Kauneuskeskus Fenix, Espoo - Huonoja kokemuksia

Pettynyt asiakas

Olin vahingossa, täydellisen tahattomasti ja kiireessä varannut tälle päivälle osittain päällekäisesti kaksi hoitoa 10-11 ja 10:30-11:45. Huomasin kyseisen asian vasta eilen sunnuntaina 10.8.2014 enkä näin ollen voinut olla asiasta yhteydessä hoitolaan. Tänä aamuna saavuin hyvissä ajoin paikalle, pahoitellen suuresti inhimillistä erehdystäni. Sain vastaan toiselta hoitajista tympeän katseen, tiuskimista siitä, että häneltä tai toiselta hoitajalta menee nyt palkka sivu suun, äksyilyä ja tivaamista, että miksi en tarkastanut varaustietojani aikaisemmin ja yleisesti erittäin epämiellyttävää käytöstä. Sanoin itse jo heti kättelyssä, että voin vaikka maksaa kummastakin hoidosta vaikka toinen ehdittäisiin tehdä vain osittain tai ei ollenkaan. Hoitajan käytös oli niin inhottavaa, että päätin lopulta maksaa kummankin hoidon täyden hinnan ja käydä vain ensimmäisessä hoidossa, enkä varata toiselle hoidolle ollenkaan uutta aikaa. Voin perustellusti sanoa, että tämä oli huonointa asiakaspalvelua, mitä olen ikinä saanut.

6

3868

Vastaukset

  • Ikävää..Itse olisin kääntynyt kannoillani ja jättänyt väliin..Esimiehelle vain valituskirjelmää,jos sellainen löytyy..

  • Itsekin olen saanut Matinkylän Fenixistä aivan kamalaa palvelua! Vaalea vanhempi nainen, lieneekö paikan omistaja käyttäytyi tylysti ja välinpitämättömästi minua kohtaan, kun kävin liikkeessä. Meinasin ostaa tyttärelleni lahjakortin, mutta jäi kyllä ostamatta. Luulisi että uusiin asiakkaisiin panostettaisiin tuollaisissa paikoissa vähän enemmän!

    Myöhemmin kuulin myös työkaveriltani samantyylisiä kokemuksia kyseisestä paikasta. Hän oli käynyt ripsien pidennyksissä ja sekä palvelu että lopputulos oli suuria pettymyksiä.

    En voi suositella kenellekään!

  • En suosittele!

  • Kävin kyseisessä kauneushoitolassa kampaajalla ottamassa raidat ja en myöskään voi suositella sillä lopputuloksesta tuskin huomaa minun käyneen kampaajalla. Ja varta vasten sanoin haluavani selkeän muutoksen. Kampaaja oli kyllä muuten mukava mutta lopputulos ei ollut tyydyttävä.

  • En voi suositella myöskään. Olin varannut täydellisen kasvohoidon johon ajanvarauskalenterin mukaan on varattu aikaa 1h 15min. Minulle tehtiin muu hoito ja hoidon aikana vallitsi kiireen ilmapiiri, hoidon tekijä ei ollut kiinnostunut keskustelemaan kanssani oma-alotteisesti eikä kuvannut hoidon eri vaiheita riittävästi niitä tehdessään. Hoito oli pikaisesti tehty ja olin ulkona Fenixistä 30min hoidon alkamisen jälkeen. Olen käynyt neljässä muussa kauneushoitolassa tätä ennen ja olen aina saanut asianmukaista palvelua.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.