Mistä juoksukengät?

laatua etullisesti

Mistä ostatte juoksukenkänne? Jos tietää tarkan mallin ja kokonumeron mistä saa edullisimmin kokemuksenne mukaan?

59

3406

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pronatius

      Lidlistä saa halvimmat. Ja on muuten erittäin hyvät tossut. Merkki Crivit. Yleensäkään lenkkareista ei kannata kahta-kolmea kymppiä enempää maksaa. Kaikki muu on rosvousta. Olen juossut aktiivisesti jo 15 vuotta ja monet maratoonit takana. Tiedän kyllä mistä puhun.

    • kyllä

      Adidas Supernova glider 6. Ostin kuin sain edullisesti Intersportista. Erittäin hyvät. Tänään juoksin ensi kertaa ja aika parani heti neljä minuuttia kymmenellä kilometrillä. 56 minuuttia oli aika. Entisillä Kayano 20-kengillä junnasin kuukausia tunnin tuloksia. Kevyempi paino, sekä hyvä rullaavuus on mannaa. Parhaimmat Adidakset millä olen juossut koskaan. Lesti tilava isojalkaiselle, ja vaimennus juuri oikeanlainen joka antaa sopivan juoksutuntuman. Kiertojäykkyys kohdillaan. Totesin jlkatesterin olevan turha näissä kuvioissa, sillä vain kokeilemalla voi löytää hyvät jalkoihin sopivat jalkineet. Myyjätär komppasi aika pitkälle, emmekö ystävät voidakin yhtyä häneen? Ehkä seuraavat jalkineet on taas Asicsit, ehkä ei, sillä olen vakuuttunut että jalat muovautuu mihin jalkineeseen tahansa kunhan lesti on oikea.

    • joooh

      Itse tilasin juuri Wiggle-verkkokaupasta maantiejuoksuun/pitkille matkoille Adidaksen Adizero Bostonit. Noita olen sovitellut myös kaupoissa ja todennut sopiviksi. Tuolta verkkokaupasta löytyi sitten sopivan edulliset ja paremman väriset ,kuin mitä Suomessa myydään. Kuulemma pitäisi olla ihan luotettavaa kaupantekoa.

    • Älä tuhlaa

      Citymarketista. 35 euroa riittää. Juoksen 40 km viikossa.

      Kalliimmat ovat ihan samalla tavalla tuotettuja halpamaissa. Eri asia ovat sitten kotimaiset Sarvan jalkineet, jotka ovat PRO!!!

    • György Konrad

      Alennusmyynneistä kannattaa ostaa. Intersporttia olen boikotoinut jo vuosia. Niiden hinnat on vedetty yläkanttiin. Sportia ja Stadium myy halvemmalla. Netistä saisi halvimmalla. Sovittaa tällä ja tilaa ulkomailta.

    • voiko luottaa

      Onko kellään kokemusta runforest.fi -verkkokaupasta? Myyvät ainakin joitain malleja aika edukkaasti.

    • Hyvin kulkee

      Newbalance, joitakin malleja saa leveällä lestillä eli miehillä 2 e lesti on leveä ja d normaali, naisten tossuissa d on leveä ja b normaali.
      Parhaat tossut millä juossut, koska olen leveäjalkainen, niin aina esim adidakset puristivat, löysin New Balance 870, 2 e lestillä ja kuin tehty jalkaan ja hyvä juosta, isoja kokoja vaan yleensä saa hakea kaupoista, siis oikeasti isoja.

      • niukka_mitoitus

        Adidaksissa on mitoitus aika alakanttiin, 1½ numeroakin liian iso kenkä on silti niin niukka että sitä pystyy käyttämään vain ilman sukkia. Sukkien kanssa puristaa varpaita.
        Jos normaali kengännumero on vaikka 43½, niin adidakset saa hankkia koossa 46½ jotta olisi yli puoli senttiä varpaissa väljää. Sovittamatta ei kannata ikinä netistä tilata.


    • JuoksijaM

      Käykääpä katsomassa esim. saksalaista verkkokauppaa ja millä hinnalla se myy samoja Asics kenkiä 120€ kun Suomessa maksaa vastaavat 199€ tai 190€ !

      Itselle ostin:

      http://www.21run.com/ru_de/gel-kayano-20-22c77b.html

      Vaimolle ostin:

      http://www.21run.com/ru_de/gel-nimbus-16-f94d77.html

      Eipä ole ihme, että verkkokaupassa suomalaiset liikkeet häviää ja rahat valuu ulkomaille, kun hinnat ovat paljon alhaisemmat ja värejä löytyy enemmän kuin Suomesta.

      Lisäksi Saksasta tilattuna postikulut vain 2€, kun Suomessa 7€. Paketti tuli samalla viikolla kuin tein tilauksen.

      • Super Size Muscle

        - ja värejä löytyy enemmän kuin Suomesta.
        Pretty gay.


      • naikkonen39
        Super Size Muscle kirjoitti:

        - ja värejä löytyy enemmän kuin Suomesta.
        Pretty gay.

        Enpä tiedä itkeäkö vai nauraa super muskelin vastaukselle! Taitaa olla joku ääliö provo.


    • väriä elämään

      Värit ovat tärkeitä. Itsekin ostaisin ennemmin jotain muuta kuin suomalasikaupoista löytyvää sinistä ja ruskeaa. Puhumattakaan, että oikea numero on aina loppu.

      • adidaksen_nettikaupasta

        Adidaksen omassa verkkokaupassa on esim. Ultra Boosteja yhteensä 21 eri värivaihtoehtoa ja erikoisempiakin limited edition versioita, kun suomesta saa vain paria eri vaihtoehtoa. Lisäksi kengät maksavat suomessa 190€ ja adidakselta suoraan tilattuna tarjouksessa 133€.

        Tietysti kengät kannattaa käydä stadiumissa tai interprotissa ensin sovittamassa, ja tilaa netistä haluamansa värin edullisesti.


    • Hilkka125

      Värin lisäksi juoksu kengissä kyllä kannattaa kiinnittää myös muuhun huomiota. Täältä http://www.kenkäkaupat.fi/nain-valitset-juoksukengat/ löytyy hyvin tietoa siitä mitä juoksukenkää ostettaessa tulee ottaa huomioon.

      • Allupe2

        Ihan hyvä vinkki tuo http://www.kenkäkaupat.fi/nain-valitset-juoksukengat/. Kiitokset!


    • Allupe2
    • ultraboost

      Wigglen verkkokaupasta adidaksen ultra boostit 129€ tosi hyvät kengät. Itse kiertäisin kaukaa noi lidlin ym kaupojen halppis kengät ellet sit tahdo pilata jalkojasi!

      • UB_SS16

        Alennuksessa olevaa ultra boost AW15 mallia ei kannata hankkia! Ne ovat yhden sesongin kengät onnettomalla ulkopohjalla, joka kuluu käytössä nopeasti (vaikka päällys ja pitkäikäinen boost-välipohja ovat vielä ihan hyvässä kunnossa), ja jonka takia ultra boost on saanut myös niin huonoja arvosteluita mm. solereviewissä.

        Sen sijaan wigglessä ultra boost SS16 maksaa 174€, ja siinä on kestävä Continentalin ulkopohja, joka kestää kovaa käyttöä vuosia kulumatta pilalle. Se on kenkä jollaisena ultra boost olisi pitänyt jo vuosi sitten julkaista. Helpostikin 2015 paras kenkä ja myös 2016 paras juoksukenkä harjoituskäyttöön (kilpailukäyttöön liian painava).


      • Pitkä.testi

        Lidlin Criviteillä olen juossut jo vuosia, ulko- ja sisäjuoksuun eri kengät. Hyvältä tuntuu eikä ole jalat lainkaan pilalla, ne ovat hyviä ja myös kestäviä juoksukenkiä.


    • Juoksija12
      • Anniina791

        Kiitti Juoksija12 vinkkiä tuosta kenkäkauppa.net sivustosta. Hyvä valikoima. Ajattelin ostaa nuo Nike Air Max lenkkarit, niitä on monet suositelleet.


    • Mirkku289
      • street_kengät

        Eikö nuo ole street-kengät? Nike valmistaa myös kasuaalikenkiä kuten air force 1, air huarache, roshe one, air max yms. Kilpailevat samasta asiakasryhmästä kuin vansit ja converset. Niillä pystyy vähän juoksemaankin, ja menettelevät juoksukenkinä siinä tapauksessa jos harrastus on satunnaisempaa, ja haluaa vain kaupunkikäyttöön muodikkaat lenkkarimaiset kengät.


    • basculador

      Zalandolta löytyy sopuhintaan Skechersin ultrakenkiä. Alle satanen postikuluineen. Hyvä vaihtoehto Hoka Oneille. Nike Air Max kieltämättä uskottavin showjuoksukenkä. Ei pahan hintaiset Adidaksen Springbladetkaan.

      • ei_kovin_uskottava

        "Nike Air Max kieltämättä uskottavin showjuoksukenkä."

        Air maxeja on myös omituisia halpamalleja (kuten air max sequence ja paljon muitakin alle satasen malleja) joita myydään halpatavarataloissa. Ne eivät ole sen uskottavampia kuin Prismasta joku muutaman kympin adidas breeze tms.


    • basculador

      Breeze on pyyhekumipohjainen halpahallimalli, kuten Niken Lite Run. Niillä voi koittaa harrastusta salin matolla, mutta harrastelija sijoittaa kunnollisiin pikitien kestäviin lenkkareihin. Kosmeettiset Boost ja Air elementit ovat markettilenkkareissa luksusta, joilla kelpaa näyttäytyä kylillä.

      • kestävä_pohja

        Millä perusteella halvat adidakset eivät kestä käyttöä? Esim. 43€ mallissa (adidas duramo 7) on AdiWear- pohja jota käytetään kallissakin adidaksissa, ja joka kyllä kestää paljon kulutusta.

        Myös adidas breezessä on ainakin idealo.de tietojen mukaan adiwear-kumipohja, joka ei mihinkään pois kulu ahkerassakaan käytössä.

        Kyllä adidaksen halpamallitkin ihan käyttökengiksi on tarkoitettu, ja parempia ja kestävämpiä ovat kuin vielä halvemmat lidlin lenkkarit ja vastaavat. Sama pätee todennäköisesti myös niken budjettimalleihin, vaikka niistä ei paljon tietoa tunnu löytyvän. Katu-uskottavia ne eivät ole, ja sopivat tiukalla budjetilla oleville jotka etsivät halpoja mutta sitkeitä harjoittelukenkiä.


      • kenkätyypit

        Lidlin lenkkarit eivät ole sama kuin Lidlin juoksukengät, vaikka molemmat ovat Crivit-merkkisiä. Nuo juoksukengät ovat kokemuksieni mukaan juoksemiseen hyvät ja pitkäikäiset.


      • kenkätyypit

        Lidlissä on myös ajoittain ollut myynnissä varsinkin syksyisin vedenpitäviäkin Crivit-juoksukenkiä, ja ne ovat hiukan painavampia. Minullakin on sellaiset kurakeleille, mutta normaali kesämallinen juoksukenkä on kevyt ja niillä juoksen paljon.


      • pettynyt_joka_kerta

        Itse en ole lidlistä löytänyt mitään käyttökelpoista vaatekappaletta. Kengät, lenkkarit, sukat, kerrastot ym. mitä on erehtynyt heräteostoksena lidlistä ostamaan, ovat kaikki olleet järkyttävää kuraa, ja todella huonolaatuisia ja rumia. Pari kertaa käyttänyt ja heittänyt roskiin.


      • En_ole_pettynyt
        pettynyt_joka_kerta kirjoitti:

        Itse en ole lidlistä löytänyt mitään käyttökelpoista vaatekappaletta. Kengät, lenkkarit, sukat, kerrastot ym. mitä on erehtynyt heräteostoksena lidlistä ostamaan, ovat kaikki olleet järkyttävää kuraa, ja todella huonolaatuisia ja rumia. Pari kertaa käyttänyt ja heittänyt roskiin.

        Ei auta urheiluvälinekauppiaan valittaa. Olen ainakin ollut tyytyväinen Lidlistä edullisesti ostamiini nimenomaan juoksuasusteisiin ja juoksukenkiin, lenkkareita en ole ostanut.


      • lenkkarit

        Lenkkitossut ovat juoksukenkiä.


      • lenkkimakkara

        Lenkkitossujen nimellä myydään kaikenlaisia vapaa-ajan kenkiä, mutta juoksukenkiä yleensä juoksukenkinä.


      • ovat_synonyymeja

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Juoksukenkä
        Wikipediassa juoksukenkä ohjautuu lenkkitossu-artikkeliin. Lenkkitossu on virallinen nimitys juoksukengille.
        Kai urheilukauppiaat kutsuvat lenkkareitaan mielellään juoksukengiksi, jotta tulisi sellainen olo että tarvitsisi erikseen vielä juoksemiseen tarkoitetut lenkkarit. Joka lisää luonnollisesti myyntiä, vaikka kyseessä on yksi ja sama asia.


      • Kuten_yllä

        Lidleissä on välillä myynnissä juoksukenkiä ja sitten toisinaan taas lenkkareita. Kannattaakin olla tarkkana ja ostaa juoksemiseen vain ne juoksukengät.


      • lidlknitit_karmeita

        Ainakin viime kesänä lidlissä oli myynnissä knit-lenkkareita, joissa oli vaikutteita nike flyknit ja adidas primeknit lenkkareiden ulkonäöstä. Paitsi että ne lidlknit-lenkkarit olivat järkyttävän ruman ja tökerön näköisiä. Mitä replicat voivat pahimmillaan ja huonoimmillaan olla, jos tilaa jostain kiinalaisesta piraattikaupasta lenkkarit, kun tuotekuvassa on aidot niken kengät.

        Jos tosi halvalla haluaa knit-lenkkarit, niin yleensä kyllä feikki-niketkin ovat paljon parempia lidin rykäisemät tekeleet. Tuolla blogissa on siis pelkkä kenkäarvostelu, ei myydä feikkikenkiä:
        http://mychinabargains.com/en/2015/06/fake-nike-flyknit-shoes/


      • lidlknit

        Niitä lidlknit-lenkkareita myytiin muistaakseni juoksukengän nimikkeellä, mutta sehän on sama asia kuin lenkkarit.


      • tarkkana

        Lidlissä vapaa-ajan kenkinä myytävät eivät ole juoksukenkiä, mutta juoksukenkä-nimellä myytävät ovat juoksukenkiä..


    • halpa_ja_huono

      Lidlin lenkkarit ovat huonot kestämään, pohjien ohut kulutuskumikerros kuluu nopeasti puhki, ja sen alla oleva pehmeämpi kumi ei kestä kulutusta juuri ollenkaan.
      Onko tällainen vika kaikissa halpalenkkareissa?

      • Edullinen_hyvä

        Minulla on sitten varmaan jotain vikaa Lidlin juoksukengissäni, koska juoksen niillä vuosia muutaman kerran viikossa.


      • kokemusta_on

        Olen juossut jo niin pitkään nyt menossa olevilla Lidlin juoksukengilläni että ne alkavat revetä päältä kärjestä mutta pohjat ovat yhä kunnossa.


      • mycho.jose

        Adidas Duramot Intesportista 35€. Eipä ole juoksukokemus sen ihmeellisempi vaikka laittaisi jalkaan Supernovaglideultraboostit jalkaan. Questar kantaboostistaki saa maksaa 45€ ekstraa eikä sitä varmaan kantapäillä kannata ponnistaa.


      • mycho.jose

        Korjaan. Questaritkin viikonloppualessa 50€. Hyvä diili.


      • boston_boost

        Intersportissa on myös Adidas Adizero Boston Boost tarjouksessa melko edullisesti. Ne ovat sentään kunnon juoksukengät, ei tavaratalojen lelumainen halpismalli.


    • juoksukenkää
      • contento.corredor

        Näyttää halvalta Asics kloonilta. Onkohan geeliä kulmissa? Pohjan ohjausura outo siksakki. Kiertojäykiste pronaatiotuetun ja neutraalin Asicsen välimalli. Loppupeleissä jalkaan sopivuus, pohjan kimmoisuus- ja pehmeysominaisuudet ratkaisevat, ei hifistelydetaljit tai rotaatiotuet.


      • ylihintaiset

        Lidlin juoksukengät ovat aika kalliit 25€ hinnalla.

        Budget Sportista saa 19€:lla yhtä hyvät, ellei paremmat Feet-juoksukengät, jotka ovat erityisesti juoksuun suunniteltu tavallista paremmalla pohjarakenteella:
        "Pohjarakenne on suunniteltu kunnioittamaan jalkaterän omaa toimintaa juoksukuormituksessa.
        pohjarakenteen muodot tukevat ja myötäilevät jalkaterän luonnollista liikemekaniikkaa" (Budget Sport)


    • Miisa2345
    • Feetdontrun

      Feet kenkä ihan huuhaata.
      Ilman tukia ideologia rautakaudelta.
      Tossu jalassa on todella Tossu, ei kenkä niinkuin pitäisi

      • Feetpätee

        Lasse Viren! Myrskylä eteläsuomi. Sisua ja tossut iskee kipinää.


    • runnaway

      Ihan mistä vain mieleiset löytää, mutta sitten pitää juosta ja kovaa.

    • WhereJTG

      Älä viitsi JTG

    • wherejtg

      Ma olen JTG

    • huonoja.kokemuksia

      Ylivuotisia värivaihtoehtoja ei ainakaan kannata tilata netistä. Ovat valmiiksi kovettuneita koppuroita tai valuvikaisia jämäkappaleita. Urheilumarkettien valikoima (XXL, Budget Sport) on ihmeellinen. Myyvät tunnettujen merkkien tuntemattomia halppismalleja about satasella ratsastaen merkin maineella. Laatumerkkien premiumtossuja näistä liikkeistä et koskaan saa ulosheittohintaan tyyliin kahdeksalla kympillä. Joskus voit saada neljällä kympillä eksoottisen mallin, jos erän dumppaus on osoittautunut ongelmalliseksi.

    • lenkkarit
    • thishit

      Usein saatu neuvo on, että löytäessäsi hyvät tossut, osta niitä kaapit tötterölle. En ehkä suosittele. Olisi kyllä tylsää käyttää aina samoja tossuja. Jalat tarvitsevat vaihteluakin. Itse en periaatteesta osta toista paria samaa mallia, jotta jokainen tossupari on uniikki kokemus.

    • ninnenanneninne

      Hoka oneone täytyy olla ainakin paska kenkä, koska ultrajuoksija, jota hokaoneone sponssaa keskeyttää jo aina ensimäisen kahdenkymmenen kilometrin kohdalla. Laitoin kyseiselle firmalle viestiä, että ei huonompaa mainosta voi Suomessa ollut, kuin ultrajuoksija, joka keskeyttää kisan ennen kuin on maratonia saanut juostua.

    • hokahokahoka23

      Start Fitnessillä kaikki Salmingit 40 puntaa. Matalan dropin naturelli lenkkareita hyvä vaihtoehto Hokalle. Eikä ole ultrataakkaa harteilla voi tavoitella puokilla vaikka perus kahta tuntia (miehet tavoittelevat 1.45). Eiliseen asti olis saanut koodilla 20 prossaa lisäalennusta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5810
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3687
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1948
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1782
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1232
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1187
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      957
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      51
      951
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe