Väkivalta tulkinta

Soturit kunniaan

Naiset käyttävät saman verran väkivaltaa kuin miehet
Miesten väkivalta on näkyvä ja sitä on helpompi rangaista
Naisten väkivalta on piiloväkivalta, mutta se saa osakseen
enemmän vihaa ja inhoa.

Tulokset ovat kanssa suht. samanlaisia: suoranainen tai ei kuolema (mies lyö, nainen kuolee/nainen tyrannisoi ja mies kuolee itsemurhana tai putoaa sillasta), invalidisointi (korkea verenpaine, psyykkiset sairaudet, fyysinen vamma), vahinkomenetys aineellinen tai ei - koti, työ, kotimaa, ammatti, perhe, raha, kunnia, usko itseensä, elämään, suhteeseen, tulevaisuuteen.

Alkeellisen ihmisen väkivalta on fyysistä
Korkeasti koulutetun henkistä

Väkivallan alku on paineen poisto, joka tuli siitä, että elämä on monikirjava. Väite on tosi huomioon ottaen minkälaisen maailmankuvan ihminen omaa. Väkivalta on ja tulee olemaan aina. Väkivallan filosofia on mielenkiintoinen eikä ole mustavalkoinen, jos ottaa huomioon elämää laaja-alaisesti.

Suhtautuminen väkivaltaan voi olla kahdenlaista: hyökkäys tai puolustus. Muuten kaikki olemme samassa veneessä tavalla tai toisella.
Tärkeätä on oppia sietämään väkivaltaa. Kivun sieto olisi hyvä oppiaine kouluissa ja elämässä. Esim. Indian Shiva juhlinnan aikana ihmiset joukoittain lävistävät itseänsä terävillä esineillä. Nykyisin muodissa oleva henkinen väkivalta lisää psyykkisiä sairauksia. Psyykkinen sairaus lisää kehollisten kipujen sietokykyä, kun aivot on täysin raiskattu. Sadomasokismi syntyy älykkyydestä. Ihmeellistä, että fyysinen väkivalta synnyttää rakkautta elämää kohtaa ja aikansaa kokonaisvaltaisen näkemyksen syntyä, mitä on elämä. Naisille on suotu lahja synnyttää, niin heidän syntinsä ovat anteeksiannetut, jos he synnyttävät lapsia. Toivottavasti naiset osaavat hyödyntää tätä lahjaa, eivätkä alistu lapsettomuuteen koska syntymä on kivuliasta.

Parasta väkivaltaa on kärsimystä hyvän asian puolesta. Huonoa on sitä, että tuottaa lisää väkivaltaa.

Naisen väkivalta:

Sosiaalinen alistaminen
Erottaminen, eristäminen, panettelu
julma kosto anastaminen, valehtelu, juoruilu, toisen asioihin sekoittuminen ja paljon muuta. Naisen väkivalta muistuttaa miehen väkivaltaa.

20

214

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei,

      Mitä halusit sanoa tällä kommentilla. Väkivalta on aina väärin. Toisen fyysinen koskemattomuus on ehdoton. Fyysistä väkivaltaa käyttää niin naiset kuin miehet ja se on väärin.
      Kaisa-pappi

      • kamelikuski

        ja väkivaltauskonto on oikein?


      • dfl5555

        jos fyysinen koskemattomuus on ehdoton, niin ihmiset sairastuvat psykoosiin ja perheet rikkoutuu


      • 444444444

        naista panettaa, mutta mies ei tahdo häntä, nainen alkaa käyttäytyä pahasti. Miehellä on oikeus olla harrastamatta seksiä puolisonsa kanssa.


      • dfdfffgdfgdfg

        ja vaikka naisen kanssa harrastaa seksiä, niin naiselle se ei koskaan riitä. naiset hakevat muuta seuraa ja perhe rikkoutuu


        hyväksyykö naispappi seksiä elämässä?


      • gdgdgf
        dfdfffgdfgdfg kirjoitti:

        ja vaikka naisen kanssa harrastaa seksiä, niin naiselle se ei koskaan riitä. naiset hakevat muuta seuraa ja perhe rikkoutuu


        hyväksyykö naispappi seksiä elämässä?

        naisilla seksijano on kylttymätön. naisella ei ole moraalia eikä vastuuta.


        pitääkö mun lyödä naista vai päästä menemään?


    • siltikin vielä..

      on erotettava silti väkivalta joka on väline alistamisessa ja se että nainen potkaisee rumasuista uhittelevaa ukkoaan munille,tai mies kerran lyö naiden petettyä vs.toistuva toisen alistaminen tai väkivallalla hallitseminen.

      • väkitulkinta

        "väkivalta tulkinta" jutussa pointti on se, että älykäs on hän, joka oppii sietämään kipua, Jeesuksen tavoin.

        ..ja se että ken lyö, ei ole ainoa syyllinen


      • väkitulkinta
        väkitulkinta kirjoitti:

        "väkivalta tulkinta" jutussa pointti on se, että älykäs on hän, joka oppii sietämään kipua, Jeesuksen tavoin.

        ..ja se että ken lyö, ei ole ainoa syyllinen

        mitä on naisen itsekunnioitus?


    • 11+12

      Onhan se on aika ongelmallista. Miten tunnistaa ns. henkinen väkivalta, jos ei ylipäätään käsitä mitä tarkoittaa sana ja käsite "henkinen".

      Ja jos mennään sitten tuonne hengelliselle puolelle, niin tavallisella tallaajalla alkaa keinot olla vähissä, jos ei ole mitään käsitystä hengellisistä asioista.

      Nytkin meitä pommitetaan henkisesti jatkuvalla syötöllä. Et voi avata oikeastaan mitään nettilehden sivuakaan, törmäämättä henkiseen väkivaltaan, jatkuvaan sotapropagandaan ja mielipidevaikuttamiseen. Kuinka monessa perheessä jo aamiaisispöydästä asti ollaan jatkuvassa pienessä pelkotilassa, eikä käsitetä sen johtuvan melko suoraan, jopa toisella puolen maapalloa majailevien sodanlietsojien aivoituksista.

    • lksdjfklöa

      jos nainen on älykäs, hän osaa olla hiljaa.

      ei siksi, että olisi huonompi, vaan siksi että hän on nainen

    • Ex Hakattu

      Suomessa miehiin kohdistuva lähisuhdeväkivalta on tabu, olipa se sitten henkistä taikka fyysistä. Lähisuhdeväkivallasta valittava mies on järjestelmällisesti sekä tavallisten Matti ja Maija Meikäläisten, että viranomaisten näkökulmasta naurettava munaton luuseri, joka vaan valittaa tyhjästä.

      • kjdsfkljklö

        "Ex Hakattu"

        kiitos näköpointtistasi

        monet naiset vetävät penkistä enemmän kuin mies ja fyysisesti ovat kestävämpiä kuin mies, työssä, elämässä, (tappelussakin)

        (vapaaehtoisesti en löisi naista, sillä nainen on aina mahdollinen ja tuleva äiti, mitä itse naiset joskus unohtavat)


    • 18+24

      Mies on aina mahdollinen ja tuleva isä. Ei se ole kiva olla sellaisen isän lapsi joka luulee että väkivalta kuuluu mieheyteen. Miestä, naista, lasta, kissaa, koiraa tai mitään muutakaan ei saa lyödä; väkivalta ei kuulu terveeseen perhe-elämään, piste.

    • huj

      Haukkuminen on hieman eri asia, kuin tappaminen. Jotain rajaa miehet noissa päätelmissä... Ei ole pakko olla haukkuvien naisten kanssa, ne ei sentään yritä tappaa, jos jätät.

    • sjfklsdfjlsdfj

      Yritä nukkua kurnuttavien tuhansien sammakkojen vieressä. Tärykalvot rikkoutuvat, jos nainen ei opi olemaan hiljaa.

      Huom! Tässä kohdin alkaa noidankehä. Kun "18 24" ja "huj" kaltainen vastaus lisääntyy sammakkokurnuttajien tavoin. Kaukana on totuus. Nainen ottaa määrällä ja mies laadulla, kunnes loksahtaa. Älä nainen härnää miestä. Tee askareesi. Elä päivä kerrallaan. Niin oikea mies tekee. Astuu ulos tuulettumaan, mitä nainen ei tee, vaan usein istuu ja kurnuttaa äidille, kaverille, lapsille, naapurille, tuntemattomalle. En ymmärrä tätä naiseutta. Kun mies tulee kotiin, niin hän toivoo, että kurnutus ei jatkuisi silloin, muuten ollaan siinä pisteessä, mihin jäätiin. Jos kurnutus jatkuu vuosisadat, niin työ on ainoa turvapaikka. Mitä oikeutta naisella on tuhota miehen elämää?

      • ....

        Miksi sinä haluat olla kurnuttajien kanssa? Miksi sinä väkipakolla olet naisten kanssa jos sinua ärsyttää?

        Sinun ärsyyntymisesi ei oikeuta sinua lyömään ketään. Sinä olet heikko ihminen, jos lyöt toista.


      • 20+7
        .... kirjoitti:

        Miksi sinä haluat olla kurnuttajien kanssa? Miksi sinä väkipakolla olet naisten kanssa jos sinua ärsyttää?

        Sinun ärsyyntymisesi ei oikeuta sinua lyömään ketään. Sinä olet heikko ihminen, jos lyöt toista.

        Kyllä sitä ketä tahansa saadaan lyömään kuule ihan ketä tahansa, kun tarpeeksi kauan kidutetaan, ärsytetään ja provosoidaan. Ärsyttämiselle on myös kansankielinen nimitys "turpaansa kerjääminen".


      • ....
        20+7 kirjoitti:

        Kyllä sitä ketä tahansa saadaan lyömään kuule ihan ketä tahansa, kun tarpeeksi kauan kidutetaan, ärsytetään ja provosoidaan. Ärsyttämiselle on myös kansankielinen nimitys "turpaansa kerjääminen".

        Miksi sinä annat itseäsi kiduttaa, ärsyttää ja provosoida? Taidat oikein etsiä tilaisuutta lyödä toista, kun et tajua erota...Sinä olet väkivaltainen pikkupaska, joka selittelee heikkouttaan, sillä että toinen yllyttää. Sinua ei kukaan pakota olemaan suhteessa provosoijan kanssa, mutta sinä haluatkin tulla provosoiduksi, koska et kykene normaaliin suhteeseen, vaan haluat hallita toista ihmistä. Jos olisit normaali mies, jättäisit tuollaisen naisen ja etsisit paremman, mutta sitä sinä et edes halua, koska sitten et voisi selitellä väkivaltaisuutta toisen viaksi.


    • Utelias Uuno

      Uudestaan ja uudestaan esitetään täysin älytön ajatus, että fyysistä väkivaltaa käyttävä henkilö ei sitten syyllistyisi henkiseen väkivaltaan fyysisen väkivallan aikana ja sen jälkeen ja että fyysinen väkivalta ei aiheuta henkistä tuskaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 112
      2204
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      61
      2062
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1961
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1697
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1618
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1412
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1354
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1353
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1337
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1272
    Aihe