Miksi naiset paheksuu sinkkumiehiä?

hiljainen salaliitto

Kuulin tänään todella kovaa tekstiä 85v sukulaistätini suusta. Hän on käynyt kristillisen diakonissakoulun jossa naisdiakonissoja on siihen aikaan opetettu olemaan ystävällisiä yksinäisille miehille, koska "vanhoillapojilla" on muutenkin elämässään raskasta.

Eräs tämän diakonissan asiakkaana ollut vanhapoika oli mieltynyt ystävällisyydestä siinä määrin, että oli ihastunut häneen ja pyytänyt kanssaan kahville. Täti paheksui moista yksinäisen miehen ihastumista aivan tolkuttomasti. - Mitä sekin itsestään kuvittelee? - Että kehtaakin, mies joka ei ole koskaan naisille kelvannut. Lähestyä häntä!

Siinä vaiheessa veljeni vaimo, kaksvitonen ateisti, puuttui keskusteluun ja sanoi ettei luuserien pidä antaa ymmärtää mitään. Parempi kun välttelee niitä eikä ainakaan päästä katseita kohtaamaan. Vahvasti kristillinen täti nyökytteli vieressä ja lisäsi, että hänkään enää ihastumistapauksen jälkeen noudattanut diakonissakoulun oppeja yksinäisten miesten ystävällisestä kohtelusta. Oman seurakunnan naispappi oli antanut tälle poikkeukselle siunauksensa.

Niin että on se nyt vaan koko maailmanloppu jos sinkkumies joskus johonkin naiseen ihastuu.

25

262

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No joo, naispappeja kieltämättä oli jo vuonna 1994 kun sukulaisesi viimeistään joutui eläkkeelle. Aika mielenkiintoista tosin, että yli 20 vuoden takaista kahvikutsua muistellaan yhä suurella närkästyksellä.

      • Naisasialooseri.

        "Great insults lives a long time" Noin sanottiin eräässä elokuvassakin.


    • kllööäää??????

      En tiedä onko tarinasi feikki vai ei, mutta juuri näin naiset tosiaankin suhtautuvat yksinäisiin sinkkumiehiin. Ei tätä naisten asennetta yksinäistä naisetonta sinkkumiestä kohtaan muuta sekään vaikka tällainen mies olisi oikeasti hyvän näköinenkin tai vaikka rikaskin vielä siihen päälle, puhumattakkaan siitä jos mies ei edes näitä ole.
      Hyvä tämä tarina esimerkkinä siksikin kun siitä näkyy miten tämä asia on aina näin ollut, joskin ajan saatossa ja kulttuurin muutoksen myötä yksinäinen naiseton sinkkumies hahmottuu naisten päissä muissa suhteissa vähän eri pohjaltakin.

    • Ojhvljhvlihv

      Sympaattinen vanhapoika on myytti. Syy on todellakin niissä miehissä itsessään, joita naiset eivät halua ja se syy on se, etteivät miehet itse tajua omaa kuvottavuuttaan, vaan vaativat maailman parasta antamalla vastineeksi maailman paskinta. Niinhän se ei toimi.

      • llöööpppjjååå

        Empä tiedä josko tässä aloittajan esimerkkitapauksessakaan tuo diakonissana tominut nainen mitään niin maailman parasta naislaatua edusti(ei ainakaan kaikissa suhteissa), eikä se mieskään välttämättä mikään niin erityinen ollut.
        Sanoisin että naiset muodtavat mielipiteensä naisettomista sinkkumiehistä siltä pohjalta mitä heillä kokemusta tällaisten tyyppien agressiivisestakin kiinni puskemisesta ja n.s. tarraaamisesta on(mitkä tyypit eivät kyllä edes niin ole varsinaisia naisettomia sinkkumiehiä), eihän naisilla juurikaan edes voi mitään kokemusta olla vähemmän agressiivisesti naisiin kiinni puskevista ja näissä asioissa estoisista sinkkumiehistä. Toki myös valtamedia ja ne miehetkin joidenka käytössä naiset ovat tukevat naisia yleistämään tämän asian siihen malliin että kaikki naisettomat sinkkumiehet ovat tätä samaa tyyppiä.


      • ööäääpppååå???

        Nähtävästi nykyään kyllä naisia ahdistelevia ja joka paikassa näiden kanssa flirttailemaan pyrkiviä mihiä on nuorille naislle riesaksi asti. Tämä myös vielä naisten ollessa palveluammatissa ja töissä. Näinhän ei tietenkään saisi naisa ahdistella, ja aina silloin jos nainen on töissä vaikka kaupassa ja vaikka se kuinka hymyilisi ja flirttailisi sinulle, niin sitä ei hevin pidä ottaa niin että se olisi ositus naisen kiinnostumisesta. Lisäksi on hyvä pitää mielessä että jos meidän nykyoloissamme nainen on ylipäätänsä vähänkään siedettävän näköinen, niin on hän myös aina jossain seurustelushteessa tai ainakin vakipanosuhteessa.
        Mutta ei tätä tällaista ahdistelua suinkaan ainakaan pääsääntöisesti mitkään naisettomat ja estoisetkin ikisinkkumiehet harrasta, ne on ihan muita miestyyppejä ne.


    • 8+16

      Noooh, voihan olla yksinäinen mies, joka vain ei ole löytänyt "sitä oikeaa". Toki mitä kauemmin on asunut yksin, mies tai nainen, sen vaikeampaa on sopeutua parisuhteeseen ja kompromisseihin.

    • Tämä on nähty.

      Tässä näemme että kirkko on alunperin tahtonut hyvää sinkkumiehille, vanhoillepojille.

      Naisten pahuus on katkaissut tuolta hyvältä siivet. En ymmärrä keneltä on pois olla ystävällinen ystävyyttä kaipaavalle. Miksi naiset automaattisesti pitävät miesten naisettomuutta itse aiheutettuna kuvottavana olotilana?

    • Ikisinkku M

      Olisit kuitannut tädille kertomalla että se vanhapoika varmaan vaan yritti käyttää ikivanhaa taktiikkaa, saada yhteisön rumimman akan kahville ja punkkaan, siitä olisi sitten ollut helppo ponnistaa kauniimpiin.

      • Annette_m

        Meilläkin äiti ja sen sisaret aina puhuu vanhapoikaveljestään "se on semmoinen omalaatuinen mies" ja muuta ne ei siitä sitten puhukaan.

        Minusta tuo on koulukiusaamista ilman koulua.


    • -------------

      Tämänkin voi rinnastaa työnhakuun ja samalla tavalla homma on ikäkysymys. Nuori mies voi päästä ilman kokemusta parisuhteeseen, mutta kolmeakymppiä lähestyvä mies pääsee parisuhteeseen vasta sitten, kun hänellä on näyttöä aiemmista parisuhteista tai jos hän nykyisellään on parisuhteessa. Homma menee siis täysin mahdottomaksi ja on sama luovuttaa kokonaan, kuten töidenkin kanssa.

      • Naisasialooseri.

        Totta. Minäkin pääsin erääseen firmaan kesätöihin 18-vuotiaana nuorukaisena vaikka ei ollut yhtään aikaisempaa työkokemusta, sitten seuraavana kesänä 19-vuotiaana pääsin toiseen firmaan pidemmäksi aikaa ja hieman paremmalla palkalla kun oli jo hieman aikaisempaa näyttöä edelliseltä kesältä.

        Sen sijaan kolmekymppisellä totaalityökokemattomalla ei olisi mitään asiaa kumpaankaan firmaan edes haastatteluun asti.


    • käytöstavat

      Eipä ole sitten noinkaan vanhoille naisille opetettu käytöstapoja. Olisi ystävällisesti vaan kieltäytynyt jos ei mies miellytä eikä sen jälkeen hiiskahtanut enää sanaakaan tapauksesta.
      Minusta tuntuu että täti nyt halusi kerskailla jonkun verran, kelpasi täti sentään ihan "vanhallepojalle".
      Roikkujalle pitää sitten sanoa vähän järeämmin ellei "kiitos mutta ei kiitos" mene perille. Eikä heistäkään tarvitse erikseen kysellä lupaa olla huomioimatta tai juoruilla tapauksesta ympäri kyliä.
      Ikisinkku M:n teoria saattaa myös olla tapaukseen sopiva.
      Ystävällinen toisia kohtaan pitääkin olla, täti on ilmeisesti ollut hiukkasen yliystävällinen ja viestittänyt miehelle täysin eri sanomaa kuin oli tarkoitus. Antanut ymmärtää kenties?

      • Naisasialooseri.

        Ei siinä miehessä oikeasti mitään vikaa ole ollut, varmasti on ollut kiltti ja kunnollinen mies. Täti ei halunnut häntä koska kukaan muukaan nainen ei ollut häntä halunnut aikaisemmin.


    • En uskonut kertomuksestasi sanaakaan.

      • Naisasialooseri.

        Sillä mitä sinä uskot tai olet uskomatta ei ole mitään merkitystä mihinkään.

        Ja olipa tarina tosi tai ei, niin naiset käyttäytyvät juuri kuvatulla tavalla.


    • Naisellinen nainen

      Ikinä en ole ollut sinkkumiehen kanssa. Varatut on parhaita, sillä ne eivät jää nurkkiin pyörimään ja osaavat muutenkin kaikki niksit ja temput sängyssä.

      • just det

        Aivan. Juuri näin naiset ajattelevat miehistä.


    • Venets

      Huh huh tätä naisten logiikkaa.

      Nainen tekee valinnan, mutta valittaa miehelle siitä että tämä on yksin.

      Saattaa nalkutuksen takana olla jotain naiselta kadonnutta, eli omatunto, huono sellainen kun huomaa että on muiden naisten muassa aiheuttamassa tuhansien miesten syrjäyttymisen ja yksinäisyyden.

      • Jos naiset tekisivät valinnan niin meillä ei olisi vastoin tahtoaan sinkkuna olevia naisia.


      • Naisasialooseri.
        helka kirjoitti:

        Jos naiset tekisivät valinnan niin meillä ei olisi vastoin tahtoaan sinkkuna olevia naisia.

        Naiset tekevät valinnan ja nainen on sinkku omasta tahdostaan. Jokaiselle sinkkunaiselle kyllä miehiä riittää.


      • kaikki aikanaan
        helka kirjoitti:

        Jos naiset tekisivät valinnan niin meillä ei olisi vastoin tahtoaan sinkkuna olevia naisia.

        No ne valinnat tehdään aikanaan, ja kun aika on jo ojhi mennyt niin se on sitten jo sama mitä kriteerioita asettelee tai on asettelematta. ja naisten aika on niin nopeasti ohi menevä, toki se aika miehiltäkin ohi menee eikä loputtomiin kestä.


    • kunnon mies

      Pääsin hyvin kuittamaan kun olin kiinnostunut yhdesta naisesta ja se haukkui mut pystyyn. No se nainen kiinnostui komeasta miehestä ja vit.tuili mulle että en ole lähelläkkään hänen tasoa. se komea sitten hakkasi tän naisen pahasti joten aloitin kuittailun että minun kanssa tuota ei olisi tapahtunut. Kysyin monesti kasvokkain että oliko hyvä mies, rakastatko sitä, oliko hyvä pano ja sanoin että ei tuollainen typerä lutka ansaitse minunlaista kunnollista miestä. Nainen alkoi parkumaan keskellä baaria mutta jatkoin kuittailua. Sen facebook seinälle kirjoitin että sillä on hyvä mies joka hakkaa sitä. Edes sen äiti tai kaverit ei tiennyt ennen kun kerroin. Mielestäni olen sankari, pelastin naisen hengen vaikka se ei sitä myönnä.

      • Karma is a bitch

        Tämä oli taas sellainen hyvän mielen uutinen, joka pelasti päivän ja sai auringon paistamaan pilvien läpi.


    • Kuka päättää?

      Jos mies on sinkku vasten tahtoaan, naiset näkee ehdottomasti että se on miehen oma vika.

      Jos nainen on sinkku vasten tahtoaan ainoa syy siihen on epärealistisen korkeat kriteerit. Onhan sekin oma vika, muttei vasten tahtoaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      314
      2891
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      106
      2213
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      84
      1651
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      189
      1551
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      67
      1355
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      55
      1253
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1094
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      20
      1092
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1039
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      921
    Aihe