänen lääkityksestä. Nämä asiat ovat luottamuksellisia potilaan ja lääkärin välillä.
      Olemme tiedostaneet jo vuosikymmenet sitten Mikon arjen ongelmat ja niitä olemme yrittäneet perhepiirissä hoitaa. Mikon tilannetta ei auta hänen asioiden levittäminen sosiaalisessa mediassa. Antakaa rauha perheellemme auttaa Mikkoa. Kuitenkin kyseessä on perhepiirin parissa tapahtuva parantuminen.

      Kiittäen

      Virpi Sanna Sinikka Butt os. Könkäre

    • 5+4

      Liiton prppagandaosasto yrittää kääntää asiat pois kiusallisista asioista suoltamalla paskaa tänne mutta onnistumatta siinä. En uskonut kirjoittavani tätä, mutta joku tekee sen jopa vielä surkeammin kuin Putin-ryhmän siipi.

    • KaunisJaska

      Voitko valaista hieman tästä SAJL:n Putin-ryhmän siivestä?
      Ketkä joukkueet ja henkilöt kuuluvat tähän?
      Heidän tavoitteensa?

    • pera_limingasta

      miksi et ikinä soittanut mulle takaisin Kaunis Jaska?

    • bone head

      Pakko kantaa korteni kekoon Könkä-Mikosta.
      Tutustuin Könkään jo ennen kuin hän aloitti ruohokenttien shakin pelaamisen. Könkä toimi siihen aikaan kaupungin hommissa ja kerron nyt miten hän ryhtyi pelaamaan. Könkän ensimmäinen jengihän oli nyt jo kuopattu Whips. joukkue tapasi harjoitella Kannelmäessä. Siinä junasillan vieressä tapasivat treenata vielä kun menestyivät. No Könkähän tiesi että ne harjoittelee siinä ja oli tutustunut niihin pelaajiin jotka viettivät aikaa Kannelmäen sosiaalisen elämän keskustassa eli Britanniassa. ite en vielä palloa tuolloin pelannut. ainoastaan seurasin ja yritin päästä irti amfetamiiniriippuvuudestani joka oli aika yleistä tuolloin Kannelmäessä. No Könkähän ei ketään tuominnut päinvastoin aina sillä oli aikaa heittää herjaa meidän ns. narkomaanien kanssa siinä juna-asemalla.

      No oli perinteinen viikonlopun aikainen aloitus torstai aamupäivällä ja Könkäkin oli jälleen meno päällä. Muistan sen olleen todella sliipattu noihin aikoihin. Farkkutakki ja kauluspaita päällä, deodoranttia ja tummat siistit verkkarit sekä ne sen kuuluisat laakerikengät. Siinä me kaikki istuttiin juna-asemalla ja päihdyttiin kuten oli tapana.

      No M-junasta tuli näitä Whipsien jäseniä..olivat menossa treeneihin..no sehän alkoi huutamisena ja herjaamisena näitä pelaajia kohtaan..ihan toverillista..no niillähän oli siihen aikaan pelaajana yks vähän intiaanin näköinen kaveri..jumalattoman julman näköinen, suuri, iso, kasvonpiirteet oli kuin kivestä veistetty, kaverin silmät ei ikinä hymyillyt vaikkakin suuri suu oli täynnä hymyä..no Könkähän heitti sille herjaa rankasti..nykyään varmaan sanottaisiin rasistiksi..mutta tuohon aikaan termiä ei käytetty vielä..
      huulenheitto meni painimiseksi..painiminen nyrkkeilyksi..
      molemmat oli sen verran tasavahvoja että näytti kuin jumalat taisteli siinä juna-asemalla..
      no eihän siitä tullut loppua..molemmat tasavahvoja.. tällöin tää intiaani tokaisi Könkälle että nyt riittää alkulämmittely..HAH piti alkulämmittelynä pahoinpitelyä, kertoo jotain tän intiaanin vahvuudesta..Könkä oli et mille?
      no harkkoja se inkkari tarkoitti.. Könkä oli että tämä selvä jatketaan siellä treeneissä..Hullu jätkä, siitä se lähti intiaanin kanssa samaa matkaa harkkoihin ja alkoi pelaamaan nurmikenttien shakkia..Itsekin innostuin tästä sen verran että aloin pelaamaan..en tosin ikinä ollut niin hyvä kuin Könkkä mutta pirin käytön takia olin nopea ja laiha tuolloin ja aloin pelaamaan pallon kiinniottajaa..
      En tosin ikinä ollut Könkän veroinen mutta päihtyminen juna-asemalla muuttui hyväksyttävämpään suuntaan..ryhdyin päihtymään joukkueen saunailloissa..

    • könkän kohtalo
    • 12+8

      mitä tarkoittaa edellä käytetty sanapari "sukkula veenukseen" ? onko kyseessä joku liiton salakielinen ilmaus

      • 18+6

        Sukkula venukseen on vapaasti käännettynä Liitto on Roosters.


    • bone head

      Pakko kertoa vielä yksi juttu Könkästä.
      myöhemminhän Könkä ja tää intiaanilta näyttäneestä kaverista tuli aika suosittuja Kannelmäen alueella. Varsinkin pronssipelin jälkeisissä kauden lopettajaisbileissä nää kaverit pääs kaupunginosalehteen asti. Könkkä ja Inkkari jatkoi juhlia helposti jonkun viikon ajan, eihän niillä mitään duuneja ollut. Inkkari eli pallon pelaamisella ja Könkkä..no sanotaanko näin että sillä oli omat kuvionsa josta sitä paalua tuli.
      ..eniwei..Könkkä ja Inkkarihan innostui bodaamisesta oikein huolella..pitää huomioida et tää oli aikaa jolloin bodareita ei arvostettu…ehei.. kovinta kamaa olivat vahvinmies kilpailut missä vedetään traktoria ja tehdään muuta junttia..no tän takia Könkkä ja Inkkari ei alkanut bodaa samanlaisella tavalla kuin nykyään ajateltaisiin bodaamisesta..ehei.. ne kasvatti suuret pyöreät lihakset joiden saumoina toimi paisuneet myrkynsiniset verisuonet ja tämän lisäksi ne vahvoja kuin härät.. tähän samaan aikaan ne aloitti ovihommat..oli muuten ensimmäisiä jenkkifutareita ovihommissa..eli aloittivat nykyäänkin jatkuvan perinteen että ovi ei pysy pystyssä jos siellä ei ole kovaa lyöviä ritareita..ja ne löi kovaa ai että… olisittepa nähneet Könkälläkin olet kotona olevat paperikasat jotka oli PELKÄSTÄÄN!!! Sen saamia pahoinpitelysyytteitä.. no Könkähän oli Könkä ja lämmitti näillä syytteillä talonyhtiön pihagrillin aina.. en keksi tätä vaan tää on totta olin itsekin välillä siellä paistamassa makkaraa.. hah sille ei voinut edes poliisit mitään.. kysyin kerran että jouduks vankilaan noiden pahoinpitelyiden takia? Ette ikinä arvaa mitä Könkä siihen sano..no se sano että ei löydy suomen maasta tai edes koko tältä planeetalta jota maaksi kutsumme tarpeeksi suurta taloa missä se pysyisi..ja tää on totta ja ei se kyllä ikinä vankilaan joutunut..kukaan ei uskaltanut todistaa tätä kaveria vastaa.. ihan helvetin hulluu aikaa oli se..mut tää Inkkari oli viel Könkkääkin suurempi ja sehän näytti voimiaan vaahteramaljan ennakkotapahtumassa kun oli järjestetty vahvin jenkkifutari kilpailu. Siellä oli nää vaahtiksen mad dogsit kaikki ja tää oli aikaa kun ADT ei uskaltautunut edes Bolliksen parkkikselle.. no siellä oli liigajyriä tullut näyttämään et kuka on vahvin kaikista ja tietenkin Inkkari. Vaahtisukot ei pitäny sitä vielä minään.. sanoivat vain että hah divaripelle.. sun ei kuulu olla täällä.. Inkkari oli viel tällöin ihan vaiti ja oli verhonnut sen haupitsit collegen paidan sisään jossa luki KUKA VITUN ARNOLD? Ja siin oli viel kuvana painonnostotanko ladattuna metallilla.. no kilpailumuotoina oli penkki ja kyykky.. kilpailu alkoi 200 kilosta johon pystyi vain pari vahvempaa linjamiestä hikoillen ja ähkien pukkaamaan sen ykkösen..no Inkkari tuli siihen ja vaati että lisää painoa..muistan edelleen miten järjestäjältä alkoi valumaan kylmä hiki kun se tajus Inkkarin olevan tosissaan .. kysyi vain paljonko? Johon inkkari vastasi ja samaan aikaan tuijotti järjestäjää silmiin.. ei helvetti se katse olis voinut tappaa jos Inkkari olis halunnut mut se halus vaan tuottaa mahdollisimman suuren lamaannuttavan vahingon ni se tuijotti sitä suoraan silmiin ja kuiskasi tarpeeksi.. tää järjestäjä pyörtyi siihen paikkaan ja sai jonkinlaisen epileptisen kohtauksen..ai et me naurettiin sille ja Inkkarikin nauroi.. no ei siihen mitää painoja enää saatu joten Inkkari otti sillä 200 kilolla pari yhdenkäden toistoa..jumalauta yhdellä kädellä..sano et ei jaksa rasittaa oikeaa kättä koska huomenna ois vasta penkkipäivä..olin ihan myytyä ja kihelmöin siinä hieroessani sen vasenta kättä (olin tässä vaiheessa metadonikuurilla et pääsis huonolaatuisesta piristä eroon) sit oli vuorossa vika laji eli kyykky ja nää Roosterssin kukonpojat kyykki siellä huonolla tekniikalla 250 kilolla jotain naisellisia naisten niiaus ykkösiä.. Inkkari tuli siihen sano nyt jo virvonneelle järjestelijälle et laita siihen one thousand pounds exactly.. juma tuhat paunaa.. no tää järjestäjä pyörty jälleen tärisemään siihen maahan..jotkut vaan ei kestä. No tuhat paunaa tuli siihen kaikkien laskutoimitusten jälkeen tangolle .. Inkkari meni siihen otti tangon selkää meni alas ja jäi sinne alas ja lähetti lentosuukon yhelle vaahtisjengin pelinrakentajan raskaana olevalle vaimolle ja nousi ylös..olin et juma mikä suoritus mut ei ehei se veti vielä lisää yleisön laskiessa 2,3,4,5,6,7,8,9,10..jumalauta se veti kympin ja tiputti tangon selästään ja sanoi nyt jo jälleen tajuihinsa tulleelle järjestelijälle KEVYT KYMPPI ja tää järjestäjä pyörtyi jälleen sähisten

    • 6+5

      miksi se sanoi suomenkieliselle kaverille englanniksi "one thousand pounds exactly" eikä puhunut suomea tai ilmaissut asiaa kilogrammoina ?

      • Puntinnostaja

        Taisi tulla laskuvirhe. Ei löydy tältä planeetalta sellaista joka nostaa Thousand Pounds of iron .


    • donald the panisher

      Varmaan jenkki

    • bone head

      Terve!!!

      viime aikoina muistot myrkyttänyt mieltäni kuten asbesti nykyään kurittaa vanhuksia vanhainkodissa..totuushan on aina kiinni näkökulmasta..Könkän ja Inkkarin tandemillahan oli surullinen loppu hienon alun jälkeen..olivathan kaverit tekemisissä vaarallisten–itsensä kaltaisten yksilöiden kanssa..ja olihan sekin hetki koettava näiden kavereiden kanssa kun juhlat vaihtuivat arkeen..

      Könkän ja Inkkarin yhteiselo päättyi ehkä eeppisimpään suomijenkkifudiksen kostotarinaan..olen kiitollinen että sain näytellä sivuosaa tässä tarinassa..tässä kohtaa molemmilla oli jo takana loistava tulevaisuus..oli vain ajan hetki milloin elämän neljännellä yrityksellä ei saataisi enää uusia yrityksiä..

      nyt kerron siitä hetkestä..

      kaudella 94 alkoi jo kyyti olemaan liian kovaa molemmilla..Könkän yllätykseksi hän joutui käräjille menneisyytensä kanssa..itse hän piti sitä liiton järjestämänä ajojahtina..tästä voi olla montaa mieltä mutta 51 pahoinpitelyä joista 20 törkeää pahoinpitelyä puhuvat omaa kieltään..no yhteiskunta puki päälleen seepran mustavalkoiset päälle ja vihelsi pilliä Könkälle..toinen elämän henkilökohtainen rangaistus ja suihkuun..Könkkä oli mennyttä miestä ja passitettiin ristikkotielle elämän keltaisten liinojen lennessä ympärille.Inkkarilla oli sama kohtalo edessä mutta sitä hän ei vielä tiennyt..tuohon aikaan Inkkari toimi Britanniassa tiskarina..yhteiskunta vei sen kullatun järkkärikyltin ja mutta sai kuitenkin jatkaa hommia rakkaalla ravintola-alalla..ovi vaihtui tiskialtaaseen..aikansa se jaksoi tiskejä tiskaa mutta ongelmaksi muodostui hyvin nopeasti viina: hän tunsi itsensä hylätyksi ja kielletyksi.hän oli yksinäinen ja epäonnistunut. hän kumosi lasinpohjat suuhunsa.. aika nopeesti Inkkarilla viha vaihtui kostoon.. tuohon aikaan hän vielä alitajuisesti luuli olevansa yhteiskunnan järjestyksen puolustajaa..mutta totuus oli toinen..

      huhut kertoi että Könkkä ja Inkkari oli enemmän kuin kakkosen ja ykkösen hurja tandem..huhuttiin jopa suhteesta..mutta jonka molemmat kumosivat pahoinpitelemällä entisiä joukkuetovereitaan, jotka tiesivät liikaa..

      Inkkarilla oli todella suuria vaikeuksia selviä arjesta ilman Könkkää ja sekakäyttöä..Ei ollut enää pelireissuja ja saunailtoja.. Inkkari sääli itseään ja vihasi muita..mikä ajoikin Inkkarin elämänsä viimeiseen two minute offenceen..Hyökkäyksen kohteena oli Inkkarin elämää vaikeuttanut liitto..

      Samana vuonna järjestettiin liiton 15 vuotisjuhlat laivaristeilyllä..Inkkari oli siellä..94 vuoden jälkeen oli pitkään tauko liiton järjestämisssä laivaristeilyissä ja suurimpana syynä oli Inkkari joka järjesti tuolloin toimivalle liiton puheenjohtajalle yllätyksen jota hän ei varmastikaan ole vieläkään unohtanut..

      • 3+33

        Mikä yllätys??Kiva olla kertomatta!!


    • 4+12

      Nyt laitat sen korkin sekä koneen kiinni ja menet nukkumaan.

    • Prime_minister_

      Olen seurannut jo tovin keskustelua amerikkalaisesta jalkapallosta täällä suomi24:ssa. Olen vain seurannut, mutten ole kirjoittanut. Tämä keskustelu on herättänyt vanhat muistot sisälläni ja samalla tuntuu huojentavalta kuulla muidenkin tunteneen legendaarisen Whipsin Intiaanin. Asuimme nimittäin samassa soluasunnossa Inkkarin ollessa tiskarina vanhassa kunnon englannissa ( käytän tässä yhteydessä nimitystä Inkkari kuten edellinen kirjoittaja. kaverin tuntevat tietävät jampan oikean nimen mutta jätetään se vielä tällä erää mainitsematta – en oikein pidä esimerkiksi siitä että legendaarista Kantsun Könkkää puhutellaan täällä ristimänimeltä, enkä usko että edesmenneen Könkän vaimokaan tykkää jos sattuu miehensä nimeä googlettamaan). Jos palstalla on vielä joku joku on yhteydessä Inkkariin niin voisiko sanoa terveisiä Laajasalosta (Inkkari kyllä tietää kenestä on kyse). Olisi hauska istua miehen kanssa pitkästä aikaa iltaa ja muistella yhteisiä kimppakämppä aikojamme.


      Itse asiassa tässä mieleeni muistuikin eräs kuulas syyskuun aamu kun asuimme vielä tuossa rähjäisessä englantilaisessa soluasunnossa. Tuona aamuna Inkkari ehdotti ensimmäistä kertaa että lähtisimme ratsastusretkelle Notthinghamin luontoon. Oli yllättävää että maskuliininen voimannostoa harrastava Inkkari paljastui hevosten ystäväksi. Tuo ensimmäinen ratsastusretkemme teki minuun syvään vaikutuksen vaikken sillä kertaa itse vielä uskaltanut ratsaille astua.
      Inkkari oli tutustunut jenkkifudiskavereidensa kautta vanhaan eläkeläismieheen kuka omisti hevostalleja Nottinnghamin liepeillä. Itse en ollut koskaan ratsastanut aiemmin mutta lupauduin lähteä piknik hengessä mukaan reissuun. Inkkari tsemppasi että ratsastamisen oppii hetkessä. Kuitenkin saavuttuamme hevostalleille aloin jännittää sen verran että sanoin lähteväni mukaan vain kävellen - kuljeskelemaan ratsastavan Inkkarin vieressä. Inkkari ja hevostallia pyörittävä vanha herrasmies juttelivat hetken lontooksi niitä näitä ja jossain vaiheessa Inkkari kertoi että ratsastaisi tällä kertaa mielellään Rudy nimisellä nuorella orilla. Isäntämme naureskeli että liikunta toisaalta tekisi pulskistuneelle Rudylle oikein hyvää ja hetken päästä hän lähetti meidät matkaan, minut ja Inkkarin sekä nuoren Rudy orin.

      • Prime_minister_

        Kuljettuamme jonkin verran hevostalleilta metsään päin, Inkkari alkoi yhtäkkiä höpistä että miten komea ja uljas näky minä olisin hevosen selässä. Ihmettelin että miten tuo vähäpuheinen voimamies yhtäkkiä näin imartelevalle ja tunteelliselle päälle sattui. Inkkari jatkoi liehittelyäni kertomalla kuinka upea ilmestys olin kun tummansininen mestaruuslippalakki hallitsi korpinmustia hiuksiani. En reagoinut tähän mitenkään. Mielessäni kävi pienen hetken ajan että onko tässä kyse jostain sairaasta homouden perverssiosta vai heittääkö Inkkari vain outoa kannelmäen herjaa joka ei meikäläiselle heti avautunut. No emme vähään aikaan puhuneet mitään kun en jaksanut suorastaan ällöttäviin muka-kehuihin vastata. Pian tulimme pienen lammen rannalle ja Inkkari astui alas ratsailta ja ehdotti pientä taukoa retkeemme. Se sopi minulle. Toivoin että tunnelmasta tulisi vähemmän kiusallisempi jos levähtäisimme hetken. Istahdin puun juureen ja jäin ihailemaan kimaltelevaa lampea. Myös Inkkari katseli ympäristöään ja hänen katseensa siirtyi hitaasti Rudyyn. Hän näytti pohdiskelevalta ja vaikutti kuin hän mietti ja mietti jotain tärkeää. Lopulta hänen oli pakko todeta ääneen että häntä halutti. Hän nousi ylös ja käveli hitaasti Rudyn luokse. Inkkari laittoi suitset oriin päähän ja talutti tämän pienen puun luokse. Hän sitoi ohjat puuhun ja silitteli oriaan. Hitaasti Inkkarin kädet vaelsivat kohti oriin siitintuppea. Seurasin tapahtumaa ihmeissäni mutten sanonut mitään. Olin jopa pienessä shokissa ja tuskin olisin saanut mitään sanotuksikaan. Muutaman kerran Inkkari antoi kämmenensä liukua siitintupen ylitse kunnes polvistui oriin viereen ja alkoi koskettelemaan vain tuppea ja sen ympäristöä. Inkkarin kosketukset kävivät yhä uteliaimmiksi ja rohkeammiksi, hän tahtoi nähdä ja koskettaa Rudyn elintä. Ori siirteli takajalkojaan hieman levottomana, aivan kuin se ei olisi tiennyt mitä tehdä. Inkkarin kuitenkin yhä jatkaessa ori ei voinut vaistolleen mitään, jäykkä elin alkoi liukua tupesta ulos saaden Inkkarin huokaisemaan kiimasta. Olin kuin puulla päähän lyöty ja huusin että mitä h.e.lvettiä täällä tapahtuu. Inkkari ei sanonut mitään mutta iski minulle silmää viettelevästi. En ymmärtänyt mistään seuraamistani tapahtumista mitään ja ihmettelin että onko tuo todella se sama vahva maskuulininen Inkkari – kenen käsittämättömistä tuhannen paunan kyykkytreeneistä juorusi koko Nottinghamshiren kreivikunta.


      • Prime_minister_
        Prime_minister_ kirjoitti:

        Kuljettuamme jonkin verran hevostalleilta metsään päin, Inkkari alkoi yhtäkkiä höpistä että miten komea ja uljas näky minä olisin hevosen selässä. Ihmettelin että miten tuo vähäpuheinen voimamies yhtäkkiä näin imartelevalle ja tunteelliselle päälle sattui. Inkkari jatkoi liehittelyäni kertomalla kuinka upea ilmestys olin kun tummansininen mestaruuslippalakki hallitsi korpinmustia hiuksiani. En reagoinut tähän mitenkään. Mielessäni kävi pienen hetken ajan että onko tässä kyse jostain sairaasta homouden perverssiosta vai heittääkö Inkkari vain outoa kannelmäen herjaa joka ei meikäläiselle heti avautunut. No emme vähään aikaan puhuneet mitään kun en jaksanut suorastaan ällöttäviin muka-kehuihin vastata. Pian tulimme pienen lammen rannalle ja Inkkari astui alas ratsailta ja ehdotti pientä taukoa retkeemme. Se sopi minulle. Toivoin että tunnelmasta tulisi vähemmän kiusallisempi jos levähtäisimme hetken. Istahdin puun juureen ja jäin ihailemaan kimaltelevaa lampea. Myös Inkkari katseli ympäristöään ja hänen katseensa siirtyi hitaasti Rudyyn. Hän näytti pohdiskelevalta ja vaikutti kuin hän mietti ja mietti jotain tärkeää. Lopulta hänen oli pakko todeta ääneen että häntä halutti. Hän nousi ylös ja käveli hitaasti Rudyn luokse. Inkkari laittoi suitset oriin päähän ja talutti tämän pienen puun luokse. Hän sitoi ohjat puuhun ja silitteli oriaan. Hitaasti Inkkarin kädet vaelsivat kohti oriin siitintuppea. Seurasin tapahtumaa ihmeissäni mutten sanonut mitään. Olin jopa pienessä shokissa ja tuskin olisin saanut mitään sanotuksikaan. Muutaman kerran Inkkari antoi kämmenensä liukua siitintupen ylitse kunnes polvistui oriin viereen ja alkoi koskettelemaan vain tuppea ja sen ympäristöä. Inkkarin kosketukset kävivät yhä uteliaimmiksi ja rohkeammiksi, hän tahtoi nähdä ja koskettaa Rudyn elintä. Ori siirteli takajalkojaan hieman levottomana, aivan kuin se ei olisi tiennyt mitä tehdä. Inkkarin kuitenkin yhä jatkaessa ori ei voinut vaistolleen mitään, jäykkä elin alkoi liukua tupesta ulos saaden Inkkarin huokaisemaan kiimasta. Olin kuin puulla päähän lyöty ja huusin että mitä h.e.lvettiä täällä tapahtuu. Inkkari ei sanonut mitään mutta iski minulle silmää viettelevästi. En ymmärtänyt mistään seuraamistani tapahtumista mitään ja ihmettelin että onko tuo todella se sama vahva maskuulininen Inkkari – kenen käsittämättömistä tuhannen paunan kyykkytreeneistä juorusi koko Nottinghamshiren kreivikunta.

        En voinut kuin hyväksyä sen tosiasian, että ilmeisesti Inkkaria tosiaan halutti valtavasti – niinhän hän oli äskettäin kertonut. Hän alkoi runkata oriin kyrpää hitaasti saaden Rudyn hörähtelemään - kiimaa sekin pursusi. Inkkari sai oriin elimen paljastumaan kokonaan suojaavasta tupestaan. Jäykkä siitin sojotti pitkänä ja vaativana kohti oriin etujalkoja. Inkkari hyväili ja kosketteli jättimäistä kyrpää selvästi haluten sitä valtavasti. Inkkari kumartui hieman ja sai kielensä vasten hevosen penistä. Hän alkoi lipomaan oriin terskaa samalla liikuttaen käsiään vartta pitkin, vartta mikä ei loppunut kesken. Vaivoin Inkkari sai oriin elimen pään uppoamaan suuhunsa. Hetken aikaa maisteltuaan orinsa kyrpää Inkkari ei selkeästi voinut enää vastustaa kiusausta. Inkkari meni kontilleen ja käänsi takapuolensa kohti oriin kuvetta. Hän joutui suoristamaan jalkojaan hieman saadakseen takapuolensa oriin siittimen tasalle. Inkkari tarttui rohkeasti kiinni Rudyn vehkeeseen ja ohjasi sen sumeilematta kosteutta ja kiimaa valuvaan peräreikäänsä. Inkkari piteli kädellään kiinni orin peniksestä saaden sen pysymään oikealla kohdalla. Inkkari nojautui hieman taaemmas ja antoi oriin elimen liukua vähän matkaa anaaliinsa. Inkkari henkäisi, ja mielestäni näytti että häneltä olisi melkein lähteneet nuo tuhat paunaa kyykkäävät jalat alta. Myös Rudyn kiima oli selkeästi valtava ja kyrpä oli tavattoman suuri, mutta siitä Inkkari ei välittänyt. Ori hörähteli ja pärski Inkkarin liikkuessa eteen ja taakse saaden elimen uppoamaan sisäänsä ja liukumaan taas vähän matkaa ulos. Orin siittimen eritteet valuivat Pitkin Inkkarin reisiä jättik.yrvän kirnutessa kiimaisessa Inkkarissa. Pian Rudy alkoi itsekin liikehtiä saaden hevoskyr.pänsä hakkaamaan Inkkarin pöllönsilmää. Inkkari vinkui ja vikisi orin vehkeen tehdessä töitä. Mietin miksen ollut aiemmin nähnyt kämppäkaveristani Inkkarini mielihaluista koskaan hänen tätä puoltaan. Hankalasta asennosta huolimatta Inkkari selkeästi tunsi kuinka orgasmi kasvoi ja kasvoi hänen sisuksissaan, viedessään sormensa kiveksilleen ja puristellessaan säkkejä, ei kestänyt kauaa kun räjähtävä orgasmi kietoi Inkkarin järisyttävään viittaansa. Inkkarin p.ers’reiän supistellessa Rudyn kyrvän ympärillä ori pumppasi siemenensä Inkkariin. Inkkari lysähti maahan ja hengitti katkonaisesti. S,permaa valui pitkin reisiä Inkkarin noustessa seisomaan. Hän taputteli oria kiitollisena ja meni lampeen hetkeksi viilentelemään itseään. Saatuaan itsensä säädyllisen näköiseksi, Inkkari pukeutui ja satuloi oriin. Hän iski jälleen minulle ystävällisesti silmää ja ehdotti että emmeköhän palaa takaisin talleille.

        Niin matka kohti hevostalleja alkoi ja tuon syyspäivän jälkeen yhteiset metsäretkemme hevosten kanssa lisääntyivät huimasti…. mutta se on jo toinen tarina se


      • HyiSaatana

        Olet itse se sairas jolle ei ole lääkitystä. Hyi saatana, vaikka olisi tottakin.


    • 11+8

      herra prime minister oletteko käyneet viime aikoina lääkärissä ?

    • oikein taklaaja

      Voe helevattu näiden sairaiden eläinjutturakastelukirjoittajien kanssa
      jos nähdään joskus kadulla tai kentällä on lopputulos sama taklaan sut niin että tuut järkiisi ja loppuu nää jutut

      terveisin:Castrenin kentän oikein taklaaja

      • WiduMitäSkeidaa

        Castrenin pojat on täysiä hinttejä. Eivät edes kiihoitu eläimistä, vaikka hevosilla on ihan älyttömän kokoiset slaikkarit.


    • 16+11

      mitäs vikaa näissä jutuissa on ? olisiko muka mielenkiintoisempaa analysoida porvoon uutta rosteria tai kouvola indiansin jenkkivahvistuksia ? v_tt_uako se ketään kiinnostaa

    • bone head

      vähä o takki tyhjä. kirjoitin tänne noita hassuja ja hauskoja muistelmia könkästä ja inkkarista..hyvällä kerronnalla ja hyvällä huumorilla höystettynä kirjoittelin tänne..koska kaverit olivat aikanaan hyviä..ellei jopa parhaimpia kavereitani..ja tämä oli ikäänkuin kunnianosoitus heille…minulta..sitten joku sairas avohoito trolli jota pitäisi vetää avokkaalla päähän..tulee tänne ja valheellisesti..kylllähän kaikki sen tietää..kirjoittaa noita juttuja mitä kirjoittakaakaan..en itse edes lukenut niitä…kiitti kun pilasit haluni muistella julkisesti könkkää ja inkkaria..lopetan kirjoittamisen tähän..luen jos jotain hyviä juttuja tulee tänne..

      BONE HEAD

      • BoneHead

        Pakkohan se on kertoa teille yksi juttu jonka kuulin Inkkarista eilen yhteiseltä tutultamme. Olimme istumassa iltaa Raimon (nimi muutettu) Kannelmäkimäisessä kahvilassa ( paikka muutettu) ja siinä juteltiin ajankohtaisista asioista: armeijamuistoja, muistoja ristikkotieltä, korvaushoidoista kun puheenaiheeksi tuli Inkkari. Tuttuni Raimo oli tavannut sattumalta Inkkarin Helsingin Kalliossa.

        En tiedä miten eettistä on kertoa tässä Inkkarin nykyisestä habituksesta mutta olen tätä punninnut monelta kannalta ja haluan kertoa tämän varoituksena tuleville ritareille koska lapsissahan on tulevaisuus ja yksi Inkkari riittää tämän lajin pariin.
        Raimo oli töistä tulossa ja menossa muutamalle työpäivän jälkeen juhlimaan työharjoittelun viimeistä päivää. Noustessaan Sörnäisten metroaseman liukuportaita ylös Vaasanpuistikolle joka myös nimellä Piritori tunnetaan oli. Raimo huomasi liukuportaita noustessaan vesisateen pauhaavan ulkona ja päätti jäädä liukuportaiden yläpäähän odottelemaan sateen laantumista. Tällöin oli Raimon katse kiinnittynyt Piritorilla makaavaan hahmoon joka oli verhonnut yläkroppansa vihreään kuluneeseen pelipaitaan ja alakroppansa verkkareihin. Raimo kertoi minulle että hänen mielenkiintonsa heräsi koska pelipaita vaikutti hämärästi tutulta ja tuttuhan se pelipaita oli. Vanhat sponsorimainokset 80-luvulta verhosivat pelipaitaa ja mikä vielä hämmentävintä oli että pelipaidan numero oli legendaarisen Inkkarin. Raimo kertoi minulle miettineensä että ei voi olla se on mahdotonta. Eihän tuolla voi maata suomijefun Goljat.

        Raimo kertoi ajatelleensa mennä lähemmäs katsomaan mutta vesisade oli rankka ja kuitenkin nyt on maaliskuu eikä vanha sanonta kyllä kesä kuivaa pidä paikkaansa. Joten Raimo meni liukuportaat alas kioskille täyttämään pitkävetolappuja ja juomaan kuumaa kahvia koska kertoi hieman palelleensa siinä liukuportaiden yläpuolella tuulen purressa luihin ja ytimiin. No pitkä tarina lyhyemmäksi. Pitkävetolapuista ei tullut voittoja tätä se Raimo minullekin vielä kahvilassa kiroili. Pitkävedon ja kahvikupin jälkeen Raimo nousi jälleen liukuportaita mutta eihän se tilanne ollut puolessa tunnissa mihinkään muuttunut. Tuntui kuin jumala olisi itkenyt suruunsa sateen rajuudesta päätellen joten Raimo kertoi jälleen laskeutuneensa liukuportaat alas ja suunnanneensa kulkunsa irtokarkkikauppaan koska kenellä meillä ei välillä makeishammas kolottaisi. Kuulemma kaupungin paras irtokarkkikauppa josta löytyy kaupungin laajin valikoima merkkareita ja niitähän vanhan liiton ritarit tykkäävät pureskella. Jos tätä lukee glory days mersut niin tiedätte mistä puhun.
        No ostosten jälkeen takaisin metroaseman uloskäynnille liukuportaiden kautta ja Raimo kertoi sateen edelleen pahoinpitelevän Piritoria ja kuitenkin hän oli melkein tunnin viettänyt metroaseman kaupallisesta tarjonnasta nauttien. Paetakseen tylsyyttä Raimo kertoi menneensä juosten Piritorin yli S-markettiin ostoksille ja tuolloin hän ehti nopeasti vilkaista maassa makaavaa hahmoa. Raimon tuntien voin todeta että ketteryys ei ole minnekään kadonnut tältä entiseltä fulbakilta ja vaikka hän nopeasti vilkaisi hän tunnisti Inkkarin kirveellä veistetyt kasvonpiirteet. Sade oli kuitenkin yhtä hellittämätön kuin vanha ulosottomies joten hänellä ei ollut mahdollisuutta pysähtyä Inkkarin luo. Valitettavasti.

        S-marketissa Raimo hoiti peruselintarvikeostokset kotiin. Pastapusseja ja maitoa. Kassojen jälkeen S-marketissa on isot ikkunat joista näkyy koko laaja piritori johon myöskin Raimo jäi odottamaan rajun sadepuuskan hellittämistä. Kuulemma Inkkari edelleen oli samassa asennossa kuin aikaisemmin. Vatsalleen maaten makuulla suu auki. Raimon kertomus kuulostaa hyvinkin keksityltä ja itsekin useaan otteeseen muistan miettineeni että nämä on taas näitä Raimon juttuja. Sama kaveri on useaan otteeseen sekoittanut faktan ja fiktion. Esimerkiksi kertoillut totuutena tarinoita että jutellut NFL-Europen presidentin kanssa jotta joukkue saisi ilmaiseksi käytettyjä varusteita. Muistan ensimmäisen kerran kun Raimo näitä Raimototuuksia kertoi uskoin ja mietin että siinä on kykenevä ja vaikutusvaltainen kaveri mutta varusteet jäi tulematta ja tarinat jatkuivat. NFL-Europen presidentti vaihtui välillä Nicaraguan keisariksi ja niin edelleen riippuen aina päivän promilleista. Mainitsinkin hienovaraisesti Raimolle että uskon sinua mutta ymmärrätkö etteivät kaikki usko sinua.
        No Raimohan vastasi että ymmärtää tämän ja puhuu totta sekä hänen miettineensä tätä siellä S-marketin tuulikaapissa. Miettelyn tuloksena oli Raimon päähän pälkähtänyt idea ottaa Raimosta valokuva todisteeksi. Sanoin tuolloin kahvilassa että näytähän se kuva sitten niin homma on selvä eikä totuus pala tulessa. Suureksi yllätyksekseni Raimo kaivoi repustaan valokuvakansion. Kyllä valokuvakansio. Tuntui kuin olisimme siirtyneet kaikkia todennäköisyyksiä vastaan takaisin 80-luvulle. Varmastikin vanhemmat suomijefun mersut muistavat miten ennen valokuvia kehitettiin. Ennen tätä digilisaatiota.


    • BoneHead

      Raimo kertoi siirtyneensä luonnonvoimia vastustaen maassa makaavan hahmon luo jota myöskin Inkkariksi kutsutaan. Kävellessään hahmon luo hän unohti piiskaavan vesisateen. Määrätietoisesti hän pyöritti etusormellaan kamerastaan uuden tyhjän filmin todistaakseen Inkkarin alennustilan. Todistaakseen väitteen että Inkkari on ja hengittää edelleen maankamaralla. Kahvilassa Raimo avasi valokuvakansion ja näytti kyseistä kuvaa. Kuva oli hieman tärähtynyt mutta Inkkarin turvonneehkot kirveellä veistetyt kasvonpiirteet olivat tunnistettavissa. Kuvassa hän makasi maassa vatsalleen silmät auki pupillit olivat kuin kaksi suurta ruokalautasta ja Raimo oli korkeassa polviasennossa otaksuttaten koska hän oli hyvin lähellä Raimon naamaa ottamassaan valokuvaselfiessä.
      Kysyin Raimolta että mitä tapahtui kuvan ottamisen jälkeen autoitko Inkkarin pystyyn tai soititko ambulanssin koska kaiken kertomasi jälkeen vaikuttaa kuin hänellä olisi ollut sairaskohtaus. Raimo vastasi minulle että hänellä oli kiire ja kyllähän siinä ihmisiä koko ajan kulkee että ei tilanne ollut niin vakava joten hän jatkoi ylös Vaasankatua pitkin.
      Kertomuksen jälkeen nostimme maljaa Inkkarille. Miehelle johon henkilöistyy glory days ja alkuperäinen aito suomijenkkifudis.

    • 5.412

      No niin hyvää huomenta ja hyvää alkanutta jenkkifudisvuotta 2015.
      Yllättäen suomalainen jenkkifudismedia piilottanut päänsä, sulkenut korvansa ja silmänsä Darren Sharpenin tekosilta. Tulee mieleen osuvasti lainaus "mitä silmät ei nää, ei tarvitse kuullakaan." Se ei minua yllättänyt, että SAJL.FI ei uutisoi tästä, koska heidän ydinosaamisalueeseen eivät uutisoinnit kuulu, mutta ei minua yllätäkään GRIDIRON.FI:n hiljaisuus. Ehkäpä se sekoittaa kattilan sisältöä, kun annetaan riippumattoman median kirjoitella lajistamme, niin hyvät kuin huonot uutisetkin, tulee sentään jotain uutisointia.
      Tuskinpa tähänkään viestiin kukaan vastaa. Pitävät vain höyrähtäneenä salaliittoteoreetikkona, mutta onhan salaliitoissakin totuuden siemen.

      • Ottiatuota

        Darren Sharperhan on uhri näissä tapauksissa. Ne huumeet, joita se muijille antoi, eivät todellakaan ole halpoja ja ne tuskin maksoivat penniäkään korvaukseksi. Lisäksi saivat harrastaa seksiä jefustaran kanssa, mikä jo itsessään on ainakin satasen arvoinen juttu. Eli kaiken kaikkiaan sanoisin, että kunhan rikostuomiot tulevat vapauttavina, niin Darrenin kannattaisi pistää siviilijuttu vireille ja vaatia omansa takaisin jokaiselta raiskaamaltaan naiselta. Näin on näreet!


    • bonerhead

      vaadin helsinki 69 ersiä esittämään julkisen pahoittelun darren sharperin uhreille

      • 20202020202020202022

        miten ihmeessä 69 ers liittyy johonkin amerikkalaiseen sarja raiskaajaan


      • bigredcocks_
        20202020202020202022 kirjoitti:

        miten ihmeessä 69 ers liittyy johonkin amerikkalaiseen sarja raiskaajaan

        heh edes kehtaatkin kysyä. 69 ers liittyy sarjaraiskauksiin kaikin mahdollisin tavoin. sitäpaitsi samaan hengen vetoon voin todeta että helsinki roosters voisi aivan liiton kautta ihan julkisesti pyytää minulta henkilökohtaisesti pyytää anteeksi omaa alkoholismiani, lääkeriippuvuuttani sekä john f kennedyn salamurhaa


    • Forkit

      Tähän astisista sairain Suomi-24 sivu. Ensimmäinen palkinto. Narkojen sivu.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      342
      3554
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      229
      2166
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1702
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1597
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      85
      1434
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      294
      1305
    7. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      87
      1145
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1141
    9. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      84
      1139
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      976
    Aihe