Pkkss työpaikkana.

hoitulityttö

Minkälainen on Joensuun keskussairaala työpaikkana, millaset pomot siellä on yläpäässä? Olen kuullut kerrottavan että perseen nuolennalla pärjää parhaiten etenkin jos olet varahenkilöstöä,jos pitää paikkansa niin taidan kiertää moisen lafkan kaukaa.

21

502

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • just5

      itse oli siellä töissä aiemmin yli 20 vuotta. siinä vaiheessa, kun esinaiset alkoivat vaihtua maistereiksi tai tohtoreiksi, hommat alkoi mennä ihan sekaisin.
      tällä hetkellä tärkeintä on viettää aikaa tietokoneiden ja mediatrin kanssa. kukaan ei ehdi huolehtia potilaista kun just sen verran, että saavat lääkkeet ja ehkä ruokaakin joskus.

      kyllä joo, jos jaksat nuolla noita hoitotieteilijöitä, niin saavutat paremmin työpaikan, kuin jos vaan tekisit työsi potilaslähtöisesti.

    • tohtori luupää

      akkamainen työpaikka kateellisia toisille näytellään parempaa mitä ollaan köyhien teatteria.osa kyllä kivoja työ kavereita.vanhat mökin miinat mielenterveys ongelmaisia.

    • Niin aina.

      Luulisi sinun tietävän jo ennakolta minkalaisia vastauksia tulet saamaan jollain Suoli24 -palstalla kysymyksiin!
      Yleensä tällä tai muilla vastaavanlaisilla foorumeilla joihin ei tarvitse rekisteröityä tai vielä vähemmän esiintyä oikealla nimellään, ei kirjoittele muut kuin ne jotka tahtovat mitä erilaisimmista syistä mustamaalata mahdollisimman paljon joko henkilöä tai paikkaa, olkoon se kuka tai mikä tahansa. Erittäin suurella todennäköisyydellä kyseessä ovat katkeroituneet ja kostonhaluiset, kuin myös henkisesti epävakaat ja kieroutuneet yksilöt.
      Luonnollisesti vastuu on kokonaan lukijalla uskoako vai ei, ja yksinkertaisimmat heistä yleensä uskoo ja muodostaa mielipiteensä toisten mielipiteiden mukaan vailla omaa ajattelua -jos sellaiseen nyt yleensä on edes mahdollisuutta varsin rajatun älyllisen kapasiteetin vuoksi.

    • samanlaisia

      ne ovat jokapaikassa joko hyviä tai huonoja.Jos narsisti sattuu vielä pomoksi niin kuses`sa on.

    • >Minkälainen on Joensuun keskussairaala työpaikkana, millaset pomot siellä on yläpäässä?<

      Niin, eiköhän liene väärä lähestymistapa asiaa kohtaan. Ei koko sairaalaa voi paketoida samaan muottiin, vaan joka osasto / ihminen on yksilö.

      Itse vietin parisenvuotta sitten viikon sairaalassa ja pyrin havainnnoimaan juuri tätä aluetta eli minkalaiset viestinnät henkilökunnalla oli toisiinsa nähden ( ei siis potilaisiin). Itse en havainnut mitään oneglmallisuutta, edes lääkäri / hoitaja suhteessa heidän tehdessä yhdessä työtään. ( Lääkärikierros).

      Taas todellisuus on, miten joka työyhteisössä ja kaikkialla on myös hankalia ihmisiä,- jopa johtotehtävissä juuri psykopaattisten piirteiden johdosta. Heidänkin kanssa on tultava toimeen. Tosin luulisi tänä "niukkuuden" aikana rahoittajan kiinnitävän tähän syvempää huomiota, koska väärä johtamistapa kuluttaa kaikkien kukkaroa ylimääräisesti.

      PS.
      Muuten sairaalassa on hyvä hoitotaso ja erityisesti hoitajien hyvä asenne potilaisiin.

    • Aivan.

      Ettei vain asiallinen kirjoituksesi olisi liian vaikeasti ymmärrettävä eräille tämän palstan lukijoille.

      • pois narikasta...

        Omien aivojen käyttö on tie asioiden ymmärtämiseen.


      • En tiedä kenen viestiin viittaat, mutta kommentoin silti. Niin, aloituksessa viitattiin mm kielteiseen johtamiseen. Toiseksi piiiiiiiiiiitkät viestit selostuksineen on pitkästyttäviä lukea.

        Jos jokainen todella käyttää omia aivoijaan niin saa ymmärryksen, miten erikoisesti tänä aikana oikea johtaminen on/olisi kultaakin arvokkaaampi asia niin, teollisuudessa kuin palveluammateissa.
        Ihminen on kaikkein tehokkain ja motivoitunein kun omaa hyvän mielen työympäristössään. Taas työntekijöiden mielialaan työyhteisössä vaikuttaa juuri esimiehen käyttäytyminen ammattitaitoineen. Vaalia positiivisia asioita ja olla itse tasapuolinen kaikkia kohtaan.

        Niin, tehokkuus ja stressi eivät kulje käsikädessä.


    • Say no for asslickin

      tyhjiä lupauksia ainakin on täynnä. Töihin otetaan halvan työvoiman vastavalmistuneet hoitajat, säästetään ikälisissä yms. kokemuksella ihan sama. Itse työtön hoitaja 15 vuoden työkokemuksella. Keikkaa jonkin verran.

      Osa metodeista vanhanaikaisia, ne joilla tarmoa on , tekevät hyvää työtä, osa ihan pihalla hommistaan.
      Pettynyt työnantajana kyseiseen lafkaan, nyt alanvaihtoon hakeutumassa tämän työtilanteen takia.

    • out4

      Ei voi suositella. Töitä on, jos miellytät rekryn henk.kuntaa, olet vasta valmistunut tai sinulle muuten halutaan niitä töitä olevan. Työntekijöitä ei arvosteta, työsuhde saatetaan katkaista pitkänkin työsopimuksen jälkeen ja näin saada työntekijän lomat nollille. Lisäksi ihmetystä on viime aikoina herättänyt sekin, että ainakin jotkut osastot pkssk:ssa käyttävät mieluummin eläkeläisiä, kuin työttömiä... Hyvin erikoista.

    • hoh

      Miten ihmeessä Pkkss:ssä virassa olija voi kesälomansa ja kaikki vapaansa tehdä töitä kaupungin vuodeosastoilla ja terv.keskuksissa. Eikö ole mitään työ aika sääntöjä,mitenhän lie tälläsissä tapauksissa potilasturvallisuus hyvissä käsissä väsymyksen takia.

      • avopotilas kysyy

        Miksi kaikki hoitajat ja erityisesti lääkärit ovat niin rumia ja läskejä? Ei heidän kuuluisi olla kun ovat terveydenhuollon ammattilaisia. Luulisi tietävän mitä suustansa alas pistää? Tuo asia vaivaa minua mutta en ilikee päin naamaa mennä kysymään.


      • werftgh
        avopotilas kysyy kirjoitti:

        Miksi kaikki hoitajat ja erityisesti lääkärit ovat niin rumia ja läskejä? Ei heidän kuuluisi olla kun ovat terveydenhuollon ammattilaisia. Luulisi tietävän mitä suustansa alas pistää? Tuo asia vaivaa minua mutta en ilikee päin naamaa mennä kysymään.

        erittäin hyvä kysymys...........
        jamiksi ne on aina niin kaikkitietäviä.


      • terv, läski
        avopotilas kysyy kirjoitti:

        Miksi kaikki hoitajat ja erityisesti lääkärit ovat niin rumia ja läskejä? Ei heidän kuuluisi olla kun ovat terveydenhuollon ammattilaisia. Luulisi tietävän mitä suustansa alas pistää? Tuo asia vaivaa minua mutta en ilikee päin naamaa mennä kysymään.

        Kauniit ja rohkeat eivät ole kiinnostuneita ulosteen ja virtsanhajusta eivätkä vanhus ja päihdetyöstä vaan hakeutuvat parempipalkkaisiin ja siistimpiin töihin jossa työpaikalla ei ole kiire eikä stressiä.

        Lihavuus varmaan johtuu siitä että kun heräät 5:30 otat suihkun ja eväät mukaan, kiirehdit bussiin ja olet töissä 6.30-6:35.Käyt puhtaat vaatteet tangolta ja puet ja olet istumassa työpaikalla noin 6:45 ja 7.00 aloitat työt ja työtahti on sama kuin olisit punttisalissa sen työpäivän.Työpäivään mahtuu kaksi 10 minuutin taukoa plus yksi 20 minuuutin ruokatauko. Duunaat työpäivän loppuun tappotahtia ja menet kauppaan ja tulet kotiin ja teet kotihommasi niin eipä pahemmin enää jaksa lähteä harrastamaan.

        Voi olla että olet esim. iltavuorossa ja seuraavana aamuna onkin jo aamuvuoro.Iltavuoro alkaa 12-13.00 ja kestää 21.00-22.00 ja bussilla kotiin ja kotona olet noin 22.30.. käyt suihkussa ja syöt jos on nälkä ja laitat evääsi seuraavalle päivälle niin kello tikittäääkin jo yli puoltayötä.Ja aamulla ylös 5:30.Töistä ei ehdi palautua ollenkaan.

        Hommasta saa muuten hyvin vähän palkkaa vastuuseen nähden.Minun puolesta tämän homman saisi tehdä joku kaunis ja rohkea langanlaiha missi ja minä voisin mennä toiselle alalle jos vain töitä olisi.Vapaatkin tässä työssä ovat usein yksittäisiä päiviä.Harvoin sattuu että on esimerkiksi viikonloppuna ne kaksi päivää la ja su vapaana.


      • siitä se johtuu
        werftgh kirjoitti:

        erittäin hyvä kysymys...........
        jamiksi ne on aina niin kaikkitietäviä.

        No sen tähen tietysti kun potilas ei ole hoitomyönteinen.


    • potilastyttö

      Mitä ihmeen vastuuta ,sairaanhoitaja tekee vaan just sen mitä lääkäri on määränny,ja Suomessa kuolee ihmisiä sairaanhoidon hoitovirheisiin 3 kertaa enempi kuin liikenneonnettomuuksissa ja enpä ole kuullut yhtään tapausta missä olis hoitityöntekijät joutuneet vastuuseen,siis HOITOVIRHEISIIN....se siitä teidän vastuusta,paskaa.

      • vastuullinen

        Tyypillistä kälätystä ihmiseltä joka ei ole perillä hoitotyöstä.

        Lääkäri määrää esim. lääkkeen (entäs jos määrää väärän annoksen tai väärän lääkkeen tai tulee kirjoitusvirhe) niin hoitaja on velvollinen sen huomaamaan.Jos hoitaja ei tätä lääkärin virhettä huomaa ja antaa lääkkeen potilaalle niin hoitaja joutuu tästä yksin vastuuseen.

        Se kuka antaa potilaalle lääkkeen suuhun tai lihakseen tai subkutaanisesti on vastuussa siitä.

        Mieti sitä kun olet töissä osastolla jonka miehitys on alimitoitettu ja hoitajat väsyneitä.

        Sekaisin olevia vanhuksia on jokaisessa hoitopaikassa samoin päihdepotilaita jotka heiluu deliriumissa molemmat ryhmät on agressiivisia.

        Kannattaisi käydä noin pari viikkoa tutustumassa hoitotyöhön niin ymmärtäisi mitä on vastuu ja tutustua samalla lainsäädäntöön ja sen soveltamiseen.

        Sieltä toiselta puolelsta asioista tietämättä on helppo huudella.


    • v.vastaava.

      Mitä se semmonen vastuu on jos ei joudu virheistään vastuuseen,kun Suomessa kuolee vuosittain n.1700 ihmistä hoitovirheisiin niin enpä ole kuullut että vuosittain olis samanverran virheen tehneitä hoitajia tai lääkäreitä raastuvassa kuolemantuottamuksesta tai taposta syytettynä. Oliskohan se kuuluisa "villanen" millä nämä jutut painetaan?

      • En valita

        Ei siellä sairaanhoidossa olisi kukaan töissä jos joka hoitovirheestä tulisi syyte. Hoitovirhekin on vähän suhteellinen käsitys. Jälkeenpäin olisi tietysti helpompi tehdä näitä potilaan tilan arvioita. Pitäisi katsoa prosenteissa kaikista hoitotapahtumista ja vastaanottoajoista, jolloin ei näyttäisi juuri miltään. Kuka vaan tekee vaikka 100 vaativaa työtehtävää asiakkaille, niin aina joku valittaa. Lääkärit hankkivat kyllä kohtuuttoman suuria palkoja, mutta nyt on lääkikseen pääsykin vaikeutunut selvästi ja päästäkseen opiskelemaan on oltava lahjakas, vaikka vanhemmat olisivatkin maksaneet epäoikeudenmukaisen koulutuksen pääsykoetta varten.


    • höh

      Tuhatseitsemänsataa kuolemaa...............suhteellinen käsitys??

    • Ainakin keikkailupaikkana ja sijaisuuksissa Paihola ja Honkalampikeskus on oikein mukavia. Tikkarinne vaatii jo perushoitotaitoja, ne vuodeosastot meinaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      208
      3377
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1945
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1261
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe